Midsommarafton

Jag hade precis kommit innanför dörren till min lägenhet då telefonen ringde. Hela veckan hade varit hektisk. Jag hade gjort installationer av den nya mjukvaran i övervakningssystemen i Helsingborg, Malmö och Simrishamn. Dessutom hade jag utbildat på systemet parallellt med detta under veckan. Den killen som brukade köra utbildningarna hade lustigt nog blivit sjuk så här veckan innan midsommar. Jag måste ha svarat ilsket eftersom Peter sa: Å förlåt mig, passade det inte att jag ringer och försöker lura ut dig på dåligheter under den stundande helgen ? Jag förklarade för honom hur det låg till och berättade också att jag var tvungen att åka till Landskrona på söndagen för att köra igång på måndag morgon. Jag önskade dem en trevlig midsommar och vi avslutade samtalet. I samma stund bestämde jag mig för att sticka ut och paddla i min ensamhet under de lediga dagarna jag hade framför mig. Bara tre timmar senare satt jag i min kajak och paddlade under Ekelundsbron. Jag tänkte söka mig inåt Mälaren istället för ut i Skärgården där det är fylla och slagsmål på varenda skär. Som ensam tjej blir man lätt utsatt för mer uppvaktning än man önskar då man är ensam ute under sådana helger. Eftersom vädret inte var det bästa och jag hade en ganska styv motvind så fick jag jobba på ganska bra. Det egendomliga med mig är att jag alltid blir kåt efter att ha jobbat hårt fysiskt en stund. Jag ångrade lite att jag inte tagit Peters erbjudande om att haka på till Hallskär. Han är i och för sig inte världens charmigaste kille, men han kan verkligen slicka fitta. Efter en stunds kåta fantasier så var jag tvungen att göra någonting åt det. Jag paddlade in till vassen vid stranden, öppnade mina kortbyxor och tillfredställde mig själv. Efteråt var jag som vanligt tvungen att slicka av min hand. Smaken av min egen fitta gör mig väldigt kåt. Många gånger hade jag drömt om att ha sex med en annan kvinna, men det har aldrig blivit av. Åtminstone tillfälligt tillfredställd fortsatte jag och paddla, svor över mig själv att jag inte ringt till Johan. Den långe, mörke norrländske officeren som givit mig sitt telefonnummer förra helgen. Vid tvåtiden på eftermiddagen slutade det att blåsa och himlen sprack upp. Plötsligt så var den svenska sommaren så vacker den någonsin kan bli. Jag bestämde mig för att hitta någonstans där jag kunde slå upp mitt tält och stanna över natten. Eftermiddagen skulle ägnas åt solning och bad. Platsen var nästan perfekt. Jag kunde resa tältet bara fem meter från stranden och den var helt isolerad från omgivningen. Snabbt slog jag upp tältet, fick på mig bikinin, tog ett snabbt bad för att bli av med svetten och placerade mig på en klippa. Efter några minuter började jag skratta åt mig själv, varför ska jag ha bikinin på mig här. Inga fritidsbåtar kunde ta sig in mellan dessa öar. Jag tog av mig bikinin och lade mig ned igen. Att få solbada och vara naken har alltid varit väldigt upphetsande tycker jag, så även denna gång. Jag tittade mig omkring innan min hand åter fick ersätta den riktiga varan. Orgasmen var underbar. Värmen, nakenheten och alla kåta tankar var uppdämda i mig. Jag hörde mitt eget skrik långt borta. Ljudet återförde mig snabbt till verkligheten. Återigen tittade jag mig oroligt omkring, men jag var fortfarande helt ensam. Tillfredsställd och med den underbara känsla som fyller mig efter varje orgasm lade jag mig tillrätta och smakade återigen på mina egna safter. Plötsligt hör jag någon som säger hallå. Förskräckt sätter jag mig upp och får de på en kille som kommer paddlande mot mig. Med fri insikt i mitt nästan helt rakade sköte paddlar han helt ogenerat mot mig. Den första tanken som slår mig är att han sett mig då jag tillfredsställde mig själv. Raskt slår jag ihop benen och sätter mig upp. Jag känner hur jag rodnar. Han skrattar då han kommer fram till klippan. -Du behöver inte oroa dig. Jag har tre äldre systrar så jag har sett mer nakna tjejer än vad jag någonsin har önskat. Det är värre med mina två kamrater som kommer strax. Han hann inte avsluta meningen förrän ytterligare en kajak kom runt udden. Då insåg jag att de måste följt strandkanten och hade därmed inte sett min lek. Jag drog handduken om mig och satte mig tillrätta. Första killen som kommit fram talade en utpräglad göteborgska och såg ut som om han hade något lurt på gång hela tiden. Han var nästan svarthårig, bruna ögon och jämna tänder. Hans överkropp var vältränad. Jag såg svettpärlorna på den lätt solbrända huden där han satt i kajaken. Pekka ! Vi har en badnymf i vår midsommar hage ! Ropade han. Den andre killen som kom paddlande var extremt korthårig. Hans hjässa var bara täckt av ett kort blont ludd. Att han var liten till växten syntes tydligt, men även han var vältränad. Hörrö tjejen, sa Pekka på klingande mycket nordlig norrlänska, de e bäst att du gömmer dej innan Gällivare bon kommer. Hej förresten, Thomas heter jag. Sa den förste killen som anlänt. Jag hoppas att du inte tar illa upp om vi tränger in oss här. Vi har firat tre midsommrar här, så det har blivit lite av tradition. De började vant att ta upp kajakerna och Thomas slog snabbt upp tältet. Avundsjukt konstaterade jag att de hade ett Hilleberg Kieron med förlängd absid. Jag hade många gånger funderat på att köpa ett sådant, men de är svindyra. Har vi fått ytterligare en medlem i vårt team ? Hörde jag någon säga. Jag vände mig om och där satt Johan. Nämen är det inte Data-Lotta, säger han med ett stort leende. I det läget, med hans leende och brunbränd vältränad överkropp mot den soliga fjärden så hoppades jag att detta skulle bli en minnesvärd midsommar. Det enda jag kom på att säga var: Du sa ju att du var från Kiruna, dina polare pratade om Gällivare bon. Asch skit i dom där imbecilla sörlänningarna, dom är ju från Västerbotten. Inge vettig människa kommer från Gällivare. Jag är från Kiruna.

