Min bizarraste Sexupplevelse

Gud min fitta blir alldeles blöt bara jag tänker på det! Min bizarraste sexupplevelse hade jag tillsammans med en kvinna jag mötte på arbetet. Hon heter Kim. Vi blev goda vänner på arbetet och har träffats efter arbetet en tid, för att ta oss en drick eller ett par. Jag har länge misstänkt att hon måste vara lesbisk eller åtminstone bi, men jag har inte vågat göra några närmande. Ifall jag skall ha sex med henne kommer det ske förr eller senare ändå. Denna Lördag skulle Kim åka och handla med mig. Hon kom en halvtimma tidigare än vi kommit överens om. Jag hade just kommit ut ur duschen när det ringde på dörren, jag kastade på mig en morgonrock och gick för att öppna. Kim var klädd i en joggingdress och hade en kasse kläder med sig, hennes ombyte. Hon sa att hon just avslutat sitt workout och att hon gärna ville ta en dusch innan vi åkte till stan. Jag visade henne duschen i mitt sovrum. Hon gick in i badrummet och började att klä av sig rakt framför mig. Jag blev förvånad men ville inte lämna henne. Hon berättade för mig om sitt workout. När hon fått av sin topp och BH, kunde knappast tro min ögon, hennes pattar var stora som mina, med stora rosa bröstvårtor, Uhm! Dom såg så goda ut, ville sjukligt gärna suga dom. Jag märkte min puls ökade och jag gav till nästan en hörbar suck. Kim tog därpå av sina byxor och sina bomulls trosor. Jag har aldrig sett en hårigare fitta i mitt liv. Hon hade ett litet spår av hår hela vägen upp till naveln. Hon vände mig ryggen allteftersom hon sparkade av sina trosor och jag kunde se att hon hade massor av ljust hår längs hela rövspingan. Min fitta var nu drypande våt. När hon vände sig såg hon att jag stirrade, hon sa:

- “Vill du inte duscha med mig?”

Jag kunde inte få av mina kläder fort nog, Jag gick in i duschen till henne och vi började gnida varrandras bröst. Med det varma vattnet rinnande över oss känndes det så skönt. Jag lutade mig fram och kysste hennes mun, våra tungor slingrade samman. Jag var nu så het, att jag ville komma snart. Jag sjönk ner på knä för att komma åt hennes fitta. Jag lät mina fingrar leka äver hennes springa. Hennes fittläppar var nu svullna och brett isär redan.

Jag drog hennes läppar så mycket isär så jag kunde slicka hela längden av hennes fitta. Jag sög hennes stora styvna clitta in i min mun och vred min tunga runtom den. Hon stönade och började gnida sig mot mitt ansikte. Hon hade haft ett riktigt workout tidigare därför kunde jag lukta hennes fräna svett, i synnerhet omkring fittan.

Efter lite mer tungpiskning började hon prata snuskigt för mig.

- Oh sug min fitta, ditt vackra luder. Slicka. Åh ja. rätt så. Du sköka Du får mig att komma med din tunga. Ditt kåta fnask.

Hon började jucka våldsamt och börja komma i min mun.

Hennes safter sprutade in i min mun och jag drack allt. Vi tvättade och torkade varrandra. Jag började klä på mig, när hon med en len röst viskade i mitt öra “Nu är det min tur att suga din fitta, baby” Hon slickade sedan mitt öra och pressade ner mig på sängen. Hon lade sig mellan mina ben och drog dem brett isär. Hon började slicka mina lår och gned min buske med sina händer.

Jag var fortfarande så het att jag hade lust att ha hennes tunga i mig. Jag fattade hennes nacke och pressade hennes ansikte in i min fitta. Hon drog sig tillbaka och sa “Vänta baby, låt mig göra detta på mitt sätt”

Därpå bände hon isär mina fittläppar och stoppade in två fingrar i mig. Hon sa “Oh Mia, din fitta är så stor jag tror jag kan få in hela handen i dig”. Vid denna tidpunkten var jag inte så noga vad hon stoppade in i min fitta jag var så jävla kåt. Hon förde in två, tre därpå fyra fingrar i mitt hål. Hon sa “Slappna av dina fittmuskler för mig”. Hon knöt sin näve och pressade, plötsligt halkade hela knytnäven in i min numera gapande fitta. Jag har aldrig känt en så sensationell känsla förr. Min fitta hade aldrig haft något så stort i sig tidigare. Jag gjorde kraftiga motjuck för att möta hennes knullade hand. Kim sa “Mia, min knytnäve är inuti i dig jag handknullar dig”

