Hemmamammans längtan

Ibland är ungarna griniga och sambon sur och tvär då passar jag på att drömma mig 120 mil bort, där du finns, ett av mina ex som jag inte kan glömma, som för alltid kommer att finnas där som en våt hemlig dröm långt bak i fantasin. Tanken på vad jag skulle göra med honom om vi sågs igen kan få mig kåt på nolltid.

Om jag hade satt mig på planet till min gamla hemstad så hade det ringt på din dörr och utanför hade jag stått och krampaktigt hållit i väskan, funderat på om jag skulle hinna fly innan dörren öppnades. Vad skulle jag säga om en tjej öppnade “Hej, jag är ett av Claes gamla knull, och jag har kommit hela vägen från Piteå för att återuppliva gamla minnen, är det ok?” Undra vad hon hade svarat. Men hade du öppnat, hade jag snabbt satt upp ett finger för munnen och sagt “Sch” och förhoppningsvis hade du förstått, inget prat, du vet nog varför jag är här och du vet att jag har en familj där hemma, inte förstöra något med fel ord.

Då kommer nästa tanke, “men gud tänk om du inte känner igen mig, tror att jag är någon galning som står där i trappen med uppknäppt långrock med bara en tunn klänning som visar bröstens rundning och är så kort att man kan ana insidan av låren”. Men jag skulle veta att om jag bara tog ett steg närmre så att doften av parfymen nådde din näsa så skulle du förstå. Du skulle ta mig kring handleden, dra in mig innanför dörren och stänga den och låsa. Jag skulle andas ut, släppa väskan i golvet och le mot dig. Du har fortfarande din hand runt min handled och kan säkert känna hur min puls slår som bara den. Dels av rädsla, vad håller jag på med men mest av upphetsning.

Du drar mig närmare håller om mig, borrar ner näsan vid min nacke, jag känner hur det blir hårt innanför dina jeans. Någon annan är visst glad över att se mig. Du håller mig en bit bort igen och skakar på huvudet ser ut att tänka ”vad sjutton gör du här du skall vara hemma med gubben och barnen”.

Jag låter kappan falla till golvet, tar upp min väska och tar din hand och går inåt rummet. Jag får syn på en säng och drar dig ditåt. Ställer ner väskan bredvid sängen och sätter mig på sängen. Klänningen åker upp ännu en bit av mitt sittande och jag ser hur din blick pendlar mellan att titta på mina bröst och på mina lår. Jag ser hur det bultar innanför jeansen. Det är nu jag måste bestämma mig, skall jag göra det här eller inte. Tar ett djupt andetag lägger min hand på det buktande tyget, du ryser till och tar min hand och trycker den hårdare mot dig. Jag lutar mig framåt och lägger min kind mot dig, du lirkar in din hand innanför min BH och kramar mitt ena bröst nu är det min tur att rysa till och stönar till av välbehag. Jag har bestämt mig för att ta det lugnt och sansat och inte kasta mig över dig. Jag vill kunna njuta av stunden länge, jag kommer att bära med mig den som ett minne resten av livet för det är en engångshändelse.

Jag lägger mig ner på sängen och du lägger dig bredvid, vi slingrar oss om varandra och du kysser mig. Gud vad jag har längtat i många är efter den kyssen, plötsligt blir jag 20 igen och ligger i sängen med dig, kyssarna är underbara och hela min världsbild snurrar. Jag känner hur det pirrar hela vägen ner till tårna och ditt bultande kön mot mitt mig alldeles darrig. Ingen har hitills kunnat ge mig sådan njutning som du och nu ligger jag här i dina armar.

Med en van hand knäpper du upp min BH under klänningen samtidigt som jag drar upp dragkedjan i dina byxor, på något underligt vis utan att sluta kyssas får vi av oss tills vi bara har trosor och kalsonger kvar. Jag ville inte ha oss nakna riktigt ännu. Du ligger på sidan så jag drar mina långa naglar längs din rygg sakta och försiktigt till jag känner hur du ryser till och trycker dig närmre. Din andning är tung och faller in i samma rytm som min. Vi vet båda två vad som snart kommer att hända, i har båda kanske omedvetet längtat till det i var sin ände av landet.

