Marie, del 1

Det var sommarlov efter 1:an i gymnasiet och jag hade inte lyckats fixa något sommarjobb, den här sommaren för nästan tio år sedan. Alla roliga kompisar var på roliga semestrar med sina roliga föräldrar och jag satt hemma i vår tråkiga lägenhet mitt i stan (Göteborg) medan mina tråkiga föräldrar jobbade. Riktigt helt nattsvart var det inte ändå. Jag har en kusin som heter Marie. Hon bodde egentligen ända uppe i Sundsvall men pappa hade kontakt med en gubbe som var kamrer på en bank här i Göteborg. På det sättet hade Marie som var 20 år och höll på att utbilda sig till banktjänsteman åtminstone fått jobb över sommaren istället för att gå arbetslös uppe i Norrland. Det fina med detta var naturligtvis att hon bodde hos oss. Marie och jag hade alltid kommit bra överens trots åldersskillnaden. När vi var små och träffades någon gång var det naturligtvis hon som ledde våra lekar och det gjorde hon så bra att jag alltid var glad när vi skulle träffa kusinfamiljen. När hon var 18 och jag var 11 lärde hon mig konsten att kyssas, riktigt, med tunga och allt. Jag var alldeles för liten då men tyckte ändå att det var fruktansvärt spännande och det hon lärde mig har jag sedan haft mycket användning av. Sanningen att säga beundrade jag henne otroligt, på alla sätt. Hon var schysst och påhittig, hade humor och var fruktansvärt söt, tyckte i alla fall jag. Och dessutom uppskattade hon mitt sällskap av någon anledning, trots att jag var tre år yngre.

Marie var inte så lång, kanske c:a 1, 65, blond och hade en söt uppnäsa och glada, nästan mörkblå ögon under ganska mörka ögonbryn för att sitta på en så äkta blond tjej. Hon var den lilla kurviga typen. Hon hade söta ben som var kurviga de också, de ledde upp till en ganska kraftig häck men ovanför den fanns en riktigt smal midja. Det som fanns ovanför midjan var definitivt spännande. Nuförtiden har alla tjejer behå nästan jämt. När det här hände, i mitten av 80-talet var det fortfarande en del som inte hade det, helt enkelt för att deras bröst var sådana att det inte behövdes. Detta kunde gälla små bröst förstås, men så var det inte med Maries. De var stora och pekade uppåt och var helt enkelt så fasta att de inte skumpade upp och ner även om hon hoppade eller sprang. Så hon använde inte heller behå. Jag vet inte hur många gånger jag hade suttit och smygtittat på hur hennes bröstvårtor putade ut det tunna tyget på hennes t-shirts eller blusar, ja, till och med när hon hade tjocka tröjor på sig kunde man mer än ana bröstvårtornas knoppar. Ibland märkte hon nog mitt tittande, fast det är jag inte riktigt säker på, men mer än en gång tyckte jag mig märka hur hon snabbt mötte min blick, log lite omärkligt och sedan sköt ut brösten ännu mer, liksom för att retas.

Jag glömmer aldrig en gång två år tidigare när vi var uppe i Sundsvall och hälsade på och hon och hade en uppvisning tillsammans med sina kompisar i en sån där cheerleaderklubb. De hoppade upp och ner och hoppade upp på varandra och bildade formationer, hjulade, viftade med blå-vita såna där stora plastbandsknippen som cheerleaders brukar ha och ropade en massa ramsor på amerikanska. Egentligen tycker jag sånt är rätt töntigt, men den här gången var jag som förhäxad. De andra brudarna hade lika gärna kunnat vara i Yttre Mongoliet; jag såg bara Marie. Hon såg glad ut, var röd om kinderna och den korta cheerleader-kjolen visade hennes ben precis så som jag älskade att se dem, kurviga, söta, ungflickssexiga ovanför de vita sportsockorna. Brösten spände ut t-shirten och vårtorna syntes tydligt genom tyget, även på 30 meters håll. När hon och några andra tjejer hjulade såg jag benen ända till de vita trosorna. Jag fick ett av de värsta stånd jag hade haft i mitt då 18-åriga liv och detta dessutom mitt ibland folk på IFK Sundsvalls arena. När uppvisningen var klar vinkade hon till oss och tittade speciellt på mig, tyckte jag. Då var det nära att det hade gått för mig rakt i byxorna. Som tur var kom det sedan en blåsorkester med bleka finniga norska gutter och ståndet rasade ner och la sig tillrätta i kalsongerna igen.

