Mari

Ett ragg i baren Mattias och jag mötte Mari när vi var ute på krogen.

Mattias och jag var ute en fredagskväll. Vi hade egentligen tänkt ta det lugnt, hälla i oss ett par drinkar och sen dra oss hemåt. Vi stod i baren på ett av de bättre uteställena i stan när vi fick syn på en riktig skönhet. Hon hade kolsvart hår, klippt i page, stålblå ögon och långa slanka ben. Hennes svarta klänning smet åt som en andra hud kring hennes kropp. Den räckte ner halvvägs på låret och urringningen framhävde hennes fasta bröst med en vacker klyfta. Kort sagt var hon ett bombnedslag.

Dock märktes det tydligt att hon inte var nöjd. Den större delen av de manliga krogbesökarna i rutiga flanellskjortor hade klätt av henne med blicken, dreglat över henne och försökt ragga upp henne med stillösa kommentarer. Vi såg direkt att hon var en kvinna med stil och att hon krävde en viss klass på män. Naturligtvis kunde vi inte hålla oss borta. Vi gick bort till den del av baren där hon stod. Inte illa, sa jag till Mattias, tillräckligt högt för att hon skulle höra mig medan jag lät blicken fara längs hennes kropp. Nej, men tror du hon klarar det? frågade han. Tveksamt, svarade jag och påkallade bartenderns uppmärksamhet.

Mattias ställde sig bredvid mig i baren och vi beställde två whisky. Och vad helst damen önskar, sa jag till bartendern och nickade mot den mörka skönheten. Hon vände sig åt vårt håll och såg på oss med ett roat leende. Hon synade oss grundligt och bestämde sig för att hon gillade det hon såg. Så vände hon sig till bartendern. En Harvey Wallbanger, sa hon. Vid närmare eftertanke, en dubbel. Hennes blick drog sig åter mot oss, för att se om vi förstod vinken. Snabbt var vi framme och hon presenterade sig som Mari.

Vi stod en stund i baren och läppjade på vår sprit och passade på att lära känna varandra en smula. Mari var 23 år och bodde i en liten lägenhet inne i stan. Hon föreslog att vi skulle göra sällskap dit. Både Mattias och jag fann förslaget tilltalande, så vi tog en taxi dit. Redan i taxin började det hetta till. Mari satt i mitten och både Mattias och jag började smeka hennes lår upp mot kanten på klänningen, som gled upp en aning och avslöjade ett par svarta stayups. Vi fick några långa blickar i backspegeln av taxichauffören, men det brydde vi oss inte om. Hennes upphetsning ökade i takt med våra smekningar. Hon vände sig mot Mattias och kysste honom hett för att sedan göra likadant med mig.

Vi kom fram till huset där hon bodde, betalade taxin och klev ur. Redan i hissen på väg upp började vi hångla ganska vilt och hennes klänning gled upp mer och mer. Vi hann se att hon hade ett par svarta stringtrosor med spetsar innan hissen stannade. Mari öppnade dörren till lägenheten och vi hann knappt in genom dörren innan vi började slita av varandra kläderna. Hon hade en ljuvlig svart push-up som lyfte hennes bröst och framhävde dem på ett makalöst sätt. Mattias hade fått av sig kavajen och slipsen och Mari höll som bäst på att knäppa upp hans byxor. Själv hade jag fått av mig allt utom mina boxershorts och hade händerna fulla av Maris fasta bakdel.

Hon drog ner Mattias byxor och plockade fram hans ganska styva påle. Han klev ur byxorna och knäppte upp skjortan, varpå hon utan tvekan tog hans kuk i munnen och började suga honom. Under tiden satte jag mig på huk och kysste baksidorna av Maris lår upp mot grenen. Jag kände hennes söta könsdoft och lade handen över hennes fitta utanpå trosorna. Hon var varm och fukten hade trängt igenom det tunna tyget. Sakta drog jag ner hennes string och blottade hennes våta kön. Mari svankade så jag skulle komma åt att slicka henne bakifrån, vilket jag villigt gjorde.

Mari stönade högt av beröringen mellan min tunga och hennes fitta. Hon gned sig mot mitt ansikte och stönade högt av vällust. Knulla mig nu, sa hon, ge mig kuk. Naturligtvis biföll jag hennes begäran. Jag ställde mig bakom henne och riktade min lem mot hennes könsöppning. Jag drog ollonet ett par gånger i hennes springa och tryckte sedan kuken i henne. Med ett enda tryck gled hela staken in i henne. Det var nästan som om hennes underliv sög in den. Hon fortsatte bearbeta Mattias kuk med sin mun medan jag började knulla henne med långa fasta drag.

