Nästan halva åldern – del 1

Jag hade länge drömt om att ha sex med någon som var betydligt yngre än jag. Ofta läste jag noveller om age play mm på nätet och kände att jag speciellt gillade noveller där tjejerna var i mogen ålder runt 18år. Kunde komma på mig själv att jämföra med gamla klasskompisar från gymnasiet och hur tjejern var då, kommer ihåg att flera hade väldigt fina fasta kroppar som de ofta gärna visade mer av än när de nu blivit äldre.

Som en följd av mina fantasier chattade jag ofta med tjejer och hade härligt cybersex där jag fick förföra dessa underbara 18 åringar. Under en period som leder fram till händelsen som jag tänkte berätta om chattade jag med en tjej som kallade sig Emma, hon vara bara 18 år gammal och jag fantiserade mycket om hur det skulle vara att ha sex med henne, själv hade jag nyss fyllt 33 och kände att halva åldern skulle vara intressant att prova.

Under våra många chattstunder hade vi lärt varandra vad vi gillade i allt från hur den andre skulle vara klädd till hur vi gillade att älska. Staden jag bodde i var ganska stor och Emma bodde också i denna varför vi ofta skrev att vi borde träffas någon gång.

Till slut tog vi båda mod till oss och bestämde tid för en träff, målet var att vi skulle uppföra oss som på nätet dvs väldigt rakt på och frigjort. Min fru var borta och då hon ändå tappat lusten för längesedan tänkte jag att detta ska bli trevligt som en engångsgrej.

Det kändes som evigheter innan dagen D äntligen kom, vi hade kommit överens om att jag skulle hämta upp henne i utkanten av staden.

Jag tog vår stora kombibil och körde till mötesplatsen och till min förvåning var där två tjejer som verkade känna varandra. Eftersom Emma hade lovat att ha på mina drömkläder hoppades jag verkligen att den ena tjejen som stod med kortkort kjol, tight kort linne som dolde ett par riktigt runda fina bröst och visade en tight sexig midja och med gymnastikskor var min date. Rullade upp bilen bredvid dem och sa ”Emma” . ”Ja” svarade drömtjejen som stod där. Hon gick direkt mot bilen och hoppade in i framsätet. ”Jag tog med mig min kompis Jessica eftersom jag inte visste om jag skulle våga, är det okej om hon följer med?”. Jessica stod kvar utanför och tittade med stora ögon på mig, ”Visst” svarade jag och Emma kallade på Jessica. Jessica såg också rätt bra ut men hade betydligt tråkigare kläder på sig, halvsäckiga jeans och en tjock långärmad tröja.

När tjejerna var på plats körde jag iväg ut ur staden, jag kunde inte hålla mig utan lät min hand landa på Emmas ben och smekte henne upp till kjolkanten, hon bara sken av glädje tillbaka. Jessica satt helt tyst under färden men jag och Emma pratade lite om hur kul det var att äntligen träffas.

Utanför staden går en mindre landsväg med skog på båda sidor, där finns många små traktorvägar som går rakt in i skogen och jag hade tidigare sett ut en lämplig väg som vi skulle vara på. Jag backade in på den lilla vägen där gräset stod högt, lät bilen stanna bara 10m in från stora vägen och hoppade ut. Nu var jag så upphetsad att jag var tvungen att snabbt hjälpa Emma ut och kramade om henne samtidigt som vi kysstes en lång stund, hennes tunga var så liten och ivrig och samtidigt så blöt så det började spänna sig i byxorna. Jag smekte henne längs de fina smala benen upp under hennes kjol och fastnade på hennes fasta skinkor som jag klämde och masserade.

Jessica som bara öppnat dörren glodde nu ännu mer på vad vi gjorde och jag kände att det var dags för steg 2, öppnade kombiluckan på bilen och där inne hade jag lagt en mjuk skön filt. Emma som var helt med på noterna hoppade in där bak med benen hängandes utanför. Jag lutade mig in och började slicka henne längs halsen och sög på hennes örsnibbar, hon stönade lätt. Tog mina händer och kramade hennes välformade ganska lagom stora bröst genom hennes tighta topp, lät fingrarna gå in under kanten på toppen och drog den sakta av henne. Framför mig var nu två härliga bröst som inte varit instängda i någon BH, smekte och slickade på brösten en stund innan jag sög in ena bröstvårtan i munnen och blötte upp halva bröstet, släptte taget och blåste lite med munnen på vårtan som knottrade sig av rysning.

”Ja, mer!” sa Emma, fortsatte likadant med det andra bröstet innan jag slickade ner längs hennes mage till kjolkanten.”Fortsätt, snälla fortsätt slicka mig” stönade Emma fram.

