Ljuvliga svärmor, del 1

Det är dagen före midsommar och det är väldigt varmt. Eva och jag håller på och städar lite i garaget iklädda minsta möjliga plagg, jag har endast ett par väldigt små badbyxor på mig, Eva har på sig den nyinköpta bikinin som för övrigt också är liten, nästan oanständigt liten.

- Här är den ju, säger jag.

- Vadå, frågar Eva?

- Den här jäkla borrmaskinen jag lånade och som din pappa tjatate om sist vi var där. Ska vi inte åka över med den till honom, han vill så gärna få upp det där vindskyddet till midsommarfesten i morgon.

- Det klarar du väl själv så fortsätter jag med städningen.

- Jaja, svarar jag och lägger in maskinen i bilen som är stekhet och inte har vi någon airkondition heller.

- Det kunde vara varmare, skrattar Eva.

Svärmor Anita och svärfar Erik bor på andra sidan stan, c:a två mil från oss i ett ganska stort hus som ligger lite enskilt men ändå mitt i smeten, det är nog den stora häcken runt huset som gör att det känns lite enskilt.

Säg inte att dom inte är hemma, tänker jag för mig själv när inte bilen är hemma. Då lägger jag borrmaskinen på altanen. Lägger maskinen där och är på väg ut igen.

- Hej Bengt.

Det är svärmor som ligger ute i trädgården och solar. Såg inte henne först. Eva är som en kopia av Anita, samma slanka midja, häftiga rumpa och stora bröst. Anita ligger på rygg på en filt iförd ett par ytterst små bikinitrosor och en överdel utan axelband, den är så smal att den precis täcker bröstvårtorna, visste inte att Anitas bröst var så fina.

- Hej, svarar jag lite skamset, vågar knappt titta på svärmor där hon ligger nästan naken framför mig.

- Jaså är det du som hälsar på mig? Är du på väg till badstranden?

- Vadå, badstranden, nej det är jag inte?

- Ja, med tanke på att du bara har ett par små badbyxor på dig, är Eva med i bilen?

- Oj, badbyxorna glömde jag bort, Nej, Eva är inte med.

- Tänkte att Erik ville ha sin borrmaskin tillbaka, la den på altanen, fortsätter jag.

- Vill du inte ha något att dricka i värmen, frågar Anita?

- Jag har lite bråttom hem, vi städar garaget, svarar jag.

- Kan du inte göra mig en liten tjänst först, frågar hon?

- Ja men Erik då, är han inte hemma, frågar jag tillbaks?

- Han har sista eftermiddagsskiftet, han har just gått i väg till jobbet.

- Vad var det svärmor ville ha hjälp med?

- Det här, svarar hon och sträcker mig sololjan. Smörj in mig på ryggen är du snäll, Erik hade nog ändå inte gjort det, han tycker sololja är trams, man ska bli solbränd utan en massa oljor. Sekunden efter har hon vänt på sig och ligger nu på mage med armarna sträckta uppåt och benen en bit isär.

- Var snäll och knäpp upp BH:n i ryggen först så du kommer åt överallt och så den inte blir kladdig.

- Javisst.

Ingen vit rand efter BH:n, alltså brukar Anita sola utan toppen. Bara det får kuken att växa en tum. Jag ber henne lyfta på sig lite så jag kan dra bort den lilla tygbiten som kallas BH. Fan vilka bröst, puuuuh. Blir lite upphetsad av situationen, jag ensam med svärmor som nästan är naken i deras trädgård. Har inte sett svärmor så här förut.

Mina händer darrar lite, tänk att få smeka den här underbara varelsen. Har faktiskt många gånger jämfört Eva med Anita och Anita kan på alla sätt matcha sin dotter trots att hon är 42 år mot Evas 19 år. Har faktiskt varit kåt på Anita många gånger, har till och med tänkt att det är Anita jag knullar och inte Eva.

Häller på lagom med olja och börjar smörja in den på ryggen. Är mjuk och lätt på händerna, jag tar god tid på mig, är väldigt noga med att smörja varje bit av svärmors lena och sköna hud på ryggen.

- Vilket härligt handlag du har Bengt, du har så mjuka händer, det är så skönt, säger Anita plötsligt, men glöm inte sidorna.

