Grannens dotter

Första gången jag upptäckte den unga Kristin var i samband med min halvbrors student i somras. Jag hade sett henne växa sig till en kvinna under de 3 år som jag bott på samma gata som hennes föräldrar. Kristin bodde än så länge hemma, och sedan sin student, så tillbringade hon mycket tid hemma & i husets trädgård.

Under sommarens varma tid, fick jag se mer och mer av hennes ungdomliga tonårskropp. Allt oftare kom jag på mig själv snegla mot trädgården för att se en skymt av hennes lättklädda, vältrimmade & brunbrända kropp. En vältränad stjärt skymtades i de tighta byxorna och de toppiga fasta brösten spände mot de toppar som Kristin bar varje dag. Eftersom jag tillbringade mycket tid i trädgården med att återställa tomten till en grön oas efter en smått lysande trädgårdsarkitekts ritningar så kom vi att få kontakt på ett naturligt sätt. Hon solandes i en topp eller bikini och jag i bar överkropp & ett par shorts från Blåkläder.

Emellanåt tyckte jag att jag såg en blick eller två som vandrade över min skapligt tränade nakna svettiga överkropp. Varje gång jag fick den känslan så sökte jag ögonkontakt och i början så slog Kristin bort blicken, men allteftersom vi blev mer och mer bekanta med varandra så fick jag allt som oftast ett underbart leende som svar tillsammans med en pilimarisk blick.

Efter varje dags hårda arbete i värmen sköljde jag mer än gärna av mig i en avsvalkande dusch, och allt oftare sökte sig Kristins sköna kropp in i mina tankar. Sällan hade min kuk varit så hård då jag fantiserade om att smeka och knulla hennes tighta kropp. Varje sprut som landade på kaklet i duschen kändes mer laddat än någonsin. Tanken att få knulla en nittonåring hade etsat sig fast i min hjärna, och jag försökte komma på en ursäkt för att få närma mig Kristin utan att vara alltför framfusig.

Chansen kom en av årets varmaste dagar, då jag hörde Kristin ta farväl av sina föräldrar. Hennes föräldrar hade äntligen bestämt sig för att ta semester & skulle nu ge sig ut på Mälaren med sin segelbåt under 14 dagar. De hade inte mer än åkt, förrän jag hörde en stereo höjas och fönstren i huset bredvid åkte upp. Kristin skulle bestämt ha fest nu när huset var tomt på vuxna. Jag nynnade med i musiken och jobbade vidare med mitt. Plötsligt hörde jag Kristins röst alldeles bakom mig. Jag snurrade runt & fick se denna underbara skapelse uppenbara sig framför mig. Där stod hon i sin fullaste prakt iförd bikiniöverdel & shorts och med ett underbart leende på sina läppar. Hon undrade om jag kunde hjälpa henne med att flytta lite bord för att förbereda den tjejmiddag som hon skulle bjuda in till ikväll. Självklart ställde jag upp, och jag kände mig smått febrig när jag stapplade efter denna lilla läckerbit in i huset.

Kristin ville ha hjälp med att flytta ut ytterligare ett bord till den övre altanen på baksidan av sutteränghuset, så vi började gå uppför trappan. Synen av denna hårda stjärt i de tighta vita shortsen blev nästan för mycket. Min kuk började vakna till liv, och reste sig sakta i mina kalsonger. Genom det vita tyget kunde jag ana ett par fylliga läppar och jag undrade stilla om hon var bakmusad. Vi flyttade ut bordet på verandan och jag pustade ut i solen. Kristin undrade om jag ville ha en kall öl att svalka mig med och det tackar man ju sällan nej till. Vi tog varsin klunk av den kylda drycken och småpratade lite i köket. Hon tog ytterligare en klunk öl, spillde lite över sina bröst, och genast reagerade hennes bröstvårtor mot den kalla drycken och vårtorna knoppade sig genom det fuktiga tyget. Kristin log förläget när hon kände att jag tittade på hennes nu putande bröstvårtor. Jag drog henne till mig & vi förenades i en hetsig kyss. Jag lät min hand vandra upp till hennes vänstra bröst och jag smekte henne genom bikini överdelen. Hon stönade lite lätt, vilket jag tog som ett ok på att fortsätta. Jag ställde ifrån mig ölen och lät min andra hand vandra in mellan hennes brunbrända lår och smeka hennes bullfitta genom tyget. Kristin tryckte sig hårdare mot mitt kön, och jag såg att hon njöt. Min kuk hade nu växt till sig ordentligt och ville ut. Hon tog min hand och drog mig in i ett sovrum. Jag snörde snabbt av hennes överdel, och drog ner de nu fuktiga shortsen över hennes lår. Jag förde återigen in min hand mot hennes varma underliv och smekte fittan mjukt över de tunna trosorna. Lät ett finger glida in under linningen och strök det sedan mellan de svullna läpparna. Hon var nu plaskvåt, och ett finger gled enkelt in i hennes trånga fitta. Kristin stönade högt och började ivrigt knäppa upp skärp och knappar så att hon i ett drag kunde befria mig från både shorts & kalsonger. Min kuk sprätte upp & en bit försats blänkte på toppen av ollonet. Snabbt sjönk hon ner & slickade bort försatsen innan hon började runka min kuk. Med lite ovana rörelser smekte hon mig innan hon förde kuken mellan sina läppar. Hon hade inte någon stor vana av att suga kuk men att se denna tonåring sitta på knä med min kuk mellan sina mjuka läppar gjorde att jag kom på en gång. Förvånad försökte hon svälja en del av satsen, men det mesta hamnade i hennes hår, ansikte & på brösten.