Men nu var hon här i Göteborg hos oss och det var kul även om hon jobbade hela dagarna. När jag mötte henne på station kramade hon mig. Inte en sån där kram som bara är armarna runt halsen, nej, hon använde hela kroppen. Jag kände varenda millimeter, hennes mjuka hår och kind, hennes underbara bröst, och hennes lår, ja, jag tyckte att jag kände hennes venusbergs mjuka bulle mot min ljumske. Hade hon kramat mig fem sekunder längre hade min snopp sprängt byxtyget och ställt till med stor skandal på Göteborgs Central. Nu vet jag inte om hon hann känna något, det är möjligt att hon gjorde men det låtsades hon inte om. Vi träffades inte så mycket på kvällarna nu heller, eftersom hon hade en del jämnåriga Sundsvallskompisar som flyttat ner och läste här, och med dem var hon på disco och Liseberg och annat kul medan jag satt hemma och hade tråkigt. Men andra kvällar var hon hemma och vi var ute och gick i Slottsskogen och pratade om nästan allt. Men faktiskt inte om sex. Jag tordes inte, och hon tog inte upp det. Men jag visste i alla fall att hon inte var ihop med någon kille för tillfället. Ett halvår tidigare hade hon gjort slut med en som hon varit ihop med i nästan 2 år. Kvällen innan den dag jag ska berätta om var Marie ute sent med kompisar. När dörren mitt i natten klickade ihop tyst vaknade jag och tittade på klockan. Den var halv 3 och jag tyckte synd om Marie som skulle upp och jobba dan efter, för det här var en vanlig onsdag. Jag hörde hur hon tassade in till sig och så somnade jag om. På morgonen vaknade jag framåt halv tio. Jag gjorde lite frukost åt mig och gick sedan in och la mig igen, åt lite macka och läste tidningen. När jag var klar med det la jag mig ner och tittade i taket. Som vanligt började jag tänka på sex. Jag fantiserade om att en söt klasskamrat till mig som hette Anna kom och ringde på för att fråga om jag skulle med och bada, och om hur jag endast iklädd morgonrock släppte in henne i lägenheten. Sedan fantiserade jag om att hon väntade medan jag duschade och att hon då smög in i badrummet och överraskade mig naken. Hur hon därefter böjde sig ner och började suga.

