Malin på stranden

En dag så badade jag och min kusin nere vid sjön vi kände varandra väl så vi badade nakna. Malin som hon hette var 18 år och väl utvecklad hade stora bröst och en go rumpa. När vi ahde badat färdigt så gick vi upp och solade en stund. Efter en stund började malin att fråga mig om jag ville smörja in henne på ryggen. Efter jag gjort det så “råkade” jag komma åt hennes vänstra bröst. -Oj. sa jag. Det gör inget svarade hon. Jag har alltid villat ha dig. Va? sa jag förvirrat. Jo du skulle bara veta hur många gånger jag har onanerat och tänkt på dig. -vill du se hur jag brukar göra? jo tack, det säger man inte nej till. Som sagt, hon la sig på filten och började smeka sin klitta först lite lungt sen mer intensift. Man såg att hon var våt för hela springan glänste av fittsaft. Jag satt och runkade min kuk medan malin nu hade fått in ett finger i springan. Hon stönade och när hon hade 3 fingrar inne i sig kom hon i en våldsam orgasm. Åhh Ahh Ahh. Nu vill jag suga dig, sa hon. HOn tog min kuk och började runka den och sen sög hon in den i munnen, det märktes att hon var lite oruttinerad på att suga. Men det var skönt ändå. -Sluta nu annars går det för mig, -sa jag. Hon la sig bakåt med särade ben. -Knulla mig. befallde hon. Jag la mig över henne och tryckte försigtigt in den i hennes trånga hål. det var så skönt. Jag började jucka fram och tillbaka. Efter ett tag kände jag hur hennes fittmuskler drog i hop sig och ett tu tre spänndes dom och hon skrek ut sin orgasm. det blev för mycket för mig, jag drog mig ur henne och la kuken mellan hennes bröst och hon tryckte ihop dom och jag juckade och sprutade henne rakt i ansiktekt. Men jag hade mer att ge (hon med). Hon la mig på rygg och började suga mig, den blev snart hård gen, hon stälde sig på knä och sjönk sakta ner på min kuk. JAg slickade hennes bröst och smekte henne över rumphålet. Hon stönade till och frågade om jag inte kunde sticka in ett finger i analen. Sagt och gjort jag började med pekfingret. Hon stönade ännu mer och bedde om ett finger till. Jag undrade om hon ville ha kuken därbak, hon var lite tveksam först men gav med sig. Hon ställde sig på alla fyra och smekte fittan sin. Jag tog tag i min dolme och sätte den mot hennes anal öppning, Jag kom inte in mer än ett par cm. Så jag tryckte in den med våld. Hon började gråta av smärta men det övergick snart i njutning. Hon stönde och smekte sin fitta, och när hon kom för tredje gången sprutade jag henne rakt upp i hennes rumpan. Sju sprutande rakt upp i henne blev det. Det var den enda gången jag fick känna på henne. EN dag så badade jag och min kusin nere vid sjön vi kände varandra väl så vi badade nakna. Malin som hon hette var 18 år och väl utvecklad hade stora bröst och en go rumpa. När vi ahde badat färdigt så gick vi upp och solade en stund. Efter en stund började malin att fråga mig om jag ville smörja in henne på ryggen. Efter jag gjort det så “råkade” jag komma åt hennes vänstra bröst. -Oj. sa jag. Det gör inget svarade hon. Jag har alltid villat ha dig. Va? sa jag förvirrat. Jo du skulle bara veta hur många gånger jag har onanerat och tänkt på dig. -vill du se hur jag brukar göra? jo tack, det säger man inte nej till. Som sagt, hon la sig på filten och började smeka sin klitta först lite lungt sen mer intensift. Man såg att hon var våt för hela springan glänste av fittsaft. Jag satt och runkade min kuk medan malin nu hade fått in ett finger i springan. Hon stönade och när hon hade 3 fingrar inne i sig kom hon i en våldsam orgasm. Åhh Ahh Ahh. Nu vill jag suga dig, sa hon. HOn tog min kuk och började runka den och sen sög hon in den i munnen, det märktes att hon var lite oruttinerad på att suga. Men det var skönt ändå. -Sluta nu annars går det för mig, -sa jag. Hon la sig bakåt med särade ben. -Knulla mig. befallde hon. Jag la mig över henne och tryckte försigtigt in den i hennes trånga hål. det var så skönt. Jag började jucka fram och tillbaka. Efter ett tag kände jag hur hennes fittmuskler drog i hop sig och ett tu tre spänndes dom och hon skrek ut sin orgasm. det blev för mycket för mig, jag drog mig ur henne och la kuken mellan hennes bröst och hon tryckte ihop dom och jag juckade och sprutade henne rakt i ansiktekt. Men jag hade mer att ge (hon med). Hon la mig på rygg och började suga mig, den blev snart hård gen, hon stälde sig på knä och sjönk sakta ner på min kuk. JAg slickade hennes bröst och smekte henne över rumphålet. Hon stönade till och frågade om jag inte kunde sticka in ett finger i analen. Sagt och gjort jag började med pekfingret. Hon stönade ännu mer och bedde om ett finger till. Jag undrade om hon ville ha kuken därbak, hon var lite tveksam först men gav med sig. Hon ställde sig på alla fyra och smekte fittan sin. Jag tog tag i min dolme och sätte den mot hennes anal öppning, Jag kom inte in mer än ett par cm. Så jag tryckte in den med våld. Hon började gråta av smärta men det övergick snart i njutning. Hon stönde och smekte sin fitta, och när hon kom för tredje gången sprutade jag henne rakt upp i hennes rumpan. Sju sprutande rakt upp i henne blev det. Det var den enda gången jag fick känna på henne.

Kommentera Malin på stranden