Malin

Jag och mina två kompisar ( Martin och Mattias ) hade blivit bjudna hem till Malin denna kväll. Malin hade varit min klass kamrat i 9 år medan Martin och Mattias gick i en annan klass. Jag åkte till Malin ensam och Martin och Mattias skulle komma senare. Jag hade inga speciella förväntningar inför kvällen, utan ville bara ha kul. När jag väl kom fram till Malins hus, gick jag rätt in utan att ringa på som jag brukade göra när jag kör till Malin ( Hon gör det samma hemma hos oss ). Jag och Malin har aldrig haft något direkt förhållande med varandra, men vi har väl alltid varit lite småkåta på varandra. Jag kunde gissa att ingen ville starta något eftersom det kanske skulle kunna förstöra våran vänskap på längre sikt. Jag gick upp på övervåningen där familjen Olsson har sitt TV-rum. Där satt Malin med 7 andra tjejer, jag hälsade på alla genom att krama om dom en och en. Jag kände alla sedan tidigare.

Jag märkte att alla hade börjat dricka, så jag var inte sämre än att börja jag med. Alla satt och små pratade en stund, och man började märka att dom som var lättpåverkade fnittrade mer än vanligt. Martin och Mattias kom vid 11:a tiden. Dom märkte att dom hade kommit lite efter i drickandet och började halsa med en gång. Effekten av detta blev att dom blev fullare än alla andra. Martin gick ner till köket och kom upp igen med ett Video band. Han stoppade in det i Videon och tryckte på PLAY.

Ingen blev direkt förvånad av att det var en porrfilm som rullade igång. Tjejerna som brukade kritisera oss i skolan för att vi glodde på P-film, satt helt tysta och glodde på P-filmen. Efter en stund, slutade jag att titta på p-filmen och ägnade min tid för att titta på dom övriga i rummet. Alla tjejerna var rödrosiga i ansiktet, en del hade börjat avancera med händerna innanför deras kläder, och man kunde urskilja hur några smekte sig på brösten. Men den som jag tittade mest på var Malin. Hon hade sin hand innanför jeansen, och man kunde se hur handen sakta rörde sig bakom jeansen.

Jag blev mycket kåtare av Malin än av filmen, plötsligt fick jag ögonkontakt med Malin. Allt hon gjorde var att hon log mot mig. Jag reste mig upp från min Saccosäck och satte mig bredvid Malin i soffan. Det hördes ett jubel från dom övriga i rummet, eftersom alla tyckte att vi skulle vara ett bra par tillsammans. Jag blev lite generad. Jag viskade sedan till Malin:

- Ska vi gå ner till köket ett tag?

- Gärna, fick jag som svar.

Vi gick ner för trappan, sida vid sida, och det hördes ännu ett jubel från våra vänner.

Malin drog in mig i hennes föräldrars sovrum. Sedan sa hon:

- Är du Oskuld fortfarande?

Jag och Malin hade alltid avslöjat det mest personliga saker för varandra, och vi drog oss inte för att fråga varandra saker heller.

- Jodå, själv då? Ställde jag som motfråga.

- Jo, fortfarande oskuld svarade Malin.

Det blev tyst och Malin låg på mage i sängen medan jag stog upp och studerade henne grundligt. Hon hade axellångt blont hår och hon var ca 180 cm lång. Hon hade perfekta former och hon hade bröst som var lite större än normalstorleken för tjejer i hennes ålder. Fast hon var blond, hade hon brun-gröna ögon och hade börjat att bli brun i ansiktet efter vårsolen. Jag ville att det skulle hända något nu! Så jag sa:

- Vi kanske ska bli av med oskulden båda två nu?