När jag kommit så långt i mina fantasier hade mina händer alldeles av sig själv flyttat sig ner till underlivet där min kuk långsamt växte sig stor. Helt automatiskt började höger hand långsamt dra förhuden upp och ner, medan den andra tog ett skönt grepp runt kukroten och pungen. Jag har alltid tyckt om att onanera, runka, särskilt när man, som jag, var helt ensam i lägenheten, utan någon risk att någon skulle komma och störa mig. Jag kunde bestämma helt själv hur lång tid det skulle ta innan jag sprutade, vilka fantasier jag skulle använda, eller om jag skulle läsa någon porris eller kolla någon av farsans och morsans (som dom i sin enfald trodde) undangömda porrfilmer. Men idag var det en lugn fantasidag. Jag tänkte på hur Anna skulle se ut när hon sög på min kuk samtidigt som hon tittade upp på mig med sina stora bruna ögon och jag började redan känna orgasmens förebud, när jag plötsligt märkte att någon i riktiga verkligheten stod i dörren till mitt rum. Hrrrrrm, och vad har du för dig då? Jag slet täcket över mig och tittade upp. I dörren stod Marie, klädd i sin bankdress, blå kjol och vit blus. Jag visste inte vad jag skulle säga, jag blev alldeles stum och kände att jag började rodna. Marie log ett retsamt leende där hon stod lutad mot dörrposten och tittade ömsom på mitt rodnande ansikte och ömsom på upphöjningen på täcket som visade var mitt stånd stod rakt upp. Vad. vad gör du hemma nu?, kraxade jag stammande. Jag försov mig, och sen när jag vaknade trodde jag att du sov så jag smög för att du inte skulle vakna. Jag tänkte sticka till jobbet nu. Marie tittade fortfarande på mig med det där söta retleendet som hon brukade ha när vi skojbråkade. Det såg skönt ut det där du höll på med, sa hon sen. Ska du inte fortsätta? Hur länge har du stått där och tittat? frågade jag matt. En stund, eller så, sa hon kvittrigt och kom in i rummet. Hon gick utstuderat nonchalant och satte sig på en stol vid sängkanten. Vad tänkte du på som gjorde att det blev så skönt? frågade hon sen och tittade mig rakt i ögonen. Det törs jag inte säga, mumlade jag och tittade ner. Jag hade satt mig upp mot väggen med benen uppdragna och lutade hakan mot knäna. Täcket hade jag dragit upp så det täckte alla känsliga delar av min kropp. Hallå, du vet att det inte är nåt att skämmas för, sa hon milt, alla gör det men ingen talar om det. Det känns så skämmigt ändå, sa jag. Marie tog min hand. Vet du vad?, sa hon. Idag är det vår dag! Hon tittade på klockan. Kolla här, klockan är knappt halv elva. Dina föräldrar kommer tidigast hem ungefär halv 5. Det betyder att vi har sex timmar på oss när vi kan uppfylla alla våra önskningar. Jag har nog märkt förut att du inte är någon småpojke längre och även om du är tre år yngre så är du jättefin och du vet att vi alltid haft speciellt bra kontakt, och vem var det förresten som lärde dig att kyssas? frågade hon, med ett retsamt leende. Men du kanske inte känner likadant, du kanske vill fortsätta på egen hand? Jag tycker att du är helt underbar, mumlade jag med tjock röst. Men jobbet då? Jag ringer sedan och säger att jag haft maginfluensa och varit så dålig att jag inte kunnat ringa. Det fixar sig. Men, Håkan, är du väldigt erfaren? Med, med. sex, menar du?, frågade jag. Just det, trögskalle. Nej, inte speciellt, erkände jag.

Det var sant. På fester i 8:an och 9:an, fyllefester, oftast hemma hos folk som var så korkade att de ordnade fest hemma när föräldrarna var borta, hade jag flera gånger hamnat i sängkammaren med mer eller mindre intresserade tjejer. Det hade varit kyssar och rätt mycket klämma och känna, och någon gång hade jag lyckats komma ner i trosorna med handen och känt en ganska våt springa öppna sig nedanför ett strävhårigt venusberg. Men alltid blev man störd av några idioter som kom inspringande och vrålade något, typ: “Ööööööhhh, här ligger Håkankråkan och Sofia och fingerpullar!” Och då var det naturligtvis slut med det roliga. Naturligtvis hade jag studerat porrtidningar noga och sett mer eller mindre urusla porrfilmer, så nog visste jag i teorin både hur saker såg ut och hur det gick till, men gick man till kalla fakta så var det så att jag aldrig varit ensam ostörd med en villig tjej och jag hade aldrig “live” sett en naken dito på nära håll. Bra!, sa Marie. Jag älskar att vara lärarinna. Jag har en idé om hur vi ska lägga upp det. Vi ska njuta av alla timmarna, men då gäller det att inte gå för fort fram. Vi tar lite i taget så kan vi njuta mera! Du är underbar, upprepade jag. Jag föreslår att vi får säga en önskning i taget, och så börjar vi lite försiktigt. Du får börja eftersom jag nog redan har fått en delvis uppfylld, när jag tittade på när du hade det skönt. Blir det bra? Det blir helt OK, sa jag. Och kom ihåg att det inte finns något att skämmas för, jag är med på allt som har med vanlig sex att göra, och jag har varit med oerfarna killar förut, du vet, min förra kille var bara 18 när vi blev ihop. Jag visste precis vad jag skulle börja med. Jo, sa jag, jag skulle vilja. hrrm. jag skulle vilja att du långsamt drog upp din kjol över låren tills jag ser dina trosor. Oh yeah, sa hon leende och såg mig rakt i ögonen. Det blir en perfekt början. Hon släppte min hand, kasade ner lite på stolen och började långsam, långsamt med en hand på varje ben att dra upp kjolen, samtidigt som hon tittade rakt upp på mig. Snart var den blå kjolens kant upphasad över knät, och mer och mer av hennes underbara lår började bli synliga. Min kuk stod som ett spett under täcket och jag kunde inte hålla mig utan stack ner en hand och började försiktigt runka den igen medan jag växelvis såg på hennes söta ansikte och växelvis på hur hennes sammetslena lår blottades alltmer. Så du tycker inte att jag ska stoppa nu, då?, frågade hon sockersött, när hon kommit ungefär halvvägs. Nej, helst inte, kved jag. OK, då.

