Mina elever, del 2

Hela fredagen tänkte jag på det som hade utspelat sig i Rebeckas hem kvällen innan. Trots beslutet att fortsätta på den inslagna vägen kändes det lite nervöst och vemodigt. Hela situationen var trots allt ny. Jag funderade över hennes reaktion när jag sa att jag ville knulla Lisa och tänkte att min plan kanske kunde genomföras. Jag hade inte lektion med Rebeckas och Lisas klass, 9a, och såg heller inte till Rebecka i korridorerna. Tydligen hade hon valt att stanna hemma den dagen, vilket var lika bra. På lunchrasten ringde jag till henne och sa att jag skulle titta förbi efter skoldagen. Hon sa att hon väntade och hoppades på en fortsättning på gårdagens övningar.

Efter den sista lektionen, som slutade klockan två, tittade jag en sväng förbi lärarrummet, hämtade den stora väskan och åkte hem till Rebecka.

Hon öppnade dörren iklädd morgonrock.

- Jag har tänkt på dig och smekt mig själv hela dagen, sa hon.

Varit i videobutiken och hyrt några p-rullar. Jag drog isär hennes morgonrock och såg att hon var helt naken under. Utan att säga ett ord ledde jag henne in i köket och lutade henne mot diskbänken, med häcken mot mig, samtidigt som jag halade fram kuken. Tyst men bestämt trängde jag in i henne. Jag knullade henne snabbt och rytmiskt och sprutade fittan full redan efter ett par minuter. Hon flämtade tyst under hela akten och skakade av en svag orgasm när min klimax hade börjat ebba ut.

Direkt efter utlösningen kände jag mig lite skamsen av att ha gått så hårt fram. Maktspelet var nödvändigt men hade kanske pågått lite för länge. Nu, andra dagen av våra sexäventyr, skulle Rebecka mycket väl ha kunnat börja ställa krav. Något sådant syntes dock inte på lång väg. Hon var lika lugn och lydig som tidigare, om än förväntansfull. Faktum var dock att jag faktiskt tände på denna hårdhet och dominans.

Jag drog mig ur och smekte henne över magen och brösten, kysste henne på halsen och hakan och viskade hur skön jag tyckte att hon var. Vi gick tillsammans in i badrummet för att ta en dusch. Det var helt fantastiskt att se vattnet rinna ner över Rebeckas underbara kropp. Framför mig stod en fullvuxen kvinna, så vacker att jag bara njöt av att se på henne.

Hennes bröst var normalstora med uppåtstående bröstvårtor som verkade vara ständigt hårda. Jag böjde mig ner för att ta en i munnen och bet i den lite lätt, varpå hon stönane uppskattande. Mina händer gick på upptäcktsfärd över hennes kropp. Den ena handen åkte över ryggen som gjorde en fantastisk båge ner mot den härligt runda baken. Den andra handen smekte magen, som var helt platt utan den minsta utbuckling. Mina fingrar gled förbi den lilla hårtussen bort mot venusberget. Rebecka slöt ögonen och öppnade munnen, tungan slickade långsamt runt läpparna. Hennes rygg kändes knottrig, hon rös.

Huden runt skåran var väldigt slät, fittan var nyrakad. Jag försökte stoppa in ett finger och kände samtidigt att jag åter började styvna när det plötsligt ringde det på dörren. – Jag har en överraskning till dig som jag är säker att du kommer att uppskatta, sa Rebecka. Ta god tid på dig och kom in i vardagsrummet sedan. Hon kysste mig, steg ut ur duschen, tog på sig en badrock utan att torka sig och gick för att öppna. Denna kväll skulle nog bli minst lika intressant som den föregående, tänkte jag. Det fanns dock ingen anledning att ha bråttom, så jag tog rådet och stod kvar i duschen en stund.

