Det bästa sexet på länge

Det var Lördag kväll och jag satt hemma och gjorde ingenting. Alla mina polare hade annat för sig och att jag var en partypingla det visste jag, men idag kännde jag bara inte för att gå ut. Det gjorde min bästa polare och KK orolig. Men jag hade verkligen inte lust att gå ut dricka och skratta mig vimmelkantig. Jimmy (min bästa polare) trodde inte på mig och lät verkligen orolig.

Det ringde på dörren.

Vem fan kunde det vara så här sent? Grannarna kunde ju inte komma nu och klaga på att jag hade för hög musik för det hade jag ju inte. Hmmm, jag drog på mig en stor tröja jag hade fått av pappa för flera år sedan. Jag öppnade försiktigt dörren.

- Nämen, heeeeej Jimmy. Vad fan gör du här så här sent? Sophie, lägg av varför håller du på såhär? Vad är det som har hänt? Att du missar en fest är inte likt dig. Får jag komma in? Men det är väl klart att du får. Du behöver inte fråga har jag ju sagt.

Jimmy klev in. Han luktade så gott. Det började pirra i min mage när jag tänkte på vad som kunde hända nu i kväll, i natt. Jag gick ut i köket för att sätta på en kopp kaffe. Då kom han bakom mig med armarna runt min varma mage. – Jimmy, det är ingenting. Kan vi inte sluta snacka om det där nu och göra någonting annat.

Jimmy sa ingenting han bara sniffade mig i nacken och jag tog tag i hans händer och förde dom över mina bröst. Han nöp mig i bröstvårtorna och jag slog bak med huvet och han böjde sig fram över mig och kysste mig. Hans tunga lekte med min och han slickade mina läppar. Jag vände mig snabbt om, och han började att smeka min rygg. Jag rev och slet honom i håret samtidigt som jag kysste honom passionerat. Hans tunga smakade så gott och han sög in min i hans mun och cirkulerade snabbt runt den. Han började att leka med mitt hår och drog i min hästsvans.

Jag tog tag i hans hand och började gå mot soffan. Det var ingen idé att gå in till sovrummet det var ju så otroligt tråkigt och vanligt. Han lade sig ner i soffan och jag satte mig på hans mage. Han började att ta av mig min tröja och knäppa av mig min bh. Han drog sig upp för att kyssa mina bröst och jag lutade mig över honom, och han lade sig till rätta. Jag ville göra det så skönt och bekvämt för honom som möjligt.

Han slickade mina bröstvårtor med en styv och spetsig tunga. Han sög in bröstvårtan i sin mun och naffsade och bet den ganska hårt. Han började att smeka det vänstra bröstret, det var så stort att det skulle behövas två händer för att kupa det.

Jag knäppte upp hans skjorta och kysste hans bröstvårtor och kysste hans mage och gick ner mot hans navel. Han smekte mig i håret och jag började att dra upp hans skärp. Jag knäppte upp hans blåa jeans och smekte hans nu stenhårda kuk. Han spände sig i hela kroppen och när jag tog tag i hans stora kuk slappnade han genast av.

Den var jätte stor, det här var första gången jag hade sex med Jimmy och jag hade inte en aning om att han var så stoooooor. Jag slickade hans ollon och sög snabbt in hela kuken i munnen. Jag sög den upp och ner och hela tiden lekte jag med tungan. Jag slickade hans kuk nerifrån och upp. Jag runkade hans kuk och började sakta och försiktigt att slicka hans pung. Han stönade till och började att spänna sig igen. Hans pung smakade så gott och jag sög in nästan hela den i min mun. Samtidigt så runkade jag hans kuk jättesnabbt.

Jag masserade hans ollon med tummen och pekfingret och han tog tag i min nacke och drog mig upp. Han tog tag i min midja och lyfte upp mig i hans famn. Han lade mig ner i soffan och jag särade på mina ben så gott jag kunde. Han började att kyssa insidan av mina lår och kyssa mig i ljumsken och kysste mina läppar.

Han drog ett finger i min skåra och lekte lite med min klitta samtidigt som han smekte mitt högra bröst. Han slickade av sitt finger och började att slicka mig fort och ännu fortare. Jag började att skaka i hela kroppen och han tryckte in ett finger i min nu jätteblöta och jättetrånga fitta. Han märkte att det var på gång att gå för mig. Jag tog tag i soffkuddarna och bara skrek. De var nog den mesta skönaste och längsta orgasm jag nånsin fått och jag har varit med om mycket.

Han särade åter på mina läppar och slickade mig igen. Han sög in min klitta i sin mun och masserade den med sin tunga. Hans långfinger ersatte hans tunga och han började snabbt och behändigt att massera min klitta smatidigt som hans tunga gled in i min trånga grotta. Han drog sig upp och kysste mig intensivt. Han tryckte snabbt in sin jättekuk i min lilla blöta fitta. Han tog tag i mina ben så att han kunde se hur hans kuk plaskade in och ut i min jätteblöta fitta. Han tryckte upp mina ben mot hakan och knullade mig så hårt och snabbt. Svettan bara rann om mig och jag kännde att det var på gång igen. Jag lade ner benen så att han kunde se när jag smekte min klitta samtidigt som han knullade mig.

Jag masserade min klitta med två fingrar och just när det skulle gå för mig, drog han ur kuken och lade satsen på min mage. Jag tror aldrig att jag har sett så mycket sperma i mitt 18-åriga liv. Jag blev helvild igen när jag såg hans sats på min mage och började att smeta in mina bröst.

Han la sig ner på mig och kysste mig passionerat och sa:

- Sophie, det här vafan det värsta jag varit med om. Jag tyckte precis som han. Annars hade jag väl inte velat dela med mig av mitt bästa knull. Eller hur?

Rösta på Det bästa sexet på länge:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 röster, snitt: 3.42 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Det bästa sexet på länge