Ljuvliga svärmor, del 2

Eva och jag vaknar tidigt den här härliga midsommaraftonen, det är lika varmt i dag. Hon ligger på mage, naken som vanligt, har sparkat av sig täcket, med ena benet uppdraget ganska mycket. Jag viker en kudde på mitten, lägger den under magen på henne samtidigt som jag säger:

- Eva, ligg still.

Jag flyttar mitt ansikte ner till Evas fina rumpa, drar isär skinkorna, sträcker ut tungan och slickar från ryggslutet till hennes lilla kärleksknopp. På vägen stannar jag upp och leker lite runt anushålet, det får Eva att rycka till lite. Jag fortsätter mot musen, särar på läpparna, sticker in tungan så långt jag kan och tungknullar henne. När jag upprepat samma procedur en gång till skakar hon i en kraftig orgasm. Min kuk har ställt sig i givakt.

- Kan du inte suga min kuk, jag älskar verkligen det, frågar jag lite snällt.

- Nej, vet du va, d vi har redan diskuterat det, jag gillar det inte. Stoppa in kuken i fittan och knulla mig i stället.

- Kan du inte, bara lite innan.

Hinner inte ens pratat färdigt. Om hon bara visste hur hennes egen mamma behandlade min kuk med sin mun igår, då skulle hon få en chock, den kvinnan kunde verkligen suga kuk.

- Stoppa in den innan jag blir galen, skriker hon.

Vi knullar på som vanligt, jag hinner få två utlösningar, Eva säkert fem orgasmer.

Efteråt ligger vi kvar i sängen säkert en timma och bara njuter innan vi går till duschen. Vi äter en sen frukost, klär på oss, jag i ett par tajta vita jeans och en ljusgul skjorta med korta ärmar. Eva har satt på sig sin nya klänning som är rätt kort med knäppning fram, BH och trosor har åkt på idag, varför vet jag inte. Kan hända att Eva är lite blyg för Rolf. Hon har aldrig gillat Rolfs blickar.

På vägen till Anita o Erik stannar vi till för att köpa lite groggvirke och en blosterbukett till “min sköna härliga svärmor”. Vi är framme ungefär klockan ett. Anita o Erik kommer och möter oss vid bilen. Erik klädd som vanligt i skjorta och jeans, Anita i en kort kjol som täcker något mindre än halva låren och slutar strax under naveln och en topp som visar en stor del av magen, de BH- lösa brösten guppar lätt, ser att bröstvårtorna styvnat.

- Hej och välkomna, säger Erik.

Det märks att Erik redan börjat dricka grogg.

- Till dagens sötaste värdinna, säger jag och sträcker fram blommorna till Anita.

- Oh, till mig, tack ska ni ha. Anita ger mig en kram och en puss på kinden, samtidigt som hon säger tyst så bara jag hör:

- Tack för igår Bengt!

- Har Stina och Rolf kommit, frågar Eva?

- Nej, inte ännu, svarar Erik, det är bara dom vi väntar på. Maten är klar, kanske det passar med en öl så länge?

- Javisst, svarar jag.

- Du då Eva, frågar Anita? Jag har köpt ditt älsklingsvin, det är bara att ta för sig.

- Tror faktiskt jag ska ha lite vin, säger Eva och går till drickabordet.

- Erik kan du ta ut stolarna så kanske Bengt kan hjälpa mig hämta dynorna i källaren? Var ligger dom?

- Är inte säker, du får kolla i förrådet eller garaget.

Anita och jag går ner efter dynorna, hon före och jag efter.

- Vilken läcker svärmor jag har, säger jag uppskattande till Anita när vi kommit ner i källaren. Hon stannar och putar lite med sin läckra rumpa. Smyger upp bakom henne, trycker mig mot hennes rygg och stjärt så kuken lägger sig precis i stjärtskåran. Anita gnyr gillande. Drar upp toppen och börjar smeka de ljuvliga brösten. Ena handen glider in under kjolen och smeker musen utanpå trosorna. Hennes ena hand lägger sig på min kuk, hon klämmer lite lätt, kuken börjar röra på sig. Vänder på Anita för att ge henne en riktig kyss.

- Snälla svärmor, kan jag inte få känna din mun omsluta min kuk, bara en kort stund.

- Vet inte det, säger hon och tittar lite blygt på mig.

Jag drar snabbt ner mina jeans och kalsonger, Anita suger snabbt in kuken i sin mun, drar långa djupa drag i ett ganska lugnt tempo. Det är jävligt skönt, känner att jag är på väg att spruta. Efter en kort stund får Anita en halv deciliter i halsen.

