Lustfullt äventyr

Minns när jag träffade Mattias första gången, minns det eftersom han var den vackraste pojke jag nånsin skådat. En sådan jag alltid velat ha, lång, lagom smal, hundögon, smålockigt ljusbrunt hår i en söt frisyr och en mun som silke. Dessutom hade han isblå ögon med ett sug i blicken som gjorde mig vansinnig. Detta var ett tag sen, då min mor presenterade mig för min nya familjemedlem, min första äldre bror. Mattias.

Det var en riktigt kall och frostig januarinatt, vinden låg så stilla och jag hade väldigt svårt att somna som jag alltid har. Var hemma hos mamma över helgen för att få möta min nya storebror. Vi hade aldrig träffats under de 20 år jag levt, och jag blev arg på min mamma som undanhöll mig en sådan goding. Men jag förlät henne så fort Mattias sagt att han tänkte sova över och resa imorgon eftermiddag. Mattias och jag hade inte pratat så mkt under dagen, men jag visste att han bodde någonstans upp i landet, var singel och jobbade på ett företag. Själv var jag singel och ganska nöjd, men saknade ändå en sängkamrat. När vi samtalade kastade jag lustfyllda blickar, säkert omedvetet, men han snappade upp dem och gav respons vilket gav mig ilningar av välbehag. Men också av obehag, vi var ju faktiskt släkt i princip, inte fullkomligt, men nästan. Kände mig syndig och allt kändes lite spännande. Jag tände på honom. Och var tänd ändå in i småtimmarna då jag inte kunde sova. Började bli rejält rastlös, gick på toa och drack vatten. Sen somnade jag oroligt i nån timme för att vakna svettig och nervös, jag hade haft en mardröm, det hade jag sällan.

Jag stapplade upp till dörren och gick ut i hallen, kände mig yrvaken och lite rädd för drömmen fortfarande. Gick automatiskt fram till gästrumsdörren, där brukade mina vänner sova och blev jag rädd gick jag vanligtvis in till dem och lade mig. Yrvaket öppnade jag dörren och gick fram till sängen. Och där vaknade jag till. Mattias låg i sängen och jag blev livrädd, jag hade gått fel! Kände mig enormt dum när han vaknade och såg mig stå där i mitt nattlinne och se yr ut.

- Line? Hur är det fatt? Han resta sig halvt upp och tittade på mig med sina stora blå ögon. Han hade inget på överkroppen vilket jag direkt reagerade på. Gud vad läcker han var, helt plötsligt övergick yrseln i något annat.

- Jag. började jag försiktigt. Jag hade en mardröm och gick in hit av misstag, jag är rädd.

Han tittade på mig med ett litet leende.

- Så du är rädd lilla syster?

Han log retligt och drog upp täcket som en gest att jag skulle ta plats bredvid honom. Jag blev extremt nervös, pirrig och kände hur jag rös i kroppen av välbehag för hans milda, lite förmanande ord. Kände mig liten och upphetsad och ville tas hand om. Jag satte mig försiktigt ner i sängen.

- Lägg dig ner då och berätta för storebror om din onda dröm. Jag lade mig ner bredvid honom och var glad att jag inte hade en snopp som så tydligt hade avslöjat mig under nattlinnet. Han lade täcket över mig och tittade på mig väntande.

- Nå? sa han otåligt och strök mig över håret.

- Jag minns den inte, ljög jag. Jag är så trött, mår bättre nu.

Jag blundade för att inte avslöja suget i mina ögon. Kände att han tittade på mig. Kände mig yr och trött igen.

- Jag ska ta hand om dig syster, viskade han i mitt öra. Mina öron är väldigt känsliga ska jag upplysa om.

Han drog sig intill mig och jag låg på hans arm på rygg och kände hjärtat slå som en klocka som löper amok. Jag bad till Gud att han inte skulle märka det. Självklart märkte han det.

- Du verkar spänd, viskade han. Slappna av, jag är ju här.

Han smekte ytterst försiktigt mig på magen några gånger medans jag kände att nattlinnet åkte upp lite efter varje gång. Slutligen var han innanför nattlinnet och smekte min mage oskyldigt. Jag blundade och försökte vara trött och sova. Jag misslyckades kapitalt.

- Mattias. började jag svagt

- Shh. viskade han och höll ett finger framför min mun.

Det slog mig just att jag inte sover med underkläder, bara mitt nattlinne och jag kände mig upphetsad till max. Hans hand letade sig retsamt upp mot mina styva, svullna bröst där han kupade dem försiktigt och tog på mina bröstvårtor. Nu var det kört, jag kunde inte blunda längre.

Han låg på sidan i sängen, jag på rygg, men hans hand innanför mitt nattlinne på mina bröst och jag hade inga underkläder. Hans hand letade sig ner igen och jag rös när han snuddade vid mina blygdläppar och lät handen leka runt innanlåret lite. Så förde han upp handen igen vid blygdläpparna och smekte dem försiktigt. och körde in ett finger i springan. Jag förstod att jag var fuktig och varm och kände mig skamfull och otroligt syndig. Men så enormt tänd var jag och han var inte långt efter.

