Nästan halva åldern – del 2

Fortsättning från del 1

Emma tittade med kåtglansiga ögon på sin kompis som stod helt naken bakom bilen och smekte sig. ”Har du varit intresserad av mig på detta sätt länge” frågade Emma.

”Nej, men jag blev så kåt av att ser er så jag visste inte vad jag gjorde, jag är fortfarande kåt. Det var så upphetsande att se dig knulla och speciellt med en så mycket äldre kille.”

”Kom och lägg dig här” Emma slog med handen inne i bagaget på bilen och log lite överlägset mot Jessica.

Jessica la sig in i bilen, Emma hjälpte henne tillrätta samtidigt som hon tog och klämde hennes ena bröst i sin hand. ”Nu ska du få tillbaka med samma mynt” sa Emma. Hon la sig över Jessica och att se dessa två fina tonårskroppar mötas helt nakna inne i vår bil gjorde att jag kände styvheten börja komma igen. Jag började sakta runka min slaka kuk och tittade storögt på dessa härliga tjejer. Jag fick höra att Jessica var ett år äldre än Emma men att de känt varandra länge då de bott grannar sedan flera år tillbaka. Emma var den som tog initiativet och började pussa på Jessica, Jessica kommer mer och mer igång och gav tillbaka med djupa tungkyssar. Hon kramade om Emma och de låg tight omslingrade och grovhånglade till slut.

Jessica som låg på rygg smekte Emma över ryggen och halsen och Emma började smeka Jessicas små bröst, tonårsvårtorna stod ut som spända små jordgubbar och jag såg Emma klämma dem lite lätt. Jag ställde mig bakom och smekte Emma och Jessica längs benen och drog sakta förhuden fram och tillbaka.

Emma kröp ner längs Jessicas kropp och jag märkte att hon inte var så intresserad av att ta det lugnt för det tog inte lång tid innan hon hade sitt söta lilla ansikte nere vid Jessicas lilla tofs, hon hade lite mer hår än Emma men det var ändå rena lena blygdläppar som mötte Emmas mun. Det var tydligt att de inte gjort detta tidigare då Emma var lite mer brysk och bara började slicka Jessica hårt med hela tungan ute. Hon tryckte in ett finger i Jessicas sjöblöta hål och slickade samtidigt hennes klitta frenetiskt.

”Mmmm slicka min lilla fitta” sa Jessica plötsligt – hon hade legat tyst under en lång stund och bara njutit.

”Min Emma slicka min kåta fitta, din lilla lebbtjej” sa Jessica. Både jag och Emma la märke till att hon njöt av att säga snuskiga ord, det verkade som om någon tagit bladet från hennes mun för det blev bara mer och mer av den varan.

Det var svårt att hålla igen runkandet när kuken börja styvna av synen framför mig men jag tog det försiktigt, var tvungen att njuta. Stod och såg över bilen alla andra bilar som körde på den stora vägen en bit bort och det gjorde mig ännu kåtare. Tänk om de vetat vad som försigår här inne tänkte jag. Emma låg nu och masserade Jessicas bröst samtidigt som hela hennes ansikte slabbade runt mellan Jessicas ben. Jessica bara låg och stönade högt.

”Knulla henne nu Anders” sa Emma och slutade tvärt att slicka henne.

”Ställ henne upp utanför bilen” sa jag till Emma som drog ut Jessica så hon stod på marken med händerna mot stötfångaren.

”Nu ska du knullas djupt som den lilla kåta gymnasietjej du är, du vill ha min kuk eller hur?”

”Knulla mig Anders med din jävla kuk om du vill men ta det försiktigt” .

”Du ska nog få så du blir nöjd” sa Emma till Jessica samtidigt som hon tvingade Jessica att sära brett på benen, det blev för bra för mig när jag såg denna lilla stjärt och jag styrde kuken snabbt och hårt in mellan hennes ben.

Hon var otroligt trång men samtidigt så var hon så blöt så jag tryckte kuken hårdare in i denna munsbit. Jag såg mitt ollon sakta öppna upp vägen för resten av kuken och när hennes fitta kramade om mitt stånd pressade jag in resten med ett skrik. Det sved till runt kuken så trångt var det och jag kände hur det rev i förhuden men det var samtidigt skönt. Jag tog ett fast tag om Jessicas skinkor och kände samtidigt Emmas hand som var mellan oss båda och ömsom smekte min kuk och pungen och ömsom fingrade mellan benen på Jessica. Jessicas fina små vita skinkor kramades hårt av mina händer och jag knullade henne bryskt.

”Försiktigt du är så stor” kved hon.

”Du klara att ta emot det och nu vill jag knulla upp hela dig” svarade jag bara. Efter en stund hade Jessica börjat slappna av så kuken gled lättare in och ut ur henne.

”Knulla mig hårdare” började hon.

Jag halvlåg nu in mot bilen och böjde mig fram och drog i hennes små bröstvårtor samtidigt som jag pressade mig hårdare mot hennes bak. Emma stod och hjälpte till med att särar på Jessicas skinkor så jag skulle komma åt ännu bättre.

Jag såg hur Jessicas lilla rosa stjärthål glipade framför mig och jag smekte det lätt med tummen samtidigt som jag hade hennes skinkor i ett järngrepp.

När jag står och knullar Jessica som mest känner jag en hand mellan mina skinkor. Emma började smeka mig och hittade rätt snabbt mitt hål. Jag känner att det kommer snart att explodera och Emma börjar trycka med sitt smala lilla pekfinger mot mitt hål. När hon böjer sig ner och blöter upp det med tungan blir det för mycket för mig och jag bara låter mina vätskor bara pumpa in i Jessica som står bredbent med sina blekvita ben och sin bleka men nu rödrosiga skinkor i luften. Jag känner hur Emma pressar sitt finger in i mig och jag bara kramar det med mina stjärtmuskler samtidigt som jag har de sista ryckningarna i kuken och jag tar min han och trycker in ett finger i Jessicas mun och lutat henne bakåt samtidigt som jag ser hur det rinner ut sperma och fittsaft längs hennes trånga fitthål. Jag kysser Emma och sedan Jessica och lägger mig helt slutkörd in i bilen.

”Du är så härlig” svarar Jessica innan hon lutar sig mot mig och bara slappnar av.

Jag blundar och säger:
”Detta måste vi bara göra om.”

”Mmmm” svarar Emma och Jessica i kör.

Kommentera Nästan halva åldern – del 2