Kompisens Tjej

Det var knappt att jag kunde fatta det själv, här satt jag i en taxi med kompisens flickvän. Lotta tittade in i mina ögon och hennes blick sade det som vi båda väntat på. Skulle vi våga? Vi talade om kroglivet men det enda jag kunde tänka på var hennes kön, hur våt och svullen hennes fitta var. Jag längtade efter att djupt köra in min nu stenhårda kuk i hennes blöta fitta. Plötsligt slog det mig hur absurd hela situationen var. Allt jag önskade var att vi båda skulle våga ta steget. Taxin stannade och vi klev ur, snöyran som slog mot mig fick mig att kyla ner minna ivriga tankar. Vi ilade kvickt ner för trappan till min källarvåning och slog snabbt igen dörren. Lotta var 25 år och två år yngre än jag. Hon hade blont långt hår och varma gröna ögon. Jag hade känt henne så länge som min kompis och hon varit ihop. Vi hade suktat efter varandra under de år som gått, när vi var tillsammans var det hon och jag som skrattade och min kompis var det femte hjulet. Upriktigt sagt så förstod jag inte vad hon såg hos min kompis, men det spelade ingen roll ikväll. Vi tog av oss ytterkläderna i hallen och ruskade av oss snöflingorna. Lotta fnittrade när ramlade omkull medan jag skakade ur snödropparna ur håret. När hon tog min hand så gick strömmen som en skänk från ovan, det blev becksvart och Lotta föll över mej med ett litet förtjust skri. Vi låg alldeles tysta på hallgolvet, allt jag hörde var snön vina utanför och Lottas hesa upphetsade andning. Hon kysste mig. Jag låg på rygg och hon satt gränsle över mig. Allt som var mellan våra kön var mina byxor och hennes trosor. Hon gned sitt underliv mot min gylf, jag kom nästan i byxorna. Kuken var stenhård och bultade, inget kunde hindra mig från att knulla Lottas härliga fitta. Jag lät försiktigt min ena hand försvinna in mellan hennes lår, hon var mjuk och len. Mina fingrar nuddade vid hennes fitta och hon flämtade till. Jag drog undan troskanten försiktigt och lät ett finger försiktigt känna på hennes blygdläppar, hon skakade till när jag fingrade på hennes klitoris. Hon darrade i hela kroppen -Jag måste få knulla dig., vi går in i sovrummet. Jag lyfte upp henne och bar in henne i sovrummet, Jag lade henne ner på sängen och tog av henne kläderna, och slet av mig mina. Jag höll på att explodera, jag darrade som ett asplöv av kåthet. Lotta tog av sig sina blöta trosor. -Jag vill ta dig bakifrån, sa jag. Lotta protesterade inte utan ställde sig på alla fyra med rumpan vänd mot mig. Sakta lät jag pekfingret glida in i henne. Hon stönade och tryckte sin svullna, våta fitta mot min hand när jag sakta fingerknullade hene. -Jag vill känna din kuk. knulla mig nu. Jag drog sakta ur fingret ur hennes varma blöta fitta, jag kände hur hennes fitta kramade om mitt finger. Fingret var blött och jag smakade på hennes fittsaft, hon smakade så gott. Jag tog tag i min stenhårda kuk och lekte försiktigt med ollonet mellan hennes blygdläppar. Hon gungade till bakåt och kuken åkte in i hennes fitta. Hon stönade till och hennes kropp började skälva. Det var så skönt, hon var så varm, mjuk och blöt. Hennes fitta slöt sig runt min kuk och hon fick mig nästan att komma direkt. Ljuset tändes och jag tittade ner. Jag såg hennes anus, och hennes fitta som rörde sig fram och tillbaka allteftersom jag juckade mot hennes skinkor. Jag kände att jag var på väg att komma och tog ett stadigt tag runt hennes höfter och tryckte in kuken till roten. -jag kommer snart. sa jag. Jag drog ut kuken en liten bit och körde in den till roten i hennes fitta igen. Nu var jag verkligen nära. Lotta tog sin högra hand och smekte mig på pungen. Jag kände hur det började på att sticka i fötterna, Jag smekte Lottas anus med pekfingret och kände upphöjningen på anus. Jag exploderade i en orgasm, jag kom så hårt att jag trodde att jag skulle göra illa henne. Lotta stönade till och började smeka sig. Kuken var fortfarande hård så jag knullade henne mer. Nu var Lotta nära att komma, hennes kropp var spänd som en fiolsträng. Medan jag knullade henne blötte jag mitt finger och stack det försiktigt in i hennes stjärthål och lät fingret rotera -ÅÅÅHH! Hon låt som om hon inte hade andas ut på flera timmar. Hennes kropp skakade och jag kände hur hennes stjärthål krampade runt mitt finger. Vi lade oss bredvid varandra i sängen och somnade. En vecka efter att detta hade hänt så gjorde hon slut med min kompis, vi blev inte ihop och det enda jag ångrar var att jag inte gjorde detta tidigare.

Kommentera Kompisens Tjej