Jag sa “Oh Kim, knulla mig fortare, din knytnäve knullar min fitta” Hon sa “Lägg dig på knä baby, jag vill slicka ditt rövhål medans jag nävknullar dig”. Jag vände mig och lade mig på knä, hela tiden behöll jag hennes näve i mig. Kim sära mina stjärthalvor och lät sin tunga pendla över mitt rövhål. Jag skrek “Ah, Kim älskling, stoppa in din tunga i mitt rövhål” Hon spetsade sin tunga och pressade in den i mitt rövhål, den sjönk in riktigt djupt i min bakre kanal. När hon gjode detta kännde jag att jag höll på att komma. Min fitta var sammandragen över hennes knytnäve allteftersom väggarna i mitt anus drog sig samman på hennes tunga. Hon sa “Jag skall nävknulla ditt rövhål också”. Jag svär att jag kom igen när jag hörde henne säga så. Hon förde två fingrar in i min röv och jag kände min ringmuskel slappna av. Därpå tre fingrar, fyra och tummen, hon knöt sin hand rammade hela sin knytnäve upp i min röv. Jag skrek i pina men smärtan övergick till njutning allteftersom hon rände sin knytnäve in och ut i min fitta samtidigt som hon pullade min röv. Jag började komma i vågor. Åter och åter igen, över och om och om igen, så många gånger att jag tappade räkingen. Hon drog sakta ur sina knytnävar. Allt nävknullandet hade gjort min fitta lätt öm och lämnade mitt rövhål gapade öppet. Hon sa “Oh Mia, ditt rövhål är helt öppet” Hon slickade kanten av mitt rövhål mycket lätt. det känndes så skönt. Min fitta var vidöppen och hon slickade skickligt insidan av mig, längre in än jag kunde ana. Hon slickade verkligen väggarna i min fitta. Det var himmelskt. Jag kom så våldsamt att jag nästan krassade hennes näsa! Hon vände på mig och lade sig över mig. Hennes stora pattar var mosade på mina. Hennes bröstvårtor var stora och styva. Hon lyfte sig upp och stoppade in en vårta i min mun.

Jag sög och slickade mjukt på den. Jag formligen åt hennes pattar när hon sa “Låt oss slicka varrandra sötnos”. Jag slöt ögonen och slickade hennes fittläppar. Hon smakade så sött och ljuvligt. Hon villegengälda tjansten när hon sa “Mia, jag vill kissa i din mun”. Jag slutade och slicka, satte mig upp och sa “Nej, jag tror inte det”. Hon sa “Jovisst Mia, du kommer älska det. Det smakar så sött och gott”. Hon grep mig i armarna och pressade ner mig på sängen. Jag hade inte insett hur stark hon var. Hon hade mig fast och jag kunde inte göra någonting åt det. Jag var totalt hjälplös. Hon placerade sin fitta över min mun och fattade mitt hår i sin hand och drog hårt.

Hon sa “Okej din hora, sug min fitta” Jag beslutade att ge efter. Jag hade inget val. Jag slickade hennes fitta det fanns ingen återvändo. Jag sög hennes clitta tills hon hoppade av och an över mitt ansikte. Allteftersom hon var redo att komma sa hon “Mia, när jag kommer skall jag kissa i din mun”. Hennes fitta börjde rycka och jag smakade hennes fittsafter. Plötsligt skjuter en varm ström av piss i min mun. Det smakade sött, varmt och verkligen gott. När hon kissat i 30 sekunder var jag tvungen att svälja undan för att inte spilla något. När hon var färdig sa hon

“Åh älskling det var underbart, jag vill nu att du kissar i min mun”. Jag placerade min fitta över hennes mun och hon började slicka mig girigt. Hon slickade och sög mitt hål som aldrig förr. Hon omväxlande slickade min clitta och tungknullade mig, hon stoppade sin tunga djupt in i min fitta Jag kunde inte hålla mig mycket längre. Jag stönade och skrek hennes namn. När jag var beredd att komma sa jag “Kim älskling, jag skall komma samtidigt som när jag kissar i din mun” Hon flämtade “Åh ja, gör det nu!”. Jag kännde huar jag började komma, jag släppte efter och lät en stråle hett, varmt, ljuvligt piss strömma in i hennes mun.

Hon svalde, gurglade och svalde tills hon druckigt alltsammans. Jag rullade av henne och kollapsade brevid henne. Jag strök mig mot henne och sa “Tack Kim, det var underbart”. Jag gav henne en lång het tungkyss. Jag kunde känna den härliga smaken och lukten av mitt eget piss. Jag kan knappast vänta tills hon ska introducera mig i övriga vattensporter.

Rösta på Min bizarraste Sexupplevelse:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 röster, snitt: 3.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Min bizarraste Sexupplevelse