Maud – en het kvinna

Martin och Linda hade rest de 70 milen för att hälsa på Linda´s mor, Maud, för några dagar. Både Linda och Martin var 20 år och hade träffat varandra på högskolan några månader tidigare. De var minst sagt nykära och Martin tyckte verkligen att Linda var en av de sexigaste tjejer han träffat. Hennes blonda hårsvall, de toppiga, fasta brösten och den härligt putande stjärten fick honom att tända fullt ut bara av att tänka på henne.

Linda hade också hon hittat sin drömprins. Trevlig, charmig och med en muskulöst välbyggd kropp var Martin en underbar sannsaga. Dessutom hade hans flinka tunga och välutvecklade lem givit henne de bästa kärleksstunderna någonsin. Martin hade tidigare bara träffat sin “svärmor” som hastigast vid ett avsked på en tågperrong strax efter att han och Linda träffats, så hans uppfattning om Linda’s mamma var ännu så länge ytterst vag. De ringde på Maud’s lägenhetsdörr och efter en viss fördröjning öppnade en elegant kvinna. Hennes erfarna ansikte skvallrade om dryga femtio år men Martin fick verkligen stålsätta sig för att inte stirra alltför mycket på den i övrigt vältrimmade och sexigt kurviga kroppen.

Maud kastade sig om halsen på Linda och välkomnade dem båda in i sitt hem. Martin slapp inte undan utan fick en varm, lång kram som doftade av en härlig, lagom tung parfym. Maud’s bröst och höfter trycktes mot honom och han hoppades bara att kramen inte skulle bli alltför lång eftersom hans kuk reagerade mer än direkt på alla sinnesintryck. Med viss lättnad kände Martin hur hon släppte sin svärson ur järngreppet och Maud visade dem in i lägenheten. Linda och Martin blev tilldelade gästrummet där de packade upp sina saker innan en utsökt middag serverades.

Martin kände sig minst sagt lite distraherad under måltiden. Linda’s hand tog varje tillfälle att smyga ner mellan hans ben och massera den allt hårdare kuken. Att Maud dessutom visade sig vara en just så sexig och mogen kvinna som figurerat i Martin’s fantasier gjorde ju inte saken bättre. Han kunde knappt slita ögonen från Maud’s bröst som avtecknade sig under den tighta toppen och då hon reste sig från bordet för att servera efterrätten blev han helt fascinerad av de vackert utsvängda höfterna och den välformade stjärten som framhävdes perfekt i ett par slitna Levis-jeans.

Hela måltiden blev en mindre kamp att försöka hålla koncentrationen på en anständig nivå. Då kvällen kom och de sagt god natt till varandra kastade sig Martin som ett vilddjur över Linda. Kläderna hamnade i en hög på golvet och Linda vräktes baklänges på sängen av sin pojkvän. Hon skrek till lätt chockad av det handgripliga tilltaget men njöt sekunden efter av Martin’s mun som åt hennes fuktiga sköte. Det gick för henne ett par gånger bara av att känna Martin’s flitiga tunga i fittan och då han trängde in i henne bakifrån med sin styva kuk räckte det med några djupa stötar för att få hennes kropp att åter igen skaka i en orgasm. Maud’s sovrum låg vägg i vägg med gästrummet men varken Linda eller Martin hade en tanke på eller brydde sig om deras sexlekar så hördes över hela kvarteret.

Martin tog Linda hårt bakifrån, blundade och drömde för sitt inre om att det var Maud som vände upp sin läckra stjärt och tog emot hans grova, pumpande stake. De knullade som besatta och trots att Martin tömde sin säd i Lindas fitta lyckades hon ändå suga upp honom till fullt stånd igen och ta emot ännu en gigantisk laddning sperma i munnen.

Utslagna och för stunden tillfredsställda somnade de sedan nakna i varandras armar. Morgonen efter åt de frukost tillsammans alla tre och Linda var lite orolig över om hennes mamma kanske hört deras förehavanden kvällen innan. Maud pratade och skojade dock som vanligt men Martin tyckte nästan att han fick några kluriga ögonkast av henne, kanske feltolkat eller önsketänkande. De beslutade sig för att tillsammans göra en shoppingrunda på sta’n och ett par timmar senare befann de sig mitt i folkvimlet denna varma försommardag. Linda ville först uträtta några egna ärenden, som hon uttryckte det, och syftade med största säkerhet på inköpen inför Martin’s stundande födelsedag. Sagt och gjort, de bestämde återsamling om en timme och Linda försvann i vimlet.