Malin log emot mig, också drog hon av sig tröjan. Hon hade en vit spets BH och den verkade lite för liten. Jag besvarade hennes handling med att ta av mig skjortan. Jag brydde mig inte om att knäppa upp den, utan jag bara drog den över huvudet. Jag satte mig i sängen bredvid Malin. Jag började att knäppa upp mina jeans och Malin var inte sen med att följa mitt exempel. Jag gick bort till sovrums dörren och låste. Jag tittade på Malin och hon fnittrade till lite. Jag hoppade i sängen igen, vi stod nu på knä i sängen mitt emot varandra. Malin gav mig en kåt blick, sedan ställde hon sig alla fyra, och började nafsa i mina boxershorts. Hon tog tillslut ner dom och tog ut min 18 cm långa stå kuk, som hade stått upp sedan jag såg Malin småpulla sig själv tidigare. Hon kysste mitt röda ollon, och tog tag med ena handen runt min pung, med den andra handen började hon runka mig, samtidigt som hon sög på min kuk. Det var så otroligt skönt och även om ingen av oss tidigare hade prövat på detta innan kändes det helt okej. Jag tittade på tjejen framför mig. Det måste nästan vara alla killars dröm. En blond tjej med bara spetstrosor och spets-Bh och ett par vita strumpor stog på knä i sängen framför mig och sög min kuk. Hon körde ner min kuk långt ner i halsen, in och ut. Jag strök mina händer genom hennes hår. Jag fortsatte med händerna ner för hennes rygg, när jag nådde BH:ns knäppte tog jag båda händerna under och förde dom åt var sitt håll hela vägen runt, så jag tillslut hade båda hennes bröst i mina händer. Jag kramade dom lite lätt, innan jag drog ut händerna ur hennes BH och knäppte upp den. Brösten gungade nu i takt allt efter som Malin sög och runkade min kuk. När jag var nära att få utlösning drog jag undan min kuk. Jag kysste Malin medan jag försiktigt drog henne bakåt så hon låg på rygg. Sedan drog jag mig neråt till dom undre regionerna. Jag började kyssa hennes innanlår och drog med händerna fram och tillbaka vid hennes lår. Malin stönade till när jag råkade stöta till hennes trosor som var rent dy blöta. Sed

Vi låg bredvid varandra en stund tills hon plötsligt puttade till mig så att jag hamnade på rygg. Så hoppade hon upp på mig och satte sig gränsle över mina knän. Också frågade hon:

- Ska vi knulla nu tycker du?

Det ringde till i huvudet på mig, dels för att vi höll på att förlora oskulden båda två och dels att jag nog aldrig hade hört en tjej använda ordet knulla!

- Vad väntar du på?, frågade jag. Eftersom jag nu var så kåt att jag inte hade tackat nej till hennes fråga om jag så hade fått en miljon!

Hon tog tag i min nu ganska slaka kuk, och runkade snabbt upp den, sedan reste hon sig upp lite och flyttade fram så att hon nu kunde styra min kuk rakt in i hennes fitta. Hon satte sig försiktigt över min kuk och den gled sakta med säkert in. Malin verkade inte få ont, och jag antog att hon kanske hade använt massage stav en längre tid, men att hon nu ville ha den äkta varan.

Det blev en helt underbar ritt. Malin juckade med bestämd rytm, och jag hjälpte till så gott jag kunde. Jag stirrade på Malins bröst som gungade härligt i takt med hennes juckande. Jag lade armarna om Malins rygg och pressade ner henne så att jag kunde kyssa henne, sedan sträckte jag mig mot hennes bak, och nådde precis fram så att jag kunde stoppa in en liten del av mitt ena finger i hennes anus. Malin skrek till lite av överraskning, men sedan fortsatte hon ritten, efter ca 2 minuter kom vi båda i en helt underbar orgasm, Malin stönade så högt att det var helt omöjligt för dom som satt på övervåningen att höra vad vi höll på med.

Vi somnade därefter och vaknade först när våra kompisar knackade på dörren för att meddela att det var dags för dom att åka hem.

Rösta på Malin:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 3.40 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Malin