Mellanstadielärarinnan

En kväll efter att alla uteställen i stan stängt drog jag och min kamrat till den lokala hamburgerserveringen. Det brukar alltid vara träff där. Ibland är det nästan roligast att gå dit för att träffa alla man känner. På stadshotellet hade det varit stort kändispartaj. Jag och min kompis hade dock bojkottat det av olika anledningar. Bland annat att kön varit allt för lång. Kön till kassan på Hamburgerstället var väl inte vad man brukar kalla kort den heller men eftersom man hela tiden samtalar med sina kökamrater och ingen trängsel förekommer så är det ju bara trevligt. Själv var jag ovanligt glad och pratsam den kvällen. Beroende på både bra humör och diverse intoxikerande drycker jag druckit. När jag står där i kön hör jag bakom mig en dialekt som inte hör hemma i mellansverige. Någon gör försök att härma skånska R, utan att låta särskilt lik, men även den övriga dialekten stämmer illa överens med norrländskan som talas i trakterna.

Eftersom att jag är ganska pratsugen för stunden så vänder jag mig om och påpekar misslyckandet för människan som gör ljudet. Det visar sig vara en kvinna i tjugoårsåldern. Rött kort hår, linne och kjol som underhåller sin blonda väninna. Jag påpekar att det inte låter särskilt bra, men ändå undrar var de kommer ifrån. En gissningslek inleds och jag gissar Karlstadtrakten. Det visar sig att båda tjejerna är från Bofors. Jag säger nåt illfundigt om kanoner och krut innan jag beställer den tunnbrödsrulle som, jag just då, känner är det rätta valet. Jag funderar inte så mycket utan fortsätter prata med tjejerna medan jag väntar på att få min växel. När jag får den så tänker jag mest gå min väg men tjejerna uppmanar mig att fixa en plats åt dem med. Sagt och gjort. Jag blir ju lite smickrad när två, ganska söta, flickor vill sitta med mig och äta

Jag lyckas faktiskt fixa en plats åt både mig och de båda jäntorna. Min kompis sitter någon annanstans. Vi pratar om allt möjligt. Det visar sig att tjejerna är 25 och 26 år gamla. När det kommer till min ålder vill jag inte ljuga. Kanske nåt man egentligen borde, men jag är en ärlig person. Jag säger som det är. Jag är tjugo. Detta avskräcker inte på något synligt sätt tjejerna, förutom det vanliga hånet om ålder på småbröder och liknande. Det är jag van vid. Jag sitter tätt ihop med den rödhåriga söta tjejen. Tjejerna säger vad de heter men det glömmer jag snart bort. Tjejerna är när man tittar närmare väldigt söta. Båda är smala och ser vältränade ut. Den blonda har en urringning som det är svårt att ta ögonen ifrån. Ändå är jag inte så intresserad av henne. Hon sitter ju på en stol mitt emot mig medan den andra något längre sitter på en bänk arm mot arm med mig. Dessutom visar det sig så bor inte den ljushåriga inte i stan utan i Stockholm. Den rödhåriga däremot, jobbar som mellanstadielärare i stan och det är också orsaken varför hon flyttat hit. För jobbets skull.

Rätt som det är måste tjejerna gå sin väg. Jag gör ingen ansats till att försöka hänga på. Jag har ändå ingen tro på att något ska hända. Det känns lie vemodigt, men vad ska man göra. Jag kan ju inte lämpa av min polare bara sådär och jag tycker att den rödhåriga (jag har glömt allt om den blonda vid det här laget) förtjänar något mer än ett one night stand. Mitt självförtroende är ju inte det kraftigaste heller. Sex års åldersskillnad är ju om ingen mur så åtminstone en gärdsgård som måste passeras utan skador. Från min sida är det såklart OK men hur är det från hennes? Det känns som om jag aldrig kommer få reda på det den kvällen när vi går hem.

Under veckan efter tänker jag på mellanstadielärarinnan, ganska mycket. Det irriterar mig att jag inte kommer ihåg hennes namn. Jag grubblar för mycket och ser ingen ljusning i tunneln. Men vi ska på Ibizakväll på stadshotellet på lördagen så jag hoppas me hela mitt hjärta att hon ska vara där.

Lördagen kommer. Jag och samme kamrat som veckan innan förbereder oss. Vi sitter hemma hos mig och tar några fördrinkar. Vi pratar om ditt och datt. Vi brukar göra det han och jag. Vi bor tillsammans i staden där vi båda pluggar, men nu är det sommarlov och båda bor hos respektive föräldrar. Ett arrangemang som är bra ekonomiskt men som man kanske i vissa stunder skulle önska var annorlunda. Det är rätt jobbigt att bo ute i bushen när man ska partaja i stan. Då måste man antingen fixa sovplats på ett eller annat sätt eller åka buss hem. Det hade ju varit OK att åka buss men de bussar som går får en halvtimme innan uteställena i stan stänger. En omständighet som inte är så rolig alla gånger.

