Marie, del 2

Nu tog jag tag i linningen på trosan med båda händerna och började långsamt dra ner den. Fram kom ett blont strävt krusigt hår ovanför hennes venusberg. Jag lät fingrarna glida i det. Mitt stånd bultade och nästan värkte. Jag drog ner trosan helt. Hon klev ur den, la sig bakåt mot fotändan stödd på armbågarna och med knäna något uppdragna. Ok, lille kusin, welcome to paradise! Långsamt och leende lät hon knäna sjunka ner åt sidorna så att hennes sköte blottades och till slut öppnades. Jag andades tungt och stirrade. Hennes inre blygdläppar var inte så stora som på en del tjejer jag sett på bilder. De var ljust skära och längst ner såg man att det fanns en öppning där det nu var alldeles fuktigt. Smek mig där nere, bad hon. Jag lutade mig fram, sträckte fram handen och smekte insidan av hennes lår upp mot skötet. Huden på insidan av låren var det mjukaste jag känt. Bara för att jämföra sträckte jag mig längre fram och smekte henne med andra handen över kinden. Den huden var lika len. Hon kysste min hand sakta. I cirklande rörelser kom min hand allt närmare hennes sköte. Nu la jag min kupade hand över venusberget som jag gjort förut, men nu var det direktkontakt. Jag lät ett par fingrar långsamt glida ner i skåran. Det var alldeles fuktigt där och fingrarna gled lätt. Runt kanterna av blygdläpparna smekte jag försiktigt. Vet du att du gör alldeles rätt, din lille amatör? Vet du att amatör betyder älskare, kontrade jag. Får jag visa dig lite, frågade hon och satte sig lite högre upp, nu bara stödd på ena armbågen. Här uppe sitter klitoris, det vet du, va, sa hon sedan mjukt och höll isär blygdläpparna med två fingrar, så att man längst uppe kunde se ett lite svårdefinierbart hudveck. Kolla nu! Hon drog undan hudvecket och därunder satt nästan som en liten bröstvårta. Jag fick en stor lust att böja mig fram och kyssa den, men jag tänkte att det får bli senare. Den är väldigt känslig, sa hon. Därför ska man göra precis som du gjorde. Inte smeka direkt på den för då kan det kännas obehagligt, utan runtomkring först så blir det väldigt skönt när du sen kommer till den. Pröva! Jag gjorde som förut, smekte i skåran mellan blygdläpparna, runt kanterna och ner mot själva slidöppningen. Långsamt lät jag ett finger glida in, medan jag spänt betraktade hennes ansikte för att se om hon tyckte det var obehagligt. Hennes slidväggar slöt sig om mitt finger, varmt, mjukt, och underbart. Hon andades tungt nu. Långsamt drog jag ut fingret och lät det åter glida upp mellan blygdläpparna igen ända upp till klitoris. Mjukt cirklade jag med fingret runt den och lät sedan fingret glida allt oftare över den. Nu övergick hennes andetag till flämtanden. Stopp, stopp, sluta, flämtade hon plötsligt. Jag drog förskräckt bort handen. Gör jag fel? Nej, du gör alldeles för rätt. Jag har en annan idé även om det inte är min tur att önska. Om du säger idén kanske den kan bli min önskning. Jo, sa hon och såg mig rakt i ögonen. Jag vill att vi sitter så här mittemot varandra med benen i kors. Då kommer du ändå åt att smeka mig som du gjorde nu och jag kan smeka, ja, runka dig, och så gör vi så tills det går för oss. Det är min önskning! Vi satte oss som hon sagt och jag började smeka henne. Men nu hade jag nästan mer uppmärksamhet på vad hennes händer gjorde än på vad jag gjorde själv. Hon kupade sin vänstra hand under min pung och med den högra började hon sakta onanera min kuk. Fingrarna på hennes vänsterhand smekte och fingrade under pungen medan den andra lilla handen smekte min förhud upp och ner över ollonkanten. Detta var toppen på allt jag hade upplevt i hela mitt liv. Att se hennes sköte och få smeka runt i det fuktiga mjuka och höra hennes flämtningar, samtidigt som hennes hand gjorde samma sak som jag själv gjort så många gånger. Dessutom hade jag bara några centimeter framför mig hennes söta upphetsade ansikte. Vi såg varandra rakt i ögonen samtidigt som våra fingrar gjorde det skönt för varandra. Vi kysser inte varandra nu, flämtviskade hon, vi spar det till sen. Är du nära? Ja, det kan gå vilken sekund som helst. Åh, Marie, det är så djävla skönt. Jag kommer också nu. Hennes kropp spände sig bakåt och jag kände hur hennes sköte liksom gick i vågor. Samtidigt runkade hon vilt min kuk och nu kom jag. Det svartnade för ögonen och jag hörde mig själv skrika “Jaaaaaaaaa” och sen såg jag genom ett töcken hur min sperma pulserade ut ur kuken och ner över hennes hand. Långsamt kom vi till sans igen. Vi lutade oss fram och stödde våra huvuden mot varandras axlar. Jag kysste sakta hennes runda nakna axel, och kände hennes läppar glida mot min hals. I flera minuter satt vi så och bara kände lugnet strömma ut i kropparna och kände närheten av varandra.