Jag drog henne intill mig, och började återigen smeka henne över den perfekta kroppen. Jag befriade Kristin från hennes vita trosor och la henne på sängen. Hon drog upp sina armar över huvudet och la sig ner för att bara njuta. Jag stod ett ögonblick och bara njöt av att se denna kvinna i sin fulla prakt innan jag la mig tillrätta för att återgälda den avsugning som jag just fått. Sakta bearbetade jag de svullna läpparna, ömsom slickande och ömsom nafsande, och hennes reaktion väntade inte på sig. Kristin tog tag i min nacke & tryckte mig hårdare mot sin fitta och jag svarade genom att suga på hennes klitta. Hon började krampa i underlivet och jag hörde hennes andhämtning öka ytterligare innan hon stönade ut sin första orgasm för dagen. Jag fortsatte lapa i mig hennes safter som rann ur fittan, och slickade vidare i mellangården innan jag lät tungan spela över hennes anal. Huden på Kristins kropp knottrades.

Jag reste mig upp, riktade in min nu sprängfyllda kuk och gled med ett bestämt tryck in i hennes trånga fitta. Kristin särade på benen och lät hela min kuk glida i botten. Hon var så trång att jag nästan kom direkt. Sakta började jag knulla henne rytmiskt och denna kåta tonåring gjorde sitt bästa för att krama min kuk med sin tonårsfitta. Jag drog mig ur efter en stund och vände på Kristin för att få ta denna ljuvliga varelse bakifrån. Lät min blöta kuk nosa försiktigt runt anusringen, men gled neråt och stötte återigen in kuken i den bakmusade fittan. Denna unga kvinna började då smeka och klämma min pung allteftersom jag pumpade på henne bakifrån. Det var så skönt så det nästan svartnade för ögonen på mig. Jag böjde mig framåt för att låta min händer kupa sig över de fasta brösten medan jag fortsatte stöta min kuk i henne. Lät en hand smeka hennes hår, och min hand gled fram emot hennes mun, och Kristin sög ivrigt på mitt finger som om det var en liten kuk.

Jag reste mig återigen upp, fortfarande med kuken djupt begravd i hennes inre, och särade sakta på hennes tighta skinkor. Med det nyligen avsugna fingret började jag smeka Kristins stjärthål och hon gnydde av lust av denna behandling. När jag började pressa in fingertoppen började hon dock dra sig undan och bad mig halvhjärtat att sluta med detta. Jag var dock för kåt på denna lilla röv, för att låta bli detta och jag lät mitt finger sakta glida djupare in i hennes anal. Det kom inga fler protester så jag började parallellt som jag knullade henne i fittan att pulla henne i röven med mitt smorda finger. Kristin stönade högt över min behandling, och bad mig att knulla henne hårdare. Istället för att fortsätta, drog jag mig ur fittan, smorde in min kuk med våra safter, och riktade den mot den nypullade analöppningen. Hon särade på sina srjärthalvor och jag tryckte på mot ändtarmens öppning. Kristin borrade ner ansiktet i kudden, gnydde lite, och jag fortsatte min väg mot hennes inre. Stjärthålet kramade ordentligt kring min grova kuk och jag fick bita mig i läppen för att inte skrika rakt ut. Jag drog några djupa drag innan jag kände att utlösningen var på väg. Kristin pullade sin fitta med två fingrar och smekte slutligen sin klitta med tummen, Jag kände hur hon fullkomligt krampade sig igenom den orgasm som sköljde genom den späda kroppen. Jag fortsatte att pumpa hennes tighta röv och jag kände den bekanta ilningen innan jag exploderade i hennes anal. Sperman pumpade och pumpade ut ur min kuk, och när jag drog mig ur så rann det sakta ner mot hennes nyknullade fitta. Utmattade sjönk vi ihop i sängen, och vi slumrade tätt sammanslingrade.

Rösta på Grannens dotter:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 3.38 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Grannens dotter