Lyckoträffen

Min kompis talade om att hon precis hade fyllt 30. Jag trodde honom inte. Hur kunde hon som var vacker, så sexig och så full av liv och energi vara “så” gammal. 30 år är ju ingen ålder, det inser jag nu, när jag själv har nått den milstolpen i livet. Men då var jag 20 och oerfaren av livet. Vi träffades när jag stod och fyllde på min vattenflaska vid kranen som fanns en bit från stranden. Hon hade sett mig och min kompis åka vattenskidor vid sjön och tyckte det såg så svårt ut. Jag pratade som i trans med henne och nästan sögs in i hennes vackra blå ögon. Hon hette Sara, jobbade som sjuksköterska på ett sjukhem och hade precis börjat sin semester. När jag började få slut på saker att prata om frågade jag om hon inte ville följa med ut och kanske pröva åka vattenskidor. Hon tvekade till en början, men jag övertalade henne ganska lätt. Sara packade snabbt ihop sina saker på stranden och följde med mig till båten. Min kompis blev lite förvånad över att jag hittat en tjej efter att jag bara varit borta i tio minuter. Vi åkte ut mot den lilla ön en bit bort eftersom vi visste att det inte fanns några grund där som vi av misstag kunde åka på. Sara blev väldigt imponerade över våra färdigheter på skidorna och jag kände ganska omgånde att den här tjejen ville jag ha. Framåt eftermiddagen var min kompis tvungen att åka hem så vi skjutsade honom till den lilla båthamnen där han hade bilen. Jag frågade Sara om hon ville följa med på ytterligare en tur och det tackade hon inte nej till. Vi stannade till vid den lilla ön igen och badade från båten. Sara var inte precis rädd för vatten utan hoppade i utan att gnälla om att det var kallt. Vi busade i vattnet och Sara försökte på ett lekfullt sätt dra ner mina badbyxor. Jag svarade med att nypa henne i stjärten och det tyckte hon inte var snällt. När vi kom upp i båten igen hade vi hamnat i skugga bakom träden från ön. Det var lite kyligt och Sara såg ut att behöva lite värme. Jag tog mod till mig och lade min handduk om henne och började torka henne på ryggen. Sara tittade på mig, log och strök med handen över min kind. Du är så snäll, sa hon och gav mig en kyss på munnen. Utan att tveka besvarade jag den och det verkade som om Sara var förberedd på det. Hon lutade sig mot mig och lät sin silkesmjuka tunga vandra runt på upptäcktfärd i min mun. Hennes mjuka bröst trycktes mot mig när jag lät mina händer smeka henne över ryggen och ner mot midjan. Hon kändes skön att hålla i, formerna var kvinnliga och det där lilla extra satt precis på rätt ställe. Vi var båda lite berusade av den stämning som byggdes upp mellan oss. Sara tittade mig djupt in i ögonen samtidigt som hon med vana händer lät överdelen falla till golvet på båten. Hennes äppelformade bröst passade perfekt i min hand och kändes varma fast de nyss hade varit i vattnet. De små vårtorna pekade rakt ut, antingen av upphetsning eller av den lätt kyliga vinden. Sara drog med händerna över mitt bröst och kysste mig över halsen och nacken. Jag kunde känna hennes andedräkt innan hon lätt nafsade mig i örat. Hennes händer smekte mig över låren och när hon viskade att hon ville älska på ön gick det en rysning genom kroppen. Ogenerat tog hon av sig resten av sin badbikini och dök ner i vattnet innan jag hann se något av hennes ädlare kroppsdelar. Kom igen nu din fryslort. Du blir snart varm igen när vi är på ön, log hon. Jag tog av mig byxorna och hoppade i vattnet, lätt generad över mitt stånd. Tack och lov kände jag hur det lätt kyliga vattnet fick min kuk att slakna en aning. Sara tog min hand och vi gick försiktigt upp bland stenarna på ön. Vi hittade en perfekt plats, lagom skyddad för förbipasserande båtar. Sara lade sig direkt på rygg och flinade som en liten flicka mot mig. Jag lät blicken vandra över hela hennes kropp och lade mig sedan bredvid henne i gräset. Mossan i gräset gjorde att det blev mjukt och skönt, nästan varmt åt oss. Sara slöt ögonen när jag med munnen stimulerade hennes bröst