Kärleksbrev till din fitta

Jag har alltid älskat din fitta, den lilla bulliga med sin smala, trimmade sträng av mörkt hår. Jag älskar hur du blygt knuffar bort mig, fast du vill att jag ska göra det, kyssa ditt venusberg mjukt och lätt, så mjukt att läpparna bara snuddar, inget mer. Jag ska kyssa lika mjukt hela vägen ner mot klittan, men inte riktigt ända fram eftersom du håller ihop benen.

Jag älskar att du varje gång låter mig få som jag vill, att jag får sära på dina ben och kyssa dina ljumskar. Jag smeker din runda rumpa samtidigt som jag kysser din fitta, retas med dig.

Jag älskar hur du försiktigt rör dig när du vill ha mer, när du vill att jag ska hångla med fittan. Så jag använder fingrarna, låter dom smeka över läpparna, cirkla över klittan, men fortfarande försiktigt. Så drar jag upp den lilla kåpan, klittan ligger blottad som en liten rosa pärla. Jag slickar långsamt med min sträva tunga och du skälver till, vill ha mer. Jag fortsätter i samma takt och du stönar.

Jag suger försiktigt in klittan i min mun och leker med tungan. Du roterar med höfterna och njuter. Jag övergår till att slicka igen, men snabbare den här gången, vildare och hårdare. Med den ena handens fingrar smörjer jag in blygdläpparna med dina egna fittsafter. Jag smörjer och låter ett av fingrarna glida in. Du stönar ännu mer, flämtar och jag fingerknullar dig samtidigt som tungan fortsätter sin lek med din klitta.

Jag för in ännu ett finger, jag låter dom två fingrarna glida ut och in i en rund rörelse, rö att skapa en roterande rörelse i fingerknullandet.
Du är nära nu, jag känner det på dig, jag hör din hastiga andhämtning, dina djupa stönanden och du juckar mot mitt ansikte nu, mot min tunga. Jag vill att du ska komma i min mun, ge mig orgasmen, så jag slickar ihärdigare och varvar med korta sug på klittan, allt medan fingrarna knullar fittan snabbare och hårdare.

Du darrar, stelnar till i en spänd rörelse med fittan tätt tryckt mot mitt ansikte, och flämtar ett par gånger innan du släpper ifrån dig ett utdraget stönande. Det är orgasmen. Jag fortsätter slicka, men försiktigare, och du skälver till ett par gånger innan du sjunker ner igen, och håller händerna för fittan så jag inte ska kunna slicka mer.

Du är utmattad, avslappnad och nöjd, ligger med slutna ögon. Jag ser på dig och ler, känner doften av fitta från mitt eget ansikte. Det är en doft jag älskar, din fittsaft. Ja, jag älskar din fitta.

Rösta på Kärleksbrev till din fitta:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (10 röster, snitt: 3.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kärleksbrev till din fitta