Min kursare

Jag heter Helena och är en “vanlig” tjej som just börjat plugga ekonomi på universitet i Uppsala. Under mina 23 år har jag haft några killstrul men inte något långvarit. Mina sexuella erfarenheter har under åren inte varit så många, de som varit har inte varit någon höjdare precis, nu onanerar jag mest.

För en tid sedan var jag hemma hos min kursare Nettan som är lite äldre än mig, ganska mycket äldre än mig, hon är 32. Nettan och jag har under en tid jobbat tillsammans med ett projekt i marknadsföring som snart skulle lämnas in. Klockan började närma sig 22. 00 och både jag och Nettan kände oss trötta på att plugga. Nettan föreslog att vi skulle sluta för kvällen och dela på en flaska vin istället, något jag tyckte lät underbart. Fast jag och Nettan inte pratat så mycket om våra liv, så känner jag att Nettan är en person som jag verkligen tycker om att vara med. Hon har precis som jag ingen pojkvän trots att hon ser mycket bra ut. Nettan är den typen av tjej som man som tjej blir avundssjuk på. Hennes kropp är näst intill fulländad. Hon är vältränad med fast stjärt, lite större fasta bröst och en smal midja.

Nettan kom tillbaka med vinet och vi skålade för en bra plugginsats. Vi började prata om ditten och datten, om våra uppväxter, kläder och konst. Till sist kom vi in på ämnet sex. Det var Nettan som frågade när jag senaste hade varit med någon kille. Jag kände för att vara ärlig mot henne och svarade att det varit nästan ett år sedan. Nettan skrattade och sa att hon inte varit med en kille på år. Vi skrattade ihop och skålade för att män var överskattade. Klockan började bli sent och Nettan slog på TV. Det var slutet på en Arnold film på TV1000. Vi satt och drack upp vårt vin tills filmen var slut. Då sa Nettan: Har du sett en porrfilm någon gång? Näää, svarade jag. – Det kommer nog en här på TV1000, jag brukar sitta uppe och kolla på dem på natten. Det hetsar upp en tills man skall gå till sängs med händerna under täcket, log hon.

Jag blev stum av förvåning. Brukade Nettan se på porrfilm, hon som verkar så prydlig av sig. Också berättar hon att hon onanerar efterråt. Jag visste inte vad jag skulle säja, men jag kände att jag blev upphetsad av tanken. – Ok, vi kan väl se lite, svarade jag. – Du kommer nog att gilla det, sa Nettan. Filmen kom på. Första scenen var med en tjej och två killar. Tjej ställde upp på allt. Det var slick och sug och till och med analsex. Tjejen tag en kuk i varje hål. Jag var mållös av upphetsning. Jag kände hur min vulva blev helt genomvåt. Nettan väckte mig ur min trans. – Du verkar tycka om det, skrattade hon – Om, log jag generat. – Vill du se mer frågade hon – Om du vill svarade jag generat och hoppades att hon skulle svara ja. – Gärna, jag hämtar lite mer vin. Nästa scen i filmen var mellan två tjejer. Jag hade aldrig tänkt att jag skulle vilja se det men när tjejerna började kyssas så skrek min kropp av lust. Tjejerna började slicka varandras fittor. Det såg underbart ut. Min bröstvårtor var nu jättestyva. Tjejerna på filmen fortsatte med att knulla varandra med varsin massagestav samtidigt som de slickade varanda. Det verkade så härligt. – Det här tycker jag mest om, sa Nettan vid min sida. Har du varit med en tjej någon gång? Nää, svarade jag. Vilken fråga, jag var ju inte bisexuell. Har du, frågade jag tillbaks. – Ja, jag är lesbisk, svarade Nettan. – Är du lesbisk, svarade jag förvånat. Jag blev helt kall i kroppen, jag skakade av kåthet. Hade Nettan kanske gjort som tjejena på filmen. – Mmm. Skulle du vilja pröva? Jag fick inte fram något svar. Jag vissste vad som höll på att hända. – Låt mig kyssa dig, uppmanade Nettan.

