Maries dagbok

Hejsan dagboken. Det var ett tag sedan jag skrev i dej men nu är det dags igen som du ser. I dag fick jag beröm av min tränare igen. Undrar om jag får stå i nästa match. Jag tycker jag är mycket bättre än Johan men det skulle ju se ut om jag, en 18-årig tjej, var bättre än tränarens egen. Speciellt som tränaren själv dessutom har en lång karriär bakom sej och sonen ska gå i hans fotspår är det tänkt. Jag är bara med för att se och lära heter det. Du har damlaget att tänka på och det här är bra träning för dej Marie, har jag ofta fått höra. Jovisst är jag förstemålvakt i damlaget men det är ju inte alls lika roligt som att spela med killarna i P18-laget. Och det är heller inte lika roligt före och efter matcherna med damlaget.

Jag har alltid varit något av en pojkflicka. Visserligen lekte jag med dockor när jag var liten men jag har nästan aldrig haft nån klänning mer än de gånger min mamma tvingade på mej en. Jag har kort hår och är ganska liten till växten, har knappt några bröst men det är bara bra tycker jag när jag spelar ishockey. Kanske hade det varit bättre om jag varit större men nu kan jag i stället röra mej snabbt och smidigt i målet. Nu undrar du förstås, dagboken, hur det är att byta om med killarna och det är precis som alla killar drömmer om antar jag. Jag byter om med dom och känner nån av de att ta på mej eller så i duschen är det fritt fram. Dagboken, nu kanske du tycker jag är en slampa och hur lättfotad som helst men det är så himla skönt och härligt och smidigt är det roligt att retas lite med killarna. Fast nu när jag varit i laget ett tag och alla vant sej är det sällan som nån smeker mej längre och ännu längre sedan nån knullade mej. Dessutom har vi kommit så långt in på säsongen så alla är så trötta efter träningarna och matcherna så man bara vill duscha så snabbt som möjligt och åka hem och vila.

När jag var ny i laget var det annorlunda. Jag var väldigt populär och jag fick vara länge i duschen. Ööh, bruden ska du vara med i vårt lag får du allt visa vad du kan, fick jag höra redan första gången. Jag valde ut killen med den största kuken och bad honom lägga sej ned på golvet, med de andra killarna stående runt i en ring grenslade jag killen och red honom det bästa jag kunde. Jag trodde han skulle spränga min lilla späda kropp men det gick bra och han gav ifrån sej ett nöjt stön när jag tagit in honom ända till roten och han sprutat i mej. Jag klev av honom och runt om stod de andra killarna och runkade sina kukar. Jag började suga av dem en och en och de gillade verkligen allt. Ända sen första gången jag hade sex har jag älskat det mest av allt. Till och med mer än ishockeyn.

När jag kom hem den gången lade jag mej i sängen och tänkte tillbaka på det jag varit med om tidigare på kvällen och smekte mej till en underbar orgasm. De nästföljande gångerna knullade jag olika killar efter träningarna, alla med olika storlek på sina kukar. Och jag kände att jag allt mer blev accepterad. Knullandet i duschen avtog efter ett par veckor, sedan alla killar visste hur det var att vara med mej. Jag vet att några av killarna har flickvänner, undrar vad de skulle säga om de fick veta att deras kära pojkar satte på tjejen som var målvakt i deras lag och dessutom två år yngre än dom själva. Tre av killarna i laget, Johan (han med den stora kuken som jag gjorde det med först), Fredrik och Patrik har jag fått bäst kontakt med och det är de som jag har knullat med mest också. För dom är jag som vilken killpolare som helst som de kan prata om allt med men också vara intim med om dom vill.

Jag läste för ett tag sedan om att tjejer presterar mycket bättre på idrottsplanen om de har sex strax före sitt idrottsutövande. Man kan dopa sej med sex alltså. Jag har testat det med Johan och det funkar!Så inför varje match så kommer jag hem till honom tre-fyra timmar före, vi låser in oss på hans rum och jag rider honom.

Men jag har som sagt fått svårt att ta en plats i laget men kanske blir det bättre nu när vi har fått en ny andretränare, Roger. Han är i 30-årsåldern och jättesnäll och jätteomtänksam och gör det bästa för att vi alla ska trivas. Jag tror han gillar mej lite och han stirrade storögt när han kom in i omklädningsrummet en gång och min t-shirt var alldeles genomvåt så att brösten syntes rakt igenom. Han har sagt åt Gunnar som tränar oss att jag borde få fler chanser. Då har Gunnar svarat nåt i stil med jaja vi får se.