Maud frågade om Martin kanske ville vara smakråd åt henne i klädaffärerna och han kom inte på några större invändningar utan följde lydigt med. Han gick snett bakom henne när hon drog iväg in i myllret och han gillade verkligen det han såg. Maud’s halvhöga klackar gav de bara, brunbrända benen ett härligt lyft och de försvann upp under en svart, tight kjol som slutade på halva låret. Stjärten vickade elegant och förföriskt och hennes sensuella parfym sögs in i Martins känsliga luktsinne. Genom den tunna, vita blusen skymtade en spets-bh och ett guldsmycke hängde runt halsen ner mellan de uppknäppta knapparna. Med handen i fickan försökte Martin brottas med sin hårda kuk som försökte förvandla shortsen till ett mindre tält. Han kände hur kalsongerna redan var fuktiga av försats och det kändes som sperman bubblade långt upp i öronen.

Maud vek av in i en butik med damkläder och letade sig fram till baddräkterna. Hon letade fram det ena efter det andra badplagget och frågade Martin vad han tyckte. Han försökte svara så diplomatisk som möjligt vilket egentligen inte var till så speciellt stor nytta, men med eller utan hans hjälp hittade Maud i alla fall några modeller som hon tog med in i en ledig provhytt. Martin’s kuk var nu spärrad i ett konstant stånd.

I draperispringan skymtade han Maud som stod med ryggen mot honom endast iförd ett par små spetstrosor. Martin trodde att det skulle gå för honom i byxorna då hon drog ner trosorna och blottade en solbränd stjärt med svagt, ljusare fält efter bikinitrosorna. Han kände hur kinderna hettade och han svalde hårt av upphetsning. Martin var tvungen att titta åt något annat håll och försökte tänka på hur en dieselmotor fungerar. Det rasslade till bakom honom då Maud drog undan draperiet och frågade vad han gillade baddräkten. Herregud, vilken figur hon hade! tänkte Martin.

Baddräkten var av det mer vågade slaget, högt skuren fram och med en string där bak som delade av Mauds kvinnliga stjärt i två perfekta halvor. Den satt perfekt! Martin’s kuk fjädrade okontrollerat ut i byxorna och Maud uppfattade genast hur det stod till. Innan han förstod vad som hände stod han inne i provhytten med svärmor på knä framför honom. Hon drog ner blixtlåset i gylfen och den fjäderstyva kuken daskade henne lätt i ansiktet innan den snabbt försvann i hela sin längd ner i Maud’s hals.

Martin stönade svagt och trodde knappt att det som skedde var verklighet. Nog för att Linda kunde suga otroligt skönt men detta var ändå klasskillnad. Maud’s erfarna tunga cirklade runt hans allra känsligaste punkter och när Martin kände ollonet försvinna långt ner i hennes svalg forsade all uppdämd kåthet ut ur lemmen. Han bet ihop hårt för att inte skrika rakt ut och pumpade med hårda strålar Maud’s mun full med säd.

Hon svalde glupskt varenda droppe av sperman innan hon slickade kuken helt ren och stoppade tillbaka den i Martins kalsonger. Martin fick en hastig spermakladdig kyss innan han lite förlägen smet ut från provhytten. Maud skyndade sig att få på sig kläderna igen. Hon struntade totalt i baddräkterna nu och drog i stället hastigt iväg med Martin mot kundtoaletterna. Det var fortfarande en halvtimme kvar innan de skulle träffa Linda igen och Maud ville verkligen inte försitta detta tillfälle.

Hon drog in Martin på en av toaletterna och låste dörren innan hon kastade sig runt halsen på honom och kysste honom djupt och krävande. Han var inte sen att besvara inviten och hans händer smekte över Maud’s hungrande kropp. De fattade om hennes skinkor, knådade, masserade och smekte ner över lårens baksidor. Maud blev allt vildare, slet sig loss och knäppte snabbt upp blusen. Hon drog ner bh’n till midjan och Martin’s händer sökte sig automatiskt till hennes mjukt rundade bröst. Vårtorna var ljust bruna, stora och stenhårda. Maud kved när Martin sög in först det ena, sedan det andra bröstet i munnen. Hon tryckte hans huvud mot sina kullar och snyftade av kåthet. Martin satte sig på huk och smekte upp hennes kjol till midjan. Maud doftade kvinna, fuktigt kön.

Han smekte lätt med ena handen över den glatta, sidenblanka trosan och kände det buktande venusberget avteckna sig under det tunna tyget. Fingrarna gled in mellan benen, över Maud’s svullna blygdläppar och han kände hur hennes kåthet redan gjort trosan ordentligt våt i grenen. Maud stod med lätt särade ben framför honom och Martin tryckte sitt ansikte mot hennes sköte. Tungan gled över trosan, slickade in över blygdläpparna, springan och hittade en hård, stor klitoris.