Hon fortsatte att låta kjolen glida upp längre, och så plötsligt såg jag hennes trosa dyka upp. Precis som jag hade önskat hade hon vita bomullstrosor utan några mönster eller liknande. Marie hade nu dragit upp kjolen så mycket att man såg lite av hennes mage ovanför trosorna. Är det OK så? frågade hon mjukt. Jag kunde inte svara, hon var så underbar. Jag fick anstränga mig för att inte runka nästan alls, för det var mycket stor risk att jag skulle spruta under täcket. Hennes vita trosor bildade en underbart både gullig och eggande upphöjning över venusberget och håret ner över själva blygden. Nu drog hon upp fötterna på stolen och lät ändå benen gå isär lite. Vid sidan om troslinningarna vid låren putade det ut blonda krulliga hår. Lite förstrött nästan, lät hon sin ena hand långsamt smeka insidan av låret längst upp, upp över trosans bulle och upp mot magen. Ner igen gled handen och nu lät hon ett finger glida lite hårdare över själva springan så att det bildades liksom en ränna på utsidan av de mjuka trosorna. När hon gnidit med finget långsamt upp och ner några gånger såg hon mig rakt i ögonen och log. Är den första önskningen uppfylld nu, frågade hon. Den är uppfylld, sa jag. Då är det min tur, sa hon glatt. Min första önskning är att jag vill se öppet det där som du gör under täcket. Ja, men det har du ju redan sett. Nja, men det var på flera meters håll och det är ännu mer eggande att veta att du vet att jag ser när du gör det. Men tycker du inte att det är fult då? Fult? Det är inte alls fult, det är fint och mänskligt och uppkåtande!, sa hon och drog bort täcket från min nakna kropp. Sätt dig mot väggen istället så att du sitter mittemot mig. Jag gjorde som hon sa och nu kunde hon se min kuk helt öppet på nära håll. Den stod rakt upp och pulserade och ollonet var nästan rödlila av blodfylldhet. Herregud, vilket stånd du har, sa hon beundrande, och jag rodnade av stolthet. Börja runka nu, men fint och försiktigt så att det inte händer några olyckor. Jag tog tag i kuken med höger hand och började långsamt att dra den nedkavlade förhuden upp och ner över nederkanten på ollonet. Det var precis som hon sa. Det var oerhört upphetsande att veta att hon att hon såg vad jag gjorde, det var någon sorts exhibitionistisk kick. Jag tittade på Marie igen. Hennes långfinger strök fortfarande långsamt upp och ner utanpå trosorna, hennes andhämtning var hörbar och högt upp på hennes kinder hade röda fläckar kommit fram. Nu var det hennes blick som vandrade mellan mitt ansikte och min kuk. Ganska snart kände jag orgasmens förebud, en het vällustkänsla började skjuta upp från någon punkt mellan pungen och stjärten. Jag kan inte hålla på länge till nu, viskade jag. Hon vätte sina läppar med tungan. OK, det får väl räcka då, sa hon också viskande. Det var jättefint. Nu är det din tur igen. Nu skulle jag se till att få se det som jag åtrått och fantiserat om i så många år. Nu vill jag att du tar av dig på överkroppen, sa jag.