- Ska vi duscha, viskade hon. Ja, svarade jag. Men du, tyckte du inte illa om när du fick min saft över hela händerna? Titta här, fnittrade hon, och lutade sig lite tillbaka. Mitt mellan hennes bröst satt en liten vit spermaklatt. Där fick jag första sprutet! Ursäkta, sa jag, jag visste inte, det var så himla skönt, tycker du att det är äckligt? Äckligt?, sa hon. Du, du ska nog få se så småningom vad jag kan göra med sperma. Men kom nu, tjôtröv, nu går vi och duschar. Vi duschade och tvålade in varandra, lite extra mycket på vissa ställen, men tog det ändå ganska lugnt. Plötsligt kom jag på en sak som jag måste fråga om. Du, Marie, är det sant att en tjej kan göra det skönt för sig med handduschen? Ska jag visa? Nej, förresten vi spar det också, men det är faktiskt ganska skönt. Det är inget jag gör ofta, men det kan vara jätteskönt som omväxling till fingrarna. Kom nu så går vi tillbaka till sängen. Vi torkade oss och gick tillbaka till mitt rum, la oss bredvid varandra ovanpå sängen och ångade av den varma fukten efter duschen. Marie, vet du att du är helt underbar, sa jag. Klart jag vet, retades hon. Du är inte så pjåkig heller. Fattar du att du har ett riktigt fynd där mellan benen? Vad är det för märkvärdigt med den, frågade jag. Den är bara 18 cm. Ja det är väl precis lagom det, men det var inte det jag menade. Vad jag menade är vad jag kände strax innan det gick för dig. Då svällde ollonet upp mycket mer än jag känt på någon annan kille, och det är någonting som kan göra att det blir jätteskönt för en tjej. Men jag har å andra sidan aldrig varit så upphetsad i hela mitt liv som då, sa jag. Haha, you ain´t seen nothing yet, sa hon, och lät som en riktig sydstatsneger. Vi vände ansiktena mot varandra och jag njöt av att ha hennes söta anletsdrag så nära. Nå, sa hon efter en liten stund. Ska vi förhöra läxan nu? Vilken läxa? Kyssläxan från sex år sedan, pappskalle. Visa nu fröken att du har förkovrat dig. Jag rullade över så jag låg lite över henne. Hon tittade upp på mig och hennes läppar var lätt åtskilda. Smaka på mig, viskade hon. Jag lät mina läppar nudda vid hennes. Bara att känna dem mot mina, så mjuka och mottagande, fick min nyss helt utpumpade lem att börja röra sig oroligt där den låg tryckt mot hennes höft. Jag kysste lätt hennes underläpp, sedan hennes överläpp, liksom smakade på dem så som hon sagt till mig. Sen höjde jag ansiktet och tittade ner på hennes mun. Mellan de åtskilda mjuka läpparna såg jag hennes vita tänder och mellan dem såg jag hennes tungspets som stack fram som en liten nyfiken varelse. Jag mötte hennes läppar med mina och stack försiktigt fram tungan som mötte hennes. Våra tungspetsar hälsade på varandra, försiktigt först, sedan mer och mer hetsigt, den mjuka läppkontakten förvandlades till krävande kyssar där vi utforskade varandra och jag kände en försmak av det underbara att få tränga in i henne. Efter en lång stund slet sig Marie loss. Du får godkänt, sa hon flämtande. Vadå, bara godkänt, sa jag purket. Jag har övat allt vad jag kunnat. OK, 4 får du, bara för att du är min favoritelev. Hur ska jag göra för att få en 5:a då?, frågade jag med elevröst. Har du glömt att det är min tur att önska?, sa hon finurligt. Om du gör bra ifrån dig nu ska du få höjt. Min önskan är att du ska kyssa och smeka mig hela vägen ner till. ja till dit ner, och där ska du göra det skönt för mig med munnen. Var därnere menar du?, frågade jag retsamt. Menar du stortån? Tja det kunde kanske också vara eggande, men du vet mycket väl vad jag menar, din taskmört. Det är faktiskt inte så lätt att hitta något bra namn på den. Jag tycker inte om fitta, eller mutta eller nåt sånt, det låter så himla vulgärt. Musen är ju gulligt och så, men lite töntigt. Sköte är alldeles för högtidligt. Springan sa jag när jag var liten, men det låter fel på en könsmogen kvinna. Pussy säger dom på engelska, det