Lisa i Egypten, del 2

Lisa hade försiktigt börjat att gnida sitt vänstra ben mot den vilande mannen. Flickan bredvid rörde sig lite och ändrade sovställning men vaknade inte. Mannen, som såg ut att vara en egyptisk affärsman av något slag, reagerade inte. Lisa tog nu sin hand och smekte mannen på låret, högre och högre upp mot den ännu vilande kuken. Plötsligt vaknade mannen och tittade förvånat på Lisa. Han mumlade något på arabiska men övergick till engelska när han märkte att Lisa inte förstod. Han frågade vad hon håll på med men Lisa lade sin hand på hans läppar och sade åt honom att bara vara tyst och låta henne göra som hon ville. Han nickade tveksamt. Lisa smekte nu hårt utanpå hans byxor och hon märkte att han gillade det. Hon öppnade gylfen och lirkade ut kuken. Hon började nu att runka hans halvstyva kuk under filten och hon märkte att han gillade det. Lisa knäppte upp sitt stolsbälte och böjde sig ner under filten och tog hans tjocka, håriga kuk i munnen och började att suga. Hon njöt nog mer än honom. Hon älskade att suga kuk. Älskade att känna den bli hårdare i hennes varma mun. Älskade att känna smaken av en kuk, smaken av den försats som alltid kom ut och hon svalde det med glädje.

Mannen började nu att vrida sig som en mask i sätet och uppenbarligen var det skönt. Han tryckte ner hennes huvud under filten och munknullade henne. Lisa tog hans kuk längre ner i halsen och smekte samtidigt hans håriga pung. Hon drog sina naglar under pungen och nådde hans anus och började att smeka honom försiktigt. Lisa märkte att han gillade denna behandling och han verkade inte ha långt kvar nu. Lisa tryckte in fingret i hans håriga röv och då kunde han inte hålla sig längre. Han sprutade hennes mun full med sperma. Det kom mycket sås och Lisa försökte svälja så gott det gick. Hennes finger åkte in och ut i hans anus och han stönade nu så hon trodde att någon skulle vakna och undra vad de höll på med. Det gick några sekunder och sedan så kröp hon upp ur filten och tittade på honom. Han log och sade tack. Lisa sade då att det var hon som skulle säga tack. Mannen nickade mot tjejen vid fönstret som inte sov längre. Hon satt och stirrade storögt mot hennes stolsgrannar. Hon hade sett allt.

-Förlåt, sade hon, det var inte meningen att.

-Schh, sa Lisa, gillade du vad du såg?

Tjejen rodnade och tittade ut genom fönstret. Hon nickade svagt. Lisa närmade sig henne och smekte henne på låret.

-Vi skall nog se hur det står till här nere, sade Lisa och drog in handen under hennes kjol. Hon nådde troskanten och flickans tama försök att hindra henne hjälpte föga.

-Du är ju helt blöt i trosan lilla flicka, sade Lisa

-Gillar du att smygtitta på folk som har sex? Skäms du inte, skojade Lisa?

Flickan bad om ursäkt flera gånger och Lisa märkte att hon blev blötare mellan benen.

-Sitter du här och blöter ner mitt finger, flicka lilla?

-Brukar du ha främmande kvinnors fingrar mellan dina ben när du är ute och flyger? Lisa pullade henne nu snabbt med två fingrar. Hon var trång.

Mannen knackade på Lisa som såg upp och märkte att en flygvärdinna var på väg bak genom gången. Lisa bytte hand och satte sig ordentligt. Hon tog en filt och lade på hennes ben men fortsatte att smeka flickan.

Värdinnan frågade dem om de hade det bra, om de önskade sig något. Lisa ville ha lite vatten och hon gick och hämtade det. Då tog Lisa flickan i handen och bad henne att följa med. Flickan ville inte riktigt men var ändå nyfiken. Lisa sade åt henna att följa med in på toaletten. De trängde sig förbi mannen som snabbt förde upp sin hand under flickans trosor. Han stoppade in fingrarna i henne och drog ut dem och smakade på dem. Han smackade och tittade på Lisa och flickan. Flickan var nu helt i Lisas våld. De smet in på toaletten och låste om sig.

Flickan, som hette Malin, protesterade men Lisa märkte att hon egentligen ville. Lisa började att smeka henne utanpå brösten och kysste henne. Malin började nu att slappna av och kysste henne tillbaka. Lisa kände en hand på sitt lår och hon var nu ordentligt kåt.

