Kåt granne

Den här händelsen utspelade sig när jag gick första året på gymnasiet och jag bodde hemma hos mina föräldrar. Min familj bodde i en radhuslänga och vi skulle vid den här tiden få nya grannar. De förra grannarna, ett gift par utan barn, hade tragiskt skilt sig efter ett halvårs äktenskap och flyttat på varsitt håll. Tanken på att få en ny granne gjorde mig förhoppningsfull, tänk om det flyttade in någon jämnårig.

En måndagsförmiddag hände det så äntligen. En stor flyttlastbil parkerade utanför grannhuset och två män började bära in en massa möbler. Jag blev nu jättenyfiken på vem som skulle flytta in så jag tog på min jacka för att hälsa vår nya granne välkom- men. Där stod en kvinna i 40 års åldern och samspråkade med männen från flyttfirman. Jag var inte blyg av mig utan gick fram för att hälsa. Det visade sig att våran nya granne hette Åsa och hon skulle tydligen flytta in alldeles själv. Vi samspråkade ett tag och jag kunde inte låta bli att stirra på hennes stora byst som spände hennes tunna blus till bristningsgränsen. Jag fick verkligen behärska mig för att det inte skulle bli för genant. När jag gick hem igen var jag ändå ganska nöjd över vår nya granne.

Tiden gick och Åsa gjorde sig hemmastadd i kvarteret. Varje gång jag såg Åsa fylldes huvudet av sexuella fantasier, tänk att få knulla denna kvinna. Jag hoppades så gärna att min dröm skulle bli verklighet. Men vid lite eftertänksamhet var chansen inte särskilt stor. Jag gick i gymnasiet och hon var 40, vad skulle hon med mig till ?

I november inföll ett veckolångt lov från skolan. Jag hade inga särskilda planer inför lovet, annat än att umgås med polarna. En dag skulle dock alla mina polare åka i väg för att spela golf, och jag kunde inte vara med då jag hade lovat morsan att vara hemma för att ta emot en rörmokare. Vi hade alltid fel på avloppet och nu hade morsan fått nog. För att överhuvudtaget överleva denna dötrista dag beslöt jag mig för laga pannkakor till lunch. Det ville sig inte bättre än att sockret var slut och jag var nu tvungen att cykla 5 km till närmsta livsmedelsaffär. Jag hade precis satt mig på cykeln när tanken slog in. Jag kunde fråga någon av grannarna om lite socker. Och ännu bättre, jag kunde fråga Åsa, hoppas hon bara var hemma.

Sagt och gjort. Jag gick över till Åsa och ringde på. Efter någon minut öppnade hon dörren och hon verkade bli glad över att det var just jag som stod utanför. Jag förklarade läget för henne, att jag behövde socker till mina pannkakor. Ja men visst, kom in ska vi se vad jag kan bjuda på, sa Åsa med ett leende på läpparna. Väl inne bad hon mig att sitta ner i köket, sockret hade hon tydligen ställt i källaren. Medan jag satt och väntade undrade jag vad hon hade för sig, jag hörde hur det öppnades garderobsdörrar och byrålådor. Så när jag äntligen hörde trappsteg i trappan var jag rätt spänd av förväntan. När Åsa så kom in i köket var hon iförd en string-body och ett par höga latex-stövlar. Vad tycks, frågade hon. Mycket sexigt, sa jag hest. Jag vet att du fantiserar om att få knulla mig. Nu har din dröm blivit verklighet. Du ska få knulla mig med din ungdomskuk.

Snabbt var Åsa framme vid mig och slet av mig mina byxor. Min kuk var nu så stenhård att kalsongerna knappt räckte till. Detta såg Åsa till att åtgärda då hon började slicka på mitt glänsande ollon och det blev snabbt fyllt av kuksafter som Åsa sög i sig. Hon grep därefter tag om kuken och började suga mer ordentligt ner till roten på kuken. Medan hon sög kunde jag betrakta hennes härliga häck med endast en string mellan skinkorna. Nu var jag ordentligt uppkåtad och såg tyckets vara fallet för Åsa också. Slicka min fitta, slicka så mig så jag kommer. Vi la oss på köksgolvet i 69:an. Medan jag slickade hennes härliga fitta passade jag på att stoppa upp ett finger i röven på Åsa. Detta gjorde henne galen av kåthet. OHH, JAA. Jag älskar att känna finger i röven. Du ska få känna hur skönt det är.