Jag tog tag i hennes ben och drog henne så att hennes bak låg på kanten av stötfångaren, tog handen under kjolen och drog av hennes trosor, luktade på dem innan jag la dem i min ficka. Nu låg hon med kjolen uppdragen så jag särade hennes ben och studerade hennes välrakade fitta, den såg ut som världens mest inbjudande mjuka lena sak så jag satt mig på knä utanför bilen och särade på hennes blygdläppar för att se hur blöt hon var, lutade mig framåt och lät tungan sakta smeka henne längs blygläpparnas kanter för att närma mig hennes klitta, slickade henne mer och mer samtidigt som jag kände Emma trycka mitt huvud mot sitt underliv.

”Slicka mig, ja knulla mig! ” skrek hon nu ut. Jag hade helt glömt Jessica som nu stod bredvid bilen och tittade på, jag såg att hon var fascinerad av vad som skedde men att hon verkade väldigt osäker.

”Har du smakat på Emma någon gång” frågade jag Jessica, hon såg väldigt förvånad ut när hon svarade

”Ne..nej.”

”Tycker du inte hon ser fin ut så att du vill prova” frågade jag lite försiktigt.

Jessica blev som förbytt och bara gick fram till Emma där hon låg på rygg och tog sin hand mot Emmas nu sjöblöta underliv, hon lät ett par fingrar glida i Emmas skåra och tog sedan upp dem till munnen och sög på fingrarna. Jag blev nästan tokigt kåt av att se detta och att samtidigt höra Emma ”Men Jessica varför har du aldrig sagt något?”. Jessica bara log och började smeka Emma mellan benen, hon satte sig ner och lät tungan röra vid Emmas klitoris. ”Ja, knulla mig med din tunga min kompis!” stönade Emma fram.

Nu tog jag snabbt av mig byxorna jag hade på och slängde av mig kalsongerna, det kändes lite konstigt när det blåste på min nu kuk som hade blivit till ett rejält stånd och samtidigt höra bilar passera på vägen bara en bit bort.

Jag började sakta runka min kuk och titta på när Jessica nu närmaste begravde hela sitt ansikte mellan Emmas ben, Emma låg och höll isär benen så att det var fri syn in i hålet. ”Ta denna” sa jag till Jessica och trycke kuken mot hennes mun, hon verkade först tveka men sedan gapade hon och kunde med nöd få in mitt stora ollon i munnen, verkade inte som hon ville gapa full ut.
”Ja sug mig samtidigt som du smeker din kompis, jag vet du vill” sa ja till Jessica. Hon sög på mitt ollon som kändes som om det skulle kunna explodera när som helst.

Tog tag om Jessicas huvud och knullade henne snabbare i munnen.
”Tack nu är den som den ska vara” sa jag och drog ur kuken ur hennes mun, jag puttade undan Jessica och sa till Emma ”Nu ska jag knulla dig min lilla tonårsslyna” , ”Ja, knulla mig hårt Anders”. Jag la mig tillrätta in i bilen och styrde in kuken mellan hennes ben, vi kysstes samtidigt som jag kände att ollonet hittade rätt väg.

Det tog emot rejält fast jag kände hur blöt kuken var av Jessicas saliv och Emmas fitta som det formligen rann om, hon var så trång. ”Det går kanske inte” gnydde Emma fram när vi kysstes. ”Jo det måste gå” sa jag. ”Du kan inte komma ifrån detta nu”. ”Nej nej jag vill verkligen att det ska gå” stönade hon fram.
Sakta och säker kunde jag jucka kuken längre och längre in i denna underbara tjej, Jessica stod nu bakom mig och smekte mina skinkor och ben. ”Anders knulla min kompis nu, hon ber ju om det” sa hon.

När jag väl kommit in med nästan hela kuken en gång började det gå lättare att knulla Emma, jag lät kuken glida snabbare och snabbare in och ut ur henne. Jessica hade dragit ner sina jeans och trosorna och stod och smekte sig själv. Ja tog ett finger och drog mellan Jessicas ben, hon flämtade till och började smeka sig snabbare. Smakade på Jessicas safter som smakade lite annorlunda mot Emmas men väldig gott.

”Nu kommer jag snart” skrek Emma ut och jag kände att det inte gick att hålla emot när hennes fitta började krampa sig om min kuk. Jag drog ut kuken och runkade den över hennes fina kropp och tillslut sprutade jag all sperma som jag buffrat upp till detta tillfälle över denna unga tjejs fina fasta kropp, lite hamnade på hakan och resten på hennes bröst, det rann ner längs sidan på henne och hon bara log.

”Mmmmm detta var bättre än jag kunnat fantisera om när jag satt framför datorn där hemma” sa Emma. Jessica stod nu helt naken bredvid bilen och smekte sina bröst och sin fitta, ”Å vad kåt jag blir av detta” sa hon.

Fortsättning följer!

Kommentera Nästan halva åldern – del 1