Hej igen dagboken. Det har nu gått ett par veckor och Gunnar har fått jobb i en annan stad men hans son Joel är ändå kvar i mitt lag. Joel är världens snällaste, kanske lite för snäll ibland och inte alls lika som sin pappa. Han tycker också jag borde fått stå mer men hans pappa har inte lyssnat på honom. En gång gjorde jag en uppgörelse med Joel. Han är lite kraftig så han är verkligen inte drömkillen att göra det med. När jag sög av honom i duschen efter första träningen hade jag blundat för han hade äcklat mej. Men jag lovade honom att han skulle få knulla med mej om han spelade dåligt och släppte in många mål, så att jag skulle få chansen. Efter en träning när Gunnar lämnat omkläd- ningsrummet och de andra börjat droppa av, satte jag mej intill Joel, han log mot mej. Jag såg på hans extra kilon och ångrade nästan vad jag gått med på. Men han smekte mej varsamt över kinden, sedan gick handen ner över mitt högra bröst, hans varsamma smekande fick mina bröstvårtor att reagera och stå upp under hans beröring. Jag tog av t-shirten och han satte båda händerna på mina bröst, satte handflatorna mot de och förde händerna uppåt så att mina bröst försvann under hans händer. Jag bara slöt ögonen och innan jag visste ordet av var han inne i mej. Han knullade mej med sin korta och tjocka kuk med korta och snabba drag. Plötsligt så bara sprutade han i mej och jag kände mej ändå tillfredsställd trots att jag egentligen inte ville med honom.

Joel spelade dåligt men han är tyvärr en dålig skådespelare så han släppte in mål som han egentligen inte skulle Så Gunnar fattade misstankar efteråt och skällde ut sonen för han förstod att jag hade pratat med honom. Men nu med Roger som tränare hoppas jag förstås på att min chans kommer.

Hejsan dagboken Jag har sett i tv-serier hur tjejer ligger med chefen för att få bättre jobb och få högre lön. Så långt trodde jag själv aldrig att jag skulle gå men det bara blev så. Chefen i mitt fall är dock min tränare Roger. F-n att han ska vara 30 år, tänk om han vore i min egen ålder, då skulle vi varit ihop han och jag. Han är så himla rar underbar och omtänksam och mitt hjärta har smält efter det som hände i omklädningsrummet idag. Efter träningen försvann de övriga spelarna i laget till styrketräningsrummet medan jag och Joel blev kvar i omklädningsrummet. Eftersom vi är målvakter så har vi inte samma träningsupplägg som de övriga spelarna i laget. Joel rafsade ihop sina grejor och drog iväg, jag duschar hemma sa han. Jag märkte att Roger väntat utanför dörren och han kom in strax efter Joel hade gått. Marie, jag tycker du har gått framåt något enormt. Du gör stora framsteg på varje träning. Men jag har lovat Gunnar att Joel ska vara förstemålvakt säsongen ut, tyvärr. Orden skar som en kniv i mej, hur kan de favorisera någon bara för att det är bestämt på förhand. De borde ju se till hur läget är just i dag. Om jag är bättre än Joel ska jag stå tycker jag. Jag sade det också till Roger och han sa: Nämen lilla vän då. Han satte sej bredvid mej på bänken och såg in i mina ögon, han log lite och strök mej över kinden. Jag log mot honom och då bestämde jag mej, jag ska bara bli förstemålvakt! Jag satt där i min t-shirt, drack lite vatten men drällde avsiktligt så attdet skulle rinna ned på min t-shirt och göra brösten synliga. Roger sa ingenting men jag log mot honom och han satte handen på mina bröst. Jag tog av mej hockeybyxorna och blev sittande i bara trosor. Jag böjde mej mot honom och kysste honom flyktigt. Han sa: Nej vänta nu här, det här klarar jag bara inte av. Jag är ju gift. Det är lugnt. Ingen behöver få veta något, sa jag. Jag knäppte upp hans byxor och plockade fram hans kuk. Den största, grovaste och ådrigaste jag någonsin sett. Fick gapa riktigt stort för att ta in den i munnen. Till slut hittade jag stilen och hörde att han var på väg att komma. Jag slutade suga, drog ned trosorna till anklarna och grenslade honom. Jag trodde jag skulle sprängas, han vidgade mej så mycket som en kille aldrig gjort förr. Han satte händerna på mina axlar och tryckte ned mej med full kraft, jag var tvungen att bita mej i underläppen för att inte skrika i högan sky men samtidigt var det både spännande och skönt på samma gång. Jag rörde mej upp och ner ett par gånger innan han sprutade en stråle långt inne i mej jag var då nästan nere vid hans kukrot men kunde inte ta in honom helt. Jag hoppade av honom, drog av mej trosorna och t-shirten helt och gick in i duschen. När jag kom ut igen var han borta. Efter nästa träning meddelade Roger laget till nästa match. Och i mål står Marie. Jag vill ge henne chansen och ni har själva sett på träningen vilka framsteg hon har gjort. Jag såg hur sur Joel blev och han skulle bergis skvallra för Gunnar men det bryr jag mej inte om. Nu vet jag hur jag ska göra för att få stå de övriga matcherna under säsongen, säkert Roger också.

Rösta på Maries dagbok:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 3.88 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Maries dagbok