Lisa och jag i porraffären

Lisa och jag tänker fortsätta våra gruppsexeskapader och jag vill därför köpa nya sexiga underkläder till Lisa. Vi har tänkt att förföra Bettan, en av mina gamla älskarinnor som enligt rykten även är bisexuell. Vi ska träffa henne samma kväll och måste därför fixa underkläderna snabbt. Vi går till en affär vars huvudvara är videofilmer men som även säljer andra sexprylar. Vi förklarar för expediten att vi måste ha kläderna ikväll och därför inte kan komma tillbaka om de inte skulle passa och ber att få prova dem i affären. Det blir naturligtvis blankt nej men efter att jag förklarat att vi betalar för de kläder vi provar, oavsett om de passar eller inte ger han med sig och låter Lisa använda kontoret som provrum. Lisa går in och provar valda underkläder och ropar sedan på mig. Hon ser fantastisk ut. Hon har valt en röd bh med små hål i mitten där hennes stora bröstvårtor sticker ut, och en likaledes röd trosa med slits i grenen. Man kan se en skymt av hennes rakade fitta. Jag funderade på en teddy, säger hon, men jag tror Bettan föredrar mig så här. Vad tror du? Du ser underbar ut, men jag tycker du är oemotståndlig hur du än är klädd. Så jag kanske inte är rätt person att avgöra det här. Jag drar henne till mig och kysser henne djupt. Mitt ena finger söker sig in genom hålet i trosorna och hittar hennes skåra. Hon är plaskvåt. Vad säger du om att fråga expediten. Han har aldrig sett dig i sexiga kläder förut, så han borde kunna ge en opartisk bedömning. Lisa nickar tyst och hennes djupa andhämtning visar att hon är lika upphetsad som jag. Som oftast vet hon vad jag är ute efter och jag förstår att hon redan kan känna honom i sig. Hon har flera gånger talat om för mig att det är vid sådana här tillfällen som hon blir som mest upphetsad. I förväntans tid. Ropa på honom, viskar hon hest, medan hon drar sig undan mina mer och mer krävande smekningar När han kommer in till oss inser jag för första gången hur ung han är. Mycket yngre än jag, kanske till och med lika ung som Lisa. Visst ser hon underbar ut, säger jag. Han svarar inte utan bara står där med hakan nere vid knäna. Jag förstår att det pågår en febril aktivitet i stackarens huvud. Att han vill, vet jag. Ingen man kan se Lisa som hon är just nu utan att åtrå henne. Men kommer han att våga?

I samma ögonblick som jag tror att han ska gripas av panik och rusa ut från kontoret lutar sig Lisa lätt bakåt mot skrivbordet och särar, nästan omärkligt, på benen. Sina vackra händer har hon på skrivbordsskivan bakom sig. Hela hennes kropp säger att hon är redo för oss, vill ha oss, måste ha oss. Som så många gånger tidigare känner jag hur Lisa tar över. För en utomstående kanske det skulle verka som om jag bestämde, men det är Lisa som till fullo behärskar situationen. Lisas röst är nu så hes och viskande att jag knappt hör vad hon säger till expediten. Jag vill att du stänger butiken och sen kommer hit till mig. Offret är nu helt i hennes makt och han gör som han är tillsagd. När han gått ut från kontoret lägger hon sig baklänges ner på skrivbordet och särar ytterligare lite grand på benen. Jag ser hur hennes blygdläppar glänser av fukt och vill rusa fram till henne, in i henne, upp i henne. Men hon har inte lagt upp sig för mig utan för honom. Visst vill hon att jag skall se på när hon njuter, men hon vill inte ha mig, inte min kuk, inte än. Hela min kropp värker av lystnad men jag vet också att om jag inte spelar med i hennes spel riskerar jag att förlora henne, riskerar att hon lämnar mig. Jag måste vänta tills jag vet att hon vill ha mig annars kan hon förskjuta mig. Det är en riskabel lek vi leker och jag är plågsamt medveten om att den när som helst kan ta en vändning som jag inte vill. Tänk om hon tycker att han är bättre än jag. Jag vill att han ska knulla henne, men det är mig jag vill att hon ska njuta av. Jag vet att hon en dag kommer att hitta någon som kommer att ta min plats. Mitt behov av bekräftelse kommer att leda mig i fördärvet, men just nu kan jag inte ta hänsyn till det. Jag måste se henne knullad av någon annan så att hon sen kan välja mig. Jag vet också att hon vet det. Hon vet att hon måste ge sig till andra så att jag kan bevisa min kärlek till henne.