Vi åker in till stan ganska tidigt. Vi har på känn att det kommer bli mycket folk och köa är inte riktigt vår grej. Vi går in på stadshotellet för att få en stämpel och går sedan vidare för att fortsätta förfestandet på en bar i närheten. Vi går tillbaka till stadshotellet efter ett tag.

När man bor i en så liten stad har man en tendens till att lära känna de flesta som är ute. Sålunda känner jag mig inte som en främling när jag kommer in. Kvällen är ännu ung och vi går mest runt och flamsar och pratar med diverse bekanta som vi har. Och så plötsligt ser jag ett bekant ansikte. Det är hon, Mellanstadielärarinnan. Eftersom jag inte kommer ihåg hennes namn så går jag fram och säger:

- jag känner dig! Du är från Karlstadstrakten! Eller nåt liknande och hon ger mig en spontan kram. Och säger något som jag tolkar som att hon hoppats träffa på mig där den kvällen. Eftersom det är Ibizakväll spelas tung techno. Inte direkt min favoritmusik att dansa till men jag är inte bangen. Min kompis står och raggar på lärarinnans väninna. Det är en annan tjej än föregående lördag, också den här är blond men hennes urringning är klart mindre än den förras. Helt plötsligt så försöker min kompis kyssa lärarinnan. Mitt hjärta stannar. Min kamrat har ganska lätt för att få brudar och jag ser ingen anledning till varför han inte ska lyckas den här gången. Men som tur är så är lärarinnan ovillig och drar sig snabbt undan. Jag hoppas innerst inne att det beror på att det är mig hon vill ha, men med mitt dåliga självförtroende så tror jag inte att det är orsaken. Jag tror att hon bara tycker att det är lite väl att bara säga hej och sedan hångla. Jag tycker iof att det är en attraktiv inställning.

Vi dansar hela kvällen. Jag tror att jag tar i lite i överkant och nästan kväver lärarinnan. Jag känner mig allt mindre häftig ju nyktrare jag blir. Någonn timme före stängningsdags så säger hon att hon ska gå en sväng. Jag förstår instinktivt att det är för att bli av med mig. Jag kan förstå det. Jag har varit som en skugga hela kvällen och inte försökt med någonting. Jag har haft viljan men inte modet.

Det blir tryckare och jag förbereder mig på att lämna dansgolvet och gå hem, men då knackar någon mig på axeln. Det är en tjej. Ganska kort, mörkhårig, rätt söt men inte riktigt min typ. Vi har pratat förr och nu är hon tydligen sugen på att dansa. Hon berättar att hennes familj har flyttat och att hon numera bor på ett hotellrum. Hon är bara i stan för att träffa gamla kompisar.

Vi dansar gott och väl fem minuter. Sedan vill hon gå och sätta sig. Jag följer med. Jag tänker på mellanstadielärarinnan men jag har gett upp henne. Jag tar vad jag kan få i det här läget. Vi sätter oss i en soffa och pratar. Brunetten fortsätter att prata och till slut frågar hon.

- Varför kysser du mig inte? Jag kysser henne som svar. Hon kysser förvånansvärt bra. Hon möter mig med sin tunga. Jag hatar när man måste få kramp i sin egen tunga för att få någon respons. Vi bestämmer att jag ska följa med upp på hennes hotellrum.

Väl där så ligger vi på sängen och hånglar. Jag orkar inte med en massa romantik och hon verkar inte heller vara den långrandiga typen. Vi klär av varandra och jag börjar resolut slicka henne. Lugnt till en början sedan hårdare. Hon verkar tycka om det. Efter ett tag drar hon upp mig. Hon säger att jag slickar skönt. Sedan drar börjar hon suga av mig. Lite väl löst till en början. När ja påpekar detta tar hon i hårdare. Nästan för hårt. Jag orkar inte säga något. Det känns inte som om det är mitt uppdrag att lära henne sånt. Efter ett tag frågar hon om min grova kuk vill nosa på hennes kåta fitta. Jag tycker att det låter ganska fånigt men jag spelar med. Jag vill bara få det gjort. Först måste du få en kondom på dig säger hon. Jag hade inte en tanke på att ligga med henne utan skydd. Så jag fixar fram en fort. Hon trär på den och lägger sig sen på rygg. Jag tränger in i henne efter lite fumlande och börjar röra mig. Hon juckar emot och det känns ganska skönt.

