MIDDAG MED BAKTANKAR

Hej alla vänner! Jag tänkte jag skulle berätta för er om en härlig upplevelse som jag hade igår kväll.

Jag och min flickvän har varit ihop i nästan 4 år och vårt sexliv har blivit lite slentrianmässigt, ja ni vet den gamla hederliga missionärställningen en stund och sedan lite gullegull och godnatt.

Detta har jag ledsnat på och har de senaste 2 åren försökt få min sambo att förnya sig och att försöka uppträda lite mer sexigt i vårt förhållande med lite mer prova på situationer. Jag själv har vid ett flertal tillfällen försökt att få henne att prova på analsex men detta verkade tills igår helt kört. Ja tills i går för då satte jag in stöten!

Det började på jobbet vid 9 tiden då det var lite att göra och jag ringde henne på hennes jobb och pratade lite om helgen och vad vi skulle göra. Som vanligt ville hon bara titta på tv och spela bingolotto vilket ju inte riktigt var min idé om en trevlig weekend.

Efter samtalet så flög fan i mig och jag tog ledigt resten av dan för att hinna med en del arrangemang. Efter en hektisk eftermiddag så stod allting klart klockan 5 när min sambo kom hem. Jag startade redan i dörren med en het omfamning och bjöd in henne till det dukade bordet i rummet. Jag hade hällt upp det mousserande vinet i höga glas och hade förrätten upplagd så det vara bara för henne att slå sig ner. Tiden riktigt flög fram genom varmrätt bestående av en fin köttbit, stekpotatis och portvinsås för att följas av en efterrätt bestående av färska jordgubbar från Spanien och vispad grädde.

Min sambo blev naturligtvis glatt överraskad av maten och än mer av min invit till en helkroppsmassage vilken hon med glädje accepterade.

Sagt och gjort. Vi gick in i sovrummet där jag klädde av min sambo, som förresten heter Anna, under ackompanjemang av en CD-skiva med klassisk musik och ömma kyssar.

Jag höll verkligen mitt ord om helkroppsmassage. Jag använde en olja för att massera hennes kropp och tro mig det fanns inte en centimeter av hennes kropp som inte var inoljad när jag var klar. Och det var då det roliga började! Anna hade under min massage blivit rejält kåt och riktigt röt åt mig att sätta på henne. Detta var något jag inte tänkte göra just då utan jag tog fram ytterligare en av mina överraskningar den kvällen, en massagestav med vibrator, Anna som såg staven blev till min förvåning eld och lågor och bad mig använda den på henne och i hennes vid det laget rejält våta fitta.

Eftersom man är en gentleman så uppfyllde jag givetvis hennes önskan och förde in staven i hennes heta grotta och vred på vibrationerna. Efter bara ett par minuter så började Anna vrida på sig i orgasmvågor som flödade fram ur hennes kropp.

Jag bad henne vända sig på mage med stjärten i vädret vilket hon mer än gärna gjorde. Jag förde in staven djupt in i hennes fitta och särade på hennes skinkor och sänkte mitt ansikte mot hennes anus. Med min tunga så ömsom slickade jag hennes rövhål och ömsom pullade hennes röv med min spetsade tunga vilken min annars så pryda sambo inte verkade ha några invändningar mot, snarare tvärtom.

Efter ett par minuter och en orgasm för Anna så tog jag fram en tub glidmedel och tryckte ut rikligt med glidmedel i hennes anus. Med mina fingrar så började jag massera rövhålet, först med ett finger sedan med flera, efter en stund så förde jag in två fingrar i Annas trånga rövhål och vidgade sakta och med långsamma rörelser hennes anus. Anna som vid detta laget förstod vad jag höll på med och hade för “bakplaner” gnydde och manade på mig att pulla fortare. Det var då jag lutade fram till hennes öra och bad att få att få ta hennes anala oskuld. Anna var först lite tveksam men när jag förklarade att hon fick avbryta när som helst som det var obehagligt så gick hon äntligen med på min dröm.

Jag smörjde in min vid det laget sprickfärdiga kuk med glidmedel och siktade in mig mot Annas rövhål. Med ollonet mot stjärtrosetten så bad jag Anna styra mig in i hennes trånga hål vilket visade vara precis så underbart som jag tänkt mig. När ollonet hade glidit in i röven stod jag alldeles still och bara njöt medan Anna gnydde lite grand men ändå såg ut att njuta av min kuk i hennes röv. Så efter det som kändes som en evighet sa Anna att jag kunde röra på kuken lite sakta och det var nog det rätta för hennes röv var så trång att jag nog hade fastnat om jag försökt jucka fortare. Anna blev efter ett tag otålig och började röra sig fram och tillbaka för att få i sig mer kuk. Jag frågade om hon inte skulle stoppa in massagestaven i fittan samtidigt som jag rövknullade henne och det gick hon villigt med på. Känslan av vibrationerna i fittan som jag kände i hennes röv var nära att ställa till med katastrof för mig men jag lyckades behärska mig och bad Anna vända på sig så att jag kunde stoppa ett par kuddar under röven på henne och få rätt vinkel och komma åt hennes klitta medan min kuk for som en pistong i hennes röv mer och mer sprängfärdig av dels det trånga hålet dels av vibrationerna i hennes fitta. Det blev allt svårare att behärska sig men eftersom jag var mån att Anna skulle få en skön förstagångsupplevelse av analsex så försökte jag tänka på ärtsoppa, isberg, levergryta, min gamla lärarinna i religion och lumpen men det verkade vara förgäves när det hände:

Anna skrek rakt ut som ett sårat djur och lyfte på bäckenet så hastigt att jag skulle ha ramlat av om det inte hade varit så att hon samtidigt hade fått sammandragningar i både fitta och röv. Sammandragningarna vid hennes orgasm var så kraftiga att jag ett tag trodde att kuken skulle bli avnypt i hennes anus och bli kvar som ett sorgligt minne.

Av kraften i hennes orgasm så förmådde jag inte hålla tillbaka längre utan jag släppte alla spärrar och tömde vad som måste ha varit min största sats någonsin långt in i hennes heta rövhål. När vi vaknade till sans igen så rann min sperma ur Annas röv och massagestaven gick på tomgång i fittan alldeles dyngblöt av hennes safter. Min kuk var som en urvriden disktrasa och den lyckliga känsla som jag hade går inte att beskriva.

Anna var liksom jag trött och lycklig men anklagade mig för att inte berättat för henne hur underbart ett rövknull kan vara, detta tog jag lätt på men lovade henne bot och bättring vilket Anna verkat ta på allvar eftersom hon just nu är på gång att smörja in sitt rövhål och min kuk för ännu ett besök i hennes heta röv denna helg som inneburit en nytändning för Annas och mitt sexliv.

Lycklig men öm rövknullare!

Kommentera MIDDAG MED BAKTANKAR