Åsa stoppade försiktigt upp ett finger i mitt trånga anus samtidigt som hon sög frenetiskt på min kuk. Jag kunde samtidigt inte låta bli att tänka på att bröstknulla Åsa:s stora bröst. Jag lyckades tydligen överföra min tanke till Åsa för hon vände sig snabbt om och virade ner överdelen på string-bodyn. Hon tog tag i min kuk som hon placerade mellan sina bröst och jag var sedan full igång med att bröstknulla Åsa. Nu kände jag hur jag höll på att komma och var tvungen att kalla på uppmärksamhet. Kom över mina bröst. Jag vill smörja in mig i din härliga sperma. Satsen hamnade på precis rätt ställe. Plötsligt tog hon tag i mina händer och började med hjälp av dem att smörja in sperman över överdelen på kroppen. Helt glansig att sperma började Åsa återigen att suga min kuk. Det tog inte lång tid innan den var stenhård igen. Nu vill jag känna din ungdomskuk i min fitta. Knulla mig hårt.

Åsa vände sig om för att bli tagen bakifrån. Jag förde stringen åt sidan och placerade min kuk i fittmynningen. Varsamt förde jag in hela kuken i Åsa:s härliga sköte för att sedan föra kuken fram och tillbaka i långsamt och retsamt tempo. Hårdare, skrek Åsa. Jag tog ett stadigt tag om hennes höfter för att kunna knulla henne riktigt ordentligt. Åsa gillade verkligen att bli knullad, hon stönade allt högre och högre allt eftersom jag ökade takten på juckandet. För att riktigt tillfredställa henne smiskade jag ena skinkan lite lätt samtidigt som jag såg till att öka tempot. Där låg vi och kullade i en perfekt rytm, Åsa tog emot mina stötar på genom att stöta med häcken, allt i ett våldsamt tempo. Under knullandet deklarerade Åsa med jämna mellanrum att hon älskade min sköna ungdomskuk och jag svarade med älskvärda ord om hennes fitta och bröst. Åsa hade plötsligt kommit bättre planer: Nu ska det bli åka av. Följ med mig.

Snabbt var vi nere i sovrummet. Åsa tog nu av sig hela string-bodyn så att endast stövlarna satt kvar på kroppen. Ur en byrålåda tog hon fram en dildo och en tub glidmedel och gav mig detta. Jag smörjde in dildon och började trycka in den i anus på Åsa som nu satt på alla fyra och återigen ville bli tagen bakifrån. Åsa gav ifrån sig en lätt grymtning. Sakta förde jag dildon och körde den fram och tillbaka i röven på Åsa. In med kuken nu, befallde hon nu. Jag smetade in kuken rejält med glidmedel och kuken gled in utan svårighet. JAAA, skrek Åsa. Knulla mig riktigt hårt nu.

Det var riktigt upphetsande att se denna 40-åriga kvinna, endast iförd ett par lack-stövlar, ta emot mina hårda kukstötar. Åsa kastade sig fram och tillbaka i vällust medan tag passade på att greppa tag om hennes bröst. Jag knullade henne i rumpan för allt jag var värd och det dröjde inte länge förrän det var dags att komma igen. Återigen ville Åsa bli nersprutad och vände sig om för att få satsen över bröst och mage. Jag kom igen över henne. Efteråt låg vi en bra stund och pratade. Båda var överens om att detta skulle vi göra flera gånger.

Sedan den dagen besöker jag min granne minst en gång i veckan. Alltid i smyg men gud så skönt vi har.

5 svar to “Kåt granne”

 1. peter klasson:

  jag blev kåt med stånd

 2. anne:

  Å, Ja. Jag kommer. Nu nu å.
  En gång till. Fy fan vad kåt jag är!!!

 3. AAAAA:

  FAAN VAA SOFT ASSÅÅ KNULLA SÖNDER HENNE

 4. isabelle:

  åhh jag blir så kåt, knulla miggg

 5. den kåta tonåringen :**:

  åååh… riktig bra.!!
  mmhm, vad kkåt jag e !
  min fittq bultar :D

Kommentera Kåt granne