Jag kommer fort. För fort för henne kan jag tänka mig. Jag ligger kvar ett tag och går sen. Vi kommer aldrig prata med varandra igen. Det är i alla fall så det känns och jag vill nog inte ha det på något annat vis heller. Jag känner mig smutsig när jag går och ångrar mig redan. Jag tänker på lärarinnan och på det hon fått mig att göra. Eller var det bara mitt eget ego som inte kunde stå emot när en tjej för en gångs skull ville ha mig. Det var nog det sistnämnda.

Under veckan tänker jag mindre än den gångna på lärarinnan. Kommande helg är det stadsfest i stan. Jag ska spela handbollsturnering och jag känner inget behov av henne för tillfället. Jag tycker fortfarande att hon är söt men jag är på det klara med att hon ser mig som någon sorts lillebror. En lillebror som hon kan leka med utan några känslor. Förutom moderskänslor.

Lördagen kommer. Vi spelar handboll, men det blir färre matcher än väntat. Vi spelar bara två och lyckas förlora båda på straffar, men humöret är ändå på topp. Jag har i princip glömt mellanstadielärarinnan, ändå finns det där någonstans i bakhuvudet. Alla går på stadsfesten och alla inräknar definitivt henne.

Jag börjar drömma igen om hur vi ska sitta och prata vid något bord, hur vi skrattar och hur jag tillslut tar modet till mig och kysser henne. Hon kysser mig tillbaka och min glädje vet inga gränser. Det är en dröm, men lyckokänslan är så påtaglig att jag nästan kan ta på den. Helt plötsligt tänker jag på henne igen men när vi sätter igång med partajandet så slutar jag med det och går in i dimman med allt vad det innebär av personliga avslöjanden och skitsnack.

Festandet är inte så hårt. Vi kommer ner på stan och är berusade men utan att vara för fulla på något vis. Jag och en ny kamrat, en handbollskompis, tar ut pengar och samtalar med människor vi träffar. Vi träffar andra spelare och pratar med dom. Jag är rätt känd inom föreningen fastän jag nu har flyttat till en annan klubb i och med min flytt till universitetet. Jag är väl inte sådär bekant med damspelarna. Jag brukar heja på dem och så men vi känner inte varandra. Jag brukar alltid gå i försvarsposition när jag väl börjar prata med någon av dem. Av någon anledning.

Vi fortsätter in på festområdet. Vi dräller omkring, hälsar på folk vi känner, köper en ganska äcklig öl och gör annat som hör stadsfesten till. Min kompis börjar längta efter sin flickvän och ringer henne. Det är förståeligt. Hon ska flytta till frankrike i höst och hon är jättesöt. De är jättekära. Jag är avundsjuk. Jag vill också ha det sådär. Ha någon som är min. Bara min.

Kvällens sista artist uppenbarar sig på scenen och vi drar oss ditåt. Vi skiljs åt efter ett tag av någon orsak och jag ser uppträdandet med en annan gammal vän. Det är ett coverband. Inget som jag egentligen gillar men i just den här staden så är coverband omåttligt populära av någon anledning. Bandet gör ändå en bra show även om man nog känner igen det mesta.

Jag går sen ensam. Jag är, tror jag, rätt nykter, jag går mot området med öltält. Där har ett annat coverband nyss börjat spela. Jag går dit på vinst och förlust, för att se om mitt humör som nu har sjunkit rejält kan bli bättre. Inte hel oväntat sker så icke. Jag träffar några nya handbollsspelare som är rätt strama. Jag ser på alla människor omkring mig och känner smärta när jag ser hur förbannat glada alla verkar. Alla verkar ha någon på något vis. I alla fall för en stund. Jag kan inte ens mäkta med det. Jag vill inte bara hångla och sedan glömma. Mitt humör är så lågt nu. Jag rör mig ut ur tältet då coverbandssångaren skriker:

- Finns det några handbollsspelare här? Upp med händerna i Luften!

Jag nästan spyr. Är en handbollsspelare från stan det häftigaste man kan bli? Jag är alltså en totalt misslyckad människa. Jag känner bara att jag vill bort. Träffa någon som i alla fall är fulare än mig. Folk jag kan se ner på. Det är hemskt att säga det men det är så jag känner. Jag är en lyckad människa på alla plan utom just umgänge med det täcka könet.

Jag går därifrån, jag tränger mig förbi folk och känner mig färdig för självmordet. Jag intalar mig själv att det inte betyder något. Jag är intelligent och kommer klara mig bättre än hela hopen coola människor som lyckats få tag i en partner, intalar mig själv. Jag tänker på att jag aldrig kommer att få barn, aldrig föra mina gener vidare. Jag tycker att det är synd. Jag får för mig att mina gener är bättre än de flesta andras och därför borde vara värda att föra vidare. Varför finns inte arrangerade äktenskap kvar? Jag skulle med lätthet acceptera mina föräldrars val. Jag tror inte de hade kunnat misslyckats på något fatalt vis.

