Maria !

Det här hände när jag gick i 7:an. När jag började i 7:an så började jag också i en ny skola en bit i från min gamla trista skola som jag varit i alltför många gånger under de 6 år jag gått där. Jag hade ännu inte knullat med nån ännu. Redan första dagen i 7:an gick man ju runt och spanade brudar, det är ju en inbyggd instinkt hos grabbar. I min klass går det bara nörda brudar utan bröst och könshår så tiden på mellanstadiet var inte speciellt givande. Några snyggar brudar med stora bröst fanns det, speciellt i 8:an och 9:an. När jag senare skulle gå på min första franska lektion, och stod utanför klassrummet med min polare Johan och väntade på att få komma in så såg jag världens brud. Perfeka bröst, inte för lång, sexig häck och långt brunsvart hår. Hon var en sån här mulatt eller va fan det nu heter-inte vit och ingen jävla neger. Perfekt! tänkte jag. Medans jag stod och drömde om hur trevligt man kan ha i sängen med henne så kom franskaläraren, som såg ut som en senil bock och störde mina fantasier som hunnit bli ganska snuskiga.

Jag och Johan (och alla de andra för den delen) gick in i klassrummet och satte oss. Jag valde en strategisk plats ganska nära *henne* och Johan följde förståss efter, för han ville ju inte sitta för sig själv.

När den senila bocken ropade upp oss fick jag veta att hon hette Maria. Bra tänkte jag: det är ju alltid bra att veta vad drömbruden heter. Franskan va astråkig och medans bocken malde på satt jag och flirtade lite diskret med Maria. Hon flirtade tillbaka. Jävlar asså tänkte jag (som jag brukar när något går som det ska) och när lektionen var slut gick vi ut och den dagen såg jag inte mer av henne.

Den veckan hände det inte så mycker mer än att vi flirtade lite och växla nåra ord då och då när vi möttes i korridorerna eller bland skåpen.

På lördagen kockan 9 på kvällen satt jag ensam hemma (mina föräldrar va på 60 år’s kalas någon stans. Jag bryr mig inte, höhö) i mitt mycket röriga rum framför datorn och hackade lite i största allmänhet, när telefonen ringde och jag svarade: Mmmh, de e Henka?, i tron om att det var någon trög släkting som inte blivit bjuden på 60 år’s kalaset. Då hörde jag: Hej det är Maria. Jag fick en lätt chock, och sen hörde jag: Har du något särskillt för dig ? Nej, svarade jag. Hänger du med in till stan då ? Ja, visst. Vad ska du göra där ? Inge speciellt. Bara för att ha något att göra. Okej. Kommer du och hämtar mig ? Ja. Vet du en sak ? Näe. Vadå ? Ja är jävligt tänd på dig!, viskade hon (klick)

Jävlar asså. Hoppas hon kommer, tänkte jag. Jag stängde av datorn och plockade undan lite i mitt rum medans jag väntade på att hon skulle kommae. Att tiden kan gå så söligt. Efter ett alltför långt tag ringde det på dörren. Jagkutade ner och öppnade. Där stog Maria. Jävlar va snygg hon var. Hon hade ingen BH på sig och brösten skumpade väldigt mycket när hon gick in. Är du ensam hemma, frågade hon. Ja. Min morsa och farsa är Uppsala på någon fest. Jag såg att hon gillade det och frågade om vi skulle in till stan. Tycker du det ?, frågade hon och log lite. Nja, svarade jag och log tillbaka. Ähh. Vi kan åkan in till stan en annan gång. Okej. Kom in då, sa jag.

Vi gick upp i mitt rum och satte oss. Jävla tur att jag hade städat tänkte jag. Vi satt där och snackade om lite allt möjligt och jag märkte att hon började bli kåt. När hon böjde sig frammåt såg jag tydligt hennes stora bröst. Maria flyttade sig närmare mig och jag kände att hennes bröstvårtor var stenhårda genom hennes tunna T-shirt.

-Var har du toaletten ? Jag är så förbannat pissnödig, frågade Maria. Jag talade om var den var och Maria gick och pissade.

Efter ett tag hörde jag henne ropa: Wow! Har ni bastu ? Jarå. Har inte ni det ?, frågade jag. Nej. Jag som älskar att bada bastu. Kan vi inte göra det ? Ja visst. Gärna, svarade jag (Vad jag tänkte tänker jag inte skriva här!).

Jag gick in till Maria och satte på bastun. Maria hade redan tagit av sig tröjan. Vilka bröst hon hade. Jag tog också av mig tröjan. Vi tog av oss byxorna och när vi stod där i bara under underkläderna så gick Maria fram till mig och vi började hångla. Min nu inte så lilla kompis mellan benen fick inte plats i kalsingarna utan hoppade fram och Maria drog av mina kalsingar. Jag drog av henne trosorna och började smeka henne på fittan. Hon stönade och föreslog att vi skulle gå in i bastun som nu började bli varm. Vi gick in i bastun och jag lade mig ner på bänken. Hon ställde sig med fittan över min mun och jag började suga henne. Sedan började rida mig medans jag smekte hennes bröst. Efter ett tag bad Maria mig ta henne bakifrån. Hon böjde sig frammåt och jag körde in min stenhårda kuk i hennes lilla fitta. Vi kom på samma gång och jag sköt hela min sats i hennes lilla trånga fitta. Vi gick ut och ställde och i duschen. jag trodde Maria hade fått nog, men hon bad mig fortsätta. jag körde in hela handen i hennes fitta och hon skrek skrek högt. Hon böjde sig frammåt och sa att hon ville bli tagen bakifrån en gång till. Jag knullade henne barifrån och innan jag skulle komma drog jag ut kuken och hon fick hela satsen på magen.

Vi duschande av oss och gick upp på mitt rum lade oss i min säng. Vi fortsatte knulla hela natten och nästa dag vaknade vi inte förrän klockan var fyra på eftermiddagen.

Flera gånger i skolan sedan dess har jag och Maria gått in på toa och knullat när vi inte har haft något att göra under håltimmar och raster.

Kommentera Maria !