- Tack svärmor!

- Nu räcker det, vi måste ha tålamod, säger Anita.

Vi snyggar till klädseln, letar reda på dynorna och går upp igen.

När vi kommer upp har Stina och Rolf kommit. Rolf är 45 år och arbetskamrat med Erik. Rolf är gift med Stina som är lite yngre, 36 år. Stina är lite mullig, har mycket mindre bröst men ändå har hon formerna på dom rätta ställena. Stina är klädd i en ljusblå klänning av det genomskinliga slaget, så jag ser att hon har en söt liten vit BH och ett par vita stringtrosor. Hejar artigt på Rolf, därefter omfamnar jag Stina, min kuk trycks mot henne, hon luktar ljuvligt, kuken ökar lite i storlek. Stina tittar med kåta ögon in i mina och ler.

- Varsågoda då, maten är serverad ropar Anita från altanen.

Erik undrar hur många som ska ha snaps. Alla svarar utom Anita och jag. Vill vara förberedd för en eventuell het natt med Anita. Jag räknar till 7 snapsar för Erik och Rolf, 2 för Stina och Eva. Vad har hänt med Eva undrar jag för mig själv, hon har aldrig druckit snaps förut. Klockan har hunnit bli 8 och de flesta är riktigt i gasen speciellt Erik o Rolf som nu lyckats klämma några groggar också. Även Stina verkar dragen, hon sitter hela tiden nära mig, hon vill gärna ta på mig. Ibland lägger hon sin hand på mina lår, smeker mig, låter sin hand smeka min kuk som växer lite för var gång hon rör den. Stina tittar mig på mig och säger:

- Vilken stor kuk du har, är du kåt på grund av mig, en gammal tjock kärring?

- Du är inte så gammal, riktigt sexig är du också.

- Tack lilla vän.

Hon stryker mig över kuken igen som tycks vara på väg ur byxorna.

- Oj, säger hon och tittar på mig.

Klockan 9 tycker Erik att det ska bli dans och så blir det.

- Kom Anita, säger han, vi ska dansa nu. Hon följer med lite ovilligt, hon vet att Erik blir så vinglig på dansgolvet när han har druckit.

- Eva, ska vi dansa, frågar Rolf?

- Ska du inte dansa med din fru, frågar Eva?

- Nej, hon dansar inte så gärna.

- Då så, säger Eva och följer med in i huset till vardagsrummet där bord och fåtöljer flyttats åt sidan.

Dags att tömma blåsan för mig, går till toaletten för att pissa. På vägen ut kollar jag in de dansande paren, ser att Eva och Rolf nästan står still på dansgolvet och Rolf har ena handen innanför Evas klänning, han smeker hennes bröst, andra handen smeker Evas rumpa under klänningen. Hon verkar njuta av behandlingen.

- Nä nu jävlar, säger jag så tyst att ingen hör, tar ett kliv mot dom men ångrar mig och går därifrån, går ut på altanen, tar en öl.

Undrar var Stina tagit vägen, går in igen, ser att det lyser i ett av de små rummen. Tittar in och ser Stina stå framför spegeln. Hon smeker sina bröst, stryker sig över stjärten. En hand åker under klänningen, hon smeker sin mus. Plötsligt hör jag henne säga:

- Lilla Stina, du kanske inte ser så illa ut när du till och med kan kåta upp en 19- åring.

Hon ser mig i spegeln.

- Bengt, kom in till mig, jag är så jävla kåt nu, du måste knulla mig nu.

Den fule vaknar inom mig. Låser dörren, går till Stina och börjar försiktigt klä av henne samtidigt som hon börjar fingra på mina byxknappar för att komma åt min kuk. Får av henne klänningen, fingrar på BH- spännet. Hon har bara trosorna kvar nu. Stina sliter av mig byxorna, tar tag i kuken och börjar suga. Hon kan inte mäta sig med Anita när det gäller kuksugning men det är ändå väldigt skönt.

Efter en stund känner jag de välbekanta ryckningarna i kuken. Drar snabbt kuken ur hennes mun. Stina sliter av sig trosorna, hon lägger sig på mage på bordet med fötterna i golvet, jag särar på hennes ben. Vilken härlig syn trots att hon har en ganska stor häck. Jag ställer mig på knä, drar isär hennes skinkor, sticker in min darrande tunga i den nu sjöblöta rakade musen. Jag slickar i mig allt hon har att erbjuda, därefter kommer hon i en kraftig orgasm, ingen därute hör något eftersom musiken är på så högt. Trycker in min dunkande kuk i fittan utan problem. Sträcker fram händerna och smeker dom små brösten samtidigt som jag låter mitt hammarskaft i snabbt takt dunka i botten på den här ljuvliga fittan. Nu dröjer det inte länge förrän det är dags för mig att spruta.

