MALLORCA

Den här berättelsen som jag ska berätta hände när jag var på Mallorca 1991. Jag var där med mina föräldrar, och jag tror att jag var ungefär 18 år. På den här tiden var jag oskuld och trodde inte att jag nånsin skulle kunna få någon tjej p. g. a. dåligt självförtroende, men icke sa nicke! Det var på en av dom där middagarna som ingår i priset, när man får äta hur mycket man vill och så från några bord. Det var då jag träffade henne, Jenny. Vi hälsade på varandra och hon kom ju också från Sverige som jag gör, annars fanns det ju norrmän, danskar och finskar på samma hotel. Vi kom iallafall på nåt konstigt sätt överens om att jag skulle komma upp till hennes rum om 1 timme ungefär. Klockan var vid den här tiden ungefär nio på kvällen, och det var ganska mörkt även fast det var i Spanien. Jag var iallafall helt borta ett tag, jag fattade liksom inte riktigt vad som hade hänt. Jag är inte precis den som brukar ha framgång med tjejer så att säga. Jenny, hon var strålande! Usch! Läskigt skön var hon! Hon var större än mig, 18 år, hade stora “kramgoa” bröst och en Underbart snygg kropp! Men hon var faktiskt väldigt attraktiv också! Nåja, iallafall. Jag gick omkring i stan och visste inte vart jag skulle ta vägen, jag var helskraj för att göra bort mig och såna saker! Inte för att hon bokstavligen hade sagt att vi skulle göra det med varandra men allt tydde ju på det. Sen till slut fick jag mod, och gick in och köpte två vinare i en affär. I Spanien kan man göra allt! Klockan började närma sig tio och jag gick upp till hennes rum, hennes föräldrar hade ett rum längre bort i korridoren. Hon var självklart redan där och såg helt normal ut, inge sånt här; avklädd-innan-i-kort-kjol utan hon hade samma kläder som jag hade sett henne i nere vid maten. Hon var helt avspänd och det lugnade ner mig. Vi satt och snackade om allt möjligt i ungefär en 45 minuter sen så började vi prata om mer “läskiga” saker. Jag blev ju tvungen att förklara att jag var oskuld och då höll jag på att skämmas ihjäl, men hon sa bara att det inte var nåt fel med det. Hon hade ju också varit oskuld en gång. Nu började jag bli mer och mer rädd hela tiden, samtalet om “sex&samlevnad” fortsatte ganska länge och jag kände mig mer och mer “tittad på”. Vi drack upp vinarna och fortsatte prata ett tag. Nu började jag bli lite “luddig” och jag kände hur oron gick över, och på nåt konstigt sätt så kände hon också hur MIN oro gick över. Hon flyttade sig närmare mig (vi satt på sängen!) och hon frågade om jag ville ligga med henne. Innerst inne skrek jag ju bara av lycka men ändå klämde jag fram nånting i stil med: “Njae. jag vet inte om jag kan. ” Hon förklarade att allt var helt lugnt och att hon skulle hjälpa mig ifall det blev några problem. Jag, som blev mer och mer luddig, tyckte att detta var en “bra” ide’. Vi klädde av oss, hon först. Jag skämdes som fan när jag skulle klä av mig, men det gick bra ändå. Min kuk var “upprest” så att säga, vilket för mig var mycket skönt. Med tanke på allt det här man har läst i skolan om hur kuken inte vill stå när man har druckit. Hon började försiktigt runka mig och sa nånting som jag inte riktigt hörde. Oj! Det var underbart! Jag hade aldrig inbillat mig att det kunde vara så skönt att bli avrunkad av någon! Jag började försiktigt smeka hennes bröst och han bara log! Kan ni tänka er! Jag såg att hennes fitta började bli blöt. Den var faktiskt riktigt blöt! Att bara se den gav mig nästan utlösning direkt! Hon la sig ner på sängen och sa att hon ville ha den i sig! Jag menar, ha MIN kuk i sig! Helt otroligt tyckte jag! jag la mig lite försiktigt ovanpå henne och hon tog kuken och la den på rätt plats! Maffe! Fy fan vad underbart det var! Snart kom vi in i en bra takt och jag hörde liksom hur hennes fittsaft “kluckade” vid varje juck! Ah! Oh! Ah! Oh! Ah! Vi stönade tillsammans ett bra tag, hela min oro över det här samlaget verkade ha försvunnit med vinden eller nåt! Jag skämdes inte det minsta!

- Jag vill att du ska ta mig bakifrån, sa hon.

Jag tog ut kuken och hon vände sig om och spände upp sin runda stjärt framför mig. Vilken syn! Kuken stod och sprängde, och bara väntade! Jag tryckte in den lite försiktigt, det här med “bakifrån” var ju som allt annat en helt ny grej för mig. Men det gick bra! Oh! Usch, helt underbart! Man kom liksom mycket längre in nu! Jag började lite försiktigt men hon ville ha mera; “mera!” “snabbare!” “kom igen!”. Jag knullade henne som ett vilddjur! Ah! Oh! Ah! Oh! Vi stönade högt tillsammans! Jag lyckades få ett bra tag om hennes skinkor och satte igång med extra kraftiga juck! Ahhhh! Vilken känsla! Min kuk var begravd i hennes sköte! Jag kände hur hennes fittsafter hade runnit över på min kuk och rann på mitt ben! Uoao! Jag körde in den, ut den, in den, hela henne guppade fram och tillbaka!

Plötsligt så kände jag hur hon kniper tag om min kuk med fittmusklerna! Hon spänner sig, aaaaaaaa, hon skriker; “AAahhh Nu kommer jag!” jag sätter igång med en ännu häftigare takt, hennes fittsaft fullkomligt sprutar ut ur fittan! Hon spänner sig igen. Hon börjar skaka! jag blir helt vild! Jag känner en konstig känsla i ryggraden, den sprider sig och blir till en stor orkester som vandrar ner i min penis! AAAhhhhhhhh! Tillsammans skriker vi ut våran orgasm! Jag drar ut kuken och kladdar runt lite med sperman på hennes redan våta skinkor. Vi lägger oss ner tillsammans och vilar, efter ett tag så väcker hon mig och då har hon duschat och gjort sig i ordning. Vi tackar varandra för en “mycket trevlig” stund och jag går hem till mig och lägger mig. Mina föräldrar misstänker ingenting och frågar inte ens var jag har varit. När jag ser på klockan är den bara kvart över ett. Vi kan inte hållit på särskilt länge! Jag trodde klockan skulle vara tre eller nåt sånt! Nästa dag så är det dags att åka hem. Det är faktiskt sant! Hennes familj hade hyrt bil så när jag vaknar nästa dag har dom redan åkt! Quite sad isn’t it? Det enda jag vet om henne nu är att hon hette Jenny och bodde i Jönköping. Och att hon var det skönaste som har hänt mig än så länge! För henne var ju jag bara ett “one night stand”, och antagligen var det bäst att det fick fortsätta att vara så i framtiden också. Brudar som hon måste ju bara ha en kille nånstans där hemma. Snyft.

Kommentera MALLORCA