Lisa vände på flickan och tvingade henne att ställa sig på alla fyra på toalettstolen. Det var ordentligt trångt därinne och de kom åt dörren några gånger. Lisa drog upp kjolen och drog hennes små trosor åt sidan. Lisa tryckte nu sitt ansikte in mellan hennes små stjärthalvor och började att slicka henne vilt. Hon drog tungan över hennes fjuniga läppar och upp mot det lilla rövhålet och Malin ryckte till av den beröringen.

-Nej, inte där. du. fårin. te. ahhahh

Lisa märkte att hon njöt att bli slickad i röven och koncentrerade sig på den lilla trånga hålet

-Har du blivit slickad här förut?, frågade Lisa

-Neej, ahh, usch, vill innteee, stönade Malin, aldrig. jag trodde. inte. åhh

-Vadå?, att det skulle vara så skönt?, kontrade Lisa

-Jaa!, det är ju uuuunde. rbart, ahh, de. t är sköö. nt, slicka mig

-Be om det, sade Lisa, vad vill du att jag skall göra?

-Slicka mig, . nuuu.

-Slicka dig vart?, skrek Lisa otåligt

-Där bak. där du é nu, i stjärten.

-Du menar i röven, i din trång lilla oskuldsröv?, skrek Lisa och hon njöt av att ha denna lilla oskyldiga flicka i detta järngrepp. Hon kunde få henne att göra vad hon ville i detta läge och samtidigt stoppade hon in två fingrar i hennes mus och började att snabbt pulla henne med dem. Malin blev ännu vildare nu.

-Jaaa, i min röv, slick. kka meej hårt, deet. ahh ahh är så skönt. din varmmaaaahh tunga görr. mig så kåt, ahha haah.

Lisa märkte att flickan var nära att komma och stoppade plötsligt in tungan i hennes arsle och knullade henne med den.

Det blev för mycket för Malin som stönade högt och Lisa var rädd att de skulle höras ut så hon tog de fingrar som hon haft i flickans mus och stoppade dem i munnen på henne. Malin sög villigt på dem och hon verkade gilla sin egen fittsaft.

-Jaaa, jag. g. kommmmmer, dinn. tungaa. ahh. gör mig gaaalen, jjaa. aahha, nnuuuuuuu, knulllla migagggg, ahhh, nuuuuu, skönt i min, röv, j. aaaaaaaahaa

Efter en stund så klädde de på sig och kramades lite. Lisa sade att Malin skulle få betala tillbaka när de kom fram till Kairo. De bestämde att de skulle träffas på Lisas hotell senare i veckan. Då knackade det på dörren. De båda stelnade till av förskräckelse. Dörren öppnades plötsligt, trots att de hade låst. Det var en flygvärdinna som öppnade.

-Vad håller ni på med? Folk har klagat på att det var oväsen på toaletten. Det är förbjudet att ha sex på flygplan. De kunde inte skylla ifrån sig. Malin stod med kjolen på sned. Lisa var kladdig i ansiktet.

-Det här kommer ni att få stå till svars för, skrek flygvärdinnan. De gick skamset ut och såg till sin förvåning att några var vakna. Några pensionärer tittade storögt på dem. De satte sig. Malin skämdes och satte sig och tittade ut genom fönstret. Den arabiske mannen smålog till Lisa. Det kändes plötsligt lite pinsamt. Vad skulle hända när de kom fram. Böter, fängelse?, skulle hon få komma in i Egypten. ? Hon var plötsligt lite orolig.

När de kom fram så fick Lisa och Malin gå av sist. Den arabiske affärsmannen vinkade av dem och gav henne sitt visitkort om hon skulle behöva hjälp. Malin höll sig tätt intill Lisa och sade ingenting. De fördes av två poliser in till ett förhörsrum. Där satt de sedan i en halvtimme innan dörren öppnades. In kom en kvinnlig polis och skrek att Malin skulle resa på sig och följa med. Malin blev rädd och försökte hålla sig fast vid Lisa men det gick inte. Dörren stängdes och Lisa var själv.

Rösta på Lisa i Egypten, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 röster, snitt: 3.16 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Lisa i Egypten, del 2”

  1. David:

    Inte illa alls, men jag tycker att du kan dra ut mer på det hela.

Kommentera Lisa i Egypten, del 2