Jag särade på Maris skinkor och blottade hennes anus. Hon juckade emot som besatt och när jag sakta förde in ett finger i hennes stjärthål kunde hon inte hålla sig utan kom i sin första orgasm den kvällen. Vi visste alla att det inte skulle bli den sista. Hennes kön kramade skönt om min styva påle och jag kände att jag började närma mig klimax. Vi byter plats, sa jag till Mattias, som inte var sen att följa min uppmaning. Mari var med på noterna och sög girigt in min lem mellan sina rödmålade läppar. När hon märkte att det höll på att gå för mig, började hon runka min påle framför sitt ansikte.

Under tiden knullade Mattias henne hårt, medan han använde hennes fittsaft för att smörja upp hennes anusrosett. Jag sprutade min i hennes ansikte och över hennes bröst. Några kaskader hamnade i hennes mun och resten kladdade hon ut över sin kropp. Åsynen av detta fick Mattias över tröskeln, så han drog kuken ur henne och lade sin sats mellan hennes skinkor. Hon sträckte bak handen och tog en del av hans sperma på fingrarna, som hon sedan förde till munnen. Begärligt slickade hon i sig den salta vätskan.

Mari hade långt ifrån fått nog, så vi drog oss från hallen in i hennes sovrum. Där inne började hon växelvis suga upp våra stakar till full erektion igen. Hon ställde sig på alla fyra och Mattias körde kuken i henne bakifrån. Plötsligt drog han sig ur henne och siktade in sig på hennes anus. Mari insåg snart vad han hade i åtanke. Aj! Den är för stor! skrek hon när han började pressa in sin kuk i hennes rövhål. Han brydde sig dock inte om hennes protester. Sakta gled han in i hennes trånga stjärt. Nej, sluta! aah. vänta. åh. mmm. Ja! Knulla mig i stjärten! Mari var nu helt införstådd med att hon skulle bli rejält påsatt även analt och hon njöt mer och mer av situationen samtidigt som hon bearbetade min stake med sin härliga mun.

Efter en stund var Mattias kuk helt begravd i hennes trånga bak och han började rövknulla henne i allt högre tempo. Hon stönade högt av vällust medan hon smekte sitt kön. Mattias började andas tyngre och skulle snart fyra av ännu en salva. Innan det hann gå så långt kom Mari i ännu en kraftig orgasm. Detta gjorde att Mattias nu var väldigt nära att komma. Utan ett ord kom vi överens om att det var dags att byta plats.

Jag ställde mig på knä bakom henne och gned mitt ollon mellan hennes skinkor. Vad vill du att jag ska göra? frågade jag. Mmm. ge mig kuk, kved hon. Var vill du ha den? Hon mumlade något ohörbart. Vad sa du? I. i röven! Knulla mig i röven. Sakta tryckte jag min lem mot hennes analöppning. Eftersom hon var väl uppvärmd, gled jag ganska lätt förbi hennes slutmuskel.

Hon skrek till av kättja och tog Mattias påle i munnen. Han var redan nära att komma och när jag började knulla Maris anus sprutade han sin sats rakt in mellan hennes läppar. Mari juckade emot när jag körde kuken i hennes stjärthål, samtidigt som hon gjorde sitt bästa för att svälja Mattias rikliga sats. Mattias grymtade högt när han sköt sin säd ner i Maris svalg. Hon hann inte med riktigt utan en del sperma rann från hennes mungipa. Mattias måste ha laddat med minst en deciliter, för han fortsatte att komma en bra stund.

De två utlösningarna gjorde att Mattias behövde en vilopaus. Han satte sig på sängen och tittade på när jag körde upp Maris anal, medan han förstrött lekte med sin halvstyva kuk. Själv fortsatte jag att knulla Mari i stjärten med lugna drag. Mari använde sina fingrar för att smeka sitt kön och började snart gny som en hundvalp. Jag förstod att hon snart skulle komma i en tredje orgasm, så jag ökade tempot rejält och som ett brev på posten, drog hennes underliv ihop sig i spasmer och hon skrek rakt ut av njutning.

Jag kände hur hennes anus pulserade kring min styva lem, vilket intensifierade den underbart trånga känslan. Jag pumpade på ännu hårdare och närmade mig utlösning i rasande fart. Nu ska jag fylla din röv med min säd, sa jag till henne. Ja, svarade hon. Jag vill ha din kåta sats långt upp i häcken. Dessa ord fick mig att komma nästan omedelbart. Jag kände hur pungkulorna drog ihop sig och jag sköt den första kaskaden långt upp i hennes ändtarm. Jag fortsatte jucka som besatt medan jag fyrade av stråle efter stråle i hennes trånga arsle.

