Livat på landet

“Connys Hjälpande Hand”

- Men Hanna för fan, stå inte och dröm! Täck henne! Rör på benen!

Conny gastade argt, viftade och gestikulerade. Hanna spratt till, spände benmusklerna och satte fart mot den rödhåriga tjejen som var på väg upp mot målet, det var en fråga om sekunder innan hon hade bollen, redo att göra mål. Just som Hanna nådde fram att täcka, passade den långa blonda centertjejen bollen till Hannas motståndare, som ganska lätt dribblade förbi Hanna, tog ett par små steg för att sedan, snyggt och prydligt, placera bollen i övre högra krysset, där stackars Rebecca i mål var helt oförmögen att nå den.

Hanna blickade förtvivlat upp mot klockan, 87:18. Inte en suck att dom skulle kunna peta in två mål på den lilla tid som fanns kvar. Dom hade förlorat, och det var Hannas fel. Hon kunde känna Connys arga blick i nacken, och aktade sig noga för att titta bort mot avbytarbänken. Fan också, tänkte Hanna.

Resten av matchen gick i motvind, bortatjejerna pressade dem hela tiden bakåt mot målet, och trots att Hanna gjorde ett par fina insatser kändes det hela hopplöst. Den sista matchen som kunnat bättra på deras ställning i ligan hade gått åt helvete, och Hanna kände redan att hon skulle få utstå en hel del skuld för det. Trött hängde hon med huvudet, sträckte ut på nacken och suckade tungt. Hon hörde knappt när pipan blåste av, och bortalagets hejarklack började jubla.

Hanna gjorde misstaget att titta bort mot tränarna, och hennes blick sögs direkt fast i Connys eldande ögon. Hanna tittade skyggt bort mot mitten av planen, där tjejerna redan börjat ställa upp sig för tack-för-god-match. Handskak, klappar på axeln och utbyte av små fåniga jävla klubb- flaggor, allt ackompanjerat av grannbyns hejarklack, Hanna ville bara dö.

Stämningen i omklädningsrummet var minst sagt tryckt, inte ens Mariah vågade prata med henne. Hanna svor tyst och undrade hur länge det här skulle fortsätta, hon hade redan tidigare haft problem att hävda sin position i laget, alla visste att hon praktiskt taget sög på fotboll. Det som fått henne och fortsätta var Conny, hon hade varit kär i honom sedan barnsben, och det hade inte blivit bättre med stigande ålder och hormoner. Som om hennes tankar frammanat honom som en ande i flaskan, stod han nu i dörröppningen med en bestämd min. Hanna, jag vill prata med dig i kanslirummet. Nu.

Fan, tänkte Hanna, inte nog med att hon skulle få en utskällning, han ville att alla skulle höra det också. Kunde han inte varit taktisk nog att vänta tills efter de bytt om och duschat, kanske till och med på hemvägen? Hanna svor tyst medan hon rev ihop sina grejer, hela världen hade verkligen bestämt sig för att vara emot henne idag.

De andra tjejerna vände sig och såg allvarligt på henne när hon gick genom omklädningsrummet. “Dead girl walking” tänkte Hanna där hon gick, som i sirap, den korta sträckan fram till dörren, brydde sig inte ens om jackan, utan gick med tunga steg in i det angräsande rummet. Stäng dörren.

Alltid något, tänkte Hanna. Nu slapp i alla fall de förbipasserande höra alla smärtsamma detaljer. Conny var inte direkt känd för att ha en mjuk och välanpassad röst. Hon stängde dörren. Hanna, vad i helvete tänkte du på? Tror du att du har hur långa ben som helst? Du måste för fan ligga som en igel på den där rödluvan om du ska kunna stoppa henne! Hon gick ju för fan rakt igenom dig, du försökte ju inte ens!

Hanna stod tyst och såg rakt ner i golvet. Hon hade inget att säga, inte ens ett “förlåt”. Asså Hanna jag vet fan inte vad vi ska göra. Du har i praktiken sovit dig igenom de senaste fem matcherna, du gör ingenting på träningarna, visar ingen som helst laganda. Jag börjar ärligt talat få svårt att motivera din plats här i laget, det finns många yngre tjejer som har betydligt mera go än du har, och vi behöver all hjälp vi kan få nu när vi snart ligger sist.

Hanna tittade uppgivet upp. Hon hade förstått vad det var frågan om redan på Connys blick, men att få det upptryckt i ansiktet var lik förbannat smärtsamt. Är det nåt problem jag bör känna till? Äter du ordentligt? Har du problem med killen din?

