En underbar otrevlig överraskning

Jag kom hem den där dagen, helt utan aningar. Det var en fredag och jag hade jobbat in tid under veckan och slutat redan vid lunch.

När jag öppnade lägenhetsdörren hörde jag genast de omisskännliga ljuden av älskog. ”Är det några som knullar i vår lägenhet?” tänkte jag förbryllat. ”Hur har de kommit in? Och var fan är Sara?”

Jag stegade fram och slet upp sovrumsdörren. Det var som att få ett hårt knytnävsslag i magen. Jag borde förstås ha fattat redan när jag klev in genom ytterdörren, men tanken var mig ju helt främmande: Sara och jag var ju trogna mot varandra.

Men där låg hon på sängen med benen särade och de sexiga fötterna i vädret och ovanpå henne låg en kille vars hårda vältränade rumpa rörde sig rytmiskt. Jag stirrade på hans styva kuk som pumpade in och ut, in och ut i hennes våta fitta. Han stönade och grymtade och Sara kved vällustigt. De märkte mig inte, så absorberade av varandra var de.

Förvånad kände jag hur klumpen i magen försvann och hur min kuk blev hård. Synen gjorde mig kåt!

Jag klev upp i sängen och tog tag i Saras vänstra fot och slickade hennes fotsula från hälen ända upp till tårna. Hon ryckte till och tittade förvånat upp på mig. Killen slutade pumpa och tittade också upp. Jag lät min blick borra sig in i Saras ögon. De var beslöjade, hon var kåt som fan. Jag kysste och slickade hennes fotsula igen.

”Fortsätt” kved hon.

Jag stoppade hennes stortå i munnen och började suga samtidigt som killen började knulla henne igen. Jag böt till Saras högra fot och kysste och slickade den också.

Efter en stund ställde jag mig på knä i sängen och började massera Saras analöppning med mitt pekfinger. Hon drog häftigt efter andan och grymtade:

”Ja, ja.”

Safterna från hennes fitta hade runnit ner längs stjärten på henne så jag smorde in mitt finger med dem innan jag försiktigt förde in det i hennes anus. Hon började darra och kvida.

”Snälla, kör upp ett finger i stjärten på mig också”, sa mannen då.

Han vände på huvudet och tittade på mig samtidigt som han fortsatte att sakta föra kuken in och ut i Saras fitta. Han var snygg. Han hade intensivt klarblå ögon. Det sög till i magen på mig. Min kuk bultade innanför byxorna. Jag fuktade mitt andra pekfinger och förde sakta in det i hans röv. Han stönade njutningsfullt och började jucka fortare igen.

Snart hittade vi en underbar rytm och jag stirrade hypnotiserat på mannens kuk som for in och ut i Saras fitta och sedan på mina fingrar som jag förde in och ut i deras strama rövhål och samtidigt sög jag febrilt på Saras underbara små tår.

Det dröjde inte länge innan jag kände hur killens ringmuskel började sluta sig i sammandragningar runt mitt finger och han stötte sin kuk djupt in i fittan och skrek rakt ut i extas. Samtidigt kom också Sara i en jordbävningsorgasm och jag kände hur hennes ringmuskel slöt sig i sammandragningar runt mitt andra finger. Då kom också jag i en skälvande orgasm och jag kände hur min kuk pumpade ut sin säd i mina byxor.

Vi fick många underbara år tillsammans jag och Sara och Peter, som killen hette. Vårt första möte var bara en liten aptitretare.

Kommentera En underbar otrevlig överraskning