är det bästa hittills men det känns lite löjligt att ha ett engelskt namn på den. Vad kallar du den här för då, sa jag, och tog om min halvstyva kuk. Det frågade jag mest för att det var eggande att höra henne säga alla de där orden med sin söta mun. Nä men det är mycket lättare, sa hon glatt. Det där är en penis när man är hos doktorn, en snopp när den är slapp och en kuk när den är styv. Nu vill jag att du smeker och kysser mig ner till min pussy och gör det skönt för mig med munnen. Kan du tänka dig att göra det? frågade hon, plötsligt lite ödmjuk. Jag vill, sa jag ömt. Hon la huvudet ner mot kudden och slöt ögonen. Hennes kropp låg öppen för mig. Allt det som hände den här dagen var nästan för mycket, det kunde inte vara sant att allt kunde bli så bra. Jag fick försöka sluta att fundera, och istället njuta så länge det gick.

Jag kysste henne på halsen nedanför örat och snusade med näsan på hennes kroppslukt. Jag tog med händerna om hennes mjuka axlar och borrade in näsan mot hennes ena armhåla. Långsamt flyttade jag mig längre ner och smekte med handen och småkysste henne ner mot brösten. Där var dom, brösten jag längtat så efter. Jag la handen under det ena bröstet och liksom vägde det i handen, smekte upp runt bröstvårtan. Sakta lät jag min tungspets cirkla runt vårtgården så att den drog ihop sig och det såg ut som hela bröstvårtan fick en erektion. Till slut sög jag in hela bröstvårtan i munnen och smekte den häftigt med läppar och tunga. Marie började göra små roterande rörelser med underlivet och jag hörde hur hon började andas tyngre. Jag gav det andra bröstet samma behandling som det första. Sedan hasade jag ner ännu en bit och började småkyssa, nafsa och smeka ner över hennes mage till jag kom till den söta naveln. Där lät jag tungan cirkla runt. Åh, du gör det bra, Håkan, det är sköönt, hörde jag henne viska. Nu tog jag och stack in mina händer under hennes stjärtklot och tog ett ordentligt grepp om dem. Jag kände hur hennes kropp hela tiden rörde sig, små rullningar som liksom gick alldeles av sig själv. Långsamt lät jag tungan dra en våt linje från naveln ner till den punkt där hennes könshår började. Doften från hennes kön smög sig in i min näsa. Den var stark, speciell och väldigt eggande. Jag begravde näsan i hennes könshår och kröp ännu längre ner. Hon särade på benen och jag lyfte huvudet och såg på hennes “pussy”. Jag drog in luft genom näsan så jag kände hela hennes utsöndringars doft och det var bättre än något annat jag känt. Hon hade inte rakat sig alls utan hela skötet var omgivet att ljust könshår. Underbart, jag hatade porrtidningarnas rakade fittor, de såg ju helt perversa ut. Nu drogs jag in mot hennes sköte med ansiktet. Kom ihåg vad jag har lärt dig, hörde jag en viskning uppifrån Marie. Jag gjorde tungan mjuk och fuktig, fast någon ytterligare fukt såg inte ut att behövas. Min tunga la sig mjukt mot nederdelen av hennes vulva mitt för porten till hennes inre. Jag lät den smeka brett och mjukt hela vägen upp mot hennes venusberg. Sedan ner igen och nu stötte jag lite med tungspetsen mot hennes hål och lät tungan tränga in någon centimeter. Jag fortsatte att slicka upp och ner och nu roterade hennes underliv allt hetsigare. Min tunga började röra sig sidledes över blygdläpparna och cirkla runt klitoris. När jag sedan med min tunga mjukt bearbetade hennes kittlare krängde hon med hela höftpartiet så det nästan var svårt att hålla sig kvar. Till slut sög jag kyssande in den lilla knoppen mellan mina läppar och höll den sugande kvar där. Plötsligt hörde jag avlägset hur hon flämtade till och så kramade hennes lår till om mitt huvud så jag satt fast som i ett skruvstäd. Hela hennes underliv skälvde i orgasmen. Sedan långsamt slappnade hennes muskler och lårens grepp om mitt huvud släppte. Jag gav henne en liten puss mitt på blygdläpparna och hasade mig upp till hennes ansikte.