Hon böjde sig framåt och tryckte sina läppar mot mina. De var varma och fuktiga. Jag kände hur hennes tunga mötte min. Det var underbart, så annorlunda. Hon slutade och tittade mig in i ögonen. – Vill du ha sex med mig Helena? Jaa, svarade jag med kåtdarrande röst. – Kom. Nettan tog min hand och förde mig till hennes sovrum. Där inne tog hon av mig alla mina kläder utom trosorna. Sedan lade hon mig i sängen. Jag var genomvåt mellan benen. Trostyget var alldeles mörkt i grenen. Nettan ställde sig vid sidan om sängen och började ta av sig sina kläder. Till slut stod hon naken framför mig. Hon var underbart vacker. Hennes bröstvårtor var lika styva som mina och hennes mus var alldeles renrakad. Hon kom till mig i sängen och satte sig gränsle över mig. Jag kände hennes varma och fuktiga fitta mot min mage. Hon böjde sig framåt och våra läppar möttes åter. Vi kysstes intensivt och jag kände hur Nettans styva vårtor gneds mot mina. Nettan hasade sig sakta neråt. Hennes läppar sökte sig mot mina bröst. Det gick som en elektrisk stöt genom mig när hennes varma läppar omslöt den ena vårtan. Hennes tungspets lekte med mina styva vårtor. Jag trodde att jag skulle få orgasm direkt så skönt var det. Efter att ha gjort mina vårtor ännu mer styva fortsatte hennes läppar ner mot mina trosor. Jag särade benen så mycket jag bara kunde och kände hur hennes mun kysste min fitta utanpå trosorna. – Jag märker att du tycker om detta, sa Nettan. – Om. stönade jag fram. Slicka mig hörde jag mig säja. Nettan drog av mig mina trosor. Hon drog handen över min fitta och började sedan slicka mig med långa svepande drag. Hennes tunga cirkulerade runt min klitta och ner över öppningen. Det var helt otroligt. Jag trodde jag skulle dö. Precis innan min orgasm skulle komma slutade hon. – Nu skall du ta hand om mig också, sa hon.

Nettan satte sig över mitt huvud, så vi hamnade i en 69:a. Hon särade på benen så att hennes rakade kön kom precis mot mina läppar. Jag satte tungan mot hennes blygläppar. Hon smakade underbart. Med långa drag slickade jag hennes hårlösa kön. Nettan var så våt och jag med. Vi slickade varandra intensivt till vi båda kom i en lång utdragen orgasm. Min kropp vibrerade och min fitta drogs samman med en sådan kraft att jag höll på att svimma. Det var den underbaraste orgasmen jag fått. Efter att pustat ut ett tag bröt Nettan tystnade. – Tyckte du om det? Det var det underbaraste jag varit med om, svarade jag. – Vill du ha ännu skönare, frågade Nettan. – Går det, frågade jag tillbaks. – Det går. Fast om du vill det så kommer det ske på mina vilkor. Är det uppfattat. – Om jag kan få uppleva något skönare än detta så gör jag vad som helst. – Va bra, log Nettan lite illmarigt.

