Välkommen hem…

Du landar på Landvetter, lyckas trött och omtumlad över att vara hemma ta dig till lägenheten. Du släpper dina väskor innanför dörren, hoppar in i en dusch och sköljer bort resdammet. Klockan är rätt mycket och du bestämmer dig för att lägga dig på sängen en stund. Du kryper ner under det svala täcket, attans att det skall vara så kallt här. Med blandade känslor över att vara hemma och saknaden av värmen slumrar du till och faller snart i djup sömn, att resa tar mer på krafterna än vad man tror.

Snart börjar du drömma, resan gör sig snart påmind och alla du lämnade där borta i det andra landet du bott i under flera år men även de som du nu får återse dyker upp i en salig röra. Klockan går och det börjar ljusna ute, du vrider lite oroligt på dig i sängen, känslan av att inte vara ensam finns där men du har ingen lust att öppna ögonen och se efter, det är nog bara drömmen som spelar dig ett spratt, vem skulle kunna vara här nu så här i gryningen. Du somnar snabbt om och faller i drömlös sömn.

Plötsligt hör du musik, svagt svagt du försöker lyssna vad det är men hör inte riktigt men så urskiljer du orden

Lord, I’m one, lord, Im two,

Lord, I’m three, Lord, I’m four,

Lord, I’m five hundred miles

Away from home.

Ja men vem spelar Hooters så här tidigt på morgonen, jäkla grannar fattar de inte att jag vill sooooova. Du försöker sätta dig upp men det går inte. Det sitter svarta sidenband runt dina armar och dina ben som omsorgsfullt är knutna i sängen. Armarna sitter med lite slack så du kan röra dem lite. Musiken blir högre och du inser att den kommer från ditt eget vardagsrum så du tittar mot dörren, det står någon där med ryggen mot dig endast iklädd en vit t-shirt, vilket du inser stämmer när hon böjer sig ner för att ta upp något från golvet. Du kan inte se vem det är men du förstår när du inser vilken låt det är och känner igen trycket på tröjan. Vips kastas du 14 år tillbaka i tiden, hon är här. Du känner hur blodet forsar runt i kroppen med ett och samma mål, sakta kan man se hur täcket reser sig upp.

Nu vänder hon sig om och säger ”God morgon, dags att vakna nu?, ser att vissa delar av dig vaknat i alla fall”.

Du hör musiken tona bort med orden

This a-way.

This a-way, this a-way,

This a-way, this a-way…

Ja det här var ju oxå ett sätt att komma hem på.

Hon kommer fram till fotändan av sängen och tittar på dig, drar lite i täcket så det far neråt och stannar precis ovanför ditt bultande kön, du ryser till när du känner täcket glida ner över dig och blir lite frustrerad när täcket stannar till. Hon står bara där och tittar på dig men böjer sig sen ner för att ta upp något från en väska på golvet, du försöker vrida på dig för att åter få en glimt av det du skymtade förut. Ett par välrakade blygdläppar och lite glittrande fukt. Hon lägger något på sängen, utom ditt synhåll, du börjar säga något men blir hyssad.

Jag sätter mig bredvid dig i sängen så jag kommer åt att stryka dig över bröstet
och ner på magen. Jag stannar precis ovanför täckeskanten där jag smeker fram och tillbaka och du stönar till varje gång min knoge råkar stöta till ditt ollon. Jag vet att du tycker det nästan är tortyr när jag leker runt elden men jag har inga planer på att sluta ännu men jag ser till att nudda dig på strategiska ställen emellanåt och varje gång är det som det går en stöt genom dig.

Jag makar mig lite uppåt så att mitt kön är precis vid din hand, du kan känna värmen som strålar mot handen och jag trycker mig lite närmre så du känner håret kittla mot handryggen, du stönar till lite när du inser vad som är så nära och börjar vrida handen. Jag fångar snabbt upp den och kupar den över mitt venusberg och nu är det min tur att få känna de elektriska stötarna. Du håller kvar din hand och varje gång jag ger dig en “stöt” kramar du till lite så hela jag skälver. Försiktigt lirkar jag mina fingrar längre och längre inunder kanten på dina kalsonger, närmare och närmare din kuk. Jag låter naglarna försiktigt rispa längs med den utan att nudda. Jag känner hur dina fingrar börja treva inåt, de vill känna värmen så jag snärtar till dig på handen och du fattar vinken.

Jag letar mig närmare din kuk, låter min längsta nagel rispa din pung samtidigt som jag stoppar ett av mina fingrar i fittan på mig själv och börjar smeka mig rakt framför dig, jag ser hur du lyfter huvudet för att slicka mig men jag flyttar lite på mig och för in ett finger till och börjar stöna, min fitta längtar verkligen efter både en orgasm och kuk.