Fingret började åka in och ut och jag hörde hur det smackade lustfyllt därnere, vilket gjorde mig fullkomligt galen. Jag tog sakta ner min egen hand och började leka med storebror. Han tittade på mig och log. Sen log han inte. utan blev allvarlig i blicken och jag förstod. Han närmade sig sakta sakta mitt ansikte och jag kände hans tunga andetag. Fick gåshud när hans läppar mötte mina halvsärade läppar och stönade till omedvetet när vi kysstes. Vilken mun den här pojken hade, som dunfjäder. Började genast föreställa mig hans mun någon annanstans och gnydde lite.

Tror han förstod på något underligt vis eftersom han försvann under täcket. och snart kände jag en mjuk varm mun kyssa mig och hångla med mig därnere och hade väldigt svårt att hålla tyst.

Det förstod han också och slutade efter en stund. Jag var nu så yr och kåt att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Han verkade se det och sa åt mig att bara ligga stilla och slappna av. Då satte han sig gränsle över mig med skrevet väldigt nära mitt ansikte. Aldrig förr hade jag sett en sån hård och styv kuk bula sig under boxershortsen.

Han tog fram den försiktigt och stoppade den i min mun vilket vad ljuvligt, ollonet var så mjukt och svullet och jag sög för kung och fosterland vilket han tydligt underströk genom tunga andningar och svaga stön för att inte väcka någon. Tanken på att min halvbror munknullade mig gjorde mig så yr att jag till sist inte kunde hålla tillbaka längre. Han fick lov att kliva av mig och lade sig bredvid mig igen. körde långsamt in två fingrar i mig och kysste mig medan han lade sig ovanpå mig. Retsamt tog han tag i kuken och lekte med den utanför blygdläpparna innan han tryckte in den i mitt våta, varma och trånga underliv. Han såg på mig med de vackra ögonen och sa:

- Hur mår du syster?

Jag visste inte hur jag mådde bara att han var tvungen att sätta på mig omedelbart annars skulle jag stryka med. Så jag sa:

- Sluta inte.

Han lydde och började stöta långsamt medan han kysste min hals och bet mig lätt i öronsnibben. Jag särade allt jag kunde på mina ben och han tryckte upp dem så han kunde tränga helt in. Hans ansiktsuttryck hade förändrats, han såg nu allvarlig och upphetsad ut, stötte i mig medan jag rytmiskt gungade med underlivet.

- Sluta, viskade han plötsligt. Jag vill inte att det ska gå för mig än.

Jag log, hur gullig får man vara.

- Knulla mig bakifrån, beordrade jag.

Han satte sig på knä och jag ställde mig på alla fyra och svankade rejält så han kunde trycka in den. Varenda stöt kändes som sjunde riket och jag kunde knappt hålla mig och bad honom sluta. Han lade sig på rygg i sängen och jag visste vad jag ville.

Jag satte mig gränsle och glad sakta ner över hans styva stora kuk. Det var nog dags att visa min nya bror mina ridkunskaper sen jag var liten. Jag lutade mig över honom och kysste honom medan jag började knulla honom sakta men säkert. Han stönade och blundade medan han höll ett bra tag om min midja och jag ökade takten. aldrig hade jag varit så upphetsad i mitt liv och kände jag aldrig ville sluta med att rida hans styva kuk. Jag sa det till honom viskande i hans öra och han gnydde. Jag ökade takten ytterligare och kände hur fjärilar började släppa och flyga i magen så han viskade och stönade:

- Nu kommer jag snart.

Jag kände precis likadant och knullade hårdare tills det slutligen exploderade i mig och jag tappade tid och rum. Samma sak hände för honom, vi var nästan tvungna att hålla för varandras munnar när det gick för oss samtidigt. Alldeles utmattad lade jag mig ner och tryckte mina bröst mot hans bröstkorg och suckade ljuvt. Vi sa inget på en bra stund, bara andades hastigt och svettade. Slutligen gled jag av honom och föll ihop bredvid hans sida.

- Line, började han.

- Vad hände nyss? viskade han.

Jag bara log nöjt och sa:

- Egenskapen god älskare måste ligga i släkten.

Nästa morgon när jag vaknade, i min egen säng förstås, kände jag mig öm och började tänka om jag verkligen drömde sådär syndigt och underbart. Min egen bror, 22 år och den vackraste varelsen jag sett. Som min mamma undanhållit för mig i mina 20 levnadsår, borde jag känna skam? Inte alls, vi var gjorda för varandra.

Vid frukosten undrade mamma om vi sovit dåligt båda två, vi såg förfärliga ut. Mattias lyckades behärska sig, men jag fnissade lite svagt. Kände en fot stryka sig mot mina ben. Uppför mitt nattlinne. Jag visste att jag inte drömt. Den eftermiddagen åkte vi hem, jag till mig och Mattias till sig. Fast vi hade bestämt att jag skulle bo hos honom ett tag framöver, han kunde ju inte ha på sitt samvete att hans kära lillasyster drömde mardrömmar utan honom.

Rösta på Lustfullt äventyr:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 röster, snitt: 3.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Lustfullt äventyr