Jag flyttar på mig lite så jag kommer åt att stryka dig över bröstet och ner på magen. Jag stannar precis ovanför kalsongkanten där jag smeker fram och tillbaka och du stönar till varje gång min knoge ”råkar” stöta till ditt ollon. Det var precis så här vi hamnade i säng första gången, vi killade varandra på ryggen, magen och retade varandra kring tros/kalsongkanten och sen somnande vi vrålkåta båda två. Men den här gången skall ingen sova. Du öppnar ögonen du haft slutna och ser på mig med en bedjande blick, jag vet att du tycker det nästan är tortyr när jag leker kring kanten på kallingarna men jag har inga planer på att sluta ännu men jag ser till att nudda dig på strategiska ställen emellanåt och varje gång är det som det går en stöt genom dig.

Jag lägger mig bredvid dig och tar din hand och för den mot mitt skrev, jag placerar den på det tunna tyget och du borde känna hur fuktiga trosorna är. Med ett vant finger för du dem åt sidan och kupar din hand över mitt venusberg och nu är det min tur att få känna de elektriska stötarna. Du håller kvar din hand och varje gång jag ger dig en “stöt” kramar du till min svullna fitta så hela jag skälver. Försiktigt lirkar jag mina fingrar längre och längre in under kanten på dina kalsonger, närmare och närmare din kuk du drar in magen så jag lättare skall komma åt. Jag låter naglarna försiktigt rispa längs med den. Och jag känner igen formen på den, den där lilla böjen som kan ge mig de där orgasmerna som ingen annan kan ge mig, jag sluter min hand om den och börjar kramar den med varsam hand.

Vi ligger där med händerna innanför varandras underkläder och ger varandra små stötar av välbehag men båda vill vi ha mer, minnena av förr väller över oss båda men ingen vill ta det första steget. Men jag känner att ditt kramade av mitt venusberg snart kommer ge mig en orgasm och det vill jag inte riktigt ännu. Jag sätter mig upp och böjer mig ner över dit skrev, jag låter min tunga vandra längs kalsongkanten där mitt finger tidigare hade retat dig. Du försöker flytta dig uppåt så att tungan skall hamna innanför kalsongerna men med en snabb rörelse flyttar jag mig, så lätt skall du inte få det.

Jag förflyttar mig uppåt, stannar till vid dina bröstvårtor och slickar och suger lite, och jag känner hur du spänner kroppen av välbehag, min ena hand letar sig neråt och börjar lirka av dig kalsongerna och du hjälper villigt till. Din kuk verkar gilla sin frihet och står där i sin prakt, jag lägger handen om den och smeker försiktigt, känner den mjuka huden under mina fingrar. Men jag vet att om jag smeker för mycket så kommer du så istället flyttar jag handen längre ner och kramar om din pung, rispar den lätt med naglarna samtidigt som jag hasar mig uppåt och kysser dig och långsamt pussar mig mot ditt öra. Om jag inte missminner mig helt var nafsande och sugande på örsnibbar något som fick din att stöna så jag provar och nog stämde det. Din andning blir ännu tyngre och du börjar lirka av mig trosorna.

Nu är vi nakna båda två och jag lägger mig ovanpå dig, jag känner din hårda kuk mot mitt kön och gnider mig hårt mot den, gud vad jag längtar efter att få känna den tränga in i mig, få bli knullad riktigt hårt av dig. Men lika mycket har jag längtat efter att få smaka på den så jag glider neråt och lägger min tunga på din pung och cirklar mig uppåt. När jag kommer ända upp låter jag tungan leka längs ollonkanten, och jag märker på ditt kroppsspråk att du gillar det, sakta sluter jag läpparna kring ditt ollon och masserar det med tungan och nu börjar du ha svårt att vara helt tyst. Du lägger handen på mitt bakhuvud och trycker mig neråt för at visa att du vill att jag suger och jag lyder. Jag börjar suga din kuk försiktigt för att återbekanta mig med den, den smakar lika gott som förr och jag känner hur den bultar i mun, det gör mig ännu mer upphetsad och jag suger allt hårdare, samtidigt som jag smeker din pung och låter ett finger cirkla kring ditt anus. Din kuk är så härlig att ha i munnen, jag slickar, suger, nafsar och retas för att sedan suga hårt igen. Kuken svarar snällt med att bli hårdare och hårdare och du stönar och låter så kåt och börjar jucka för att möta upp mina sug.