Heh, vilken jävla kille? tänkte Hanna. Det kanske är det som är problemet, din jävla hingst. Om inte du stått där och varit så förbannat läcker hade jag kanske kunnat koncentrera mig, eller slutat i laget för länge sedan. Högt sade hon: Näe, det är bra. Jag har varit lite trött, bara. Svårt att sova och så. Conny tittade klen- troget på henne. Du dricker väl inte för mycket? Jag har hört att ni brukar ha rätt vilda fester uppe på Raggarkullen, och vad jag förstått brukar ni inte ha problem att fixa sprit, den där Sudden eller Kludden eller vaffan han heter säljer ju för fan hemkört till dagisbarn! Äh, jag dricker inte så mycket. Inte mer än nån annan i laget. Jag är trött bara. Jaja, om du säger det så. Men om det är nåt så vill jag att du talar om det för mig. Jag kanske kan hjälpa dig.

Åh, om du bara visste vad du kunde hjälpa mig med, tänkte Hanna. Du skulle kunna hålla mig i dina stora håriga armar och slita isär mina kläder, slänga upp mig på en massagebänk och. Vad är det? Conny tittade fundersamt på henne. Hanna tittade oförstående tillbaks, men insåg snabbt att hon hade ett fånleende på läpparna, och att hennes ögon vandrat rakt ner i höjd med Connys shorts när hon drömt sig bort.

Conny lade ner pappersbunten han stått och viftat med, och gick runt skrivbordet. Han ställde sig framför henne, lutade sig fram och tittade henne rakt i ögonen. Jag ser ju att det är något. Du verkar ju helt väck. Tar du några jävla piller, eller? Bara p-piller, sade Hanna utan att tänka sig för. Hon rodnade och tittade ner, utan att inse att hon återigen stirrade rakt ner i shortsen på honom. Conny sade ingenting, följde bara hennes blick och sedan tillbaks igen. Han sträckte på sig, backade ett steg och återgick till sin plats bakom skrivbordet. När Hanna såg hans profil tyckte hon sig se att den gigantiska bulan innanför shortsen såg ut att strama lite mer än vanligt, och hon rodnade igen. Ja, det var ju bra. Jag vill inte att du ska råka ut för några tråkigheter.

Hanna kunde inte förmå sig att sluta drömma, hon kände hur safterna rann till och pulsen började slå. Utan att tänka sig för tittade hon upp, fångade Connys något nervösa blick och sade: Jag har ingen kille!

Conny stannade upp, halvvägs i färd med att samla ihop någon bunt papper. Han tittade en lång stund på henne, och sade sedan: Jaså? Det var konstigt. Jag menar. Det trodde jag du hade. Du verkar vara sån. “Sån?” sade Hanna, uppriktigt förvånad över hans ordval. Ja alltså, som har varit med. Alltså erfaren eller. Du går väl hem hos grabbarna? Var inte du ihop med han Jonas i B-laget? Jo men det var ju flera år sen! Jag har inte haft en kille på säkert två år! Inte? Fan, tiden bara springer iväg. Ena stunden är ni små goa töser som fnittrar omkring och sparkar lite boll, och utan att man vet ordet av står ni där med. Conny kom av sig.

Hanna stod tyst, helt förbluffad över hur samtalet hade vänt. Hon tittade ner i golvet igen, sparkade ett osynligt gruskorn ur skon och tittade sedan långsamt upp. Conny började rafsa med papprena igen, och verkade helt glömt att Hanna var i rummet. Kan jag gå nu? Conny tittade upp, lite lätt röd i ansiktet. Han svarade, med okaraktäristiskt låg och skrovlig röst: Ja, vi var väl klara med varandra. Du får stanna i laget, men då vill jag se lite mer aktivitet på planen, och du ser till att fortsätta komma på träningarna! Det ska jag. Tack, Conny. Jag ska skärpa mig. Det hoppas jag. Hanna vände sig om för att börja gå, men Conny fortsatte:

- Och du ska inte vara ledsen för att du inte har nån kille. Det finns massor av sjyssta grabbar därute som. Han tystnade igen. Alltså jag vill bara. Att du ska ha det bra. Alltså att du mår bra och får det du. Ska.

