Min polares lillsyrra

Det hände mig för ett tag sen och jag kan nu inte hålla mig utan måste berätta om denna händelse.

Det hela började som en helt vanlig kväll med mina polare, min ena kompis var ensam hemma och v hyrde någon typ av tv spel och köpte oss några 6-pack. Efter ett tag spelande och några öl senare hade klockan smygigt sig närmare halv ett. Vi visste då att ytterligare en kille var ensam hemma och att han antagligen satt där hemma helt ensam, så vi bestämde oss för att gå dit. Killen som vi var hos skyllde på huvudvärk så han följde inte med. Så jag och Markus började vandra och en kvart senare var vi där. Hans syrra hade då inte kommit hem och jag hade inte den blekaste aning om vad som skulle komma att utspela sig. Men vi joinade honom med ett par öl och framåt 3 tiden så kom hon hem.

Det regnade väldigt mycket denna natt vilket gjorde hennes hår så där vått och stripigt. Hon hade på sig en vit, tajt, långärmad tröja med en blå BH under som nu syntes ganska bra. Och jag skojar inte när jag säger att hennes bröst fyllde upp detta blå tygstycke till fullo. Hon satte sig ner och pratade och i ungefär samma ögonblick fick Markus för sig att han skulle gå hem. Marie som hon hette berättade om vad dom gjort inne i stan och att dom hade varit på någon privat fest och att hon i fyllan trillat och slagit i vänstra ryggslutet. Hon jämrade sig mer och mer och jag erbjöd mig givetvis att massera denna underbara varelse.

Hennes bror hade redan somnat för länge sedan och vi förflyttade oss tyst in på Maries rum. Hon tog av sig sin vita tröja och blottade denna underbara, solbrända och vältrimmade kropp. Jag frågade om jag bara skulle massera nedre delen av ryggen eller om jag skulle ta hela ryggpartiet. Hon sa då at om jag orkade så fick jag gärna ta hela ryggen. Då är det nog best att du tar av den här blåa saken också fick jag fram. Jovisst, kan du inte hjälpa mig. O jag fram där och fumlade lite med fingrarna tills jag slutligen fick upp spännet.

Hon gick rakt mot sängen och lade sig ner på rygg då jag skymtade dessa perfekt formade bröst. Jag satt mig grensle över hennes rumpa och började massera med mjuka, runda rörelser. – Mmm, precis där fick hon fram och jag hörde att hennes andning blev allt tyngre ju längre ner mot ryggslutet jag gick. – Jag kommer inte riktigt åt här längst ner sa jag till henne. Kanske är lika bra att du tar av dig jeansen också som även dom att helt klistrade runt denna trimmade häck. Visst sa hon och satte sig ogenerat upp och visade upp sina stolta bröst. Min blick fastnade helt på brösten och hon undrade då om jag gillade vad jag såg. Om jag gjorde. Du får gärna känna på dom om du vill, sa hon Säkert mm.

Hon tog så sakteligen min hand och förde den mot sina bröst. Jag formade min hand och agerade som någon typ av våg kändes det. Hon lade huvudet bakåt och njöt av behandlingen. Efter ett tag ställde hon sig upp och tog av sig byxor och den blåa stringen. Där stod hon, tjejen som man drömt om i alla tider helt naken och bara ville en sak. Hon kom fram till mig och drog upp mig ur sängen, slet av mig tröjan och började knäppa upp min jeans. Där stod jag i kalsonger och kände att det var någon därnere som ville ut och det med besked. Ojdå sa Marie, någon vill visst ut. Hon drog ner kalsongerna till knävecken och tog min kuk i munnen. Långsamt förde hon huvudet fram och tillbaks och jag var tvungen att tänka på dom mest vidriga sakerna för att inte komma direkt. Och när det precis var till att komma så hörde hon min kraftiga andning och slutade och drog med mig in i deras bardrum. Där visade sig värsting jaccuzin. Hon satte sig på en hörnet intill väggen och lade upp benen på kanterna så att härligheten var helt öppen och redo för attack. Och denna rakade och välansade mus var en blick för gudarna.

