LÄRARPRAKTIKANTEN

Det var en gång när jag var arton år gammal och gick i åttan så kom en praktikant till klassen. hon hette ulrika och var 28 år. det som först slog mig var hennes underbara kropp hon hade gigantiska bröst och en thight stjärt.

på timmarna satt jag mest och fantiserade om henne och hennes kropp. och varje gång hon skulle hjälpa någon så böjde hon sig ner och då kunde man se en skymt av hennes stringtrosor. nästan varje dag satt jag hemme och tänkte på henne undertiden jag runkade.

i alla fal en vinter onsdag efter elevens val så satt jag och jobbade över alla hade gått. plötsligt så hör jag ulrikas röst. -du jobber på ser jag, sa ulrika -ja, sa jag lite överaskad hon gick närmare och satte sig brevid mig, och började hjälpa mig med ett tal. undertiden som hon förklarade talet så stirrade jag bara på hennes underbara bröst. plötsligt såg hon att jag stirrade och sa.

-tycker du om mina bröst, sa hon på ett väldigt sexigt sett

jag blev väldigt nervös men fick fram et hacklande ja.

-jag har märkt att du stirrar på mig på lektionerna, sa hon.

-eftersom jag slutar på fredag så kan jag väll få en liten present eller, sa ulrika

-vaddå för present, sa jag en sån här, sa hon och började smeka utanpå mina byxor där en spillevink ganska länge hade vart hård. jag blev väldigt kåt och började smeka hennes runda fasta bröst. hon började kyssa mig och drog sen av sig sin topp. hennes bröst var härligare än vad jag någonsin hade drömt om. hon knäppte upp min gylf och började sakta runka min kuk. där var vi ensamma denna mörka vinterdag i klassrummet. hon började suga på ollonet sen bearbetade hon sig längre och längre ner. jag kände att sprutet var nära och

sprutade utallt i hennes mun en stund senare. hon drog nu av sig thightsen och jag ställde mig bakom henne och knådade hennes underbara häck. jag började känna mig för mellan benen på henne och drog snabbt av henne trosorna, började fingerpulla henne hårdare snabbare och hårdare och snabbare sen. vill hon bli knullad men det är en annan historia.

Rösta på LÄRARPRAKTIKANTEN:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (18 röster, snitt: 2.11 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera LÄRARPRAKTIKANTEN