MACKA

Denna historia är en sann berättelse som inträffade mig får ca. 2 månader sen. Det var en tisdagskväll och min fru var som vanligt på körövning. Jag själv var sen från jobbet i vanlig ordning så vi hade fått hjälp med barnvakt av min frus systerdotter Frida, som just fyllt 18 år. Klockan var kring åtta när jag äntrade hemmet. Jag har sedan länge sett Frida växa upp och bli till en fullvuxen tjej och det är det minsta man kan säga om henne. Hon och jag har alltid haft bra relation till varandra men den har väl på senare åren blivit av en annan karaktär. Jag har inte kunnat slita min blick från hennes allt mer svällande bröst och underbara slanka figur och jag har märkt allt mer hur hon uppskatta mina glupska blickar. Nåja, när jag klev in talade Frida om för mig att barnen hade kommit i säng och sov sött. Själv kände jag mig jäkligt spänd efter en lång dag framför datorskärmen, så jag bad Frida om hon inte kunde ta och massera mina axlar. Visst svarade Frida, om du vill kan du få en rejäl massage.

- Vad menar du, svarade jag.

- Jo om du följer med mig till sovrummet skall jag visa dig hur riktig massage går till svarade hon. Har du någon massage olja, frågade hon mig. Visst svarade jag, hämta Evas i badrumsskåpet, svarade jag.

När Frida kom tillbaka med oljan hade jag tagit av mig på överkroppen. Titta vad som hänt, sa Frida. Flaskan var öppen så jag spillde ned min tröja. Får jag låna en ny av Eva tror du, frågade hon. Visst inga problem. När Frida drog sin tröja över huvudet gjorde hon inte minsta antydan att vända sig om utan jag fastnade med blicken som vanligt på hennes härliga stora bröst. Vad glor du på sa hon. Din snygga BH svarade jag klumpigt. Vad tycker du om innehållet då, sa hon retsamt. Inte illa svarade jag.

- Du kanske vill ta dig en titt utan förpackning, sa Frida och började gunga lite med kroppen fram och tillbaka. Lägg dig ned bekvämt nu så skall jag visa dig vad jag menar med massage sa hon med en härlig glimt i ögat. Jisses tänkte jag, tänk om Eva dyker upp då blir det svårt att förklara, fast klockan var nu strax efter åtta och Eva brukade aldrig dyka upp förrän vid tiotiden så jag lät Frida hållas.

När jag lagt mig till rätta på magen sa Frida till mig att jag inte skulle lägga mig så utan på rygg var bättre. Sagt och gjort jag vände mig till rätta. Vad har Eva för BH storlek? vet du det fråga Frida.

- Tror att hon har storlek 36 B, svarade jag. Här har du ett par 36 D sa Frida och kramade lätt om sina kullar. Nu började hon sakta att dra ned axelbanden för att strax där efter dra ned BH´n tills brösten var helt blottade. Men Frida vad gör du, sa jag för att säga nått i motståndsväg.

- Var tyst nu och njut istället sa Frida. Hon tog upp oljeflaskan och hällde lite olja över varje bröst för att sen sakta massera sina helt underbara bröst. Dom satt verkligen där dom skulle. Dom var så stora och uppnosiga att det nästan såg märkligt ut på hennes slanka kropp. Blir du upphetsad av vad du ser sa hon.

- Kan man bli annat, svarade jag. Då skall jag visa dig en fullständig massage sa hon och vände sig om för att raskt öppna en av våra lådor där vi har våra underkläder.

- Vad gör du, sa jag. Jag tar bara fram Evas extra man sa Frida och vände sig om. Detta var för mig en överraskning. När Frida vände sig om fick jag se en av de större löskukar jag sett. Nog för att Eva börjat prata en del om att storleken kan ha en viss betydelse men jag har aldrig förstått vad hon varit ute efter. Jag har tidigare föreslagit att vi skulle skaffa oss en löskuk till henne men hon har alltid avfärdat mig med att det är bara något för perversa. Så jag hade aldrig kunnat drömma om att Eva i smyg skaffat sig en, och inte vilken som helst, snacka om pervers tänkte jag. Frida fortsatte nu att sakta utföra en stripp för mig med löskuken sakta vibrerande kring hennes bröstvårtor som nu stod rakt ut.

- Gud vad kåt jag är sa hon rakt ut, kan inte du smeka dig så jag får se sa hon. Herre gud vad skall jag göra tänkte jag men med kuken som en hammare i byxorna är det svårt att stå emot. Sagt och gjort där satt jag nu med ett präktigt stånd helt naken framför min systerdotter. Frida drog rask av sig sin lilla tajta kjol och under hade hon en tajt string som visade hennes underbara former för mig för 1:a gången i vuxen ålder. Faan vad fin du är sa jag.

- Vad tycker du om den här då sa hon och blottade en glansig halvrakad fitta för mig. Underbar sa jag med en klump i halsen. Runka för mig, sa Frida och ökade farten på löskuken.

Sakta förde hon den mot sin blöta fitta, hon särade lätt på fittläpparna och tryckte sakta in löskuken bit för bit med små juck. Hennes andhämtning var nu fullt i gång. Att hennes fitta var trång gick inte att undgå att se för hon såg helt utspänd ut av den enorma kuken.