När jag väl slutade spruta, drog jag min slaknande lem ur hennes stjärt och satte mig på sängen för att ta igen mig. Vill ni ha något att dricka innan vi fortsätter? frågade Mari. Ja tack, svarade Mattias och jag i kör. Vi följde henne ut i vardagsrummet, där hon öppnade barskåpet och frågade vad vi ville ha. Jag tog en Campari med apelsinjuice och Mattias bad att få en Vodka med Russchian. Mari hällde upp drinkarna och tog själv en likadan som Mattias.

Vi satte oss, fortfarande nakna, i soffan och småpratade. Den välbehövliga pausen tillsammans med drycken gjorde att krafterna började återkomma. När Mari satte på TV1000 och vi såg att de visade en film med den stora stjärnan Ron Jeremy, började vi skruva på oss en aning. Onekligen var det upphetsande att se honom sätta på småflickor i stjärten, men det kunde inte på långa vägar gå upp mot att uppleva det själv.

Mari läste våra tankar och hennes händer sökte sig instinktivt mot våra nu halvstyva kukar. Hon satte sig på knä framför oss och fick oss att sitta intill varandra. Med mjuka händer smekte hon våra lemmar och tog plötsligt Mattias påle i munnen. Jag lyfte upp henne i soffan, fortfarande med Mattias kuk i sin mun. Hon stod nu på alla fyra, så jag böjde mig ner mot hennes kön och började slicka hennes safter. Hon var redan rejält upphetsad, så jag ställde mig snart på knä bakom henne och tryckte i en enda rörelse in kuken i hennes våta kön.

Hon kved högt av den något plötsliga penetrationen, men juckade snart villigt mot mina stötar. Ivrigt slukade hon Mattias påle och han grymtade när hon lyckades få in hela hans lem i munnen. Jag fortsatte knulla henne med långa drag och tryckte sakta in ett par fingrar i hennes stjärt. Hon hade vant sig vid den härliga känslan att ha något i sin röv, så det krävdes inte mycket arbete för att sedan pressa in kuken i hennes trånga hål. Jag juckade fram och tillbaka några gånger innan jag bestämde mig för att prova något annat.

Jag lyfte upp Mari och satte mig i soffan, så att hon kunde rida min kuk med ryggen vänd mot mig. Mattias var snabbt med på noterna och trängde sakta in i hennes blöta fitta. Hon stönade högt av den ljuva känslan av att vara så komplett uppfylld. Sakta började vi dubbelknulla henne och arbetade upp ett fungerande tempo. Vi började försiktigt med att turas om att tränga in, så när jag var på väg in, var Mattias på väg ut och vice versa. Efter ett tag var det dock Mari som tog befälet och red oss båda, så att vi var fullkomligt synkroniserade. Vi var båda på väg åt samma håll i henne.

För varje gång hon penetrerades på nytt, gav Mari ifrån sig ett gnyende ljud, som efter hand ökade i styrka i samma takt som hon närmade sig en fantastisk orgasm. När den nådde hennes underliv, var den fullständigt obarmhärtig. Hennes underliv brann som eld och våra kukar, som fyllde upp henne totalt, stod som istappar i henne och var det enda som kunde mildra hettan i hennes fitta och rövhål. Jag kunde känna hur hennes anus klämde åt kring min påle, men slog inte för ett ögonblick av på tempot. Frenetiskt pumpade jag kuken i hennes trånga varma stjärthål.

När hennes orgasm ebbat ut, lyckades vi vända på oss utan att glida ut. Nu satt hon över Mattias och red honom, medan jag analknullade henne bakifrån. Mattias var på väg att fylla henne med sin säd, så han lyckades dra sig ur hennes savande kön och vända sig under henne, så att de låg i en 69:a medan jag körde min påle in och ut i hennes stjärt. Jag fortsatte pumpa hennes kåta arsle, medan Mattias släppte sin sats mellan hennes läppar. Girigt sög hon i sig varenda droppe som lämnade hans ollon.

Själv närmade jag mig också utlösning. Jag drog mig därför ur Maris uppborrade rövhål, runkade ett par drag och ställde mig vid hennes ansikte. Hon sög in min påle i sin mun och smekte samtidigt min pung. När jag kände de välbekanta ilningarna i mina testiklar, backade jag en smula. Mari runkade min kuk ett par gånger och riktade den mot sin öppna mun. När satsen kom ryckte lemmen till, så att det första sprutet hamnade i hennes panna. Det andra kom rakt mellan hennes särade läppar. Resten av satsen landade över hela hennes ansikte. Jag kladdade runt sperman med kuken, medan hon försökte fånga den med munnen och ivrigt slickade på den. Så fick hon tag i den och sög och slickade den ren.

Vi avslutade natten med ytterligare ett par drinkar och en pratstund. Mari sa att efter den här natten var vi välkomna att titta in när helst vi ville. Vi tackade för erbjudandet, klädde oss och gick hem. Naturligtvis skulle vi komma på besök fler gånger.

Av Mister pink

Kommentera Mari