Svetten dryper om mig och jag vill gråta, men kan inte. Jag är så varm att jag klär av mig naken, men vet att det är för att visa honom att han inte har ensamrätt till henne. Jag hatar honom för att han ska älska med Lisa, men jag älskar henne för att hon låter honom göra det. Det är först nu som jag inser att min kuk är hård som stål. När expediten kommer tillbaka in på kontoret och ser mig utan kläder tror jag, hoppas jag återigen att slaget är förlorat och att han ska banga ur men när han ser Lisa ligga på skrivbordet är han såld. Jag tror att han också ska klä av sig men han har inte tid utan öppnar bara gylfen och tar fram sin styva kuk. Den är inte lika grov som min, men betydligt längre och jag hatar tanken på att han ska kunna komma längre upp i Lisa än jag någonsin varit. Slicka mig! Det är inte vad han vill men vad han måste. Jag vet att han helst av allt bara vill trycka sig in i henne eftersom det är vad jag vill. Men han vet också att han inte får sin njutning innan han gett henne hennes, så lydigt ställer han sig på knä mellan hennes ben. Lisa vänder sitt ansikte mot mig och jag hör hur hon stönar när hennes slav första gången rör vid hennes kön. Han särar försiktigt på hennes blygdläppar och efter en sekunds tvekan smeker han henne med sin tunga. Hon rister till och lyfter sina ben så att hela hon ligger öppen för honom. Slicka mig! Nu inser han att det inte räcker att tillfredsställa hennes könsorgan utan hon vill ha mer. Hans tunga får vandra hela vägen från analen till klitoris. Jag tror inte att han tänker på det men efter en stund märks det tydligt att det är hennes bakre hål han koncentrerar sig på. Ja! Ja! Slicka mig i röven! Nu vet han vad hon vill och hans tunga spelar frenetiskt över samma ringmuskel som jag själv så många gånger smakat på. Hans huvud hindrar min insyn i Lisa men för mitt inre ser jag hennes tajta skithål. Hennes muskel är grå och skrynklad och jag hoppas att han försöker tvinga in sin tunga i henna på samma sätt som jag brukar göra. Ja! Ja! Precis så! Och smek min fitta med handen!

Hon pratar med honom men hon tittar på mig medan han gör som han är tillsagd. Hennes ögon är glansiga och jag tror inte att hon ser mig. Jag känner mig utanför och det är först nu, när det håller på att gå för mig, som jag blir medveten om att jag hela tiden har stått och runkat inför dem. Någonting släpper inom mig och jag måste ha Lisa. Utan att veta hur, rör jag mig mot henne, mot hennes mun, mot min egen tillfredsställelse. Handen rör sig snabbare och snabbare över min styva lem och jag är nästan framme, vid henne och orgasmen. Då ser jag plötsligt hur expediten ligger mellan hennes ben. Hans tunga är tillbaka på hennes klitoris. På min kvinnas klitoris. Han slickar henne bortom sans och vett och jag inser att jag hatar honom. Jag ser inte längre Lisa utan bara honom och jag måste visa Lisa att jag är bättre än han. Jag måste förnedra honom. Med de sista krafter jag har kvar vänder jag mig mot honom och ljuter min säd över hans ansikte. Våg efter våg av sperma låter jag skölja över honom innan jag ramlar ihop i en hög på golvet. När jag kommer till sans igen håller expediten på och knullar Lisa för allt vad tyglarna håller. Lisa stönar inte längre utan skriker ut sin extas. Hennes skrik tar aldrig slut och jag förstår inte var hon får luft ifrån. Jag känner att min kuk är hård. Jag vet inte om den styvnat igen eller om ståndet aldrig gick ner efter min våldsamma orgasm. Det spelar ingen roll. Jag vet ändå vad jag måste göra.

Med ett vrål tar jag tag i expeditens tröja och sliter bort honom från Lisa. Det är inte meningen att jag ska ta i så hårt som jag gör men jag kan inte tygla mig. Han hamnar på golvet och jag vet att jag borde kolla att jag inte har skadat honom, men ärligt talat så bryr jag mig inte just nu. Det enda viktiga är nu Lisas fitta och hur snabbt jag skall lyckas få in min kuk i den. Nu ser hon mig äntligen igen och hon lyfter sina ben för att göra det lättare för mig att få tillträde till henne. Jag tränger in i henne i en enda lång, hård stöt och börjar sedan pumpa mig in och ut i för allt jag är värd. Hon är ljuvlig. Hennes slidväggar känns som sammet när de kramar om min glödheta kuk. Jag tror för ett ögonblick att jag även knullar henne i munnen men inser att det är expediten som rest sig från golvet och stoppat in sin långa mandom i det enda av hennes hål som var öppet för honom. Lisa suger och runkar honom samtidigt och för en kort sekund låter hon honom lämna sin mun medan hon fortsätter att smeka honom. Jag vet att hennes händer kan göra underverk och att expediten måste vara i himmelriket. Jag blir plötsligt medveten om min egen otillräcklighet. Jag vill vara flera kukar. Vill vara inne i henne i alla hål samtidigt

