Läxan

Det var en Söndagskväll för ungefär en vecka sedan som detta inträffade. Jag pratat med min två år äldre granne i telefon och jag skulle komma över för att hon skulle hjälpa mig med matteläxan som skulle vara klar dagen därpå. Jag sa att jag skulle äta och duscha innan jag skulle komma så det skulle kanske dröja en timme.

Men jag var inte speciellt hungrig, så jag slängde mig istället i duschen. Sedan gick jag över till grannen. Jag knackade på – ingen som öppnade. Jag kände på handtaget och dörren var olåst. Jag gick in, tog av mig skorna och gick upp för trappen. Det var ingen hemma. Dörren till hennes rum var stängd så jag skulle precis knacka på när jag hörde ett litet stön. Vad var det? tänkte jag och satte örat mot dörren. En liten stund senare hörde jag stönet igen. Jag öppnade dörren försiktigt och hon verkade inte höra mig. Jag stannade i dörröppningen och såg på henne. Hon låg naken i sin säng med en hand mellan hennes ben. Hon blundade och såg ut att ha det riktigt trevligt. Jag är oskuld och hade tills den dagen inte sett en naken tjej i min ålder, förutom på porrfilm förstås. Hon smekte sin söta lilla fitta med hela handflatan. Hon gav ifrån sig små stön lite då och då. Jag var helt stum. Hon förde sakta men säkert in två fingrar i hennes trånga grotta och jag såg hur svetten började pärla sig i pannan på henne. Jag kände mig så kåt. Hon ställde sig på knä, med ansiktet ner i kudden. Hon slickade på sina fingrar och stoppade in två stycken i hennes bakre hål. Nu började hon stöna högre och jag blev allt kåtare. Hon satte sen andra hand mot fittan och smekte sin klitoris. Hennes rörelser började bli allt vildare och snabbare och jag tänkte “Snart går det för henne!”. Och jag hade rätt, hon började stöna så högt att hon nästan skrek. Plötsligt skrek hon till och jag såg några droppar rinna ner från hennes fitta när orgasmen slog till. Det blev nästan för mycket för mig och smög mig ner till nedervåningen igen. Jag gick in på toaletten och drog fram min penis. Jag ryckte i den ett tag och sen sprutade jag. “Härligt!”, tänkte jag.

Jag gick upp på övervåningen och öppnade dörren till hennes rum igen och såg att hon precis kommit ut från duschen med en handduk runt sig.

- Hej, sa hon, kom du nu? Japp, här är jag, svarade jag – Jag ska bara byta om, sa hon. – Visst, sa jag

Jag vände mig om. Hon bad mig att sätta mig ner i hennes säng och jag gjorde det. Hon plockade upp mina böcker och vi började plugga.

“Hon har inte märkt något”, tänkte jag “Han har inte märkt något”, tänkte hon

Kommentera Läxan