Hon såg alldeles avslappad ut, lyckligt sömnig. Hon kysste mig mjukt och sa: Det blev en 5:a. Är det slut för idag nu?, frågade jag lite vemodigt. Nej, det fattar du väl dummis att jag inte är så orättvis. Jag har flera saker kvar som jag vill göra med dig. Om jag bara får ligga lugnt i fem minuter så ska du få se på grejer sen. Det är du som har nästa önskning, fast jag tror redan jag vet vad du vill att jag ska göra. Jag ville höra henne säga det. Vad skulle det vara som du tror att jag önskar? Jag tror du vill att jag gör samma som du gjorde med mig. Vadå, menar du? OK din snuskhummer, jag tror du vill att jag ska ta din kuk i min mun och suga på den. Mm, det vill jag, sa jag glatt. Det vill jag också, sa hon och såg mig åter rakt i ögonen. Men jag kanske inte gör det hela vägen den här gången. Nej det fattar jag, sa jag. Det kan väl inte vara så kul att få alltihop i munnen när det går för mig. Jodå, det tycker jag inte alls illa om, utan det här hör ihop med min sista önskning för idag. Jag vill sluta suga innan det går för dig och istället vill jag att du kommer in i mig på riktigt. Marie, vet du om att det här är bättre än alla födelsedagar och julaftnar tillsammans i hela mitt liv? Men Håkan, jag hoppas att du fattar att det inte är någon välgörenhet från min sida, det här. Jag tycker om dig, och jag har länge varit sugen på dig, och jag har också redan haft det bättre idag än på flera år. Och kom ihåg, om det inte blir perfekt när du kommer in i mig, så är det bara som det ska vara. Det brukar aldrig gå riktigt bra första gången. Första gången man gör vadå, menar du, sa jag oskyldigt. Du är en skurk, sa hon och bultade på mitt bröst med sina nävar. Jag menar första gången man knullar med varandra. Jaha, sa jag. Lägg dig ner på rygg nu, sa hon, och sätt upp en kudde bakom huvudet så du kan ligga och titta på vad jag gör, det är halva njutningen att se det som händer.

Jag gjorde som hon sa och såg henne lägga sig med huvudet mellan mina utsträckta ben. Hon vägde min pung med handen och smekte med fingrarna under den samtidigt som hon stack fram tungspetsen och lät den kila omkring på pungens knottriga yta. Hon kysste sugande just där pungen och kuken möts. Hon tittade upp på mig så att våra blickar möttes och medan hon såg mig rakt i ögonen lät hon tungan göra en lång våt slick uppför hela kuken. Hon gjorde om det några gånger. Därefter lät hon tungan mjukt smeka runt nederkanten av ollonet och satte tungspetsen mot baksidan av ollonet just där det ser ut som ett uppochnervänt V. Hon bearbetade denna känsliga punkt med tungan en stund och jag stönade av njutning. Det var sant som hon sa, det var oerhört upphetsande att se henne göra det, och när hon mötte mina ögon medan hon slickade och sög, stegrades min njutning. Tänk att det här var samma dag som jag hade legat och fantiserat om Anna i klassen i samma situation. Men det här var mycket bättre, det här var verklighet och det var Marie. Det fanns ingen i hela världen jag skulle vilja byta ut henne mot. Nu lät hon sina mjuka fuktiga läppar långsamt glida ner över ollonet. Långsamt och med en lite vridande rörelse med huvudet lät hon läpparna glida upp och ner. Mellan varven lät hon kuken komma ut helt i luften och gav den en slick på baksidan igen, därefter sög hon in den igen. Nu sög hon lite snabbare och med lite mer tryck på läpparna, samtidigt som hon kramade lätt runt kukroten med handen. Jag kunde inte låta bli att göra motrörelser, och snart kände jag den välbekanta värmen ner mot pungen. Nu var det bråttom att avbryta. Stopp, du måste sluta nu, flämtade jag. Synd, detta måste vara världens godaste slickepinne, sa hon och gav mig ett sista slick över ollonet så att det knöt sig i magen på mig. Hon la sig ner på rygg bredvid mig och sträckte