Du börjar titta lite väl bedjande på mig så jag tar fram en av sakerna ur min lilla hög på sängen, en ögonbindel. Jag trär den över ditt huvud och plötsligt kan du inte se något, du hör bara hur jag smeker mig själv och känner mina naglar som leker med din pung. Täcket far ner på golvet och du stönar till när hela du ligger naken. Jag retas med dig, sluter mina läppar lätt kring din kuk och suger försiktigt försiktigt, leker med tungan längst med kanten och märker att du gärna skulle vilja att jag tog ett rejält tag. Jag makar mig uppåt över dig, stannar till så att ditt kön är precis under mitt, du kan känna värmen som strålar mot dig och du trycker dig uppåt men jag är snabbare och fortsätter min vandring uppåt.

Jag stannar till vid dina bröstvårtor, rispar med nageln, smeker dem och nyper så att det gör lite ont, svalkar dem sedan med min tunga och isbiten jag stoppat i munnen. När isbiten är borta nafsar jag försiktigt i dem och du skälver till. Jag fortsätter min färd uppåt och sätter mig gränsla över ditt bröst, makar in en kudde till under ditt huvud, stoppar in mina fingrar och stönar till. Jag lägger mitt kön mot din mun, låter dina läppar möta mina välrakade, snabbt för att jag inte ens skall hinna flytta på mig skjuter du ut tungan och träffar mitt på min pulserande klitoris, jag trycker mig mot dig och kräver mer, du lirkar in tungan och börjar massera mig, jag särar lätt på läpparna för att du skall komma åt bättre. När det börjar bli lite för skönt tar jag ett litet skutt bakåt och du når plötsligt inte. Du är så van att få som du vill, bestämma över tjejens orgasm så rent instinktivt försöker du grabba tag om mina höfter för att dra mig närmare igen men banden kring dina armar tar emot. Du kan känna doften av det du nyss fick smaka men når inte, ser inte. Det gör dig ännu kåtare, så nära men så långt borta. Plötsligt känner du något fjäderlätt dansa över magen, ner på insidan av låren och mellan benen och åter igen börjar blodet rusa i dig du ser inte vad det är men när det stannar till och smeker din pung samtidigt som ett par läppar sluter sig runt ditt ollon och en tunga börjar massera dig så stönar du högt och blir åter igen hyssad. Tungan letar sig neråt i cirklar och en hand har nu tagit över och masserar din pung, du kan inte låta bli att stöna igen och då smäller det till, en hand på insidan av låret, det svider till och du stönar igen av smärtan men även av lusten slaget väckte och inser att du kommer få en till men jag är van, så lätt lurar man inte till sig en dask till.

Din pung är alldeles spänd och jag böjer mig ner över den, slickar och masserar med tungan, suger lite på en pungkula och hör hur du gnyr, du verkar fatta reglerna nu. Min hand som nyss smekte din pung är nu ledig till annat så jag blöter ett finger och masserar kring ditt anus, jag hör hur dina andetag stannar upp, blir osäker på om du gillar det eller inte men bestämmer mig för att fortsätta. Sakta lirkar jag in ett finger och åter igen stönar du till och jag släpper dig helt.

Jag tar mig ur sängen, tassar runt den, du ser inte vart jag går, bara att jag lämnar dig där skälvande i sängen. Jag står kvar vid fotändan någon minut och tittar på dig samtidigt som jag smeker mig själv, jag vet att du kan höra ljudet av det. Jag stönar högt av välbehag, att se dig ligga där och skaka av kåthet gör mig lite extra upphetsad, jag längtar efter att få känna dig i mig och bestämmer mig för att prova lite. Försiktigt smyger jag upp i sängen igen och ställer mig bredbent över dig och sätter mig ner ganska raskt, du hinner inte riktigt fatta vad som händer utan finner dig plötsligt inne i mig. Du börjar jucka men jag trycker snabbt ner dig. Denna morgon är det jag som bestämmer, vad och hur och när.

Jag sitter alldeles stilla och bara njuter av att känna dig i mig. Jag kan känna hur du blir allt hårdare och du börjar återigen jucka mot mig så jag glider av dig och tar kuken i munnen igen, dags att få dig till gränsen jag suger allt kraftigare, din kuk är så långt ner det bara går och min hand kramar din pung. Jag hör hur du anstränger dig för att inte låta igen, rädd att jag skall sluta. Du kvider, det är ok, det gör mig bara ännu mer upphetsad. Plötsligt känner jag den bekanta känslan av en försats i min mun och vill inte riskera att du skall explodera där och nu så jag slutar och fortsätter bara smeka din pung, makar mig uppåt, börjar känna att den bultande smärtan i mitt underliv nog måste åtgärdas genast.