Du börjar bli otålig och trycker dig allt hårdare mot mig och greppar mitt ena bröst och kramar hårt, du nyper mig i bröstvårtan och jag stönar till och suger ännu lite hårdare men jag slutar när jag känner några välbekanta ryckningar och sältan av en försats, du gör ett nytt försök att trycka ner mig igen men jag slickar bara till lite och glider undan. Din kuk är nu stenhård och glänser efter min behandling jag får lust att hasa mig uppåt och gränsla dig, känna hur din kuk sakta glider ända in i mig men jag hejdar mig för nu är det min tur att få känna på lite oralnjutning så jag lägger mig ner bredvid dig och drar sig över mig och vi kysser varandra igen, jag känner ditt underbara stånd mot insidan av mitt lår och flyttar på mig lite så den hamnar mot min klitoris, den varma hårda kuken mot mig får mig att stöna och kvida. Min fitta bultar av kåthet och din kuk masserar den obarmhärtigt, jag känner hur fittan blir allt blötare och du glider allt lättare fram och tillbaka mellan blygdläpparna, jag skakar där jag ligger under dig.

Du börja nafsa mig i örat och andas på mig i nacken, eller luktar du bara på min parfym? Jag gnider mig mot dig så gott det går i jakt på den förlösande orgasmen, du har nu nästan kilat fast mig i sängen och retar mig. Nu är jag på väg att bryta min tysthet och skrika “slicka mig nu” men du verkar vara tankeläsare för plötsligt börjar du kyssa mig över halsen sakta neråt, du stannar till vid mina bröst, nyper, slickar, suger och kramar om dem, min kropp spänner sig i en båge av vällust och åtrå, du skrattar till lite, verkar tänka “någon gillar visst detta”. Du verkar komma ihåg att jag avskyr att bli rörd vid naveln men du skojar lite med mig och låter din tunga cirkla kring den på sin väg neråt.

Nu är du framme, och du verkar först nu märka att jag vara har en liten tofs hår på venusberget men att resten är renrakat, det glittrar till i dina ögon. Du stryker över den lena huden med ett finger fram och tillbaka. Sen böjer du dig ner och låter tungan löpa längs mina blygdläppar och jag håller på att bli galen, du tittar upp mot mig och våra ögon möts, jag ser nog rätt bedjande ut och min andning är tung. Din tunga letar sig in innanför yttre blygdläpparna och letar sig närmare platsen där jag vill ha din tunga. Jag försöker flytta på mig men du trycker fast mig i sängen genom att greppa mina höfter. Du retar mig så jag blir helt galen och plötsligt släpper du mina höfter och lägger tungan mot min klitoris, jag skälver till och vet att en orgasm inte är långt bort men jag minns också att du var mästare på att dra ut på det hela, det är som om du vet precis när det är dags att sluta.

Jag för ner mina händer och drar isär blygdläpparna och blottar en pulserande klitoris som verkligen längtar efter en rejäl behandling. Länge ligger du där och tittar på min längtande svullna, röda fitta. Du retar mig först genom att bara låta tungan ligga där och sen genom att försiktigt pussa på den, jag kvider igen och du vet att jag vill ha mer. Försiktigt låter du tungan cirkla över den och övervakar noga hur min kropp reagerar, du slickar hårdare och intensivare lapar i dig mina safter som rinner ur mig av kåthet, jag känner hur hela fittan drar ihop sig och jag är på väg att komma men precis då slutar du och ger mig ett par fingrar att krama om med fittan istället och du stöter fingrarna i mig samtidigt som du kramar mitt ena bröst.

Nu känner jag att en orgasm är på väg och jag börjar jucka mot dina fingrar som sökt sig rakt mot min g-punkt. Jag kommer med ett skrik och hela min kropp skälver och spänner sig upp i en båge. Jag vet att du vet att jag inte har några problem att komma flera gånger på rad och att jag får en helt annan sorts orgasm när jag blir slickad så du börjar reta mig igen, du låter fingrarna vara kvar i mig och börjar pussa min klitoris igen. Jag känner på mig att det kommer dröja länge innan du ger mig det jag vill ha, en orgasm av att bli slickad, en sådan där som skjuter ut mig i rymden av vällust.