ut armarna mot mig. Kom nu min älskling, nu är det dags för dagens final, sa hon och log varmt mot mig. Är du beredd då?, frågade jag, när jag la mig över henne. Bara att ligga över henne och känna hennes bröst, hennes könshår mot baksidan på min kuk, allting var bara nytt och underbart. Nu blir jag beredd, viskade hon och tog tag i min kuk med sin lilla mjuka hand. Hon gned den upp och ner i sin springa och jag kunde känna att, jo, hon var nog beredd. Till slut stannade hon den gnidande rörelsen och tryckte mitt ollon mot sin öppning och långsamt, långsamt, långsamt lät hon den glida in så att hela ollonet var inne i henne. Marie, stönade jag, jag är ledsen, det här blir inte långvarigt. Det gör inget, viskade hon flämtande i mitt öra. Det här är bara första gången, vi ska göra det många gånger, du och jag. Kom ända in nu. Hon släppte mitt stånd med handen. Och långsamt drog jag ut den så att den nästan halkade ur, och sedan tryckte jag in den så långt jag kunde komma. Sedan låg jag bara stilla för att njuta av det jag kände. Det gick bara inte att beskriva hur skönt det var med hennes mjuka, trånga vulva, hur den kramade min kuk i vågor så att det blev som rörelser fast jag låg stilla. Till slut började jag röra mig och lät den röra sig först långsamt, sedan snabbare och snabbare, ut och in. Maries höfter roterade, hon sög mig på halsen och stönade i mitt öra. Så kände jag hur orgasmen närmade sig. Åååh, Marie, det går nu. Ååååhhh. Ja, kom Håkan, kom, jag kommer också! Hon grabbade tag i min stjärt med sina händer och tryckte in mig i sig. Hennes sköte kramade och sög på min kuk och nu kom jag. Halvt medvetslös av njutning sprutade jag i långa pulserande drag in i henne och föll ihop över henne. Jag vet inte hur länge vi låg där och bara kände hur omvärlden återvände till våra medvetanden. Måsar skriade utanför fönstret, en klocka tickade och nerifrån gården hördes röster från barn som lekte. Jag fick en klump i halsen, lyfte på huvudet och tittade ner på henne. Marie, jag tror jag älskar dig! Hon tog mitt ansikte mellan sina händer, tittade ömt på mig, kysste mina ögonlock. Nej, vännen, det tror jag inte alls att du gör. Men du och jag har varit med om något stort och fint tillsammans. Vi kommer aldrig att bli något par, jag vill allt gifta mig utanför släkten. Men jag lovar att jag alltid kommer att finnas till för dig, även på det här sättet, för du ska veta att jag vill ha dig också. Vi har ett alldeles speciellt förhållande som bara du och jag kan ha och det ska vi alltid ha.

Hur gick det sen? Någon vecka senare åkte jag och mina föräldrar på semester och Marie bodde ensam i lägenheten. När vi kom tillbaka började föräldrarna att jobba igen, men Marie tog en vecka efter att hon slutat sitt sommarjobb och bodde kvar hos oss för att, som hon sa, sola och bada. Det blev inte så hemskt mycket solat och badat, men mycket älskat. Hösten som följde blev jobbig för det var helt enkelt så att jag hade blivit så kär i henne som bara en 18-åring kan bli. Det tog lång tid och flera tjejer att komma över det. Nu är jag 26 år och ska snart gifta mig med mitt livs kärlek, Anna. Ja, inte Anna i den gamla klassen, utan en annan Anna som jag träffade i Lysekil för fyra år sedan. Marie är 29 år, är gift och har barn och bor kvar i Sundsvall. Hennes man, Stefan, är jättetrevlig och vi har umgåtts ganska mycket som kompisar. Men Marie har hållit sitt löfte. Så ofta vi vill och har lust hittar vi på något sätt att kunna komma tillsammans och njuta av varandra. Det känns inte som om vi är otrogna mot våra partners. Det vi har tillsammans fanns långt innan de kom med i bilden, det har inget att göra med vår kärlek till dem, det hotar inte dem, det är ett alldeles speciellt förhållande som bara vi har.

Kommentera Marie, del 2