En intressant syn mötte mig i vardagsrummet. Ljuset var nedtonat, bara en lampa lyste svagt ett hörn. I fåtöljen satt Rebecka iklädd en svart neglige. Hon satt tillbakalutad med benen i kors. Från flimmret i rummet såg jag att TVn var på. I hörnsoffan satt Lisa. Hon hade på sig en kort svart klänning med urringning, svarta strumpor med stayups och svarta högklackade skor. Klänningen hade åkt upp lite så att jag såg strumpkanten. Lisa hälsade på mig leende.

- Du har väl inget emot att Lisa gör oss sällskap ikväll, frågade Rebecka.

Jag sa att det gick bra och satte mig i soffan bredvid Lisa. På TVn visades en porrfilm, tydligen en av Rebeckas hyrda. En lesbisk scen pågick just, vilket gjorde Rebecka märkbart upphetsad, hon smekte lätt sitt ena bröst. Lisa satt stilla med blicken fäst vid porrfilmen. Jag studerade henne noga. Hon hade djupblå ögon med fantastiskt stora, vackra ögonfransar. Läpparna var målade med mörkröd läppstift, vilket passade till den mörka klädseln.

Hennes ansikte var lugnt och jag kunde se ett knappt urskiljbart leende. De stora brösten var fasta och välformade, jag visste att hon gick på workout regelbundet. Låren var något breda men vältränade. Jag frågade tjejerna om de tyckte om det de såg. Rebecka nickade kort och fortsatte smeka sina bröst, som hon nu hade blottat. Lisa såg på mig med dimmig blick, men sa ingenting. Jag la min hand på hennes lår och tryckte lätt. Hon öppnade munnen, slöt ögonen och öppnade dem igen. Bröstet åkte upp och ner av den tunga andningen, hon väntade på något. Min hand åkte högre upp innanför klänningen, på insidan av låret. Rebecka nöp nu i sina bröstvårtor och tittade på mig.

- Lisa har inga trosor på sig, sa hon plötsligt.

Jag mötte Lisas blick och tittade menande mot hennes nedre delar. Hon drog sakta upp klänningen, Rebecka log triumferande. Lisa inte bara saknade trosor utan var helt slätrakad, det fanns inte en hårstrå runt fittan.

Jag sa att jag ville se henne leka med sig själv. Hon tog tvekande ner handen och började långsamt smeka området kring klitoris. Jag hjälpte henne genom att försiktigt stoppa in ett finger. Rebecka övergick nu till att köra två fingrar in och ut ur fittan och smeka klittan med andra handen.

- Håll dig varm så länge, jag kommer strax, sa jag till Lisa och gick ut i badrummet.

Jag tog av mig kläderna och tog på mig en badrock som Rebecka hade lagt fram tidigare. Kuken hade vaknat till liv och stod nu rakt upp. Jag väntade en stund och funderade över situationen. Detta var alltså Rebeckas överraskning, de har planerat detta. Intressant att Lisa var med på noterna så snabbt. Hela hennes uppträdande var lugnt, nästan för lugnt. Jag undrade hur stor sexuell erfarenhet denna brud egentligen hade. Att Rebecka knullade runt var ett välkänt faktum, men Lisa. Rebecka kunde dominera andra, den saken var klar. Jag gick tillbaka till mina härliga tjejer.

Lisa halvlåg i soffan och masserade sakta sin skåra. Rebecka pullade sin fitta lika intensivt som tidigare. Jag satte mig nu på andra sidan soffan för att ha båda tjejerna i blickfånget. Lisa beordrades nu att stoppa in två fingrar i sitt hål. Hon avbröt smekningarna, tryckte sakta in först en och sedan två fingrar och satt stilla en stund, för att få fittmusklerna att slappna av. Snart började fingrarna åka in och ut, blicken var fäst vid TVn där en tjej nu blev dubbelpenetrerad av två killar. Rebecka skruvade upp ljudet så att vi kunde höra stönandena, vilket förstärkte den kåta stämningen i rummet. Jag vinkade åt Rebecka att sätta sig bredvid mig soffan. Hon drog fingrarna ut ur fittan med ett plaskande ljud och kom över.