När jag fått på mig lite kläder och kommer ut ur tältet så sitter alla tre och dricker öl. De hade bara handdukar på sig efter badet. Jag kände hur det pirrade till i musen då jag såg Johans kuk. Genast började jag fundera hur jag skulle lyckas att få den i mig, när det var två grabbar till med. Utan att avbryta sin diskussion så pekade de i strandkanten, där låg det fyra backar öl på kylning.

Framemot sextiden så fixade grabbarna fram en fantastisk måltid. Allt som man vill ha på bordet till midsommar fanns med. Det hade visat sig att de hade gjort lumpen tillsammans i Kiruna och Johan och Pekka jobbade som militärer.

Under kvällen gick mina blickar ofta till Johan och mina tankar uppehöll sig oavbrutet vid sex. Desto mer alkohol jag fick i mig, desto kåtare blev jag. Han verkade dock fullständigt iskall. Han svarade vänligt och skrattade mycket, men han verkade inte visa något nämnvärt intresse för mig. Lite senare så kände jag att ölen och naturen i kombination gjorde att jag behövde gå en promenad. Grabbarna var just inne i en diskussion kring klätterutrustning och märkte knappt att jag gick. På vägen tillbaka genom mörkret kände jag plötsligt två armar omkring mig, först blev jag livrädd, men när jag kände någon som kysste mig i nacken slappnade jag av. Vid detta laget var jag så kåt att jag sket i vem av dem som knullade mig, bara jag fick knulla.