Jag satte mig på knä i det redan halvfulla bad karet och dök in i henne. Denna underbara smak av hennes nu dyblöta mus var det underbaraste jag smakat. Jag slickade först hennes yttre del och dök sedan in med hela tungan. Sög in klitorisen i munnen och släppte tvärt vilket gav henne otroliga sammandragningar, Efter denna behandlingen tungknullade jag henne tills hon kom i den mest underbaraste orgasm som jag sett. För att förlänga hennes sexuella njutning pullade jag henne genom hela orgasmen. Men det var inte tillräkligt för Marie på långa vägar. Bara någon minut efter som bestod av ömma smekningar och våta kyssar var hon redo igen. Men nu ville hon ha nåt i sig. Hon värmde en gång upp min kuk med sin mun och när hon tyckte den var färdig ställde hon sig framåtlutande med händerna på badkarskanten och viftade med häcken och den blottade musen. Jag var inte sen utan gjorde mitt ollon lite vått med hjälp av hennes drypande klitta och tryckte sakta in den i härligheten. En högt stön följde och nästa gång då jag tryckte den till botten trodde jag att hon skulle väcka grannarna.

Jag fattade tag om hennes midja och började jucka henne i ett långsamt tempo som sedan övergick i en grym hastighet. Maries andning blev bara tyngre och tyngre och då förstod jag att nåt stort var på gång. För att öra hennes njutning ännu större började jag mjuka upp anal hålet. Först med ett finger och sedan med två. När den var tillräckligt uttänjd så fattade jag en schampo flaska med en stor kula till kork. Jag började köra den ut och in i hennes något trångare hål. Mera mera i stönande ton var det enda Marie fick fram. Snart var samman drabbningen nära och jag knullade henne fortare och fortare. Åhhhhhhhhhhhhhhh, Joooooohaaaaaaaaaan, me, e, e, e, e, e, r, a. Till slut kunde hon inte hålla emot mera utan skrek rakt ut. Jag fortsatte jucka henne genom hela orgasmen vilket gjorde att det även gick för mig när hennes höll på att ebba ut. Jaaaaaag koooomer nuuuuuu fick jag fram. Fumlig efter orgasmen vände sig

Marie om och fattade kuken i munnen och gjorde min orgasm fullständig. Första strålarna tog hon i munnen men sen blev det tydligen lite mycket och hon tog det över brösten och smetade in det som om det vore någon typ av olja. Utmattade låg vi båda kvar och bara gosade i det lite halvklibbiga vattnet, då hon plötsligt frågade om jag hade någon fantasi som jag skulle vilja leva ut. Och jag hade haft fantasier om att få bröstknulla en brud någon gång sa jag och hon var inte sen att uppfylla min krav. Hon lade sig på rygg på golvet och jag satte mig grensle över hennes mage och sedan var det bara att börja. Hon lade den tillrätta och tryckte sedan ihop sin bröst. Ohhh vad härligt att se sin kuk dyka upp och ner mellan två bröst. Det blev helt enkelt för mycket och ännu en gång så sprutade jag Maries ansikte fullt av sperma vilket hon glatt lapade i sig.

Sen var båda helt slut och vi slutade kvällen med en närgången varmdusch. Jag och Marie har numera ett stadigt förhållande och vi har upplevt många sköna stunder. En gång var inte Marie hemma men hon har även en mamma som ser ut att vara skänkt av gudarna och vi hade en trevligt stund vi med. Men det får bli en annan gång.

1 svar to “Min polares lillsyrra”

  1. Linda:

    Hej. Vill bara säga att du minsann vet hur man skriver:-) Bra gjort, o mysigt lät det dessutom.

Kommentera Min polares lillsyrra