och bröstvårtor. När jag kysste henne ner över magen kände jag en lätt smak av sololja i munnen. Jag smekte henne över midjan och stjärten med händerna och talade om hur sexig jag tyckte hon var. Jag berömde hennes välformade stjärt, och beundrade hennes vackra sköte. Den var täckt av ett tunt lager, nästan genomskinligt könshår, som krullade ihop sig på ovansidan. Doften från hennes kön var svag men fick min kuk att pulsera av upphetsning. Hennes blygdläppar var relativt stora. De tittade på mig och hälsade mig välkommen. Välkommen till paradiset. Jag kysste henne lätt över vulvan och Sara ryckte till och mumlade något oförståligt. Försiktigt drog jag isär de yttre läpparna och kunde se hur fuktig hon var, nästan våt. Jag kysste henne igen, nu mellan läpparna, ömt och nästan lite retfullt långsamt. Sara fnittrade och förklarade att det kittlades, men att det var skönt. Min näsa nuddade vid hennes könshår när jag ändrade riktning och sänkte huvudet vid sidan av hennes ben Jag började skriva mitt namn med tungan längs insidan av hennes lår. Sara darrade till av upphetsning och hennes andning blev märkbart förändrad. Jag gav henne ett par fjärilslätta kyssar över de yttre läpparna och och fortsatte på det viset ända upp mot vulvan. Att se hur Sara njöt gjorde mig om möjligt ännu mer upphetsad att jag helst bara ville ta henne direkt. Lägga mig över henne och glida in, glida in i hennes varma och kärleksfulla hål, och knulla. Knulla henne mjukt och taktfast. Jag sansade mig och började kyssa henne över springan, först mjukt sedan lite hårdare. Med tungan delade jag på blygdläpparna och lät den fara upp och ner på insidan längs den mjuka skåran. Sara stönade och började vrida på sig en aning. Jag talade om hur vacker hennes fitta var, hur gott den smakade och att jag längtade tills jag fick komma in i den. Fortsätt. fortsätt, stönade hon med andan i halsen. Jag särade på hennes lår med händerna och drog försiktigt isär de ljuvliga blygdläpparna. Sträckte ut tungan och lät den nosa på hennes våta öppning innan jag långsamt började tungknulla henne. Sara eviga stönande gjorde mig en kort stund fundersam över om någon kunde höra oss. De tankarna försvann snabbt när jag såg hur hennes klitoris hade tittat fram och svullnat upp. Jag gav henne mjuka och blöta kyssar direkt på denna känsliga knapp och Sara svarade direkt genom att lyfta på stjärten och mumlade att jag inte fick sluta. Jag pressade mig allt hårdare mot henne och plöstligt började hennes lår att skaka. Jag tog hennes klitoris i munnen och kysste, slickade och sög på den för att få henne att komma. Hon lyfte upp stjärten ytterligare en bit, jag följde efter och vägrade släppa taget runt denna härliga lilla mus. Åh. gud. jag kommer, skrek hon mellan ryckiga andetag. Jag stoppade in pekfingret i fitthålet och tryckte det lätt mot taket på insidan samtidigt som jag hela tiden slickade på hennes klitoris. Det var svårt att suga sig fast mellan benen på henne eftersom hon vred och ryckte till så våldsamt. Under hela orgasmen sög jag mig fast vid klitoris som en igel. Efteråt var låg Sara som en säck potatis och kunde knappt röra på sig. Även fast hon inte hade återhämtat sig var hon i alla fall kontaktbar. Jag blev stolt när hon berättade att hon aldrig varit med om något liknande. Efter en behövlig vilopaus älskade vi äntligen. För mig var det höjdpunkten, men för henne var det väl som ett efterspel. Jag var så upphetsad att det inte dröjde länge innan det gick för mig. Lite genant till en början men Sara lovade mig många repriser i framtiden. Numera tycker jag det är minst lika skönt att slicka en kvinna som att knulla. Jag älskar att se hur de njuter och hur våldsamt jag kan få dem att komma. Ön blev sedemera döpt till Kärleksön och vi spenderade många sköna stunder där innan hösten kom.

Rösta på Lyckoträffen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (8 röster, snitt: 3.88 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Lyckoträffen