Malene och jag, del 1

Malene stirrade oavvänt på scenerna som utspelade sig framför henne, på TV skärmen. Mannen och kvinnan som knullade vildsint, men framförallt så fascinerades hon utav mannens groteskt stora kuk, som med möda tog sig in och ut i kvinnan som låg framför honom. Hon satt i sin mans favoritfåtölj framför tv:n och filmen hade blivit kvar sedan i går kväll, då hon och maken hyrt den, men sedan blivit så våldsamt kåta att de hade övergått till en egen vildsint liveshow på vardagsrumsgolvet, som sedan hade avslutats mycket senare på natten i sovrummet.

Idag var hennes lediga dag och hon hade egentligen en massa att uträtta, men efter att de ätit frukostihop på morgonen och maken lämnat våningen, så hade hon känt sig inspirerad till att ta itu med lite städning. Hon var lite öm i kroppen efter det myckna knullandet i går och hennes tankar kom osökt in på videon de hyrt, som inspirerat till det hela. Hon hade satt på den och spolat tillbaka, till början utav scenen med mannen och kvinnan. Samtidigt som hon förfärades utav hur stor och grov mannen var, så fascinerades hon utav den monstruöst grova kuken. Filmen var ganska grov i sig – men till skillnad mot många andra filmer, så hade regissören till den här filmen inte bara koncentrerat sig på det vanliga “in och utet” utan kvinnan hade fått sig en ordentlig uppvärmning innan akten. Även om man betänkte det faktum att film ändå var film och att förutom de två som syntes på skärmen i bakgrunden stod ett trettiotal personer till, så måste man nog vara född stenstod, för att inte bli kåt av allt det härliga förspel mannen ägnat henne. Hon tyckte att hon kunde skönja en kåthet och det verkade som om kameran anpassades efter de två, i stället för att man hörde illa dolda kommentarer från studiopersonalen om vinklar och “lyft benet” och “ta bort håret. “

Hon spelade förbi den scen hon och maken hade sett och de två fortsatte sin hetsiga lek – men nu med en andra man inblandad. Där Malene satt i fåtöljen, så kunde hon inte låta bli att knäppa upp jeansen och låta fingrarna leta sig in under trosan. Hon var lite öm men förunderligt plaskvåt! Jeansen åkte av och samma väg for trosorna och hon satte sig tillrätta i fåtöljen med ena benet över armstödet på fåtöljen, benen vitt i sär. Storögt såg hon på filmen, hur de två männen smekte och hetsade kvinnan tills hon nästan desperat vrålade att de skulle knulla henne. Nu var hon själv så kåt, så hon hade inte haft något emot att byta plats med kvinnan. I verkligheten kunde hon inte tänka sig två män samtidigt – men så här, i fantasin, så var det mycket eggande. Hennes fingrar for vant över hennes plaskvåta fitta och hon trodde nästan hon skulle svimma av kåthet. Men det var så skönt, att sitta där och få känna sig syndig, och lite snuskig och njuta av de trepå skärmen. Nu satt kvinnan på den nye aktören i scenen. Inte heller han var speciellt liten, men inte på långa vägar så grov som den förste mannen. Hon red som en besatt och nu lutade hon sig över mannen hon satt på, så att hennes bröst snuddade hans bröstkorg. Nästan kärleksfullt slöt han sina händer om hennes bröst och de kysstes så hett, så att Malene som åskådare nästan blev generad! Mannen med den grova kuken placerade sig nu bakom kvinnan, som redan var uppfylld i ett hål. Malene kunde inte tro sina ögon! Den här scenen hade de som sagt vad inte sett i går. Inte skulle han väl. ? Men nej! Det kunde inte vara möjligt?! Med en stora. ?!?!

Hon och maken hade prövat på analsex ibland och även om hon inte tyckte att det var speciellt skönt så var det desto sexigare med den lite förbjudna känslan och det faktum att han hennes man njöt utav det. Det var inte så att hon på något vis ställde upp på honom, utan en sådan kväll, som igår, när de var ordentligt upptända och kåta, så brukade de experimentera med lite utav varje. De hade haft analsex i går också och hon hade faktiskt fått sin första orgasm med den typen utav älskog. Hon hade legat på rygg – med ett ben över sin man och de hade båda två hjälpts åt att smeka henne under tiden som hans kuk, väl insmord med både deras egna kåtsafter och olja, hade glidit in och ut i hennes ändtarm. Det var en oändligt upphetsande känsla och hennes man hade kysst och smekt henne och knullat henne tills det brann i hennes fitta. Hon var överväldigad utav kraften i orgasmen – men ännu mer förvånad över att hon inte hade ont i ändan idag. Det måste ha berott på deras oändliga förspel och nogsamma förberedelse. Det fanns gånger då hon var smärtsamt medveten om deras lekar kvällen innan, då det hade haft sådär riktigt rå och brutal sex. Det kunde gå et par dagar då innan ömheten försvann. Hon tyckte om det ibland, att få känna sig lite dominerad utav sin man och den där smärtan han tillfogade henne med ett par smiskar på stjärten under tiden han tog henne – var mer njutningsfulla än smärtfyllda. Hon visste ju att han aldrig någonsin skulle kunna göra henne illa och trots att han kunde verka bortom all kontroll, när han var ordentligt kåt, så visste hon att han hade självkontrollen i behåll.

