Min lärarinna förförde mig.

Jag har alltid varit slö i skolan och det förvånar mig att jag lyckades ta studentexamen med hyfsade betyg – utom i tyska som var ett katastrofämne. Och min tysklärarinna hatade mig. Det var jag i alla fall övertygad om, men på den tiden jag gick i skolan så kände jag inte till något det sexuella samspelet mellan man och kvinna. Min tysklärarinna var en storvuxen, svarthårig kvinna med brinnande, svarta ögon. Hon var väl en 18 år äldre än jag, fysiskt vältrimmad och muskulös. Några av mina kamrater hade berättat att hon var ute och sprang varje morgon i en park och att man kunde se på hennes träningsdräkt att hon inte hade något på sig under. Det hade inte jag sett. Däremot hade jag sett en del annat. I skolan brukade jag gömma mig så långt bort från katedern som möjligt för att försöka klara mig men på tysktimmarna beordrade hon fram mig. Jag skulle sitta näst längst fram – inte längst fram för där satt hon. Hon satt på katedern med benen lätt särade och fötterna vilande på den första bänken. Det vill säga att hennes korta, svarta kjol och den del av hennes vita lår som jag kunde se över den svarta strumpkanten var precis i min ögonhöjd. För att inte tala om kanten på hennes trosor där hennes svarta hår som regel stack ut på båda sidorna. Och så var hon alltid på och hackade på mig. Hon sade att jag sov. Och det var i alla fall sant att jag drömde. Om hennes fitta. Så man kan ju förstå att det var hennes eget fel att jag var ouppmärksam på tysktimmarna. Så småningom gick jag i alla fall ut skolan och blev vuxen, ja, nästan i alla fall. Om min smak på det sexuella området gick alltid i riktning mot stora kvinnor med svarthåriga fittor och vita lår. Och när jag låg med någon så var det alltid min tysklärarinna som jag hade i tankarna. Perverst? Tja – när det gick för mig medan jag låg mellan deras stora lår så skrek jag alltid och det var en som frågade mig en gång varför jag låg där och skrek ord och meningar som påminde om tyska. Fem år efter det att jag hade gått ut skolan så var det någon av tjejerna som tyckte att vi skulle ha något slags studentjubileum och hon tog kontakt med så många som hon kunde få tag i. Och jag ville gärna komma. Men hon hade också bjudit in våra gamla lärare. Bland annat vår tysklärarinna. Jag var nu 23 år och hon var väl 38-39, men fortfarande enormt snygg. Jag placerades bredvid henne och festens arrangör, Anna-Lisa, berättade för mig fnissande att hon satt mig där för att vi alltid satt så nära varandra när jag gick i skolan. Idiot! Hon fattade inte ett dugg. Men det var naturligtvis OK ändå. Det var litet underligt att sitta här och prata med henne på lika villkor, men hon var ändå lite reserverad, så vi sade inte så mycket till varandra. Senare på kvällen när vi dragit i oss några flaskor vin skulle det dansas och naturligtvis bjöd jag upp henne först – hon var ju min bordsdam. När jag drog in hennes kropp mot min och kände hennes muskulösa kropp mot min, fick jag jättestånd! Hon kunde naturligtvis inte undgå att märka det och hon fick ett litet leende runt munnen medan hennes svarta ögon plötsligt såg rakt in i mina. Hon drog sig heller inte undan utan hennes lår, mage och fitta pressade på mot min kuk och jag tryckte mig ännu hårdare mot henne. Festen hölls i festvåningen på ett litet hotell i min hemstad men eftersom jag flyttat från orten för länge sedan bodde jag denna kväll på hotellet. Jag dansade några gånger till med henne men vi pratade fortfarande inte särskilt mycket med varandra. I så fall var det nog mest kroppsspråket som gällde. Men så kom tillfället och jag frågade henne hest om hon inte hade lust att följa med ut en stund och få “en nypa frisk luft”. Vi lyckades ta oss ut i trädgården – som jag hoppas – utan att någon såg det. Och nu var det hon som tog tag i mig och gav mig en intensiv kyss som om hon ville suga luften ur mig så där direkt. Ögonblicket efter föll hon ner på knä och drog ner gylfen i mina byxor och tog fram min kuk. – Nu har jag känt den hela kvällen så nu vill jag smaka på den, sade hon.

Och så tog hon den i munnen och började suga kuk så att jag höll på att explodera. Detta var vad jag hade drömt om under hela min ungdom. Hon reste sig upp och kysste mig häftigt igen på munnen. Helt klart var att det var hon som nu tog initiativ till allt. – Jag har ett rum här på hotellet, fick jag ur mig. – Naturligtvis har du det, sade hon och tog min hand och ledde mig in genom hotellets bakingång och upp på mitt rum. När vi kommit innanför dörren och låst den så grep hon tag i mig och närmast flådde av mig kläderna. – Som jag tänkt mig, kuttrade hon och lät sina stora, hårda händer glida över mina axlar och min platta mage. Hon grep tag i min kuk och den stod som på kommando. – Lägg dig, kommenderade hon och jag hade ingen anledning att protestera. Så tog hon av sig sin svarta klänning. Under hade hon bara svarta strumpor och en pytteliten strumpebandshållare. Även det åkte av nu. När hon så stod vid fotändan helt naken så när som på de högklackade, svarta skorna såg hennes kraftiga, vita lår ut som marmorpelare och mellan dem fanns den största, svarthåriga kussemutta jag sett. Så kom hon fram till mig i sängen och sakta sänkte hon sin bak och sin fitta ner över mitt ansikte. – Slicka mig, kommenderade hon. Och jag slickade henne. Jag stack in min tunga så långt som möjligt i henne och drog ut den igen medan jag lät den glida från den ena sidan till den andra runt hennes blygdläppar och klitoris. Hon körde också runt sin bak och fitta medan hon stönade hest. Sedan vände hon på sig. Satte sig ner över min stenhårda kuk och red mig med korta, snabba tag. Det var bara för mycket. Jag kände att jag var på väg att komma och det kände hon också. – Kom bara, kommenderade hon. När du sprutar i mig så får jag också orgasm. Jag grep tag om hennes höfter och så sprutade jag för allt jag var värd. I kraftiga strålar sprutade jag rakt upp i henne och när hon kände det fick hon en jätteorgasm som fick hela hennes stora kropp att skaka. Till sist föll hon tungt ner över mig. Och så låg vi en liten stund. Sedan reste hon sig och tittade på mig. – Jag vet att jag inte var helt rättvis mot dig i skolan, sade hon. Men du gjorde mig sexuellt upphetsad och det kunde jag inte göra mycket åt, eller. ? Men det vill jag råda bot på nu istället. Så tog hon min kuk i munnen och sög den tills den stod igen. Men hon slutade inte utan sög tills det gick för mig i munnen på henne. Nere på festen var det dags för nattmat med öl och snaps och jag vet inte om det var någon som hade sett oss försvinna men just nu struntade jag i det. Mina drömmar hade ju gått i uppfyllelse. Jag träffar numera Lotta ett par gånger i månaden. Och hon är fortfarande min vackra tysklärarinna. Även om det är några år som skiljer mellan oss så är vi ett kärlekspar. Vi älskar i alla fall och det är ju så gott som något.

Rösta på Min lärarinna förförde mig.:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 röster, snitt: 3.71 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Min lärarinna förförde mig.”

  1. Den kåte:

    Lärarinnor är de bästa älskarinnorna ty de säkert bergsäkert det här tar vi omigen.

Kommentera Min lärarinna förförde mig.