Min brors sambo!

För ett par månader sedan så hände det som inte fick hända, jag fick mitt livs knull med min brors sambo. Jag hade varit och hjälpt min bror på hans jobb. Efter ett par timmar så skulle jag ge mig av jag skulle åka förbi min brors hus och hämta ett par video filmer som han hade lånat.

När jag kom fram till huset så såg jag Lisa, min brors sambo, genom fönstret på andra våningen, där stod hon och torkade sitt hår med hårtorken. Hon hade precis duschat, jag ringde på Lisa kom och öppnade.

- Hej, är det du, kom in.

- Kommer jag olägligt. Sa jag.

- Nejdå, jag har bara duschat.

Jag gick in till tv rummet och där stod tv´n på Lisa satte sig ner i tv soffan, endast iförd morronrock som gled upp en aning så att man kunde se lite av venushåret. Jag tog mina videor filmer som låg på bordet framför Lisa.

- Vill du ha lite kaffe.

- Ja, jag kan ta en kopp.

- Sätt dig ner så länge så kommer jag snart.

Lisa reste sig och gick ut i köket, medan jag försökte dölja mitt stånd. Hon har finna former Lisa och en snygg bak.

Lisa kom tillbaka med kaffet och ett par bullar, hon satte sig ner i jämte mig. Jag kollade in hennes bröst som jag skymtade under hennes morronrock. Lisa kollade på mig.

- Tycker du om vad du ser.

- Öö, Va!

- Jag ser allt att du tittar på mina bröst, sa hon.

- Jo då, sa jag Dom är fina och fasta.

- Vill du känna på dom.

Så tog hon min hand och förde den till hennes ena bröst.

- O dom var fasta.

Jag började klämma och nypa lite på hennes bröst vårtor. Lisa stönade till av välbehag, och släppte ner morronrocken på soffan. Och där satt min brors sambo helt naken framför mig oj vad kåt jag blir.

Jag tog tag i brösten och började kyssa och nafsa på dom, Lisa började stöna högre nu och jag tog varsamt tag i henne och lade henne ner på soffan.

Tog tag i benen och särade dom så jag kunde se hennes buske, den var väl ansad och blött.

Lisa stönade och sa – ta mig ta mig nu.

Jag reste mig upp efter att ha slickat hennes fitta blött. Och tog av mig mina kläder.

Jag runkade upp min kuk som nu var så stor och hård, Lisa böjde sig fram och tog tag i min lem och förde den till sin mun och började suga och slicka på mitt spett.

- Sluta nu annars kommer jag. Sa jag.

Lisa sög och sög, jag kunde inte hålla mig längre utan sprutade rakt upp i hennes mun. Jag puttade ner henne på soffan och runkade upp kuken igen så att den stod i givakt. La mig försiktigt över Lisa och förde kuken tillrätta, och började pumpa Lisa i fittan. Tog det ganska lugnt i början och ökade. Låg och knullade henne en bra stund, tillslut så la hon sina ben om min bak och kom i ett krampaktig orgasm.

Jag reste mig upp och Lisa vände på sig i soffan.

- knulla mig bakifrån nu snälla.

Jag ställde mig bakom henne och körde in kuken med all kraft och började köra ut och in allt snabbare. Höll henne runt midjan och stötte hårdare och hårdare.

- Knulla mig i baken, snälla har aldrig fått smaka kuk där.

Jag drog ut min kuk med ett slurpande ljud, tog vaselinburken som stod på bordet och började smörja in min kuk och Lisas anal, körde in mitt finger i hennes anal och juckade lite.

- aaa va skönt! Kör in din kuk nu.

Så då var det tid att penetrera henne i analen. Tog tag i min kuk och styrde den till analen och tryckte lite försiktigt in den.

- ooo vad det är skönt, stönade jag.

jag tog tag i Lisas bröst och började pumpa på i en lagom takt.

- Öka snabbare fortare skriker Lisa.

Jag började att köra in och ut i ett vansignigt takt. Kände att jag snart var på väg att spruta.

- Ahh, nu kommer jag, skrek jag och släppte iväg satsen rakt i analen på Lisa.

Vi föll ihop på soffan och tittade på varandra.

- Va, du var skön att knulla med.

- Du med. Hela min fitta värker och min anal också. Så här hårt knullar inte din bror mig.

Vi reste på oss och gick och duschade. Detta var inte mitt sista kull med Lisa.

Kommentera Min brors sambo!