Plötsligt verkar det som om du kommer ihåg något, och du slutar med det du håller på med för att vända över oss i en 69:a varför skall bara en behöva njuta åt gången?

Där ligger vi med varandras kön på lagom avstånd för att bara ta för sig. Många tankar går genom mitt huvud, vill jag att du skall komma, vill jag komma nu och jag inser att vi ju har hela natten på oss att knulla så varför inte. Först studerar jag sin kuk noga, den är ganska stor och jag vet hur skönt den kan fylla upp mig. Jag låter den längsta nageln på handen rispa din pung försiktigt samtidigt som jag stoppar ett av mina fingrar i fittan på mig själv och börjar smeka mig rakt framför dig, jag känner hur du lyfter huvudet för att slicka mig men jag flyttar lite på mig och för in ett finger till och börjar stöna, min fitta längtar verkligen efter både en orgasm och kuk. Jag böjer mig ner och sluter läpparna om kuken och du skälver till, försiktigt låter jag tungan cirkla kring ditt ollon medan handen börjar knåda din pung och leta sig längre bak, jag blöter ett finger och masserar kring ditt anus, jag hör hur dina andetag stannar upp, blir osäker på om du gillar det eller inte men bestämmer mig för att fortsätta.

Sakta suger jag din kuk samtidigt som mitt finger sakta sakta tränger in i dig, du skälver till en gång till och jag vågar lite mer, lite snabbare. Jag suger hårdare på kuken och du börjar jucka hårt mot mig. Jag vet att du är sprickfärdig av kåthet så jag tar ut mina fingrar ur fittan och för dem till din mun, du slickar glupskt av dem och jag sänker mig ner mot ditt ansikte och känner din tunga tränga hårt in i mig och du tungknullar mig medan jag smeker min klitoris. Men hård tunga flyttar du dig mot min klitoris och jag svarar genom att suga hårdare och runka din underbara kuk. Din tunga ligger nu hårt mot mig och masserar mig, jag känner hur hela mitt underliv dras ihop och precis då kör du in ett par fingrar i min fitta och jag exploderar, våg efter våg sköljer över mig och jag får verkligen koncentrera mig på din kuk för att inte glömma bort den, jag suger i takt med orgasmen som bara fortsätter att välla över mig.

Plötsligt stönar du till och juckar allt hårdare, kuken styvnar och det rycker i den, jag gör mig beredd att ta emot din sats och den är stor säker 5-6 sprut, jag sväljer undan så mycket jag kan av den varma säden medan du glupskt slickar min fitta. Jag rasar ihop över dig och kravlar mig ner bredvid dig, smeker dina smalben och tittar på din kuk som långsamt lägger sig ner. Jag vet att den om en stund kan ge mig mer. Vi ställer oss upp bredvid sängen och jag sneglar på dig och minns varenda vrå av din kropp, det är bara din röst jag inte kan minnas undra varför den är borta ur minnet, pratade vi så sällan? Du läger åter näsan mot min nacke och drar in doften av min parfym som nu blandats med doften av mig. Du stönar till lite lätt, jag vet att parfymen påminner dig om många sköna stunder.

Du låter dina händer treva över mig försiktigt, det är som de 14 åren inte har funnits mellan oss, du vet precis var jag vill bli berörd och hur. Jag vet precis det samma om dig så jag låter mina händer utforska din kropp, kuken är fortfarande slak men rör sig lite lätt när mina händer kommer på insidan av dina lår. Sakta sakta smeker jag dig och kuken vaknar till liv igen redo för nya äventyr.

