Min sexfantasi

Mitt namn är Niclas, jag är en 30 år gammal kille och fastän jag inte har haft många älskarinnor i min tid, jag skall här berätta för dig vad jag fantiserar om en uppleva med dig. Vi träffades ute på krogen och blev goda vänner och har träffats en tid, för att ta oss en öl eller ett par. Jag har länge misstänkt att du måste vara tänd på mig, men jag har inte vågat göra några närmande. Ifall jag skall ha sex med dig kommer det ske förr eller senare ändå. Denna Lördag skulle du åka och handla med mig. Du kom en halvtimma tidigare än vi kommit överens om. Jag hade just kommit ut ur duschen när det ringde på dörren, jag kastade på mig en morgonrock och gick för att öppna. Du var klädd i en joggingdress och hade en kasse kläder med dig, ditt ombyte.

Du sa att hon just avslutat ditt workout och att Du gärna ville ta en dusch innan vi åkte till stan. Jag visade dig duschen i mitt sovrum. Du gick in i badrummet och började att klä av dig rakt framför mig. Jag blev förvånad men ville inte lämna dig. Du berättade för mig om ditt workout. När du fått av din topp och BH, kunde knappast tro min ögon, dina pattar var stora och fasta, med stora rosa bröstvårtor, Uhm! Dom såg så goda ut, ville sjukligt gärna suga dom. Jag märkte min puls ökade och jag gav till nästan en hörbar suck. Du tog därpå av dina byxor och dina bomulls trosor. Jag har aldrig sett en hårigare fitta i mitt liv. Du hade ett litet spår av hår hela vägen upp till naveln. Du vände mig ryggen allteftersom du sparkade av dina trosor och jag kunde se att du hade massor av ljust hår längs hela rövspingan. Min kuk var nu sten hård. När du vände dig såg du att jag stirrade, du sa:

- Vill du inte duscha med mig?

Jag kunde inte få av mina kläder fort nog, Jag gick in i duschen till dig och jag började gnida dina bröst. Med det varma vattnet rinnande över oss kändes det så skönt. Jag lutade mig fram och kysste din mun, våra tungor slingrade samman. Jag var nu så het, att jag ville komma snart. Jag sjönk ner på knä för att komma åt din fitta. Jag lät mina fingrar leka över din springa. Dina fittläppar var nu svullna och brett isär redan.

Jag drog läpparna så mycket isär så jag kunde slicka hela längden av din fitta. Jag sög din stora styvna clitta in i min mun och vred min tunga runtom den. Du stönade och började gnida dig mot mitt ansikte. Du hade haft ett riktigt workout tidigare därför kunde jag lukta ditt fräna svett, i synnerhet omkring fittan.

Efter lite mer tungpiskning började du prata snuskigt för mig.

- Oh sug min fitta, ditt kåta djur.

- Slicka. Åh ja. rätt så. Du din bock

- Du får mig att komma med din tunga.

- Ditt kåta djur.

Du började jucka våldsamt och börja komma i min mun.

Dina safter sprutade in i min mun och jag drack allt. Vi tvättade och torkade varrandra. Jag började klä på mig, när du med en len röst viskade i mitt öra:

- Nu är det min tur att suga din kuk, baby.

Du slickade sedan mitt öra och pressade ner mig på sängen. Du lade dig mellan mina ben och drog dem brett isär. Du började slicka mina lår och gned min kuk med dina händer.

Jag var fortfarande så het att jag hade lust att ha din mun runt min kuk. Jag fattade din nacke och pressade ditt ansikte ner mot min kuk. Sug nu kuk som aldrig förr, efter ett tag drog jag mig tillbaka och s:

- Vänta baby, låt mig göra detta på mitt sätt.

Därpå bände jag isär dina fittläppar och stoppade in två fingrar i dig.

- Oh Kim, min fitta är så stor jag tror jag kan få in hela handen i mig.

Vid denna tidpunkten var jag du så kåt att det var inga problem vad jag stoppade in i din fitta. du var så jävla kåt. Jag förde in två, tre fingrar i ditt hål.

- Slappna av och dina fittmuskler slöt sig runt mina fingrar.

Jag har aldrig känt en så sensationell känsla förr. Du gjorde kraftiga motjuck för att möta min knullade hand.

- Du, mina fingrar är inuti i dig jag handknullar dig

- Oh Kim, knulla mig fortare, dina fingrar knullar min fitta.

- Lägg dig på knä, jag vill slicka ditt rövhål medans jag fingerknullar dig.

- Jag vände på dig och lade dig på knä, hela tide n behöll jag mina fingrar i dig. Jag särade dina stjärthalvor och lät min tunga pendla över ditt rövhål.

- Ah, Kim älskling, stoppa in din tunga i mitt rövhål.

Jag spetsade min tunga och pressade in den i ditt rövhål, den sjönk in riktigt djupt i din bakre kanal.

När jag gjorde detta kände jag att du höll på att komma. Din fitta var sammandragen över mina fingrar allteftersom väggarna i ditt anus drog sig samman på min tunga.

- Jag skall fingerknulla ditt rövhål också.

Jag förde två fingrar in i din röv och jag kände din ringmuskel slappna av. Du skrek i pina men smärtan övergick till njutning allteftersom jag rände mina fingrar in och ut i din fitta samtidigt som jag pullade din röv. Du började komma i vågor. Åter och åter igen, över och om och om igen, så många gånger att jag tappade räknigen. Jag drog sakta ur mina fingrar. Allt fingerknullandet hade gjort din fitta lätt öm och lämnade ditt rövhål gapade öppet.

- Oh, ditt rövhål är helt öppet.

Jag slickade kanten av ditt rövhål mycket lätt. det kändes så skönt. Min kuk var nu så hård och du slickade och sög skickligt kuken av mig, Du tog den så djupt än jag kunde ana. Våldsamt att jag nästan dränkte dig med min sats! Jag vände på mig och lade mig över dig. Dina stora pattar var mosade på mitt bröst, bröstvårtorna var stora och styva. Du lyfte sig upp och stoppade in en vårta i min mun.

Jag sög och slickade mjukt på den. Jag formligen åt dina pattar när du sa

- Låt oss slicka och suga varandra sötnos.

Jag slöt ögonen och slickade dina fittläppar. Du smakade så sött och ljuvligt. Du ville gengälda tjänsten Du sög verkligen hela kuken samtidigt som du maserade mina kulor. Det var himmelskt. Jag kom så när du sa

- Kim, jag kommer.

Du exploderade i en våldsam orgasm, nästan samtidigt kände jag ryckningarna och jag skrek ut min orgasm, det ville aldrig ta slut. Du svalde, gurglade och svalde tills du druckigt alltsammans. Jag rullade av dig och kollapsade bredvid. Jag strök mig mot dig och sa

- Tack, det var underbart.

Jag gav dig en lång het tungkyss. Jag kunde känna den härliga smaken och lukten av min egen sperma. Jag kan knappast vänta tills nästa gång vi träffas.

Kommentera Min sexfantasi