- Gud va skönt att känna sig helt fylld sa hon, tycker du inte det ser härligt ut frågade hon. Jag hade fullt upp med att koncentrera mig så jag fick inte fram något svar när jag såg hur hon njut av sitt pumpande in och ut. Det har du gjort förr ser jag, sa jag tamt. Varför tror du jag så gärna vill vara barnvakt för, svarade hon. Vill du inte knulla lilla Frida sa hon. Jag svarade inte utan vände henne på alla fyra så jag kunde se de utspända blygdläpparna helt.

- Kom in i mig sa hon.

Jag tog tag i löskuken och började själv jucka henne rejält.

- Massera in min rumpa med oljan. Jag masserade skinkorna utvändigt, invändigt och till sist kring hennes anushål.

- Stick in ett finger i min röv sa Frida, så jag tryckte försiktigt in först ett finger sedan två och juckade lätt samtidigt som hon drog ut löskuken.

Kör in din kuk i mig sa Frida. Jag kom till botten i första stöten efter att hon varit så uppfylld. Sakta kände jag hur hon kramade kring min kuk med fittmuskeln. Hon började stöta vilt mot mig.

Knulla mig hårt kära morbror sa hon pilskt, detta har vi väntat på länge båda två. Hon kramade och juckade med sin tonårsfittta så jag var alldeles vild. Jag stack in ett finger i henne anus samtidigt som jag juckade.

- Ja mer sa Frida, Åh vad skönt. Jag vill känna mig helt fylld sa hon och gav mig löskuken.

Jag började massera hennes klitta men hon sa till mig att sluta. Jag vill känna två kukar samtidigt sa hon och särade sina skinkor. Detta har jag länge drömt om att få prova men Eva har alltid vägrat när jag velat analknulla henne. Jag tog löskuken och smorde in den med olja sen masserade jag hennes rövhål med tummen innan jag satte dit löskuken. Din kuk menade jag, sa Frida. Nu skall få känna kuk svarade jag henne och började trycka på. Ja, ja kör in den stora kuken i mig skrek Frida. Hålet var så pass halt och min kuk är av normalstorlek så rätt som det var slappnade hennes ringmuskel av och jag kände löskuken trycka på mot min kuk. Jag körde in löskuken en bra bit i henne, vred upp vibrationen och greppade hennes bröst. Vilka jävla härliga pattar du har, sa jag. Massera dom min lilla kåtbock sa Frida. Jag knullade henne vilt nu som en hynda på alla fyra och kort därefter kom vi båda samtidigt i en enorm explosion där Fridas fittmuskel kramade så gott det gick kring min kuk. Efteråt att vi tvättat oss och klätt på oss sa Frida till mig att detta skall för alltid bli vår hemlighet. För att vi inte skall ha för stora skuld känslor så vill jag att vi går och ser något på videon. Följ med sa Frida. Jag stod som ett fån utan att förstå vad hon menade, men jag blev strax varse. Denna videofilmen hittade jag längst inne i er klädkammare när jag kollade om Eva gömt någon till löskuk någonstans, sa Frida. Efter att vi sett filmen så rasade mina börjande skuldkänslor av helt och hållet. Jag hade varit bortrest en vecka för ett tag sen och då hade nog det som utspelade sig på filmen hänt.

Jag fick se min fru iklädd ett raffset som jag aldrig tidigare sett, genomföra en avancerad stripp framför kameran. För vem blev jag strax varse. I nästa scen var en närbild på en enorm kuk som för in och ut mellan min frus fittläppar och när den bilden zoomade ut fick jag se att det var vår granne som min fru satt och red för fulla muggar. Hon njöt i fulla drag av ansiktsuttrycken att döma. Men vem Faan höll i kameran undrade jag. Nästa scen fick mig nästan att svimma av häpnad och förbannelse. Min fru står på alla fyra över grannen med hans grova kuk inne i fittan, samtidigt säras hennes skinkor av en man som jag känner igen som grannens bror sen hans besök från förra sommaren. I handen håller han den löskuk som jag knullat Frida med tidigare och denna kör han in i min frus inoljade anus. Strax därefter drar han ut den och plockar fram sin om än ännu större kuk, trycker den mot hennes anus och den glider in bit för bit. Framför mig får jag se hur min fru blir genomknullad av två jätteballar. Jag kände kring min egna kuk med handen, den kändes som en tarm i jämförelse med dessa jättar. Hon skrek av njutning när kameran därefter zoomade in två kukar som pumpade in och ut. Jag var helt stum, vem var kameramannen ? Nästa scen visade upp Eva med två kukar i sig och hon själv sugande på en tredje okänd mans styva lem. När kameran zoomade ännu en gång klarade jag inte av att se mer utan Frida stängde av videon.

Nu förstår du vad jag menade sa hon, morsans syrra är inte bättre än dig och mig så varför ha skuldkänslor. Jag har dock detta till trots inte kunnat släppa bilderna på videon eller Fridas och mitt härliga knull. Min hämnd har varit att knulla min sekreterare på jobbet en kväll tillsammans med min kompis Hans. Det här verkar bara vara början på en ny livsstil, undrar hur jag skall kunna sluta ? Hoppas du njöt av min berättelse lika mycket som jag gjorde, och du ! Den är helt sann så kolla in din frus pinaler och släpp blicken från dom fina tonårspullorna.

Kommentera MACKA