Vikarien

Klockan var 18:47 tisdagen 18 juli 1992 och jag hade Kemi. Idag hade vi en vikarie, en otroligt snygg brunett. Eftersom det var sommar och dessutom mycket varmt i klassrummet på grund av den trasiga luftkonditioneringen, hade hon korta shorts och en vit T-shirt på sig. Min blick följde hennes smala brunbrända ben upp till de välformade låren. Hennes T-shirt dolde inget av de fasta brösten med bröstvårtorna synliga genom det tunna tyget. Ansiktet var perfekt skapat. Ögonen var klarblå och de perfekta, vita tänderna syntes mellan hennes glansmålade röda läppar. Hon slickade sina läppar med den perfekta tungan. Plötsligt var lektionen slut. När jag började gå mot dörren sa hon att jag skulle stanna och hjälpa henne städa. Jag gjorde som hon sade och lade ifrån mig böckerna på bänken igen. Hon stod framåtlutad med ryggen mot mig och jag kunde inte släppa hennes perfekta bakdel med blicken. Det var trångt mellan bänkarna och när jag skulle gå förbi henne vände hon sig plötsligt om och tittade ner på mina jeans. Mitt stånd syntes tydligt och jag blev tomatröd i ansiktet. Hon frågade mig om jag hade stoppat ner något i kalsongerna och plötsligt stack hon ner handen mellan mina ben! Jag visste inte vad jag skulle göra. Men hon bara log och tog ett steg närmare mig. Eftersom bänken var bakom mig kunde jag inte backa! Då kysste hon mig. Det var ingen liten kyss heller, utan en riktig tungrullare! Hon pressade mig ännu längre bakåt så nu låg halvlåg jag över bänken med henne över mig! Jag smekte hennes bröst medan våra tungor lekte i hennes vidöppna mun och hon stönade. Plötsligt drog hon tungan ur min mun och slickade sig leende om läpparna. Sen började hon knäppa upp mina jeans. Jag smekte henne på ryggen och drog T-shirten över hennes huvud. Hon lade sig över mig och slickade mina läppar tills jag inte kunde motstå lusten att kyssa hennes fuktiga läppar och tunga. Jag drog av henne shortsen och trosorna och smekte hennes slanka ben och stjärt. Hon tog av mig mina kalsonger med tänderna och satte sig grensle över mig. Seden började hon rida mig! Vilken otrolig känsla! Jag smekte hennes gungande bröst och hon lade sig över mig med händerna på mina axlar och tog i ännu hårdare. Hon flämtade vilt nu och red mig enligt konstens alla regler. Jag tog tag i hennes stjärt och hjälpte till. Herregud, så fin hon var! Hennes fitta var sammetslen och den kramade allt ur min kuk! Jag snurrade runt så att hon kom under mig. Sen vände jag på mig. Medan jag slickade hennes fitta sög hon min kuk för allt vad hon var värd. När jag fick utlösning täckte hon mitt ollon med sina underbara, mjuka läppar och drack samtidigt som hon slickade min kuk för att få ur sista droppen sperma. Hon var inte långt från orgasm själv, det märktes. Hon andades allt fortare nu och flämtade att jag inte skulle sluta slicka. När orgasmen kom skakade hon till och sjönk slutligen ihop flämtande över bänken. Jag såg min chans och stack in min kuk i hennes anus. Hon ryckte till men lade sig sen på alla fyra på golvet. Jag förde kuken taktvist fram och tillbaka medans jag ivrigt smekte hennes underbara bröst. Mina händer vandrade ner till fittan och jag stoppade in fingret sam- tidigt som jag ökade farten på min kuk. Jag lyfte upp henne och bar henne till närmaste vägg samtidigt som jag förde kuken fram och tillbaka i henne. Med henne tryckt mot väggen förde jag in kuken så djupt det gick och sen ut igen. Hon stönade och tryckte sina mjuka, välformade läppar mot mina och körde in tungan i min mun. Hon utforskade allt i min mun och jag kunde inte få nog av hennes indränkta tunga och läppar. Hon lade händerna på min stjärt och tryckte till för att få kuken ännu längre in i henne. Slutligen fick hon sin andra orgasm och hennes genomsvettiga kropp darrade till och blev stilla. Vi låg båda två på golvet och flämtade. Jag smekte hennes varma, mjuka kropp och hon log. När vi klädde på oss kom det in en klass i rummet! Alla skrattade utom lärarinnan. Jag vill ha ett ord med dig, sa hon och skickade ut alla andra. Hon var väl i 25-års åldern med mycket stora bröst och hyfsad kropp. Förutsättningen för att hon inte skulle tala om saken för rektorn var att jag visade henne vad jag kunde. Hon var inte så dum hon heller.

Rösta på Vikarien:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 3.57 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Vikarien