Marianne

Jag heter Marianne och är 31 år. Jag är gift sedan ett par år och bor i en medelstor stad i södra Sverige. Jag och min man har ett mycket bra sexliv. Han ställer upp på det jag gillar och vice versa. Det var egentligen bara en sak som jag inte hade ställt upp på och det var att ha sex med en annan kille medans min man tittade på. Detta pratar min man ofta om när vi har sex, att det vore enormt upphetsande att se mej bli knullad av en annan kille. Men när jag har frågat honom om det efteråt så säger han bara att han skulle aldrig vilja dela mej med någon annan.

En Lördagskväll i september förra året skulle jag gå ut på puben med några jobbarkompisar. Vi satt hemma hos mej och drack några glas vin innan vi fortsatte ut på stan. Jag hade klätt upp mej med en kort kjol och en tajt blus som verkligen inte dolde min kropp om man säger så. Under hade jag stringtrosor, pushup-bh och stay ups. Min man tycker om att jag klär mej sexigt fast han inte är med. Han säger att det är upphetsande att tänka på att jag är utmanande klädd och att killar spanar in mej på puben. Efter en sådan kväll brukar han knulla mej hårdare och skönare än annars så det brukar pirra lite extra mellan benen när jag vet vad som väntar hemma. Vi skulle precis hoppa in i taxin när min man kom hem den där Lörda’n. Jag vet inte vad som flög i mej, men jag viskade i hans öra: “vill du se mej bli knullad av en främling ikväll?” Han ryckte bara till och skrattade lite osäkert. Han tog det som ett skämt och pussade mej på kinden.

Väl nere på puben satt vi tjejer runt ett bord och drack öl och vin och pratade om dittan och datten. Vartefter jag blev mer och mer onykter så blev jag mer och mer övertygad om att jag skulle överraska min man där hemma. Jag visste ju inte hur han skulle reagera men de tankarna var som bortblåsta just nu. Jag gick och ställde mej vid bardisken och hoppades att något intressant “objekt” skulle dyka upp. Jag har alltid varit trogen mot min man och inte “raggat” på några år så lite pirrigt var det allt. Efter att ha “chasat” bort några allt för berusade killar så dök det upp ett trevligt ansikte. Han presenterade sej som Anders och han sa att han hade spanat in mej hela kvällen. Han hade inte mod nog att gå fram till vårat bord och snacka så när han fick syn på mej vid baren var han inte sen att komma fram. Han bjöd mej på ett glas vin och vi gick och satte oss bredvid varandra vid ett bord i ena hörnet av lokalen.

Det märktes lång väg vad han hade i tankarna: hans blick drogs mot mina bröst ideligen och jag måste erkänna att hans blickar gjorde mej kåt. Efter ett tag så lutar han sej fram mot mej, lägger handen på mitt lår och viskar i mitt öra: “du är så sexig så jag kan inte hålla mina händer borta från dej” Jag svarade inte, jag tittade bara djupt in i hans ögon. Då kysste han mej på halsen och började smeka mej på låret. Jag var nu så enormt kåt så jag kunde knappt bärga mej, men jag var ju tvungen att locka med mej honom hem. Jag frågade om han hade lust att följa med mej hem och fortsätta där istället. Det tyckte han var en bra ide och gick och beställde en taxi.

Snart var vi hemma hos mej, och jag var enormt nervös över hur detta skulle sluta. Skulle min man bli arg och kasta ut oss båda, eller vad skulle hända? Förutom hallampan så var det mörkt i hela huset, min man sov alltså. Vi hann inte mer än in förrän Anders dök på mej och började kyssa och smeka av mej kläderna. Jag försökte be honom vänta lite, men han lyssnade inte. Han drog upp kjolen och vek trosorna åt sidan och så började han slicka mej. Jag stod upp och lutade mej mot väggen. Hans behandling fick mej att börja stöna, det var så skönt och så enormt upphetsande. En i princip främmande man slickade min fitta och i samma hus på andra sidan väggen låg min man och sov.

Han avbröt sin behandling och sa: “nu är det din tur” Jag gick ner på knä och knäppte upp hans byxor. Han hade ett rejält stånd och jag kände att det luktade lite illa om kuken. Jag var dock så kåt så det störde mej inte. Jag började suga hans kuk som en galning och han stönade högljutt. Han bad mej suga av honom så att han kunde knulla mej längre sen. Jag svarade att han måste knulla mej nu – “jag är så kåt, stoppa in den i fittan nu” Men han sa bara – sug, sug kuken för fan. Så jag fortsatte suga på hans härliga stora kuk och helt plötsligt kände jag bara ett sprut i svalget. Jag drog ut kuken och skulle runka av det sista, men han tryckte in den i munnen igen och munknullade ur de sista dropparna. Jag var så kåt så jag visste inte vad jag skulle göra. Du måste knulla mej nu sa jag till honom, och jag hade inte en tanke på min man i detta ögonblick.

Jag ställde mej upp och Anders vände mej om så jag lutade mej över en byrå. Ovanför byrån hängde en spegel så jag kunde se Anders ansikte samtidigt som han trängde in i min fitta som var så våt att det plaskade om den. Han knullade mej så hårt så det nästan gjorde ont, men gud vad det var skönt. Då fick jag i spegeln syn på min man. Han stod bakom hörnet i hallen och tittade på. Jag kunde se att han hade kuken i handen. Denna syn blev helt enkelt för mycket för mej, jag kom i en explosionsartad orgasm. Jag bara skakade i kroppen och var tvungen att lägga mej ner på golvet. Anders som inte var nöjd ännu satte sej framför mitt ansikte och började runka mot mina läppar. Jag tittade mot min mans håll och jag såg att han stod och smekte sin kuk. Våra blickar möttes och jag såg att han gillade det han såg. Med min blick på min man så tog jag återigen Anders kuk i munnen och började suga med långa djupa rörelser. Anders stönade och jag sög som en besatt. Anders kom snart och han sprutade sin säd i min mun ännu en gång. Efter att ha pustat ut ett tag så bad jag Anders gå, jag sa att min man kommer snart hem och då vill han nog knulla mej. Bäst att inte göra honom besviken då, svarade Anders. Med en puss på kinden och med ett “tack för ett underbart knull” så gick han sin väg.

Jag han inte mer än att stänga ytterdörren förrän min man dök över mej. Han tryckte upp mej mot väggen och pressade in sin kuk i min fitta. Han knullade mej som han aldrig knullat mej förr. Det gick för honom på ett par minuter, han drog ur kuken och runkade sej själv på mina skinkor. Han var dock fortfarande kåt så därför bad han mej suga av honom också. Sug mej som du sög honom, sa han. Och det gjorde jag. Öm i käkarna var jag efter all kuksugning denna kväll, men jag kunde inte neka min man efter allt han fått se denna kväll. Snart gick det för honom igen och jag fick min tredje sats i munnen denna kväll. Jag blir fortfarande störtkåt av att tänka på den där kvällen.

Rösta på Marianne:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 röster, snitt: 3.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Marianne