Jag upprepar proceduren från förra gången och du försöker låtsas om som du inte alls förstår vad du förväntas göra. En hand far ut och smiskar insidan av ditt lår och du flämtar till. Du hör hur det rasslar till bredvid dig och känner igen känslan av en isbit som glider längs med ollonet som ligger blottat du ryser till. Jag tar tag om ditt huvud och pressar mig samtidigt emot dig och känner äntligen hur tungan letar sig fram, jag vet att det är vanskligt att leka med dig så här, för du kan sluta precis när du vill och få mig sitta där och skälva av kåthet och du provar några gånger men märker snabbt att så fort tungan letar sig in så blir det skönt även för dig, isbiten kyler men ger en brännande känsla. Isbitet smälter bort och ersätts av en hand som sluts tunt kuken och runkar dig hårt men stannar precis vid rätt tillfälle så du inte kommer. Du är så nära att 1 sekunds fortsättning skulle få dig att explodera. Du känner hur det börjar bulta allt mer under din tunga, du vet att jag är nära att komma.

Plötsligt kan jag inte hålla det tillbaka längre, våg efter våg sköljer genom min kropp och du möter upp dem perfekt med tungan. Jag lyckas på något sätt få tag i sidenbanden och lösgör dina händer, glider ner från dig och ställer mig på alla fyra brevid dig, jag tar av dig ögonbindeln och du fattar direkt. Du makar dig upp så gott det går med benen fastsatta men inser snart att jag lämnat tillräckligt med band för att du skall kunna sno dig runt.

Du ställer dig bakom mig och jag håller mig precis lagom långt borta så att din kuk bara kan nosa på mig men sen flyttar jag mig närmre, och du kör in kuken med all kraft, du kör rätt hårt, smiskar mig på rumpan och jag skriker till av både smärta och upphetsning. Du drar mig i håret samtidigt som du kör kuken hårt i mig. Jag kommer omedelbart igen och kramar om din kuk som nu känns som den skall explodera i mig, efter att ha legat där och blivit retad så länge så känner du nu att du har övertaget, dina fingrar runt mina höfter greppar allt hårdare och jag skriker till, med långa djupa tag känner jag hur du kommer i mig, trycker dig så långt in det bara går samtidigt som du stönar högt, jag vrider bak ena armen och smiskar dig på sidan av ena skinkan och du stönar ännu högre och vi rasar ihop i en flämtande hög på sängen.

Jag kravlar mig loss och ställer mig upp bredvid sängen tar din hand och kliver upp. Vi går in i duschen, jag sneglar på dig och minns varenda vrå av din kropp. Medan duschstrålen blir varm står vi och tittar på varandra men ingen säger något.

Du tar fram en tvål och börjar tvåla in mig, försiktigt för du händerna över min kropp, det är som de många åren inte har funnits mellan oss, du vet precis var jag vill bli berörd och hur. Du hittar de där punkterna som får mig att återfå ilningarna och bultandet i underlivet. Du smeker mina armar ner över mina bröst som åter igen styvnar, du böjer dig ner och suger på mitt bröst och greppar mina skinkor, jag kan känna hur kuken reser sig mot mitt lår och letar sig mot mitt skrev. Du trycker upp mig mot väggen i duschen och din kuk stöter mot mig, glider mot min allt blötare fitta. Jag försöker slingra mig så jag kan få upp ett ben och få känna dig tränga in men nu är det visst din tur att retas. Du kysser min hals och slickar mina öron, din kuk masserar min klitoris så hårt att jag är på väg att komma igen. Du drar dig undan och tar ner schampoflaskan och börjar tvätta mitt hår, jag kan knappt stå upp, mina ben darrar. Du sköljer ur mitt schampo och jag börjar tvåla in dig metodiskt nerifrån, jag smeker insidan av dina lår, masserar din mage och vänder dig så jag kommer åt ryggen, jag tvålar in din rygg länge, masserar den och lägger armarna om dig och kramar dig.

Jag låter händerna glida ner mot din kuk, jag måste få känna den i mig snart innan jag går åt. Jag tvättar den noga. Sen tar vi oss kyssandes ut ur duschen och du torkar av mig med en handduk utan att vidröra några känsliga punkter, jag torkar sedan av dig. Jag är så kåt att jag skakar och kan knappt gå. På något sätt tar vi oss till sängen igen och jag vet att du inte tänker låta mig bestämma en gång till.

Rösta på Välkommen hem…:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 3.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Välkommen hem…