Med bultande hjärta och stigande upphetsning såg hon hur den grove mannen smekte och slickade, med både fingrar och mun, kvinnans lilla ilsket röda hål. Han töjde henne med både en och två fingrar och Malenes ögon höll på att ploppa ut när han stoppade i ett tredje och ett fjärde! Herregud! Hon måste vara ordentligt kåt som tog emot det! Kvinnan red i sakta mak mannen under sig och då ljudet inte var dubbat på filmen och den i vanligt fall sliskiga porrfilmsmusiken inte dånade, så kunde man höra aktörerna Kameran zoomade in kvinnans ansikte och där fanns inte ett uns utav det där medvetna slickandet med tungan runt läpparna och sugande tillgjord blick i kameran. Hennes hår slickade sig runt hennes fuktiga panna och hennes läppstift var lite lätt ursmetat, munnen öppen och ögonen stängda. Hon såg verkligen kåt ut! Hon kunde höra kvinnan viska; “Ohh, dear give me more, give some more, fill me upp honey. ” Mannen under henne mumlade något och hon kysste honom ivrigt innan kameran zoomade in den grovkukade mannens sysselsättning.

Malenes fingrar var åter placerade vid hennes fitta och nu var hon frustrerande kåt. Hon ville smeka sig själv till den exploderande orgasm, som hon var så nära nu – men samtidigt så visste hon att hon ville se vad de tre skulle företa sig på filmen. Mannen som lekte i hennes stjärthål hade nu med sin fria hand smort in sin kuk med olja, så den glänste och passat på att droppa ytterligare i skåran mellan kvinnans skinkor och med hjälp utav fingrarna smörja hennes anus. Själv satt hon med den ena handen placerad på sitt eget svullna kön och med den andra handens fingrar pullade hon sig själv. Hon var försiktig med rörelserna runt klitoris, för ett enda litet tryck, skulle få henne över platån. Malene slutade helt att röra sig när så mannen oändligt sakta började trycka sitt groteska ollon mot kvinnans anus. När han tagit bort sina fingrar kunde man tydligt se att hon var uttöjd. men inte skulle hon väl klara mer än maximalt toppen på den grova kuken? Kvinnan hade lirkat ner en hand mellan sig och mannen inunder och lyft lite på stjärten, dels för att göra det lättare för den stora kuken att komma in men också för att komma åt att smeka sig själv. Mannen inunder låg helt stilla och smekte henne bara ömsint över kroppen, viskade ohörbart i hennes öra och kysste henne. Hon låg med huvudet mot hans bröstkorg och hennes ansikte var förvridet utav njutning.

Hon skrek till när mannen efter en bra stund forcerade hennes trånga ringmuskel och han stannade till och var helt orörlig. Kameran zoomade in mannens ansikte och även han såg ut att vara förbi av kåthet. Så kunde man höra kvinnan mana honom att “come slowly, come gently” och han rörde sig oändligt sakta under det att hennes fingrar fladdrade över hennes fitta. Malene satt helt absorberad i fåtöljen och följde skådespelet och nu var hon så kåt att hennes fingrar inte räckte till, varför hon tryckte på pausknappen och formligen sprang in i sovrummet för att leta fram någon utav hennes och makens leksaker. Nu ville hon ha kuk! Och hon ville ha en grov kuk som fyllde henne, så som kvinnan blev utfylld på videon. Hon fann en utav de lite större modellerna de hade och småsprang genom våningen ut till vardagsrummet igen, satte sig nu med benen på vardera armstödet och tryckte på play. När mannen sakta matade in sin kuk i analen på kvinnan så fattade hon tag med båda händerna om sin egen dildo och körde upp den i sig. Men hon var frustrerande och ångande kåt och ville bli utfylld. Den stora dildon till trots så kände hon sig inte nöjd utan snyftade nästan när hon i frustration började köra löskuken in och ut i sig själv i samma takt som mannen på videon började pumpa i röven på kvinnan.