Jag drog isär min badrock och placerade hennes hand på kuken som hon omedelbart runkade till ett, om möjligt, ännu hårdare stånd. Samtidigt tittade vi på Lisa, som också ville vara, med men jag gjorde ett tecken åt henne att sitta kvar. Hon smekte nu sin klitta hårt i takt med fingerpullandet. Det svaga ljuset synliggjorde svettdropparna som började träda fram på hennes mage och vätskan som sipprade ut ur fittan. Rebecka runkade kukskaftet med vänster hand och smekte pungen med den högra. På kommando böjde hon sig ned och tog kuken i munnen utan att sluta smeka pungen. Lisa flämtade till och pullade sig snabbare samtidigt som hon ökade trycket mot klittan. Rebecka sög så att Lisa kunde se alltihop klart och tydligt. Lisas flämtanden övergick snart till stönanden och vi såg att hon började närma sig klimax. Jag lösgjorde mig från Rebeckas mun och la mig mellan Lisas ben. Jag ersatte hennes fingrar med mina och lät tungan utforska området runt klitoris, vilket möttes av ett utdraget stön. Efterhand började jag slicka direkt på klittan, samtidigt som jag fingerknullade henne i snabbare takt. När jag kände spasmerna i fittan sög jag fast klittan och praktisk taget dunkade på med fingrarna. Lisa böjde ryggen och skrek högt när hon exploderade i en utdragen orgasm. Det hela blev tydligen för intensivt för henne eftersom hon försökte flytta undan från min tunga, men jag låste fast hennes händer och fortsatte slicka fittan ännu snabbare tills orgasmen ebbade ut och hon sjönk avslappnad ner på soffan.

Utan att ge henne andrum vred jag på henne så att hon hamnade på rygg med huvudet mot soffans armstöd. Med våldsam kraft körde jag in kuken i den ömma fittan. Trots att hon nyss hade kommit var hon genast med på noterna och la upp benen på mina axlar. Kuken genomborrade henne gång på gång, precis som Rebecka kvällen innan. Efter tio minuters knullande drog jag mig ur henne för att pusta ut en stund. Rebecka hade under tiden återgått till sin onani. Hon lekte med klittan, lät emellanåt fingrarna glida in i springan, smekte och nöp sina bröst. Jag satte mig upp i soffan så att Lisa kunde grensla kuken, vänd mot mig. Hennes klänning åkte nu av, så att jag kunde smeka de stora pattarna. Hon rörde sig inte lika smidigt som Rebecka, men den trånga fittan kompenserade detta. Det var svårt för mig att avgöra vem av tjejerna som det var härligare att knulla, men vad spelade det för roll när man kunde knulla båda två. Under Lisas ritt fanns Rebecka hela tiden i mitt blickfång. Lisa fick snart vända på sig och återigen sjunka ner över den hårda ballen. Hon ökade takten medan jag kramade hårt om hennes bröst. Denna bruttan var tydligen heller inte att leka med, hon var så kåt som om hon inte hade fått kuk på flera månader. Plötsligt kände jag hur

Lisas fittmuskler spände sig runt kuken i en andra orgasm. Jag var själv på väg varför jag drog ut ballen och placerade den snabbt i Rebeckas mun som mjölkade ut sperman till sista droppen. Samtidigt gav den långa onanin resultat då hon själv skakade av en orgasm under sina fingrars behandling. När jag tittade ner på henne såg jag besvikelsen i hennes blick, hon hade inte blivit knullad.

- Detta var Lisas kväll, men vi har en lång natt framför oss, sa jag lugnande.

Rebecka log. Men långsamma steg gick vi alla tre in i sovrummet.

Rösta på Mina elever, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 3.62 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Mina elever, del 2