Hanna visste inte vad hon skulle säga. Hon fortsatte gå, långsamt som i trance, och innan hon visste vad som hänt stod hon i omklädningsrummet igen, i full färd med att ta av sig fotbolls- kläderna. De andra tjejerna var redan klara och på väg hem, hon hörde ingen säga hej, hon tittade inte ens på dem. Mariah hade redan dragit med sin kille, dom skulle ut till Mariahs föräldrars sommarstuga och. Knulla. Knulla varandra hårt och brutalt, så länge de ville, så ofta de ville, tills de tuppade av, utan några som störde, helt fria att pröva allt. Fan.

Hanna suckade tungt, slet åt sig handduken och schampot och äntrade duschen. Hon pep till när den kalla vattenmassan sände en chockvåg genom henne, och bröstvårtorna styvnade på direkten. Fort vred hon om reglaget, och strax strömmade ångande varmt vatten över hennes svettiga kropp. Hon började skrubba sig, gned tacksamt bort jord och gräsfläckar från knän och armbågar, masserade ett ömt blåmärke på smalbenet efter sammandrabbningarna med den rödhåriga yttertjejen. Lite schampoo, mycket lödder och tvåla in huvud, axlar knä och tå, knä och tå. De styva bröstvårtorna gjorde sig påminda, och hennes tankar började rusa upp igen.

Hon såg Conny vräka ner henne på sitt skrivbord, klösa ner hennes shorts till knävecken och dra fram sin bultande påle, böja hennes armar bakåt mot bordsskivan och brutalt sära hennes ben. Hon gnydde lätt när hon tänkte på det, och händerna började massera de bultande bröstvårtorna, glatta av vatten och schampoolödder. En hand sökte sig ner över magen, fort in mellan benen, löddrade ner hela hennes mus, de skrynkliga blygdläpparna, och raskt hade hon ett finger på sin klitoris, och de skarpa små stötarna for rakt upp genom hennes mage, upp mot brösten och ut i vårtorna.

Hon kved när hon fingrade sig själv, vred och vände på sin löddriga kropp och gned rumpan mot duschslangen. Hon satte sig ner på huk, tog schampooflaskan och placerade den strategiskt rakt under sig, precis så att korken nådde upp till det plasktvåta fitthålet. Hon sänkte sig långsamt ner, darrande av kåthet, och ett svagt stön undslapp henne när hon kände den kalla plasten tränga upp i hennes inre. Raskt drog hon sig upp, kände suget efter korken, och sänkte sig raskt ner igen.

Hanna visste att det här var helt idiotiskt, vem som helst skulle kunna komma in, men hon skulle ha ett par sekunders förvarning. Som extra säkerhet ställde hon ner duschen till bara en stril, så att hon tydligt skulle höra om det klickade i dörren.

Upphetsad till bristningsgränsen böjrde hon sig fram, med stjärten i vädret, och fattade schampoo- flaskan i ett järngrepp, förde den långt upp i sin hungrande fitta och började knulla sig själv med den avlånga plastcylindern. Hon vilade sitt huvud mot kakelgolvet, och lät sin andra hand smeka sig över låret, neråt bakåt över skinkorna, lät ett finger vandra nerför stjärtskåran, lät lite schampoo glatta upp stjärthålet innan hon vant tryckte in ett finger till första leden. Den välbekanta känslan av nära förestående orgasm sprang upp i henne, och hon tryckte fingret i botten medan hon pumpade på med schampoflaskan. Snart kom hon i en lång ljudlig orgasm, och hon sjönk ihop på golvet, med flaskan fortfarande begravd mellan de bultande fittläpparna.

Hon drog ur flaskan och reste på sig, knäsvag och efterkåt. Hon avslutade sina bestyr i duschen, och skulle just till att gå då Conny uppenbarade sig i dörröppningen, helt naken med ett stånd som skulle hedra vilken flaggstång som helst. Han sa inte ett ord, utan gick bara rakt fram till henne, med sin kuk i handen. Jag tror att det är det här du vill ha. Vänd på dig så ska du få lite.

Hannas huvud rusade av tankar och intryck, efterdyningarna från orgasmen gjorde henne trögtänkt och dimmig. Connys entré hade förvirrat, skrämt och eggat henne totalt. I brist på bättre idéer vände hon sig helt enkelt om, och tog spjärn mot kakelväggen.