Jag tycker mig skymta mellanstadielärarinnan. Javisst, det är hon. Jag bryr mig inte om henne. Orkar inte känna vilken loser jag är. Har ingen lust att känna mig som en inkräktande parasit. En parasit som försöker bli en del i hennes liv. Jag tänker på Håkan Hellström. Om du vill ha mig. Nu kan du få mig så lätt. Tänker på hur väl det passar in på mg just nu. Jag ignorerar och hoppas innerst inne att hon ska se mig för att sedan komma fram.

Jag ser en person jag känner. Han är tillika min tremänning. Vi står och kallpratar när jag känner att någon nyper mig i sidan. Jag vet redan vem det är. Jag känner att jag blir varm i hela kroppen. Min tremänning frågar om det är min flickvän. Jag svarar:

- Nej, det är mellanstadielärarinnan.

Jag kan för allt smör i småland inte komma på vad hon heter. Jag vet att hon sa det den där gången på hamburgerstället men jag har ingen aning vad det var. Jag börjar småprata och min tremänning lämnar oss medan han hälsar lycka till med frieriet eller något liknande. Jag ler mot lärarinnan. Min tremänning är sedan länge bortglömd.

Hon har ett svart linne med ett tryck. FBI står det. Hon lutar sin mun mot mitt öra och säger något. Jag hör inte vad, men jag låter henne stå kvar i den positionen ett tag. Det känns så skönt, som om vi är älskande som om hon tycker om mig. Hon ser mig i ögonen, och då vet jag det. Hon vill ha mig. Glädjen jag känner är stor. Jag lutar mig fram och kysser henne, hon möter mig i kyssen och allt är perfekt. Vi står och kysser varandra ett bra tag sådär på allmän plats men efter ett tag så känns det lite utsatt så vi drar oss mot ett undanskymt hörn där insynen inte är lika stor.

Hon sitter vänd mot mig i mitt knä och vi pratar och kysser varandra om vartannat. Hon säger att hon är ensam, att hon tänkt på mig allt sedan den där första gången vi sågs. Hon frågar när jag ska hem och var jag ska sova. Jag säger att jag ska åka buss. Hon ler och frågar om jag inte vill sova hos henne istället. Vad svarar man på en sån sak. Jo det kan jag väl säger jag.

- Du behöver inte om du inte vill! Säger hon då lite illmarigt.

Jag bara ler till svar.

Ska vi åka nu? frågar hon direkt efteråt. Jag har inget att invända. Hela min varelse vill ha henne just då, men den som väntar på något gott, tänker jag. Vi tar en taxi till hennes lägenhet. Den ligger en bit från centrum. Hon sitter fram i taxin och visar vägen, taxichauffören verkar lite grön och hittar inte så bra. Taxifärden tar kanske tio minuter. Ingen säger nåt. Taxichauffören vet vad som är i görningen. Det känns redan tomt efter någon minut när jag inte får hålla om henne. Vi kommer fram och jag betalar taxin. Hon säger att vi ska dela men jag bestämmer mig för att köra gentlemannastilen och vägra ta emot hennes pengar.

Vi går in i huset. Jag omfamnar henne bakifrån och kysser henne i nacken när hon ska låsa upp dörren till huset. Jag håller på att spricka av upphetsning och jag gnider mig mot henne. Hon andas redan tungt och lutar sitt huvud bakåt för att jag ska kyssa hennes hals och nacke. Vi hånglar mot väggen i hissen. Det tar ett tag innan vi tar oss samman och går ut i korridoren på hennes våning. Jag smeker hennes kropp när hon låser upp dörren till sin lägenhet. Vi hinner knappt stänga dörren. Hon sliter av mig min t-shirt och fumlar med knapparna i min gylf. Jag förekommer henne och drar av mig byxorna. Mitt stånd syns tydligt genom kalsongerna. Jag ger henne samma behandling. Jag tar av henne hennes linne och drar ner dragkedjan på den kjol hon har på sig. Hon står där i bara underkläder och vi hejdar oss. Jag ser på henne.

Hon har välformade bröst och en ganska platt mage, är smal över höfterna men ändå inte karlaktig. Hon tittar på mig och ler. Sen tar hon min hand och tar in mig till sovrummet. Det är ljust inrett med spetsgardiner. Sängen är stor och har en gavel. Hon ställer sig framför spegeln med mig bakom sig. Hon tar av sig sina smycken och jag tar av hennes B-H. Brösten är vackert rundade och hennes bröstvårtor är styva. Jag trycker mig mot henne och smeker hennes bröst. Hon vänder sig om och kysser mig. Vi kysser varandra passionerat nu, båda med samma mål. Hon knuffar mig baklänges så att jag landar på rygg på sängen. Hon är inte sen att följa efter.