Hon nickade och började långsamt nerifrån knäppa upp blusens knappar. När hon knäppt upp den öppnade hon den sakta medan hon såg på mig och lät den falla ner på stolen bakom henne. Hennes axlar var mjuka och runda nedanför hennes vackra hals. Strax ovanför kjollinningen satt en navelgrop, som var så söt att jag var tvungen att hejda mig från att omedelbart böja mig fram och kyssa den. Längre upp, någorlunda dolda av en vit behå vars överdel bestod av spetsmönster, fanns hennes bröst. Nu när hon inte hade någon blus på sig gjorde behån det hela bara ännu mer spännande och eggande. Jag höll om min kuk men vågade inte runka alls, bara klämde lite löst. Du brukar väl inte ha behå? Jag måste ha det på banken, annars snörper tanterna med munnen. Tycker du inte om att jag har det?, frågade hon och såg lite osäker ut. Jo, det är jättefint, försäkrade jag ärligt. Men kan du tänka dig att ta av den också? Lugn, bara lugn, sa hon retsamt. Så sträckte hon händerna bakom ryggen och hakade upp spännet. Hon förde långsamt fram händerna tillsammans med behåns ryggband så att hennes sidor nu var helt nakna. Därefter höll hon händerna med behån framför brösten. Är du med nu då, frågade hon med ett leende. Jag nickade stumt. Långsamt sänkte hon behån och händerna så att mer och mer av brösten syntes. Hennes vårtor tittade fram. De var precis så fina som jag föreställt mig. Vårtgårdarna var ljust skära och ganska släta och upp ur dom sköt bröstvårtorna som pigga nosar, höga och skära även de. Nu förstod jag varför de syntes så bra till och med genom tjocka tröjor. Hennes bröst var helt enkelt det härligaste jag sett, mycket finare än silikontuttarna i tidningarna. Är de OK, frågade hon försiktigt när hon såg hur jag stirrade. De är otroliga, sa jag andlöst. Vet du att jag har fantiserat om dem ända sedan du var 18 – 18 år? Hon log mjukt. Ja, det vet jag, Håkan. Ibland är du som en öppen bok. Alla tjejer gillar inte sånt men jag har tyckt om det och känt mig smickrad. Plötsligt blev jag orolig. Men du, kan vi hålla på så här, vi är ju kusiner? Dumskalle, kusiner får gifta sig och få barn ihop och allt möjligt, det är inte det minsta förbjudet. Men nu är det min tur att önska. Min önskan är att jag får komma upp i sängen till dig och att du tar av mig resten av kläderna. Hon kröp upp i sängen. Jag satte mig med benen i kors och ryggen mot huvudändan på sängen, och hon ställde sig på knä framför mig. Jag började lossa hennes kjol som satt med knäppning i sidan. Jag lät den falla ner, hon klev ur den och slängde den över stolen. Och där stod hon på knä framför mig, bara iklädd sina vita trosor. Snart skulle jag dra ner trosorna, men först var jag tvungen att göra en sån där sak jag hade fantiserat om. Jag la min hand kupad över den mjuka bullen som trosorna bildade över venusberget och ner över blygdläpparna. Sedan lät jag ett finger glida utanpå trosorna i den där skåran precis som jag sett henne göra. Hon ställde sig lite bredare isär med knäna och jag hörde hur hon suckade till, och när jag tittade upp såg jag hur hon hade slutit ögonen. Jag smekte lite hårdare med fingret och lät handflatan ligga mot venusberget. Innanför trosan kändes det pulserande och mjukt och nu kände jag att trosan blev fuktig. Hon flämtade till. Ta det lugnt nu, Håkan, annars går det för mig. Vill du inte det då? Inte riktigt ännu!

4 svar to “Marie, del 1”

 1. John:

  Tjena, den va mkt bra, men på slutet? Känns som det finns mer än det där, alltså det känns som novellen ej va slut där. Kan man även få din hotmail eller msn? :)

 2. sexnoveller:

  Jo, http://sexnovell24.com/2007/08/10/marie-del-2/

 3. Knacke:

  “2 år tidigare” på cheerleadingtävlingen, skriver han “Jag fick ett av de värsta stånd jag hade haft i mitt då 18-åriga liv” Jag fattar ingenting. Gör om, gör rätt.

 4. sexnoveller:

  I fantasins hetta är det kanske inte så lätt att skriva helt perfekt. Notera att vi inte redigerar inskickade noveller om de innehåller osammanhängande fakta, stavfel eller dylikt. Hoppas att det inspirerar dig till att skriva en novell själv. ;)

Kommentera Marie, del 1