Raskt kände hon två gigantiska händer fatta tag i hennes bröst, med jättelika fingrar som började smeka hennes glatta bröstvårtor. Hon kved lätt när han hittade precis rätt, och svankade vällustigt med stjärten, började gnida sina våta skinkor mot hans eldiga kuk. Conny lät en av händerna vandra ner längs hennes skälvande kropp, ner mellan benen, hittade snart Hannas klitoris och började smeka. Hanna skälvde till, och drog med ett gråtande läte häftigt efter andan. Herregud så kåt du är! Jag tror bestämt du behöver en rejäl omgång.

Hanna var mållös, hon förmådde inget annat än att undslippa små pip och läten när Connys monstruösa labbar expertmässigt levererade henne den högsta graden njutning. Hon gned sin stjärt längs hans praktfulla stake, och kände sitt anus pulsera av friktionen.

Conny verkade visserligen gilla behandlingen, men snart kände hon hans händer grabba tag runt hennes axlar, och han vred henne helt om. Hon tittade rakt upp i hans ansikte, och såg inget annat än ren kåthet. Han lät sina händer glida ner längs hennes sidor, för att fatta henne runt låren och lyfta henne rakt upp. Hanna sträckte sig ner och styrde hans kuk rakt mot hennes trånande fitthål, hon rös när hon kände den heta, pulserande lemmen i sin lilla skälvande hand. Strax förde hon den in i sin pulserande fitta, och världen exploderade runt henne. Hon kastade huvudet bakåt, stönade djupt och fattade ett kraftigt grepp bakom hans breda axlar. Ååh. Knulla mig nu för fan! väste hon.

Conny löd. Med vana, vältajmade drag började han stöta sin enorma murbräcka rakt upp i henne, ollonet skrapade längs den inre fittväggen och sände små stötar upp i hennes mage. Hanna kved oavbrutet, och andades i små, krampaktiga andetag samtidigt som hon med skälvande underliv började jucka emot. Sina ben hade hon låst i ett järngrepp bakom Connys rygg. Knulla mig, Conny! För faan! Jag vill ju ha dig.

Conny ökade takten något, lät sina fingrar vandra längs hennes skinkor. Hanna kände hur de sakta men säkert grävde sig djupare och djupare in, och innan hon visste ordet av hade hon ett finger begravet i sitt stjärthål. Hon ryckte till och spände ringmuskeln hårt om fingret, men fann snart att det inte hjälpte. Connys pekfinger trängde djupare och djupare in, och snart fann Hanna att hon inte kunde hålla emot. Hon drog sig upp mot Connys bröst, skrek ut sin extas mot hans håriga bringa. Conny fångade hennes huvud och tryckte henne till sig, som om han tröstade henne.

Hanna kom i en flod av orgasm som sköljde över henne precis som det strilande duschvattnet rann utmed hennes rygg. Hon knep ihop stjärthålet och spände alla muskler i sin lilla kropp, låste fast Conny och hans kuk i ett järngrepp. Som ett asplöv skakade och darrade hon alltmedan hennes orgasm växte, och Conny höll henne hårt intill sig. Med ansiktet tätt intill hans bröst kved Hanna oavbrutet, ackompanjerat av Connys tunga stön.

Efter ett tag slappnade hon av, och släppte bengreppet om hans höfter. Hon gled bakåt mot väggen, och sjönk ner till golvet, helt utkörd. Conny sjönk ner med henne, lutade sig över henne och kysste henne djupt.

Hanna var oförmögen att tänka en enda klar tanke, så fruktansvärt slutknullad var hon. Hennes stjärthål pulserade fortfarande, och slidan kändes dubbelt så stor som förut. Conny kramade och kysste henne ömt, för att sedan resa på sig.

Hanna tittade med sina djupa rådjursögon, något rödsprängda av ansträngingen, och viskade: Fan va skönt det där var. Tack! Conny log lite, böjde sig ner och hjälpte henne på fötter. Han stängde av vattnet, tog hennes handduk och började badda henne. När de kom ut i omklädningsrummet tog han sina egna kläder, drog på sig det allra nödvändigaste och vände sig för att gå. Vid dörren sade han: Jag hoppas du fortsätter komma på träningarna.

Och så var han borta. Hanna log för sig själv medan hon drog på sig de sista kläderna och försvann ut genom dörren. Låste upp cykeln, äntrade sadeln något ömt och satte fart hemåt. Hon log igen. Nu jävlar skulle Jenny få höra.

Jo, nog fan tänkte hon komma på träningarna alltid.

Rösta på Livat på landet:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 3.45 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Livat på landet