Vi ligger där och kysser varandra. Hon ovanpå mig. Jag njuter av att känna hennes kropp mot min. Vi rullar runt och jag smeker med handen över hennes mage, sakta med rörelser som rör sig mot troskanten. Jag för med handen ovanpå trosorna i kanten vid ljumsken. Jag känner den ljuvligaste värme mot min hand. Jag känner försiktigt under troskanten. Mitt pekfinger förnimmer genast den våta varma känslan. Hon andas tungt när jag smeker lätt längs hennes blygdläppar. Jag för undan överdelen av trosan med handflatan. Hon hjälper mig genom att helt enkelt ta av den helt. Hettes fitta är nu bar. Jag tittar på henne, hon ser mig i ögonen. Vi kysser varandra medan min hand sakta utforskar hennes sköte. Jag avslutar kyssen och börjar röra mig ned mot mitt mål.

Jag kysser först hennes bröst för att sedan fortsätta vi hennes navel till hennes våta fitta. Jag slickar först på sidorna för att göra henne än mera upphetsad. Jag smakar henne. Jag vet inte om det finns något i världen som är bättre än att ge en kvinna oralsex. Jag börjar sedan försiktigt slicka med långsamma rytmiska rörelser. Hon andas allt tyngre. Jag börjar slicka mer intensivt och hon börjar röra sitt underliv mot mig. Hon klämmer ihop runt mitt huvud och jag fortsätter att slicka. Hon andas allt tyngre och rör sig krampaktigt på sängen. Jag njuter i fulla drag av att göra henne så kåt. Jag känner själv hur kåt jag blir. Min kuk är alltjämt hård. Jag reser mig upp från min måltid och ser henne i ögonen. Hennes blick är blank och hon drar mig till sig och kysser mig igen. Sedan lägger hon över mig på rygg. Drar snabbt av mig mina kalsonger och tar tag i min kuk. Den är hård och erigerad. Hon ser skälmskt på mig och säger:

- Vilken stor kuk du har!

Jag vet att jag har det och tjejer brukar gilla det. Hon runkar den med några långsamma drag så att den blir riktigt hård. Sedan sätter hon sig gränsle över mina lår.

- Kondom. Säger jag. Mera ett påstående än en fråga.

Du har väl ingen sjukdom? frågar hon då. Jag skakar på huvudet. Det har inte jag heller säger hon och ler. Hon tar tag i kuken och sätter sig sakta över den. Känslan när jag tränger in i henne är enorm. Jag tror att jag ska komma på direkten men på något vis så undviker jag det. Hon rider mig taktfast och bestämt medan små stön kommer från henne. Efter en stund känner jag att det är på gång igen. Jag ber henne lugna sig, men just då kommer hon. Hon kastar sitt huvud bakåt och stönar högt. Hennes kropp skakar av konvulsioner. Jag kan inte hålla mig längre. Jag sprutar min säd långt in i henne, det nästan svartnar för ögonen. Hon lägger sig mot mitt bröst och jag kysser henne lätt på pannan. Jag känner hennes tyngd men jag somnar snart ändå. Jag tror hon är uppe en kort stund men jag är bara halvt medveten om att hon kommer och lägger sig igen

Eftersom att jag är ovan vid att sova tillsammans med någon så vaknar jag ganska tidigt nästa morgon. När jag känner hennes doft bredvid mig så blir jag glad inombords. Hon har ramlat av mig och ligger nu med sin bara rygg mot mig. Jag flyttar mig så att hennes kropp ligger mot mig på så många ställen som möjligt. Jag njuter av att känna hennes varma hud mot min. Jag luktar på hennes hår. Jag känner att jag börjar vakna till och pulsen slår lite hårdare. Jag vet inte om hon vill ha en fortsättning men jag tar chansen.

Jag börjar smeka hennes bröst. Hon vaknar inte, men hon verkar andas lite djupare. Hennes bröstvårta styvnar så en liten reaktion verkar jag få. Jag fortsätter smeka hennes bröstvårta och nöjer mig med det ett tag. Hon börjar snart gny lätt i sömnen. Jag vågar nu känna efter om jag fått något att hända där nere.

Jag drar lätt med ett finger vid kanten av hennes fitta. Jag känner att hon är våt och hal. Jag smeker henne lätt för att göra henne mer upphetsad. Jag vet inte om hon fortfarande sover men om hon inte vill så säger hon i alla fall inget. Jag smeker hennes klitoris och hon stönar i sömnen. Jag vet fortfarande inte om hon är vaken eller ej, men hon gnider sin stjärt mot mig. Min kuk glider mellan hennes skinkor och jag blir bara kåtare och kåtare. Jag tar tag i min kuk och för den mot hennes springa. Och så tränger jag in. Lärarinnan stönar till och tar tag i mina skinkor med sin fria hand. Så då är hon alltså vaken. Kanske inte klarvaken, snarast i en halvslummer. Jag börjar röra mig in och ut medan jag smeker hennes bröst och klitoris om vartannat. Jag känner att jag snart ska komma så jag lugnar ner mig och rullar över lärarinnan på mage. Inga protester hörs.