Vi kysser varandra intensivt och lyckas lägga oss ner på sängen igen, jag sträcker ner handen till min väska och öppnar den utan att du ser. Jag särar på benen och du tränger in i mig, jag är på väg att komma med en gång när jag känner din kuk fylla hela mitt kåta inre, sakta för du kuken in och ut i mig, du når min g-punkt och jag börjar jucka tillbaka. Du ökar takten och kör lite hårdare för att sen sakta ner igen. Du fortsätter att växla så samtidigt som du biter mig lite i bröstet. Du tar tag om mina knän och för mina ben upp i luften, lägger mina hälar på dina axlar och du knullar mig med hårda långsamma drag kör in kuken ända till kukskafter och slår mot min livmodertapp, du försöker komma så långt in det bara går. Jag lyfter på huvudet för att titta, jag ser hur din stenhåda glansiga kuk kommer ut ur mig för att med kraft skjuta in i mig ogen, synen gör mig extra kåt coch jag vet att du tittar på samma sak. Min kropp spänns i en båge och jag kommer igen, jag känner hur hela fittan drar ihop sig och kramar din härliga kuk, försöker dra den längre in. Jag korsar benen bakom dig och trycker dig längre in du knullar mig hårdare nu, njuter av att känna min våta fitta sluts om din hårda kuk, dina pungkulor slår mot mina skinkor och jag stönar högt men jag vet något som är skönare.

Jag putter dig åt sidan och ställer mig på alla fyra, bakifrån var det bästa vi visste båda två. Du ställe dig bakom mig och låter kuken nosa på mig, sen kör du in kuken med all kraft, du kör rätt hårt, smiskar mig på rumpan och jag skriker till av både smärta och upphetsning. Du drar mig i håret samtidigt som du kör kuken hårt i mig, man kan riktigt höra hur våt jag är. Det går inte hålla tillabka ytterligare en orgasm och jag kramar om din kuk. Det var det bästa med dig, om du väl hade kommit en gång så kunde du köra på hur länge som helst sen.

Jag kravlar mig mot kanten för att komma nära min väska, och du följer efter, försiktigt utan att du ser vad jag gör tar jag fram en tub glidmedel och trycker ut en klick i handen, jag för min hand bakåt och masserar dina pungkulor som nyss slog så skönt mot mig, sen för jag snabbt upp handen mot mitt anus och smörjer in det. Nu skall du få göra något du aldrig fick då för 14 år sedan fastän du bad om det upprepade gånger.

Jag lyckas slingra mig ur ditt grepp, så att din kuk glider ur mig, du försöker trycka in den igen gnyr lite över att det sköna försvann men jag sänker ner mig lite och lägger din kuk mot mitt anus och tar tag om dina pungkulor och drar dig sakta mot mig. Du fattar snabbt och du börjar åter igen andas tungt och känner hur du skakar. Sakta saktar intar du mig där bak stönandes, när hela din kuk är inne drar du dig sakta utåt igen och jag kan känna hur du njuter av det trånga hålet. Du ökar takten lite men tar det ändå ganska försiktigt det är som du verkligen vill känna hela kuken bli masserad långsamt: Du börjar smeka min fitta med handen, men jag lirkar fram en liten liten massagestav och lägger i din hand, du låter den ligga mot min klitoris och det är en livsfarlig kombination jag kan inte hålla tillbaka en sista jätteorgasm och jag trycker mig hårdare mot dig. Min kraftfulla orgasm gör att du inte kan hålla dig heller utan jag känner hur du pumpar allt hårdare och fyller mig med din sats. Helt utmattad lägger jag mig ner på sängen och du lägger dig bredvid, jag känner sperman rinna ur mig du hade en rejäl sats kvar i dig. Vi är helt borta en stund båda två.

Jag går in i duschen men du ligger kvar. Jag tar en lång dusch tvättar av mig din doft och allt du lämnat på min kropp inte för att jag känner mig äcklad utan för att minnet nu redan finns i huvudet, ett minne jag kan vårda ömt och komma tillbaka till en dag när allt är tråkigt. Jag står där i duschen och smeker händerna över kroppen, den är alldeles skakig, brösten är fortfarande styva, jag ryser till när fingrarna far över dem. Sakta smeker jag mig själv ner mot skrevet, det har slutat att bulta nu och känns lite ömt nog bäst att inte väcka det till liv igen för då kommer jag aldrig härifrån.

När jag kommer ut i rummet igen ligger en stark doft av sex tungt över rummet, det pirrar till i kroppen igen. Jag får fram till sängen, du sover nästan. Jag packar ihop mina saker och klär på mig, böjer mig över dig och kysser dig och smeker din avslappnade kuk och viskar “Tack” sen går jag, du säger något men jag hörde aldrig vad.

Kommentera Hemmamammans längtan