Innan jag ens hunnit reagera har hon rest sig på armbågarna, vilket gör att jag får full insyn till brösten som hänger fritt med varsin styv bröstvårta.

Jag sätter mig lite försiktigt på Anitas lår. Hon rycker till lite. Tar lite sololja på händerna och skrider till verket. Håller på länge med sidorna, känner bröstens härliga mjukhet. Kuken är nu ganska hård, den håller på att spränga badbyxorna känns det som, den är farligt nära skrevet på Anita, vid några tillfällen känner jag att kuken nuddar stjärtskåran på svärmor. Blir orolig, men hon tycks inte märka det, eller har hon gjort det. ?

Nu lyder mina händer mig inte längre, dom fångar upp varsitt bröst och smeker dom sakta och lätt, nyper lite försiktigt i bröstvårtorna. Bryr mig inte om kuken längre, jag gnider den konstant mot Anitas stjärt. Jag håller nog på i fem minuter och smeker brösten.

- Vad skönt det är med en riktig svärson som är välutrustad, säger hon efter en stund. Kan du inte smörja in benen också?

- Självklart svarar jag med en röst som knappt bär.

Hon särar på benen en bra bit, så pass mycket att blygdläpparna sticker ut ur dom små trosorna som är väldigt smala i grenen närmast som stringtrosor. Börjar med ena benet nere vid fötterna och vandrar uppåt till halva låret, gör därefter samma sak med det andra benet. Som avslutning smörjer jag sakta och försiktigt de översta delen av låren. När jag når ljumskarna börjar hon gny och röra på stjärten. Är farligt nära hennes fittläppar, skulle helst vilja lägga dit tungan men vågar inte.

- Måste nog åka hem så inte Eva saknar mig.

Plötsligt reser hon på sig utan att vara blyg för sina nakna bröst.

- Du kan inte gå härifrån i det tillståndet, säger hon och tittar på min kuk som står som ett spett i byxorna. I samma ögonblick drar hon ner mina shorts, kuken far ut som en pistong och slår upp mot magen.

- Brukar Eva suga av dig när ni knullar, frågar hon plötsligt.

- Nej, svarar jag, hon gillar inte att suga kuk, fast jag älskar det.

- Svärmor ska visa lilla Bengt vad min sköna mun kan göra för en ung styv kuk.

Lägger mig på rygg på filten, kuken pekar rakt upp, Anita slukar kuken. Fy fan vilken mun tänker jag och bara ligger och njuter. Tar tag i Anitas höfter, lyfter upp henne så rumpan hamnar lagom för min tunga i 69- ställning. Drar den lilla trosan åt sidan, lägger tungan i springan, lapar i mig hennes fittsafter.

Anita tar kuken ur munnen för att lägga den mellan brösten för att bröstknulla mig. Har hela tiden tungan i hennes mus, vispar runt, smakar av klittan som står ut som en liten kuk. Det nästan sprutar ur hennes fitta när det går för henne.

- Nu Anita, jag kan inte hålla emot längre, måste spruta nu.

Med en snabb rörelse suger hon in kuken i munnen, bearbetar kuken på ett härligt sätt. Sekunderna efter sprutar jag min största laddning någonsin, och det i svärmors glupska mun. När jag har tömt mig helt omfamnar jag Anita, ger henne en puss, känner en salt smak, en liten smak av mig själv.

- Tror att det är bäst jag åker hem nu. Tack sköna svärmor.

- Tack själv, kommer ni hit i morgon, frågar hon?

- Hur kan du fråga så, självklart gör vi det. I morgon måste jag få prova om din fitta passar min kuk, säger jag med glimten i ögat.

- Försök att vara försiktig med spriten i morgon, säger Anita, så får vi se om inte vi kan ordna det. Du vet väl att Erik brukar bli aspackad på midsommrarna och somna tidigt. Eva har ju ärvt den egenskaen av Erik.

- Om du sköter dina kort rätt, fortsätter Anita, kan vi få HELA LÅNGA NATTEN för oss själva, då ska jag visa ett och annat som din lilla svärmor gillar.

1 svar to “Ljuvliga svärmor, del 1”

  1. linda:

    svärmor del 3 ser jag fram emot…
    råkade läsa del 2 före 1 *skratt*

Kommentera Ljuvliga svärmor, del 1