Min sexdebut

Första gången jag knullade var jag 18 år. Det var med Gertrud som var nära 10 år äldre. Hon var av vallonsläkt, grov växt och välväxt med frisk hy och friska tänder. Kolsvart i håret och i ögonen och jag hade länge fantiserat om henne. Var hon lika svarthårigpå fittan och hur skulle det kännas att dra av henne byxorna och smeka isär hennes ljuvliga lår. Fick stånd så fort jag tänkte på henne, men var aldeles för osäker för att våga någon framstöt. Hon som var så livligt uppvaktad måste betrakta mig som en ren småpojke – med en värdelös kuk utan någon som helst möjlighet att tillfredställa en erfaren kvinna. Var helt inställt på att endast få runka efter henne och de stunderna blev många. Mötte henne ofta när hon gick hem från jobbet och jag undrade om hom märkte hur kåt jag var efter henne. Hon hälsade alltid med ett leende när hon svepte förbi och ibland var jag så nära att vi snuddade vid varandra. De gångerna måste jag direkt skynda hem och riva av mig det värsta. Kuken stod så det dunkade om honom och när jag sprutade stänkte satsen iväg över en meter. Ibland runkade jag också efter andra flickor men de sateserna var helt väderlösa jämfört med de jag levererade till Gertruds ära. En eftermiddag stannade hon och frågade var jag var på väg. Är bara ute och går, svarade jag. Har du inget för dig kan du följa med hem till mig, sa hon. Gärna svarade och och blev aldeles vimmelkantig. Det var otroligt att hon frågat mig, hon som varmed all säkerhet inte behövde vara ensam ikväll. Snart var vi hemma i hennes lägenhet och när hon tog av sig kappan såg jag hur hennes fullmatade bröst spände ut blusen. Kjolen hade slits långt upp och blottade halva de granna låren och när hon rörde sig syntes det hur välväxt hon var. Hon gick med hela kroppen och hade kontroll på varje rörelse. Häng av dig och gå in och sätt dig så kommer jag snart med kaffet, sa hon. Jag satte mig i soffan och betraktade det trevligt inrädda rummet. Visste att hon bodde ensam och det syntes inte heller några spår efter någon karl. Dörren till sovrummet var halvöppen och en bred säng skymtade. Där brukade hon alltså klä av sig naken och se sig själv i spegeln. Betrakta sin kropp en naturen utrustat så väl. Kanske hon stod och smekte sig själv innan hon la sig. Eller kanske hon hade någon som kom och knullade henne regelbundet. Körde kuken i henne och fyllde henne med fulladdade satser. Jag avbröts i mina tankar av att Gertrud kom med kaffebrickan. Vad sitter du och funderar på? Frågade hon. Ingenting särskilt, svarade jag. Du undrar väl varför jag ville att du skulle med hit. Ja! Jag vill lära känna dig, jag tycker du är en så snygg pojke och hit har det inte fått komma på länge. Jag lever ensam och vill inte träffa några karlar. Har fått nog av dem. Jag klarar mig själv och mår mycket bättre utan att det är någon här när jag kommer hem. Dig har jag gjort ett undantag för, fortsatte hon med ett leende och hällde i kaffet. Gertrud talade om att hon varit gift en kort tid och efter skilsmässan hade alla möjliga karlar hängt efter henne och att hon varit tvungen att flytta för den sakens skull. Här har jag bott i fem år och på de sista tre åren har ingen fått komma hit. Det värsta jag vet är efterhämgsna karlar, som dessutom tror att de är någon slags charmörer. Men det var roligt att du ville följa med in, jag har tänkt på dig mycket och jag har nog märkt hur du sett på mig, tillade hon leende. Nu ska du doppa här och känna dig som hemma. Jag fick inte en syl i vädret utan satt bara och var spänd i hela kroppen. Gertrud var aldeles intill mig och när hon hällde i kaffet rörde hennes bröst min arm. Jag darrade på handen när jag drack av kaffet och var nära att spilla på hennes fina matta. Och utan att jag kunde göra något kännde hur det blev trånt i byxorna. Säkert märkte hon det och efter en stund frågade hon: Tycker du jag är gammal? Nej, svarade jag. Men det finns väl många snygga flickor som vill träffa dig? Kanske men du är den absolut snyggaste, fick jag fram. Gertrud la handen på mitt lår och följde ända upp till gylfen och smekte mig utanpå byxorna. Maktlös kände jag hur hon drog ner blixtlåset och fick fram min sprängfyllda kuk.

