Midsommarfest

Den här historien utspelade sig på en midsommarfest ute på en ö i Stockholm skärgård för några år sedan. Jag var bjuden av min kusin och tyckte det skulle bli jättekul att festa med en massa nya killar och framförallt tjejer. Två månader innan hade det tagit slut med tjejen och jag var verkligen på humör. Jag kom ut till ön vid 18-tiden, perfekt tid för en sill-lunch – nubbe. Jag gick runt och hälsade på gamla och nya ansikten och då såg jag vem som var där; Katrin. Vi hade inte setts på två år; jag hade varit i USA och pluggat och hon här hemma. Hej sa jag, och kramade om henne ordentligt. Hon blev glad över att se mig och undrade hur jag hade det. Under dagen gick hon och jag och pratade för oss själva en hel del och jag kände att jag blev glad och uppåt av hennes trevliga humör. Katrin som nu var 24 år hade mellanmörkt hår ner till axlarna. Fina ögon och ett charmigt leende som de flesta killar skulle falla för. Hennes långa slanka ben syntes väl, för hon bar en kort beige sommarklänning som inte bara visade benen utan också en urringning som fick mig att drömma om hennes fylliga och fasta bröst.

Till middagen fick jag henne till bordet och vi åt och drack under hela kvällen. Senare på kvällen berättade några runt bordet att de hade hört talas om en fest lite längre bort på ön, så vi bestämde oss att gå dit. Katrin och jag tog med oss en flaska vitt vin att dela på och började gå. Vi kom inte så långt förrän vi satte hos ner på en trappa till ett hus som var obebott för tillfället. Plötsligt tog hon min hand och började kyssa mig och jag var inte sen att ge ett svar i form av en het kyss. Jag kände att hon var med på noterna och började ta på hennes bröst utanpå klänningen och jag kände att hennes vårtor blev hårda. Hon stönade om att det var skönt och att det här hade hon velat göra för längesedan. Vi gick runt huset och kom upp på en altan och fortsatte våra lekar. Vid det här laget hade jag en rejäl bula på mina jeans. Katrin tog sin ena hand och börja smeka mig hårdare och hårdare på bulan tills jag kände att snart sprängs den. Hon knäppte upp mina jeans och kuken var så hård och ställde sig rakt upp. Katrin runkade lite och sedan böjde hon sig ner och sög av den tills jag fick en utlösning som inte var av denna värld. Vid det här laget hade jag fått av hennes klänning och smekte henne på trosan och kände att hon blev blötare och blötare. Jag vill ha dig, skrek hon! Nu! Jag är så kåt, jag vill ha dig! Istället för att lyda hennes vädjan började jag slicka henne mellan benen och hon stönade; åh, åh, oh, vad skönt! Efter det satte sig hon på mig och red mig i en fart som gjorde mig tokig. Jag hade hennes bröst dinglande framför mitt ansikte och började suga på vårtorna samtidigt som hon red och stönade; åh, åh, vad bra, vad bra! Ta på mina bröst, jag vet att du har tittat på dem hela dagen, TA DEM! Jag lydde hennes råd samtidigt som hon red mig uppe på toppen av kuken. Efter det ställde sig hon på alla fyra med sin glänsande och fasta rumpa i vädret. Jag förde in kuken sakta och började jucka snabbare och snabbare kompanjerat av hennes högljudda stönande. När det gick för henne skakade hon så mycket och var så kåt att hon sög av mig ännu en gång. så fortsatte det någon timme till.

Rösta på Midsommarfest:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 2.71 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Midsommarfest