Jag tränger in i henne bakifrån. Jag slickar hennes örsnibb och stönar i hennes öra medan jag stöter hårt in i henne. Hon tycker det är ok ett tag men sedan tycker både hon och jag att det blir tråkigt. Hon ställer sig istället på knä och jag tar henne som ett djur tar ett annat. Jag tar tag om hennes hårda vältränade skinkor och pumpar på. Det är oerhört upphetsande att höra hennes stön och se henne svanka. Jag känner att det är dags för ställningsbyte igen och jag vänder henne på rygg.

Hon är så vacker där hon ligger och småler mot mig. Fortfarande lite borta och inte helt vaken. Jag tränger in i henne och vi ligger i missionärsställning. Hon juckar emot när jag börjar röra mig. Vi är snart uppe i ett rasande tempo. Hon börjar snart skrika små korta skrik i takt med vår älskog, och jag blir nästan lite orolig att grannarna ska klaga, men jag överskattar nog skrikens styrka lite. Jag blir oerhört upphetsad av hennes skrik och jag känner hur hennes fitta krampar runt min kuk. Då kommer jag in i henne.

Jag är så kåt att jag pumpar på. Min kuk har inte fått nog. Den är fortfarande ganska hård. Min partner är dock helt slut och hon är som en knulldocka nu. Hon orkar inte stöta emot utan hon ligger bara och stönar medan jag njuter av hennes fitta. Så kommer jag igen. Den här gången får jag en kraftig orgasm Jag krampar och jag känner en våg av njutning skölja över mig.

Klockan är fortfarande inte långt efter åtta på morgonen så vi ligger kvar i sängen och slumrar ett tag till. Först vid tiotiden så rullar lärarinnan runt och kysser mig ömt. Hon tar mig i handen och drar upp mig och kramar mig. Hon leder mig ut i hallen och vidare in i badrummet, där duschen hägrar. Jag är lite torr i munnen efter gårdagens partaj.

Vi stiger nakna in i duschen. Jag först hon sedan. Jag sätter upp munstycket som är lite väl lågt för att passa min längd. Hon håller om mig bakifrån medan jag sätter igång vattnet. Det är kallt till en början men blir sedan allt varmare. Jag bestämmer mig för att vara lite spjuveraktig, och skruvar av värmen helt. Vattnet blir med ens iskallt. Jag vänder mig om och kramar henne. Sedan helt utan förvarning kliver jag med ett snabbt steg baklänges in i duschen. Köldchocken är total. Hon skriker högt och försöker ta sig loss, men jag håller skrattande i henne. Men snart så drar jag på värmen igen och jag känner hur mellanstadielärarinnan slappnar av igen och kramar mig. Du din. muttrar hon och kysser mig. Jag skrattar och kysser henne tillbaka. Jag ställer henne framför mig och hon rycker sig mot mig.

Vi låter vattnet skölja bort doften av vår älskog oh känner hur vi vaknar till. Jag börjar försiktigt smeka henne över magen och låren. Hon smeker mig där hon kommer åt runt skinkorna. Ja börjar röra min hand mot hennes sköte och hon särar villigt lite på benen, samtidigt som hon börjar smeka över min kuk. Då plötsligt blir allting kallt igen. Hon vänder sig om och kysser mig våldsamt så att jag inte kan stänga av kallvattnet. Det stånd som hade börjat visa sig försvinner tämligen kvickt. Jag kommer snart till sans och drar skrattande på varmvattnet igen. Lärarinnan skrattar och säger att det var en hämnd och att jag nu ska fortsätta på tidigare inslagen väg. Hon vänder ryggen mot mig igen medan vi duschar i en behaglig värme.

Jag går inte direkt på fittan nu utan jag börjar om med att smeka resten av hennes kropp. Snart så känner jag hennes hand runt min kuk igen och jag svarar med att börja massera hennes fitta. Hon runkar mig skönt. Skönare nästan än vad jag själv brukar klara av. Jag får rejäl ståkuk och jag gnider mig mot hennes stjärt. Hon vänder sig om och börjar runka mig mer bestämt. Hon sjunker ner på knä framför mig och tar mig i munnen. Hon munknullar mig varsamt men ändå resolut. Känslan är total. Mina drömmars flicka står på knä i duschen och suger av mig.