Hans händer smekte mig över magen samtidigt som munnen kysste min nacke och mina öron. Jag smekte hans stjärt med händerna. Raskt insåg jag att det var Johan. Bara han var tillräckligt lång. Jag tryckte stjärten mot hans kuk och kände ett kraftigt stånd mot min rumpa. Hans händer smekte min mage och upp över mina bröst. Under vandringen nedåt så passerade de nära över mina ljumskar, ned till låren och upp igen. Denna gång under klänningen. Jag stönade av kåthet under hans smekningar. När händerna nådde brösten igen så vände jag mig om och gav honom en intensiv kyss. Hans händer utforskade oavbrutet min kropp. Nedför ryggen och ned längs skåran mellan mina skinkor. Jag var så blöt att jag kände trosorna kladda. Hans händer fortsatte in mellan skinkorna och nuddade lätt utan på trosorna. Han tog ut handen och smakade på de blöta safterna. Jag var nu desperat att få honom i mig. Jag gick ned på knä och började fumla med gylfen. Omedelbart lyfte han upp mig igen. Han log mot mig i mörkret och sa: Inte här. Det vore orättvist mot mina bästa vänner om de var tvungna att lyssna på oss. Jag höll med. Till min förvåning ledde han tillbaka mig mot tältplatsen. När vi kom fram så tystnade de andra. Jag hade ingen egen vilja längre vad gällde var vi skulle gå. Det enda jag ville var att få kuk. Johan ledde mig fram till gräset mellan elden och klippan där de andra satt. Där återupptog han sitt smekande. Till att börja med kände jag mig lite avtänd och generad. Men kåtheten samt Johans händer och mun gjorde att jag snart var med på noterna. Han stod bakom mig och smekte mig. Hela tiden kände jag hans styva kuk mot min rumpa och rygg. Pecka och Thomas satt leende och betraktade oss bara någon meter framför mig. Jag kände Johan lyfta min klänning. Bara tanken på att få visa mig naken och ha sex inför andra gjorde mig om möjligt ännu kåtare. Villigt hjälpte jag honom av med klänningen. Trosorna försvann av bara farten. Plötsligt var jag naken, beskådad av tre i princip främmande karlar. Hans händer fortsatte sitt smekande och hans händer blev allt djärvare. Hans ena hand letade sig in till min sjöblöta mus. Ett finger letade sig försiktigt fram till min klitoris och smekte mig mjukt, mjukt. Till min besvikelse slutade han lika fort igen. Han drog fram den blöta handen och kletade in min mage och mina bröst i safterna. Sedan ställde han sig på knä framför mig och började slicka i sig. Jag såg de andra satt och beundrade skådespelet. Pecka kunde inte låta bli att smeka sig själv utanpå byxorna. Detta gjorde mig inspirerad. Jag släppte de sista hämningarna jag hade och började smeka mina egna bröst och lät mina stön komma fram. När Johans tunga nådde min mus så skrek jag rätt ut av kåthet. Varifrån filten kom vet jag fortfarande inte. Men det nästa Johan gjorde var att lägga ned mig på en filt. Hans tungknullade mig så att jag så stjärnor. Hur han hade lyckats få av sig kläderna funderade jag inte över. Jag märkte bara att jag hade en kuk framför ansiktet. Villigt sög jag i mig den. Den var mycket större än jag väntat mig. Men efter någon minut lyckade jag suga i mig en del av den. Jag böjde huvudet bakåt så mycket som möjligt, så att jag kunde få in så mycket som möjligt av den. Mina händer masserade hans pung och bak mot rövhålet. Tungknullandet började få mig att närma mig orgasmen, när den närmade mig så kände jag hur hans suger i sig mina bröstvårtor. Då inser jag plötsligt att Johan kan inte tungknulla mig, knulla mig i munnen och kyssa mina bröst samtidigt. Tanken på två män hade jag i och för sig haft länge, men tre !? Vid det laget spelade detta ingen som helst roll. Orgasmen sköljde iväg med mig och jag låg skakande av njutning på filten. Innan jag hunnit återhämta mig så hade de placerat mig på alla fyra. Någon trängde in i mig bakifrån och en något mindre kuk än tidigare hägrade framför munnen. Känslan av att bli tagen bakifrån samtidigt som jag sög av en annan kille och en tredje smekte min kropp var det mest fantastiska jag upplevt. Jag drog tillbaka förhuden och kunde utan problem suga i mig hela. Han råmade av njutning när jag sög honom med långa drag. Efter en stund kände jag dem byta plats bakom mig. Sakta kände jag en stor kuk fylla upp mig. Jag var tvungen att avbryta sugandet. Känslan av att fyllas upp på det viset var ny för mig. Efterhand som jag vande mig vid det så började han knulla mig allt hårdare. Jag fortsatte suga, men behövde inte hålla på länge förrän jag kände min mun fyllas av sperma. Jag gillade inte att få sperma i munnen innan detta. Men i och med att de bytte plats så snabbt att jag inte hann spotta så var det bara att fortsätta. Och jag njöt av det !

Då hörde jag att han som tog mig bakifrån var påväg att komma. Jag knep åt lite extra och gjorde några kraftiga motjuck. Under ett vrål kände jag musen fyllas. Han pumpade vilt och jag trodde aldrig han skulle sluta. Jag smekte hans pung med min hand och märkte att det rann safter ur mig.

Sekunderna efter det han dragit sig ur så fick jag en andra sats i munnen. Denna gång runkade jag av honom resten och han sprutade mig över mun, hals och axlar.

Jag var fortfarande kåt och kände att jag ville ha mer. Eftersom tydligen var Johan som hade kommit först så kröp jag fram till honom och började suga honom igen. Snart kände jag att min behandling gav önskat resultat. Hans kuk reste villigt på sig. Snabbt bytte jag ställning så att jag kunde rida honom. Jag red honom långsamt och han stötte hårt in i mig med hela kuklängden. Snart kände jag orgasmen närma sig för andra gången. Han drog ned mig så att jag stod på knä över honom och han knullade mig underifrån. Detta är en av mina favoritställningar. När jag öppnade ögonen så hade jag återigen jättekuken framför ögonen. Jag sög återigen i mig den så gott jag kunde. Plötsligt slutade Johan och jag kände en kuk som började trycka mot mitt anus. Jag hade provat analsex en gång tidigare men inte funnit någon njutning i det. Men liksom tidigare under kvällen så lät jag det bara hända. Sakta trängde han in i mig. Och när han var inne så drog sig Johan ur, sedan började de omväxlande att tränga in i mig. Orgasmen var säkert den kraftigaste jag fått i hela mitt liv. Jag tror inte att grabbarna upptäckte det, för jag var så full av kuk att jag knappt kunde röra på mig. Först kom Johan i mig, sedan kom Thomas i rumpan på mig och till sist kom Pecka med jättekuken i munnen på mig. Denna gång sög jag ur honom till sista droppen.

Allt sedan denna midsommar bor jag och Johan ihop, numera heter vi till och med samma sak. Men vi ser båda fram emot då Thomas eller Pecka kommer och hälsar på. Mest ser vi dock fram emot när de båda kommer. Nu ska vi fira milleniumskiftet tillsammans, alla fyra.

Kommentera Midsommarafton