Det var i det tillståndet jag fann min hustru när jag kom hem, ovetandes om det som rört sig i hennes huvud och på tv skärmen innan jag klev innanför dörren.

Jag hade överhuvudtaget haft en jävlig vecka och kulmen hade nåtts i dag, då ett viktigt kontrakt hade gått om intet och min divisionschef dessutom sagt åt mig att genast bege mig till London och där bistå en kollega i förhandlingar kring ett annat viktigt kontrakt. Jag visste ju att Malene var ledig – men hon passade ju alltid på att uträtta en massa ärenden sådana dagar, och gå till gymmet eller hälsa på någon väninna. Hon drev väldigt framgångsrikt en liten kvarterskrog i staden, som var ett kombinerat bok/Internet café. Det var en mycket uppskattad krog, då all mat var sådan mat man kunde kombinera själv, sin egen tallrik vid disk och allt var hemlagat. Hon hade slitigt hårt för att genomföra sin dröm och först nu, efter två år, hade hon anställt ytterligare en kille på heltid, som hjälpte till med allt från matlagning till städning, förutom den hjälp hon hade utav sin mamma, som bakade allt bröd och alla bakverk och ytterligare en ung flicka. Jag hade nog tänkt mig att hon kanske var på krogen och ämnade slinka förbi på min väg till flygplatsen. När jag stack nyckeln i låset och öppnade dörren, så var jag i alla fall duktigt sur och tanken var att jag i princip skulle duscha och byta kläder, packa en väska för ett par nätter och fara ut till flygplatsen.

Synen som mötte mig var ju inget jag hade väntat mig! Jag såg ryggstödet på den fåtölj som jag oftast satt i vid tv-tittande. Jag såg Malenes ben, sticka ut på vardera sidan om armstöden och jag hörde de omisskännliga ljuden av hennes kättja men också utav musik! Porrfilmsmusik! Jag förstod att hon inte hade hört mig och stängde dörren försiktigt bakom mig. Jag ställde tyst ifrån mig portföljen, stängde av den eländiga mobiltelefonen, lät kavajen falla mjukt till golvet och snörde av mig skorna. Jag smög på tå genom den öppna hallen och först när jag passerat valvet till vardagsrummet, så kunde jag se tv:n

Vi hade ju hyrt en porrfilm i går kväll, utav en ny regissör, som hade fallit oss i smaken. Vi brukade förgylla vår tillvaro med både filmer och sexleksaker och då och då gav vi oss ut till stadens “porrdistrikt” och både tittade och handlade gemensamt det som för tillfället behagade oss. Min fru är en väldigt öppen person och i de flesta fall ganska oblyg, även om också hon har sina naturliga gränser. Men jag kunde i hemlighet njuta av att gå i sådana butiker med henne, se de andra männens blickar. Ibland fientliga, några rädda men för det mesta uppskattande. Vi brukade gå och titta på var sitt håll i butiken och jag kunde njuta av den hetsande tanken att hon exempelvis var naken under kappan. När vi hade sådana perioder så experimenterade vi ganska vilt och hämningslöst och Malene var en fullkomligt mind-blowing kvinna i sin kåthet. Efter ett tag brukar man ju dock tröttna på sådana lekar och även på porrfilmerna som i längden blir väldigt mekaniska och enahanda. Vi hade sett det mesta som fanns att se och även ratat minst det dubbla. Det var ett evinnerligt in och ut -tut-tut och sprut, utan finess och känsla. Men det hade kommit en ny film, med en ny regissör på marknaden och just den filmen hade vi hyrt. Det var inte perfekta och välsminkade bimbos i varje scen och heller inte några anabolstinna “hunks” utan aktörerna såg mer ut som vanligt folk – men det sexigaste var att de tycktes göra det de gjorde med känsla och lust. Några av scenerna var ganska grova, där man utövade rollspel med S/M tendenser – men de var mycket sexiga. Tillslut hade både Malene och jag blivit så kåta, så vi hade knullat som kaniner på golvet framför tv:n, medan en scen med en fruktansvärt storväxt man och en kvinna hade utspelat sig på videon.

Jag förstod att Malene var lika fascinerad som jag över den grova kuken som knullade kvinnan på skärmen och vi hade fortsatt vår lek till sena natten i sovrummet. Det jag nu såg på skärmen fick min puls att gå upp i 320 slag i minuten! Det var förmodligen en scen, som utspelade sig efter att jag och Malene börjat vår egen show.

Kommentera Malene och jag, del 1