Nettan reste sig upp och gick bort till den ena garderoben. Hon tog fram en svart skarf som hon band över mina ögon. Det blev helt svart och Nettan försvann från sängen och gick ut ur rummet. Hon kom tillbaka och bad mig sära på benen. Vad skulle hända nu. Jag kände att jag var kåtare än någonsin. Jag hände metall mot min fitta och sedan ljudet av en sax. – Först skall du bli friserad, sa Nettan. Jag skall raka dig. Jag skulle bli ren rakad. Jag protesterade inte utan fogade mig. Jag var så kåt att jag längtade till att se mitt nyrakade kön. Efter klippningen lade Nettan någon gel över stubben. Efter ett par minuter torkade Hon bort stråna med en varm handduk. Med en varm olja smorde hon till sist in mina svullna blygläppar. De var så känslig nu efter att håret försvunnit. Det var underbart att känna hennes hand mot mina blygläppar. – Får jag se, frågade jag. – Inte än. Ställ dig på alla fyra med baken mot mig, beordrade Nettan. Ståendes på alla fyra med förbundna ögon kände jag hur Nettans tunga virvlade över min fitta. Hon slickade klittan och det var helt fantastiskt. Hennes tunga fortsatte mot mitt anus. Jag protesterade, jag hade aldrig provat analsex. Jag brukade inte smeka mig själv där heller. Men Nettan fortsatte. Hennes tunga var överallt. Tungspetsen försvann ner i mitt förbjudna hål för att sedan virvla över anusrosetten igen. Tur att hon fortsatte, det var helt underbart. Jag kunde knappt stå kvar på alla fyra, min fitta dröp av safter. Nu när den var rakad fanns det inget hår som stoppade upp saften utan det fullkomligt rann ur mig ner utmed mina ben. Plötsligt kände jag Nettans finger mot mitt anus. Sakta pressade Nettans finger in i min stjärt. Det var underbart. Sakta drog hon ut det igen. När det kom tillbaka andra gången var det insmort med något halt. Det löpte enkelt in igen, längre in denna gång. Jag skrek ut min lust. Nettan pullade min stjärt samtidigt som hennes andra hand lekte med min fitta. Nettan slutade plötsligt. – Tyckte du om att jag lekte med din stjärt, frågade hon. – Jaaa. gör mer bad jag. – Vill du fortsätta prova? Jaaa. du gör mig galen stönade jag.

Nettan försvann från sängen och hämtade något från garderoben. Hon bad mig slappna av. Nettan smorde in mitt anus med mer glidmedel. Jag kände hur något plast föremål fördes mot mitt anus. Sakta trycktes en plast stav in i min bak. Det spände underbart i min stjärt. Föremålet blev bara bredare och bredare ju längre det kom in i mig. Tillslut slöt sig min anusmuskel runt botten. Plaststaven hölls fast i mitt anus med en plastplatta. Jag kunde knappt andas pågrund av den blandade njutningen och spänningen i mitt anus. – Tycker du om analpluggen? Mmmmhh. var det enda jag kunde svara. Det var helt underbart

Nettan började sakta vicka på pluggen i min stjärt. Varje rörelse sköt pilar i min kropp. Jag kände hur något fördes in mellan mina blygläppar. Det var runt, format som ett ägg. Det gled sakta in i min hala fitta. Jag kände hur mitt underliv skrek av njutning. Min orgasm var inte långt borta nu. Nettan tog av mig ögonbindeln. Med darrande läppar kysstes vi. – Helena vill du komma nu, frågade Nettan. – Jaaaa. stönade jag. Jag såg att ett snöre stack ut ur min fitta. Till snöret var det kopplat en dosa som Nettan höll i handen. – Lägg dig på rygg, med knäna uppdragna, sa Nettan Jag vek upp mig. Jag kände hur mina blygläppar särade på sig. Jag var våt, så våt. Det rann fittsaft ner över mitt anus där pluggen fortfarande satt fast. Med ett klick från dosan i Nettans hand kände jag hur plastägget inom mig började vibrera. Känslan var enorm stark. Ägget vibrerade mitt i mina känsliga slidväggar. Jag tog tag och drog själv i mina styva bröstvårtor. – Jaaa. skrek ja. Mer Nettan jag kooommmer.

Nettan började vicka på pluggen i stjärten samtidigt som hon vred upp tempot på vibratorn i ägget. Några sekunder senare kände jag hur pluggen också började vibrera i min stjärt. Det blev för mycket. Med Nettans tunga mot min svullna klitta så kom jag i en helt obeskrivbar orgasm. Den varade i minuter. Varje muskel i min kropp drog ihop sig. Detta var höjdpunkten av mitt 23-åriga liv. När jag kom till sans igen så möttes jag av Nettans leende. – Var det skönare än första orgasmen? Ja, mycket svarade jag och vi förenas i en kyss.

Rösta på Min kursare:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 röster, snitt: 3.59 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Min kursare”

  1. You:

    Var det härligt?

Kommentera Min kursare