Jag reser henne upp på benen och kysser henne. Sedan lyfter jag upp henne och hon särar på benen så att jag kan komma in i henne. Jag trycker upp henne mot väggen och stöter med bestämda rörelser. Hon smeker mig över ryggen och i mitt hår. Jag blir snart trött i armarna och därför släpper jag ner henne och vänder henen så att hon står med händerna mot duschkabinens vägg. När jag tränger in och börjar röra mig in och ut så dunkar det i duschväggen. Hon svankar till en början men sedan trycker jag upp henne mot väggen. Jag knullar nu frenetiskt och hon juckar emot så gott hon kan. Jag kommer snart och jag sprutar än en gång min säd in i mellanstadielärarinnan. Hon vänder sig om och skrattar. Vi tvålar in varandra och sköljer av oss. Båda tillfredställda.

Hon bjuder mig på frukost. Jag har hämtat mina kalsonger och satt på mig dem. Hon sitter i sin morgonrock mitt emot mig. Vi sitter mitt emot varandra. Jag smeker henne med min fot och hon smeker mig tillbaka. Vi sitter så och vi äter i tystnad. Vi ser på varandra då och då och ler.

När vi ätit färdigt är det dags för mig att gå. Jag måste hem, i alla fall ett litet tag för att byta kläder. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte avkräva henne något löfte. Var det bara en lek för henne? Alla sådana tankar försvinner när hon tvingar av mig ett löfte att komma tillbaka senare den dagen. Min lycka vet inga gränser. Jag har inte berättat att jag ska utomlands ett halvår, men det får bli en senare fråga. Just nu så bryr jag mig inte om det.

Jag kommer hem kanske en timme senare. Jag byter kläder till något bekvämare än de illaluktande som jag har på mig. Ingen är hemma och det känns ganska skönt. Jag känner att jag vill sova över hos lärarinnan igen, men jag är osäker. Jag vet inte om det är OK att ringa och fråga om sånt, men jag gör det ändå. Hon svarar med sin söta dialekt, och pratar lite gossespråk. Jag frågar om jag får sova över inatt igen och hon säger att hon inget hellre vill. Jag lyser upp inombords. Vi gör upp att hon ska hämta mig på busstationen om en timme.

Jag åker bussen in till stan medan jag tänker på den kommande kvällen. Vad ska hända. Kommer det kännas konstigt? Bussen kommer fram och jag ser från fönstret hennes röda Corolla. Hon kliver ut ur bilen när hon ser mig. Vi möts och kramas. Hon kysser mig lätt på munnen. Blygare nu än i går, men bådas alkoholhalt var klart högre då så det kanske inte är så konstigt. Hon kör lugnt och säkert genom staden. Vi är tvungna att stanna för att handla mat. Hon har tydligen inget hemma så vi köper en lätt måltid. Varken hon eller jag säger oss ha någon matlust. Jag hoppas och tror att hon som jag tänker mer på att knulla än på att äta. Jag blir hård bara jag tänker på hur hon såg ut när hon sög av mig. Jag ser på henne nu. Hon har en tajt mångfärgad t-shirt på sig och ett part svarta byxor. Det korta håret är uppsatt med ett pannband och hon har en lätt makeup. Hon har säkert spenderat mycket tid på den fastän den ser så enkel ut. Jag tittar på henne och förundras. Hur en så söt varelse kan vilja ha mig. Jag är lång och benig. Ganska grovmejslad och med tätt sittande ögon. Mitt dåliga självförtroende visar sig, men hon har i alla fall hjälpt upp det en del.

Vi går i grönsaksdisken och vi köper grönsaker. Jag kramar om henne bakifrån. Jag märker att hon känner att jag är hård. Hon gnider lite diskret sina skinkor mot min kuk men verkar annars helt oberörd. Hon frågar om jag gillar sparris. Jag svarar att jag aldrig provat, vilket resulterar i att hon lägger ner en sparris i vår korg. Det känns som om vi är ett riktigt par som är på söndagsinköp. Hon tar mig i handen och vi går mot kassan.

Färden går nu vidare mot lärarinnans lägenhet. Vi kommer dit och jag tar matkassen. Hon tar min hand och vi går in i huset och in i hissen. I hissen kysser hon mig och ler. Jag känner mig alldeles lycklig. Hon går sedan och håller upp dörren så att jag kan komma in med matkassen. Hon stryker mig över stjärten när jag går in och hon stänger dörren bakom mig.

Rösta på Mellanstadielärarinnan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (382 röster, snitt: 3.90 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

37 svar to “Mellanstadielärarinnan”

 1. Jossan:

  Härligt novell!!

 2. virago:

  Bra, inge sjukt rakt på som i riktiga livet.
  Låt mig drömma om andras elände.

 3. Stef:

  Härligt skrivet med mystik och känsla i stället för pang på och könsord :)

 4. Balder:

  Vacker, verklighetsttogen berättelse som befränjar människors värde. Mer sånt!