- Vilken stor, fin kuk du har, viskade hon. Har vetat hela tiden att du skulle ha en fin kuk. Jag tycker om stora kukar och jag vill att du knullar mig nu. Jag har inte knullat på länge och har ofta drömt om din kuk. Du har så stor kuk att du kommer att fylla upp hela min kåta fitta. Min fitta som har längtat efter din kuk i flera månader. Du får knulla mig hela natten. Jag var så kåt att jag trodde det skulle spruta direkt. Hela tiden hade hon smekt kuken så det kändes långt in i ryggraden. Och när hon tog kuken i munnen la jag av min största sats någonsin. Hon släppte inte kuken förrenhan var helt urmjölkad och jag satt aldeles färdig tillbakalutat med byxorna nere vid knäna och såg som i ett töcken hur Gertrud började klä av sig. När hon bara hade behån och trosorna kvar tog hon mig i handen och ledde in mig i sovrummet. Där häktade hon av sig behån och de fullmatade brösten stod rakt ut som uthuggna i marmor. Sendan lade hon sig på rygg med benen lätt åtskillda. Kom hit och ta av mig allt, viskade hon. Darrande kröp jag intill henne och tog tag i troskanten och drog dem nedåt. Hon lyfte på stjärten och för första gången såg jag hennes fitta som jag runkat efter så många gånger. Triangeln var precis kolsvart som jag föreställt mig. I mitten var håret ännu tätare och jag anade skåran som gick högt upp på magen. Hon särade ytterligare på benen så att de ljusrlda blygdläpparna skymdade fram och däremellan en stor kittlare som var blodfylld och stod rakt ut. Under var de inre blygd- läpparna hårt spännda och hade redan fått nytt stånd och kuken var om möjligt ännu mer stenhård. Slicka mig nu och kom sedan med din fina kuk och ha honom kvar så länge du kan, viskade hon. Jag lät tungan spela mellan det kåtsvällda blygd- läpparna och sög sedan in hea kittlaren i munnen. Det blev för mycket för henne. Hon började stöna och drog mig över sig och styrde in kuken. Äntligen knullade vi. Hennes fittar var trång och smidig och hon sög i sig kukenoch det var som om han blev både längre och grövre. Jag kom ända längst in och kände fittans bottensug. Hon låg och knullade med den inre fittan och riktigt diade kuken. Hela tiden rev hon mig över ryggen och viskade hur skön jag var att knulla med. Du ska få komma hit och ha skönt varenda kväll! Snart kände jag hur det blev aldeles blött vid kuk- roten. Det hade gått för henne och min egen orgasm kom strax efter och avsvimmad låg vi och höll om varandra. Gertrud låg och bet mig i örat och viskade att nästa gång vill jag att du tar mig bakifrån. Jag vet att du snart kan igen. Det kan alla som är vältränade. Jag talade om att hon var den första jag knullat med vilket hon inte ville tro först. Du verkar inte vara någon nybörjare. Jo, försäkrade jag, men jag har runkat efter dig många gånger. Jaha, vilket är skönast, runka eller knulla? Frågade hon skämtsamt. Det var allt en fråga svarade jag. Vi går upp och delar på en Pommac och sen vill jag ha din stora kuk i mig en gång till. Vet du om att du har en stor kuk förresten? Nej, hur skulle jag veta det, jag har ju bara sett slaka sådana. Men jag vet vad jag talar om. Åren innan jag gifte mig träffade jag åtskilliga kukar men din är den absolut största. Och goaste och finaste, tillade hon och såg mig i ögonen. Vilket beröm! Att få ett sådant godkännt betyg första gången man knullar. Sådant stärker onekligen själv- känslan och dessutom kände jag hur kuken reste sig på nytt. Gertrud såg gillande på mig och log: Ska du knulla mig bakifrån så har du varit med om det åxå_ Hon gick före in i sovrummet och jag efter som en snäll hund. Jag var så kåt efter henne att hon kunde tagit mig i lillfingret och lett mig vart som hellst. Därinne ställde hon sig på alla fyra och vände upp sin läckra röv. Halvkloten lyste mot mig i lamp- skenet och jag lät kuken nosa på de hårt spännda blygdläpparna. Jag hade honom aldeles vid mynningen och ollonet svällde och blev ännu större. Långsamt tryckte jag in kuken i hela hans längd och nu kom han ännu längre in. Jag började knulla ut och in och hon log med ansiktet nere i kudden och gnydde. Å. å du. vad härlig du är. jag blir galen av din stora, stenhårda kuk. du, det gör så gott i fittan. du fyller upp hela min kåta fitta. knulla mig hårdare. kör kuken i botten. Nu. nu kommer jag spruta du ochså älskling, spruta! Jag hade sådant stånd att jag nästan fyllde henne med kuken. Och nu kunde jag inte hålla mig längre och när jag till sist la av min tredje sats hade det gått för Gertrud flera gånger. Nu stannar du här i natt och så sätter jag klockan på rigning en timme i förväg så tar vi ett skönt knull innan jag går till jobbet, sa Gertud. Nöjda med tillvaron somnade vi bägge två. Jag sov som en stock och vaknade av att Gertrud stod bredvid sängen helt naken med sin underbara fitta i gämnhöjd med ansiktet. Kaffet är redan klart, sa hon och gick före in i köket. Jag stod mitt på golvet med en präktig ståkuk, och Gertrud satte sig på diskbänken och drog upp knäna. Jag ställde mig framför ich det var som om att kuken sökte sig själv till fittöppningen. Och det var inget tvivel om att Gertrud var ordentligt kåt. Kittlaren stod rätt ut och jag lät kuken nosa på den innan jag stötte rakt in i hennes perfekta fitta och hade kuken kvar tills orgasmen skakade hela hennes kropp. Och när jag sedan exploderade var det så skönt att det slog gnistor i ryggraden. Du måste lova mig att komma hit så mycket du kan, sa Gertrud. Du är den bästa jag knullat med och du vet när jag brukar vara hemma och du är alltid välkommen. Så blev det också. Vi tog vara på alla tillfällen. Jag brydde mig inte om någon annan. Jag hade bara Gertrud i huvude och bra fungerande knull medför allmän trivsel. Firrekt jag kom innanför dörren i hennes trivsamma lägenhet klädde vi av oss nakna och knullade i alla möjliga ställningar. På söndagarna reste vi ut i naturen och tog oss många fina nummer vid badstränder och i skogsgläntor. Och att knulla ute, bakifrån i dagsljuset är en fantastisk upplevelse. Närmare ursprunget går det inte att komma.

Kommentera Min sexdebut