Lisa njuter i fulla drag. Jag tänker på alla gånger hon har talat om för mig att det är detta hon fantiserar om. Medan jag knullar henne brukar hon viska till mig hur upphetsad hon skulle bli om hon hade en okänd mans kuk i munnen på samma gång. Hårdare! skriker hon. Hårdare! Expediten tror att hon talar till honom och utan att tveka trycker han in sina cirka trettio centimeter i munnen på henne igen. Hon vill inte, vilket mot min vilja gör mig ännu kåtare. Eftersom hon tar emot någon annan än mig vill jag att hon skall förnedras. Hon försöker dra undan huvudet men lyckas inte, utan tvingas knuffa undan honom. Stå still! Han vet att han inte har något annat val än att lyda henne. Försiktigt börjar hon smeka honom igen samtidigt som hon slickar på hans ollon innan hon, bit för bit, tar in det i munnen. Nu suger hon bara på ollonet och jag vet att det är så hon vill ha det. Hon gillar inte alltid att få hela kuken in i munnen. Expediten verkar först besviken över att han inte får som han vill men snart kommer ett saligt leende över hans läppar. Jag förstår att Lisa börjat använda sin tunga på expeditens blåsprängda kuk medan hon suger, och nu kommer det inte att dröja länge innan det går för honom. Detta blir för mycket för mig och jag känner att min andra sats är på väg. Min tredje om vi räknar den jag la i Lisa när jag tog henne bakifrån i trappuppgången tidigare i dag. Nu går det för mig! Det skulle kunna vara jag som säger det men det är expediten. Han lägger sin sats över Lisas vackra ansikte. Hon drar i hans kuk tills den sista droppen är ute. Och nu är det äntligen min tur. Jag tömmer mig i Lisa under vad som verkar vara en evighet och som alla orgasmer Lisa ger mig tycker jag att denna är den mest fantastiska hittills. Min kuk gör ont medan den slaknar, men det är det värt. Varken expediten eller jag ägnar nu i Lisa en enda tanke, men det tolererar hon inte. Hennes finger letar sig in mellan blygdläpparna och inför våra ögon börjar hon smeka sig själv. Till en början verkar hon nöja sig med detta men snart vill hon ha mer. Få det att gå för mig! närmast ryter hon till expediten som inte har mycket annat att välja på. Än en gång berör hans tunga hennes klitoris och denna gång är det enbart för hennes njutning. Jag vill också dra mitt strå till stacken och snart har jag en av hennes stora, hårda bröstvårtor i min mun medan jag smeker Lisas lena ansikte med mina händer. Som vanligt förvånas jag över att hennes vårtor är så stora. Hennes bröst är bland de mindre men mest formfulländade jag stött på medan hennes vårtor är de största jag skådat. Jag känner hur den jag har i munnen växer till otroliga proportioner. Plötsligt börjar hennes lår skaka och jag vet att hon är nära, mycket nära. Det går för henne, skriker jag till expediten där han sitter fast mellan hennes lår. Slicka henne hårdare. Nu skakar hela hon och jag böjer mig ner och kysser hennes skrikande mun. Så är hon med ens helt stilla och jag vet att det är över. Lisa har äntligen fått vad hon vill ha. Hon reser sig upp och ger expediten en lätt puss på munnen. Tack ska du ha. Det var underbart. Jag gillar de här underkläderna, säger hon vänd mot mig medan hon drar på sig sina jeans utan på dem. Vi tar dem. Väl ute på gatan styr Lisa sina steg mot närmaste telefonkiosk och ringer Bettan. Jag är nyknullad, hör jag henne säga. Kan jag komma upp till dig en stund? Vad som händer sedan tänker jag inte berätta om nu, men om någon är intresserad kan jag återkomma med den historien vid ett senare tillfälle.

Rösta på Lisa och jag i porraffären:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 röster, snitt: 3.45 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Lisa och jag i porraffären