 5. erik:

  grymt bra! härligt med inlevelse! de enda jag undrar är om författaren är kille eller tjej med mycket info om hur killar funkar! (alltså, om kille är det ingen som helst diss. du är ovanligt.. duktig bara!)

 6. Linnea:

  Grymt bra story, välskriven och “verklighetstrogen”. Jag älskar hur du tar lång tid på dig med berättelsen och långsamt bygger upp en stämning, samt hur mycket betoning du lägger vid alla känslor och tankar runtomkring.

 7. rick:

  Bra novell. Men du tyckte inte hon tog i när hon köpte en sparris? :)

 8. Flames:

  Tja svinbra story. Jag kan verkligen föreställa mig hur det var. Bra beskrivning. Fortsatt så. 5 poäng.

 9. Klasse:

  väldigt bra. det är en sån dröm som man själv vill uppleva.

 10. Robban:

  Väldigt bra novell må jag säga. Jag har själv upplevt en liknande sak. Men i alla fall, din novell var väldigt bra och inlevelsefull, mycket känslor var med. Men det bästa var ändå hur du berättade allting, detaljerat och lite varierande mn annars väldigt bra. Du skulle kunna skriva en Vuxen-bok om händelsen, fast då med mycket mer bakgrund och kanske ÄNNU mer känslor och detaljer, själv tror jag att det skulle gå väldigt bra och jag skulle nog köpa boken om du gjort en.

 11. Micke:

  Haha, riktigt bra novell! Gillar verkligen den detaljerade beskrivningen på allt;) skriv fler vill se mer sånt här

 12. My:

  åh! vilken mysig novell! perfekt slut så man liksom får tänka vidare själv vad som ska hända. riktigt mysigt skriven med alla svallade känslor och så. den lämnar efter sej ett varmt skimmer inombords. :)

 13. Al:

  Underbar novell! En välskriven novell med riktiga känslor, och jag blev helt till mig av lycka när citatet av Håkan Hellström dök upp!

 14. marer:

  Riktigt bra..riktigt mysigt.. underbar berättelse. (säkert äkta kärlek)

 15. tjej:

  Ojojoj .. skit bra novell.. inte som alla andra utan mer känslor en .. högsta poäng! ;D

 16. Anders:

  Det var som fan va bra den var, fler noveller som den här snälla :)

 17. Klas:

  Bra, men varför måste det alltid svartna för ögonen…

 18. Flicka .:

  Bra skrivet :)

 19. Sex gud:

  Nice story ;-)

 20. Malin:

  Bra novell!Detaljerad och med mycket känslor.. Som sagt bra där!

 21. Danny:

  Kanon läsning

 22. Anon:

  Otroligt bra, fina beskrivningar. Trevligt att se en novell där mannen inte är Pimp och kvinnan slampa. :) Väldigt bra gjort, 5 poäng!

 23. Mattias:

  Det var den bästa novellen jag läst, du har verkligen känsla för den här typen av texter.
  Hoppas du kommer skriva mer, du har så otroligt bra detaljerade meningar att det bara måste finnas ett författarhuvud bakom luggen! Du får lätt fullpoäng av mig, synd att man inte kunde ge mer än 5 :)

  Ha det underbart och lycka till med livet!

 24. John:

  SKITBRA novell……Speglar lite som det är “in real life” så att säga.

 25. Erika:

  Den bästa jag har läst hittills!!!

 26. kukuku:

  Lärarinnor är bäst de säger alltid det här tar vi en gång till.

 27. Singelrunkarn:

  Grymm novell;-) riktigt skön!

 28. Emelie:

  Helt otrolig, den bästa novell jag någonsin läst! Älskar hans osäkerhet :)

 29. mr virgin 17år:

  åh! så härligt!

  lite lång i början men så jävla härlig i slutet =D

 30. Andreas:

  Fruktansvärt bra tyckte jag att den var.
  Fler sånna noveller tack! =D

 31. Andreas e bäst:

  OTROLIGT BRA FORTSÄTT

 32. TACK SOM FAN:

  Kändes som riktig kärlek. tillochmed så man själv blir kär i denna lärarinna.

 33. werner:

  Fin novell. För en gångs skull en berättelse som verkar trovärdig.

 34. thed:

  Jag skulle fundera på denna story om den va sann när kvinnan inte va före mannen, det jag har lärt mej som är 62 år är att det gäller att det ska gå för kvinnan innan det går för mannen, men jag kan ju ha fel

 35. Bajee:

  jävligt bra skrivet

 36. Tommy:

  En underbar novell som verkar trovärdig.

 37. anonym:

  bra story väldigt verklighetstrogen och känslosam fortsätt så :)

Kommentera Mellanstadielärarinnan