Maud klarade inte längre hans retfulla utforskande utan drog hastigt av trosorna och satte sig på handfatet. Hon sköt fram underlivet mot Martin och han satte munnen mot en helt renrakad, mogen, kåt och drypande våt fitta. Maud skrek till av att äntligen få känna beröring på den allra heligaste punkten. Han slickade henne till tröskeln, avbröt, slickade och upprepade retningarna tills hon nästan gråtande bönade om att bli knullad.

Martin ställde sig upp, fattade hennes ben i knävecken och särade dem maximalt vilket fick hennes sköte att öppna sig som en blomma framför honom. Kuken vajade precis intill slidmynningen och Maud såg lidande på hur oändligt sakta den närmade sig hennes längtande kön. Ollonet snuddade klitoris, gled ner i skåran mellan våta blygdläppar, nosade på hennes trånga stjärthål för att sedan glida upp igen och med en enda hård stöt fylla hennes fitta till botten. Maud kippade efter andan och ett rosslande läte kom ur hennes hals samtidigt som hon kastade huvudet bakåt. Martin knullade sin härligt kåta svärmor med hårda, djupa stötar. Hon kom med ett vilt skrik i sin första orgasm redan efter några sekunder och sedan avlöste utlösningarna varandra på rad i flera orgasmvågor. Fittan pulserade runt kuken och Martin tömde sin kuk långt upp i Maud’s inre. Sperma och könsafter fyllde hennes fitta till bredden och sipprade ut runt kuken som med ett ljudligt plaskande fortfarande pumpade i henne.

Martin’s stånd verkade oförtröttligt och han var mycket nyfiken på att prova även det andra hålet. Linda hade ännu inte gett sitt medgivande till några försök med analsex men Maud verkade inte vara främmande för något i detta läge. Martin drog ut den kladdiga pålen, vände upp stjärten ytterligare en bit så att den söta rosetten hamnade i ett perfekt läge framför ollonet och pressade sakta in kuken i Maud’s stjärt. Hon flämtade till av överraskningen och jämrade sig svagt kvidande men lät ändå Martin hållas.

Kuken försvann sakta in i analen och Maud stönade gillande vartefter hennes stjärt fylldes upp allt mer. Kuken bottnade helt i Linda’s mor och Martin fattade nästan inte att det kunde vara så skönt att knulla en så pass mycket äldre kvinna. Mauds skinkor gneds skönt mot hans höfter och han började försiktigt jucka i den trånga, kramande gången. Hennes slanka ben låg över hans axlar och samtidigt som kuken pumpade hennes stjärt smekte hon fittan med ena handen.

Maud stönade högt för varje stöt: “Jaa. ge mig. ohh. ta mig hårt. aahh. som du. oaahhh. gjorde. i natt. med Linda. aaaaahhhh!” Maud kom igen. och igen, i två täta orgasmer. Hon hade alltså hört precis allt de haft för sig kvällen innan och vetskapen om det gjorde att Martin kände hur ryckningarna tilltog i kuken. Maud klev ner från handfatet och ställde sig på knä framför honom, gapade stort och sög in den kladdiga lemmen långt in i munnen. Det gick för Martin, rakt ner i Maud’s hals. Hon sög och mjölkade staken tills den var tömd till sista droppen, slickade sig runt munnen och log saligt upp mot Martins lätt orgasmförvridna ansikte.

Maud tittade på klockan och såg att tiden redan hade gått över fem minuter sedan de skulle ha träffat Linda. Hastigt gjorde de sig i ordning, rättade till alla kläder och de något tilltufsade frisyrerna. Precis innan de lämnade toan räckte Maud över något till Martin och han såg att han fick hennes trosor i handen. Hon log det där luriga leendet igen och tillsammans skyndade de till mötesplatsen.

Linda stod naturligtvis redan där och väntade men var inte det minsta sur över deras något sena ankomst. Hon frågade lite retfullt om de haft det trevligt och både Maud och Martin kunde intyga att så verkligen var fallet. Tillsammans gick de till ett café och Martin tänkte på sin troslösa svärmor som satt mitt emot honom när han kände de fuktiga trosorna i fickan.

Rösta på Maud – en het kvinna:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 röster, snitt: 3.66 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Maud – en het kvinna”

  1. peter klasson:

    Det var en skön berättelse önskat att man hade fått vara med på ett hörn det pirrade i kuken.

Kommentera Maud – en het kvinna