Grannfrun

Vi bor lite avskilt med bara ett par grannar, händelsen som jag ska berätta om hände en dag när våren precis höll på att slå om till sommar. Värmen på morgonen gjorde att man kände sig pigg i kroppen. Det var en söndag och min sambo var bortrest. Jag gick ut med hunden som vanligt och på vår runda träffade vi på grannfrun som också var ute med sin hund, vi brukade träffas när vi rastade våra hundar och gick ofta och pratade lite. Grannfrun såg bra ut, inte den spändast kropp kanske men så var hon också nära 45 år, jag var själv mer än tio år yngre. Hon hade på sig en kort brun klänning som såg fin ut ihop med hennes solariebruna kropp. Man såg låren som spände bara och fina strax under klänningskanten. Vi gick på en liten stig vid skogskanten och jag berättade att min sambo tyvärr var bortrest över helgen, hon berättade att hennes man var och hjälpte en släkting med något hus så hon hade passat på att ta en rejäl sovmorgon. Det ska nämnas att jag ofta fantiserat om min granne då hon alltid ser fräsch ut och dessutom alltid ler på ett härligt sätt mot mig när vi ses.

Vi hade gått en bit in i skogen och när jag sa att det kanske är dags att vända, tog hon ett hårt tag i min arm och drog mig mot sig. Hon pressade sin mun mot min och jag lät mig följas med och kände hennes tunga som jag började massera med min tunga. Vi kysstes en lång stund och jag känder hur det börja styvna mellan mina ben. “Kom så binder vi hundarna här”, hon pekade på ett träd där vi lät kopplena fästas ihop sedan tog hon mig i handen och drog mig in i skogen från själva stigen, bara ett 50 tal meter in kom vi till något som såg ut som en gammal husruin. Jag hade aldrig sett denna tidigare men Ella som grannen hette verkade känna till stället bra. Hon tog mig i min tröja och tryckte mig mot en del av den gamla husvägen som stod kvar, sedan kysste hon mig igen och jag märkte att hon nästa verkade stressad då hon böjde sig ner och knäppte upp mina byxor och drog ner gylfen. Med ett tag drog hon ner byxorna och kalsongerna så att min kuk bara studsade ut och stod och gungade framför henne ansikte, jag kände att jag var riktigt kåt nu och kuken visade sitt tydliga språk. Hon tog handen och smekte mig under pungen samtidigt som hon böjde ner nacken för att nå ollonet med sina läppar.Mitt ollon var nästa lila så sprängfullt var det. Hon sträckte ut tungan och lät ollonet vila på den innan hon gapade och sög in ollonet sakta i munnen, jag trodde det skulle gå för mig då hon gjorde allt så bestämt och ändå nu så långsamt och retfullt. När hela ollonet kommit in i munnen kände jag hennes tänder mot min ollonkant och hur hon lutade huvudet bakåt, det rev lite i ollonet men kändes samtidigt jätteskönt. Nu greppade hon med handen runt min kuk och tryckte in den bit för bit i munnen och började samtidigt runka mig, det var helt overkligt, jag hade alltid hoppats på att något sådanhär skulle hända men trodde aldrig riktigt på det. Min grannfrus huvud guppade nu nere vid mitt underliv och jag passade på att känna mig lite överlägsen genom att ta tag i hennes huvud och tvinga henne fram och tillbaka över mitt kåtstånd.

“Snälla knulla mig” sa hon och jag klev snabbt ur mina byxor som låg nere vid fötterna,sedan tog jag tag om henne och kramade henne samtidigt som jag lutade henne bakåt och la henne på den fuktiga vårmarken bland alla gamla höstlöv.

