Massor av tjejer

Jag och en polare hade varit på baren, men det vi inte visste var att våra tjejer hade gjort iordning för hos när vi kom hem. När jag öppnade dörren till vår lägemhet så var det helt mörkt jag tände lampan och där stod våra tjejer! Enbart iklädda sexiga underkläder. “Vi tänkte ha lite kul ikväll”, sa de. Och kul det blev det! Vi gick in till vårt sovrum där tjejerna började dra av oss kläderna när vi var helt nakna började min tjej Lisa kyssa mig och runka av min kuk. Min polare Anders och hans tjej Anna började oxå kyssas och efter en stund så sa Lisa att hon och Anna brukade ha sex med varandra när vi var på baren. Och nu ville de ha en liten uppvisning för oss, jag och ANders tyckte ju att det var en aldelles utmärkt idé, så tejerna började kyssa varndra och så tar Lisa fram en stor dilo och säger till Anna att ligga på rygg, sen börjar hon köra in dildon i Anna våta fitta, menans Anna slickar Lisas bröstvårtor. Lisa drar ut dildon och säger att det är hennes tur, så Lisa ställer sig på alla fyra och Anna kör in dildon i analen på Lisa. Nu har både vi och dem blivit oredntligt kåta. Så jag och Anders kan inte stå emot utan hoppa på tjejerna och börja knulla dem hårt. Då kommer vi på att vi skulle byta tjej och jag börjar sakta knulla Anna. Hon stönar och säger att hon vill suga av min stora kuk. Anna var en höjdare på att suga kuk och det tog inte mer än några minuter innan jag sprutar in min sats i Anna mun. Det har då gått för Lisa och Anders och då säger Lisa att hon vill bli dubbelmackad jag och anders har ju inget emot det och Lisa fick kuk som han aldrig fått förut! Anna som ligger och tittar på ligger och smeker sig själv lite och stönar. Plötsligt knackar det på dörren, jag tar på mig lite kläder och öppnar dörren utanför så står det fem tjejer med en väska. De säger att de vill hälsa på Lisa och Anna. Jag går in till dem och de ligger och onanerar, jag säger att några vill träffa dem och att de kan ta på sig lite kläder. “Det behövs inte”, säger Lisa. Så jag går ut igen och till min stora häpnad så har de fem tjejerna tagit av sig alla kläderna och står där nakna. De håller i hanbojor och lite andra grejor, som de antagligen hade i väskan. De går in till sovrummet och börjar direkt att slicka varnadra och Anders knullar en av dem. Alla är i fullgång då en av dem säger till mig att lägga mig på sängen, hon låser fast mig i sänggaveln och binder för mina ögon. Plötsligt känner jag hur någon sakta börjar runka min kuk. När det gått för mig så börjar hon rida och jag bara njuter av behandlingen. Efter att det gått för henne så kommer det en ny tjej och börjar suga och knulla mig. Jag kan inget annat än att ligga där och ha det sjönt. Efter en lång stund tar de av mig bindeln och då har de fem tjejerna gått hem. Fast Lisa säger att de kommer komma tillbaka och ha sex med oss mer gånger. Och mer gånger har det blivit. Vi brukar sammlas varje lördag och tillfredställa varandra.

Rösta på Massor av tjejer:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 röster, snitt: 3.05 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Massor av tjejer