- Vänta, säger Stina, jag vill ha din härliga vätska i munnen, jag gillar smaken av sperma, det är så härligt.

Jag hinner precis få in mitt svullna ollon i hennes mun då min laddning sprutar ner i halsen på Stina.

- Tack Bengt, säger hon leende, det här var precis vad jag behövde.

- Det är jag som ska tacka, svarar jag samtidigt som jag klär på mig.

Går ut till de andra.

- Var är de andra, frågar jag Anita som läppjar på en drink.

- Erik har somnat, Eva och Rolf dansar fortfarande därinne, dansar och dansar är väl synd att säga, dom vaggar i takt med musiken. Var Stina är vet jag inte.

- Gick förbi rummet utanför toaletten, hon ligger och sover.

- Bra, svarar Anita, hon blev ganska berusad, kanske hon behöver sova.

Efter en stund kommer Eva och Rolf ut till oss för en öl, Eva har blossande röda kinder, det är inte så svårt att räkna ut vad de sysslat med.

- Vafan är Stina, frågar Rolf?

- Hon har lagt sig, svarar Anita.

- Ni ser ut att ha tråkigt, säger Eva lite sluddrande.

Undrar hur mycket hon fått i sig, tänker jag lite undrande.

- Nej fan, vi går in och dansar igen, säger Rolf och sliter med sig Eva.

- Får man dansa med svärmor, frågar jag?

- Klart du får, svarar hon och vi går in.

Vi dansar en liten stund när jag säger till Anita:

- Tror dom inte att jag märker att dom hånglar på dansgolvet.

- Äsch, det är väl inte så farligt, låt Eva ha lite roligt. Förresten gör likadant vetja, säger Anita och tittar på mig med en sugande blick.

Börjar försiktigt smeka den läckra kroppen. Mina händer far fram överallt, på rumpan, under kjolen, på brösten både utanpå och under toppen. Vid ett lämpligt tillfälle när ingen ser lättar jag försiktigt på toppen och nafsar i Anitas härliga vårtor.

- Du gör mig plaskvåt i trosorna, säger hon.

- Det är meningen förstår du.

Min Eva hånglar med en man samtidigt som jag kramar och smeker svärmor och det på SAMMA DANSGOLV. Den tanken får kuken att styvna rejält.

I samma ögonblick tar musiken slut, Anita tycker det är dags att bryta upp, Eva och Rolf tycker inte det, men går med på att sluta.

Rolf ger Eva en lång puss som hon med glädje besvarar, tackar för dansen och går in till Stina. Eva och jag går till vårt rum.

Efter den här mängden alkohol Eva intagit så ramlar hon praktiskt taget ner på sängen och somnar direkt. Tar av henne klänningen, BH:n och trosorna åker samma väg. Särar lite på fittan och ser att hon är plaskvåt efter Rolfs behandling, därefter lägger jag på henne ett täcke.

Hoppas hon sover nu, tänker jag och går ut ur rummet, stänger dörren efter mig. Det första jag ser är Anita stående i hallen med morgonrock på sig.

- Äntligen du och jag ensamma säger hon, samtidigt som hon sakta öppnar morgonrocken och visar mig att hon är helt naken under den.

- Vilken förbaskat härlig svärmor jag har, vilken kropp du har, säger jag och tar henne i handen och vi går tillsammans till det lilla huset som står på gården, det brukar ibland användas som extrarum.

Under de fyra timmar vi har för oss själva upptäcker jag att det fanns saker man kan göra med en kvinna jag inte ens vågat drömma om. Klockan 5 återvänder vi till huset, jag totalt utpumpad efter 4, eller var det 5, kanske 6 utlösningar.

- Anita, du är underbar, säger jag.

- Jag vet, svarar hon, du är alltid välkommen att knulla svärmor.

- Försökte få Eva och suga kuk imorse, men det var omöjligt.

- Tur att du har Anitas lilla sugmun som gillar stora kukar, svarar hon samtidigt som hon greppar om kuken en sista gång innan vi skiljs åt.

- Puss och god natt.

- Puss, svarar jag.

Rösta på Ljuvliga svärmor, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (59 röster, snitt: 3.85 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Ljuvliga svärmor, del 2”

  1. Buu!:

    Helt rätt. Alla svärmödrar skall knullas med både små och stora kukar, de tar den kuksom STÅR redo.

Kommentera Ljuvliga svärmor, del 2