“Ja, knulla mig” skrek hon ut, men jag ville först äta mellan hennes ben, hon lyfte på stjärten när jag tog mina händer under klänningen och tog tag om hennes trosor, drog snabbt av dem och kastade upp dem på en gren i ett träd – kändes befriande. jag tryckte upp hennes klänning upp till magen och passade på att klämma på hennes bröst utanpå klänningen.Nöp hennes bröstvårtor som jag såg avteckna sig genom klänningen. Hon kved och började stöna, nu kunde jag inte hålla mig längre utan kastade ner mitt ansikt mellan hennes ben och började slicka henne längs innanlåren. Jag cirkulerade runt fittan och till slut så tryckte jag min tunga in mellan hennes blygläppar, kände den varma fuktiga smaken av fitta och tänkte att hon smakade nästan som min sambo. Jag tryckte hela mitt ansikte mot hennes underliv och lät näsan dela hennes blydläppar följt av tungan som slickade intensivare. Med händerna särade jag sedan ännu mer på hennes ben och tryckte dem upp mot henne så hon låg helt öppen framför mig.Min tunga slickade nu upp och ner längs hennes fitta och jag slickade runt hennes klitta flera gången innan jag lät tungan slicka direkt på den. Älskar att känna tjejens underliv mot hela ansiktet så jag körde nu ansiktet mot henne och kände hur jag blev blötare och blötare om mina kinder. Flyttade mina händer till hennes lår och tryckte henne bakåt så att hennes knä nästan nuddade marken, baken lyftes upp och jag såg hennes lilla stjärna, hade aldrig tidigare slickat en tjej där men kände att nu var jag i ett kåtrus så allt kunde hända. Jag pressade min tungspets mot hennes stjärhål ett par gånger och jag blev lite förvånad när jag lyckades pressa in yttersta spetsen på tungan i henne. Nu låg hon och vred på sig och stönade högt, vi hade båda glömt hundarna som var kopplade borta vid stigen.

“Nu knullar du mig annars ska jag berätta detta för din sambo” sa hon, tydligen gillade hon att få bestämma.

Snabbt kröp jag närmare henne på knä och tog kuken i handen och pressade ollonet mot hennes fitthål, den gled in utan problem så jag drog ut den för att trycka in den snabbt och hårt igen.”Ja, knulla mig hårt med din kuk!” – gurglade från henne. Jag höll om insidan på hennes knän och pumpade henne allt vad jag orkade, kände att det först var lite trångt men att det sedan kändes mycket större. Hon hade ju fött ett par barn så jag tänkte att hon är nog van vid stora saker.

När vi knullat en stund tog jag och pressade in mitt pekfinger bredvid kuken och drog sedan fingret åt sidan vilket kändes som att spänna upp henne.”Det är så skönt” stönade hon. Tog ut fingret och lät det glida ner till hennes stjärhål och pressade in det sakta. “Nej inte där” sa hon. Men jag tryckte försiktigt fingret vidare tills hela var innne.”Jaaa!!” skrek hon, tydligen hade hon altid varit nyfikenv på att få in ett finger i stjärten när hon knullade men hade blivit itutade att det var ful att göra saker med baken varför hon aldrig provat på.När fingret väl var inne lät jag det rotera inne i henne, detta blev för mycket för henne och hon började krampaktigt krama min kuk med sin fitta. Då kunde inte jag heller hålla emot utan kände hur det började rycka i min kropp ända bakifrån och längs pungen och ut i kuken. Sperman sprutade in i henne samtidigt som kuken guppade in och ut vilket gjorde att det rann sperma längs hennes lår och på min mage blev det kladdigt. Jag böjde mig fram och kysste henne djupt och sa “Detta har jag drömt om länge, du var så härlig”. “Jag har också tänkt detta många gånger när jag stått i duschen och smekt mig” erkände hon. Vi låg en stund utslagna innan vi klädde på oss och gick och hämtade våra hundar som var glada att se oss igen, vi gick och kysste varandra när vi gick hemåt vilket kändes lite förbjudet men hundarna skulle inte kunna skvallra. Vi har lyckats hålla våra sambos borta samtidigt fler gånger….

Men mer om det en annan gång.
Författarens kommentar:
Hoppas den passar, maila mig gärna era önskemål och fantasier!

7 svar to “Grannfrun”

 1. peter klasson:

  bra novell kändes som man var med , skulle vara skönt.

 2. guldbyxan:

  bra snar verklighet. snyggt.

 3. Knullarvemsomhelst:

  åhh.. jag har stånd och det bara sprutar när jag läser det här!

 4. hård och kåt:

  den va grymt bra hoppas det kmr mer önskar jag va typ den dära killen som pumpade henne :D

 5. Hon den kåta:

  Det är jättegott att vara kåt grannfru bara det finns kåta hongstar som kan knulla en timma eller gärna två.

 6. Kent:

  När man ska kåpa hus bör mäklaren upplysa om det finns så härligt kåta grannfruar som Ella var.

 7. KalleK:

  Tänk vad rastning av hundar kan ge, motion av kuk och fitta också.
  Som hon den kåta skriver, det bör vara några timmar så det känns.

Kommentera Grannfrun