Min lyckligaste tid

Det hela började när jag nyss fyllt 50, nåja riktigt rätt hade det sedan år tillbaka smugit sig in slentrian i äktenskapet med min två år yngre hustru, när barnen vuxit upp och flugit ut för att stå på egna ben. Så småningom gick det så långt att vi inte hade något kvar av vårt gemensamma sexliv, som jag då uppfattade det var min hustru nöjd som det var, medan jag däremot ansåg mig ha mycket kvar att ge och få. Men inget prat, inga böner, ingenting hjälpte från min sida och därav följde att jag så småningom tog mod till mej och svarade på några kontaktannonser i slutet av år 1995. Skall ärligt erkänna att jag inte trodde mycket på detta, men eftersom andra flyktiga kontakter inte gav något mera än för stunden så kunde det inte bli sämre att prova med några svar. Döm om min förvåning när jag i jan månad 1996 hade fått inte mindre än 7 kontakter. Nog om detta, bland dessa blev det en gift kvinna i 30-års åldern från södra delen av landet som blev mera än en kontakt, det blev ömsesidig kärlek per korrespondens. Efter en intensiv och givande brevväxling kom vi överens om att träffas, varför jag reste söderut och tog in på ett hotell där vi bestämt att mötas dagen därpå. Så stod jag utanför hotellet vid middagstid dagen efter ankomsten och väntade på henne som jag under vår brevväxling lärt mej tycka så mycket om. Gissa om jag var nervös och spänd, ja som fiolsträng! Så kom hon då äntligen och efter ett blygt handslag och hej så tog vi hissen upp till mitt rum. Väl inkomna där, var dock isen bruten och vi gjorde vad vi båda så intensivt längtat efter, vi kysstes och kramades och var båda lika uthungrade på kärlek. Allting föll sig så naturligt när vi klädde av varann plagg efter plagg tills vi befann oss nakna båda och hamnade naturligtvis i min säng. Vad underbart att åter få möta en kvinna som var med på noterna och verkligen ville ta emot den ömhet och kärlek jag så av hjärtat ville ge och som också verkligen ville ge något av sig själv, jag fick verkligen mycket av all den ömhet jag under så många år längtat efter. Nu ville hon, vi kan kalla henne Carina, att jag skulle ta henne bakifrån, men då helt plötsligt ville inte min goda ståndare vara med längre, den svek mej utan vidare, förmodligen därför att jag inte varit van vid annat än missionärsställningen med få undantag. Nu var dock Carina på alerten och med sug-runkning hade hon snart lika grant stånd på min påle igen varefter vi knullade i vanlig ställning. Vilket knull sen, trodde inte det fanns så underbar fitta och kvinna, hon fullkomligt sög all must ur mej fram till den skönaste utlösning jag någonsin haft till dess. Det var ingen tvekan om att vi var hett förälskade och efter detta möte i mars var jag i maj nere och hälsade på Carina. Därefter besökte hon mej två gånger om vardera en vecka under sommaren, då hade jag separerat från min fru och bodde i en egen lya. Alltid hade vi lika underbart tillsammans, dock var nog vår sista natt tillsammans det allra underbaraste jag både förr och senare upplevt, kanske för att vi båda innerst inne visste att det var slutet på denna kärlekssaga. Vi älskade varann, det var vi båda klara över, vi ville också så gärna att vår sexuella lek skulle bära frukt i form av ett barn, men samtidigt var jag liksom Carina klar över att hon inte hade modershjärta att lämna sina tre barn. Jag respekterade hennes ställningstagande trots att det kändes och känns hemskt i mitt inre fortfarande, men vi skildes i kärlek och har fortfarande kontakt. Den sista natten var fantastisk, vi kunde inte få nog av varann, jag har aldrig upplevt en kvinna som så helt velat ge sig hän som Carina gjorde, i varje smekning, i varje kyss, i varje knull var hon helt uppgiven och så skön som jag önskar varje man kan få uppleva sin kvinna. Så var då min stora kärlekssaga över, men till sagan hör att jag flyttade söderöver för att leva nära min älskade, vilket jag inte haft något för. Däremot har min fru flyttat ner till mej för att börja på nytt, hon har lidit mycket och fått en annan inställning till sex efter detta vilket gör att vi nu är på god väg att bygga upp ett bra förhållande både sexuellt och i övrigt, fast min kärlek och minnet av Carina det dör aldrig hos mej.

Rösta på Min lyckligaste tid:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 3.12 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Min lyckligaste tid