Yvonne 48 år berättar

Jag gillar att ligga naken på sängen och smeka min kropp lugnt och varsamt för att verkligen få njuta. Jag har axellångt ljust hår, stora bröst, känslig clitoris, halvlånga naglar och en fast men ganska rund stjärt.

Det bästa jag vet är att få suga på en ung och kåt killes kuk. Den får inte vara större än 18 cm för då tycker jag att det är obehagligt. Jag gillar dock när killar är lite våldsamma och knullar mig i halsen, dvs att de trycker ner kuken i halsen på mig och juckar vidare så till de sprutar. Om de vill så får de spruta mig i munnen, eller var helst de behagar.

En del, särskilt äldre män har en önskan som är lite speciell. De vill nämligen att jag skall dricka deras urin vilket jag jättegärna gör, men äta deras avföring är lite väl magstark i mitt tycke. Om någon skulle vilja är min skit ställer jag naturligtvis upp och bajsar några lagom stora korvar på dem.

Att bli straffknullad i anus är också skönt, men bara om man är ordentligt insmord där bak. Detta är ett tips till alla kåta tjejer som eventuellt läser detta. Smörj in analen med glidmedel, smörj in killens penis lite, och sedan låter du honom jucka allt vad han förmår. Jag lovar dig att det är jätteskönt.

En väninna till mig som driver en liten skönhetssalong frågade mig för ett tag sedan om jag skulle kunna tänka mig att bära ringar i mina bröstvårtor. När jag frågade varför hon undrade det, så svarade hon bara att hon hade det och att det kittlade så skönt om man struntade i BH:n. När jag frågade om jag kunde få se hennes bröst hur det ser ut så slet hon upp blusen och lät mig känna lite på utsmyckningen. Kan du fixa detta åt mig frågade jag?

- Javisst, svarade hon.

- När, var, hur frågade jag.

- Nu, sade hon och plockade fram en liten apparat som tydligen används för att göra hål i bröstvårtorna.

- Jag är nervös sade jag.

- Bra !

Sakta började hon att ställa in håltagnings-mojängen och bad mig samtidigt att jag skulle hålla i hennes armar. Sagt och gjort.

- Jag räknar till tre och sedan trycker jag sade hon.

- Okej, svarade jag.

- Ett, Två och Tre.

- Zzaaaah! Vrålade jag och borrade in mina tumnaglar i hennes armar.

- Snabbt, nu. Den andra också sade hon.

- Ett, Två, och Tre.

- Zzaaaah! Vrålade jag igen och kastade mig bakåt så att jag föll av stolen.

Blixtsnabbt kastade hon sig över mig och började att montera fast ett par små ringar i mina bröstvårtor. Det gjorde fruktansvärt ont och jag började att grina.

- Vill du att jag skall slicka dig? Frågade hon.

- Nej, pulla mig hårt.

Jag kände hur hon började dra av mig mina jeans och hur hon varsamt lät mina trosor glida ner över min runda stjärt. Hennes fingrar närmade sig min slida och när hon pullat i ca 10 sekunder så sa hon:

- Jag tror bestämt att du skulle behöva en rakning här nere.

Hon reste sig upp och gick iväg för att hämta en hårtrimmer. Plötsligt kunde jag höra hur trimmern surrade. Jag kände på mig att detta skulle bli härligt. Varsamt började hon raka min slida och jag kunde känna hur hon försiktigt “vek undan” mina blygdläppar och clitoris för att inte skada dem med hårtrimmern. Så där, utbrast hon plötsligt. Nu tar vi fram hyveln och rakar av det sista. Slät som en barnrumpa är mitt motto i vått och torrt. När hon slutligen rakat mig riktigt slät och jag kände med handen så kände jag mig som en sex-drottning. Det var det absolut skönaste jag någonsin känt.

Plötsligt kände jag hennes tunga mellan mina lår och jag särade på benen allt vad jag kunde för att hon skulle kunna komma åt riktigt bra. Hon hade troligtvis tränat mycket på att slicka, vilket hon även medgav senare under kvällen. Efter en stund slutade hon att slicka och hon bad mig att slicka hennes fitta. Kan jag inte pulla dig istället frågade jag. Jag kände mig inte riktigt redo för att slicka fitta ännu. Gör vad du vill, svarade hon, bara det inte gör ont.

Sakta förde jag in ett finger i hennes relativt trånga sköte och jag kände hur hennes fittmuskler drog ihop sig. Jag lät min tumme glida över hennes clitoris och hon stönade lite lätt. När jag efter en stund slickade lite lätt på hennes slida så stönade hon fram: Bra. Fortsätt så, och jag fortsatte. Jag fixerade hennes clitoris med tänderna, dock utan att bitas och sög hårdare och hårdare.

- Sluta inte, det är så satans skönt skrek hon.

Jag fortsatte att suga hennes clitoris till hon skrek ut sin orgasm och hennes kropp krängde fram och tillbaka på golvet. Detta gjorde att jag tappade taget om hennes clitoris och jag slog henne med handflatan ett antal gånget rakt på slidan och hon riktigt njöt av min behandling.

- Ge mig en kyss, snälla viskade hon matt.

Jag gav henne en kyss och förde sakta upp ett finger i hennes anus. Hon ville dock inte så jag drog ut fingret igen och vi började klä på oss. Jag ville dock att detta skulle upprepas och frågade henne om vi skulle göra om det någongång. Kom hit i morgon svarade hon och gav mig en blöt kyss på munnen.

Rösta på Yvonne 48 år berättar:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 3.12 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “Yvonne 48 år berättar”

  1. peter klasson:

    önskar att få vara med det kändes gått hoppas på en fortsättning.

  2. hejhej:

    hejsan jag skulle gjärna vara med det lät så skön… skicka gärna e-post :D

  3. John:

    Lät härligt ja, hoppas på en fortstättning, och skicka gärna e-post :)

Kommentera Yvonne 48 år berättar