Mer än bara kaffe

Jag stod vid busstationen och väntade på Stockholmsbussen då jag fick syn på en flicka som stod och väntade på Åkersbergabussen. Hon kan inte vara mer än 18-19 år, blond och klädd i svarta tights och en fleecetröja. Solen sken och hon började dra den tjocka tröjan över huvudet varvid den tunna T-shirt hon hade under följde med och en svart BH skymtade innan hon hann dra ned T-shirten igen. Nu vet jag inte vad som for i mig men jag gick över och ställde mig bakom henne i kön med hopp om att få någon kontakt. Bussen körde fram och vi klev på. Hon satte sig långt bak i bussen och jag gled ned i sätet bredvid henne. Vi började småprata och till min lycka så bjöd hon in mig på kaffe hemma hos sig så fort vi kommit fram. Hon presenterade sig som Anna och hon gick första året på gymnasiet. Hon var verkligen en läcker liten tonåring, c:a 180 cm lång med axellångt hår, kurvig liten stjärt och rätt stora bröst som kunde skönjas under T-shirten. Bussen stannade och efter en kort promenad från busshållplatsen anlände vi till Annas hem. Till min besvikelse så bodde hon fortfarande hemma hos sina föräldrar, men jag tänkte att lite kaffe skall jag i alla fall få och vi gick in i huset. Väl inne konstaterade jag att ingen annan var hemma och vi satte oss i köket och började prata medan vi väntade på kaffet. Då hördes plötsligt att ytterdörren öppnades och någon klev in i hallen. Jäklar, sa Anna, hon skulle ju inte komma hem förrän ikväll!. In i köket kom nu Annas styvmor bärande på två klirrande plastpåsar. Hon presenterade sig som Lena och förklarade att hon precis kommit hem från en konferens på en Finlandsfärja, därav kassarna. Lena var i 40-årsåldern, något kortare än Anna och med svart pageklippt hår. Hennes kurviga kropp framhävdes väl hon då hon var prydligt klädd i svart dräkt och vit blus. Hon luktade mycket parfym och verkade inte vara helt nykter. Hon slog sig ned bredvid oss i köket och började berätta om resan hon varit på. Vi satt pratade länge och efter ett tag ställde Lena fram en flaska Martini(från en av kassarna) och det dröjde inte länge förrän vi blivit lite småberusade allihop och samtalen började allt mer spåra in på sex. Då föreslog Anna plötsligt att vi skulle spela klädpoker och nu vaknade någonting till liv i kalsongerna igen. Första rundan vann Lena och Anna och jag fick ta av oss våra tröjor. Nu såg jag att jag hade haft rätt ang Annas bröst då den svarta BH:n hon hade på sig var en trolig C-kupa. Lena vann även nästa omgång och jag tog av mig byxorna. Det var nu svårt att dölja det stenhårda stånd som trängdes i mina kalsonger. Anna började nu bli lite generad, men efter att lite påhejning av Lena trängde hon av sig sina byxor och visade sina svarta stringtrosor. Situationen var nu verkligen absurd, jag sittandes i bara kalsongerna tillsammans med en avklädd 18-åring och hennes styvmor. Spelet gick vidare och tredje omgången vann jag och Anna fortsatte protestera, men efter lite övertalning tog hon av sig sin BH och visade sina runda tonårsbröst. Lena som tyckte att hon hamnat på efterkälken tog först av sig sin vita blus och visade en dyr spets-BH, sedan tog hon av sig sin snäva kjol och Anna utbrast: Men Lena, har du höfthållare!? Gud vad sexigt. ! Jag kunde inte göra annat än att hålla med. Jag tog nu av mig kalsongerna och blottade min påle. Mmm, sade Lena, den där ser rätt så stor ut. Undrar om den är lika stor som min? sade Lena och tog fram en svart latexdildo ur sin handväska. Anna stirrade förundrat först på mitt stånd och sedan på sin styvmors leksak. Jag ställde mig nu bakom Anna som satt och tittade på sin styvmor då hon slickade den svarta dildon. Jag smekte hennes nacke och rygg och lät tills slut mina händer fånga upp hennes runda bröst. Hon började nu stöna lite och hennes andning blev snabbare. Hon vred nu sitt huvud mot mig och började slicka på mitt ollon och det dröjde inte länge förrän hon sög mig för fullt. Stopp nu Anna. Lägg dig istället på bordet så du kan få lite behandling, befallde jag. Anna löd omedelbart och Lena tog plats vid Annas fötter och drog sakta av hennes små trosor. Hon började sedan kyssa Annas fötter fortsatte upp längs hennes ben, lår och till slut begravde hon sin tunga i det fjuniga könet. Anna stönade högt och började rotera med underlivet och gick nästan upp i brygga. Jag lät dem hållas en liten stund innan jag befallde dem att lägga sig på golvet i en 69:a. Lena lade sig underst och slickade Anna samtidigt som hon började att försiktigt trycka in den svarta dildon in i sin styvdotters fitta. Anna kved till lite innan dildon trängt ända in i henne men började snart att stöna allt högre och begravde snart sitt ansikte i Lenas kön och slickade för fullt. Jag kunde nu inte längre se på utan ställde mig på knä bakom Annas stjärt och tryckte sakta in min kuk i hennes anus samtidigt som hon blev knullad i fittan med dildon. Centimeter för centimeter trängde jag in i Annas stjärt. Ohh, det är såå skööönt, skrek Anna och formligen exploderade i en otrolig orgasm. Lena kunde nu inte vänta längre på att få smaka kuk så hon ställde sig upp med händerna på bordet och putade med stjärten. Kom och ta mig bakifrån, sa hon med darrande röst. Jag viskade då åt Anna att hämta ett par snören, vilket hon gjorde. Vad skall ni nu göra, undrade Lena. Det skall du nu få se, sa jag. Anna och jag tog varsitt snöre och band försiktigt fast Lenas händer vid bordet. Jag tog plats bakom Lena och trängde sakta och lite retsamt in i hennes fitta. Ohh, jaa, knulla mig nu, ropade Lena. Anna stod bredvid och smekte Lenas rygg och bröst. Nu viskade Anna åt mig att knulla hennes styvmor i stjärten. Jag drog mig ur Lenas fitta och tryckte kuken mot hennes anus. Nej, ropade hon, det kan göra ont. Hon ryckte till och försökte komma loss men snörena höll fast henne. Jag skall vara försiktig, sa jag och fortsatte att tränga in i hennes stjärt. Lenas protester upphörde och efter en liten stund slappnade hon av och jag kunde tränga in i henne fullt ut. Hennes orgasm kom som en elektrisk stöt och jag trodde hon skulle krama av min kuk. Nu fanns det inte längre någon återvändo för mig utan jag började spruta över hennes stjärt och rygg. Vi sjönk sedan ihop på golvet som tre trasdockor. Vi låg kvar på golvet i säkert 10 minuter och pustade ut innan vi gick in i duschen och tvättade av oss. Jag klädde sedan på mig och gav mig iväg så fort jag kunde. Lagom när jag lämnat huset såg jag Annas pappa köra in i carporten. Jag småsprang iväg till bussen med ett stort leende på läpparna tackade min lyckliga stjärna för den här dagen.

Rösta på Mer än bara kaffe:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 3.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Mer än bara kaffe