Linda del 3

Forts från Linda 2. Nu vände sig Rolf mot mig och sa med barsk stämma. Nå Linda, du beter dig som en barnunge och skall därför bestraffas som en sådan. Hann satte sig i stolen mitt på golvet och drog mig till sig. Idag hade jag på mig ett par tajta strechtbyxor och en vit top. “Ner med byxorna till fotlederna kommenderade han strängt. ” Mån om att inte göra honom ondare än vad han redan var gjorde jag som han sa. Byxorna var riktigt tajta och jag fick åma mig ordentligt för att få av dom. Jag såg hur han njöt storartat av att se min välansade fitta dansa framför hans ögon. Ån nej, nu blir han kåt igen. Rolfs sex aptit var enorm. När jag fått ner byxor och trosor till vaderna ryckte mig rolf ner över hans knä. Där låg jag med näsan i hästskiten och min blanka stjärt i vädret. Jag kunde känna hur hans grova lem tryckte mot min mage. Med vänster arm höll Rolf mig i ett fast polisgrepp, inte för att jag vågade fly men snart skulle jag sprattla. Med den andra strök han försiktigt över min rumpa. Stjärthålet intresserade honom väldigt och han lät fingrarna cirkla länge runt öppningen. Försiktigt masserade han mig mjukare och mjukare. Jag försökte knipa emot så mycket jag kunde men han fortsatte tålmodigt. Skulle han inte smiska mig? Va fan höll gubben på med? “Vad gör du gubbdjävel” kläckte jag ur mig “Ge fan i mitt rövhål ditt perversa äckel” Rolf ryckte till, så slynan va fräck i munnen också. Han klatschade till mina skinkor med handen hårt och brutalt. “Nu djävlar ditt luder”. Som en besatt slog han ner över min oskyddade ända. Det smällde och smackade, fan vad det gjorde omt. Först försökte jag slita mig loss. När jag insåg hur lönlöst detta var började jag sprattla med benen. I magtrakten kände jag hur Rolf bara blev kåtare och kåtare. I min vanmakt började jag skrika högt på hjälp. Gråten forsade ut ur mina ögon, det kändes som om jag brann där bak. Rolf skrattade och fortsatte att slå. Han njöt i stora drag. Min stjärt blev rödare och rödare, jag trodde att jag skulle svimma. Så slutade han tvärt. Jag snyftade och kved. O vad jag skulle vilja knåda min sönderslagna bak men Rolf höll mig kvar i ett fast grepp. Hans grova kuk bultade under min mage. Han var alldeles svett över hela kroppen av utmattningen. “Svicsh ellef kulv” Rolf väste något som jag inte kunde tyda. “Smisk eller knulla?” Nu hörde jag det tydligare, det måste vara en fråga till mig. Smack, hans hand föll åter över min ömma stjärt. “Va” stammade jag förvirrat. “Smisk eller knulla, dit luder” dundrade Rolf medan hans grova hand dundrade ner på min putande bak. “AJ, knulla, aj, sluta” skrek jag. Ner på knä, jag skall ta dig som den hynda du är. Han knuffade ner mig på golvet. Jag reste mig långsamt på armbågarna men Rolf tyckte jag sölade och smälde åter till min brännande stjärt. Jag kom snabbt upp på knä och lutade mig framåt på armbågarna, det enda jag kunde tänka var “slå mig inte mera, snälla slå mig inte”. “Vad vill du nu då Hynda” ropade Rolf och slog till mig över skinkorna. “AJ, knulla” snörvlade jag. “Jag hör inte” väste rolf. Oroligt väntade jag ett slag som aldrig kom istället hörde jag hur han knäppte upp sina byxor. Jag tog tillfälet i akt och flämtade efter luft. Då hörde jag ett allt för välkänt ljud. Hur Rolf drog sitt breda bälte ur byxorna. “Knulla” skrek jag i panik men det var för sent. Läderremmen träffade mig på skinkans insida och jag ryckte till av smärta. “Jag hör inte” röt Rolf “Knulla” skrek jag allt vad jag orkade. SMACK, jag ryckte till. “Va sa du?” “Knulla” SMACK, fan va ont det gjorde. Vad vill du?” KNULLA SMACK Högre KNULLAAA Som en elektrisk stöt trängde hans stora kuk in i min darrande och redan öma fitta. Skrik luder, skrik KNULLA, KNULLA, KNULLA I takt med mina desperata rop juckade han djupt inne i mig hårt och skoningslöst. KNULLA, KNULLA, KNULLA Han böjde sig fram över mig. Hans stora varma händer gled in under min topp och grep tag om mina små fasta bröst. Utan att minska kraften i juckandet lyfte han upp mig så att jag bara stod på knäna. Han pressade mig mot taket med sina vilda stötar och jag kände hur han trängde djupt in i mig. Med ett långt stön så slutade juckandet och hans kuk exploderade i en kaskad av sperma. Han drog sig ur mig och greppade mitt hår. Fortfarande stönande drog han ner mitt ansikte till hans dinglande kuk. “Rengör den fitta” pustade han fram och jag tog hans kuk i munnen. Den var alldeles kladdig och sperman smakade salt. Jag slickade honom grundligt, jag ville inte göra honom mera upprörd. Så ställde han sig upp och släppte mitt hår. Jag föll ner på golvet. Han stod gränsle över mig och jag vände mig på mage, dels för att slippa se honom, dels för att inte skava min öma stjärt. Rolf pressade in en stövel mellan minna ben och maserade min fitta försiktigt. “Det var en trång röv du har, tänj ut den tills nästa gång så jag slipper spräcka dig” Jag kröp ihop på golvet och gömde huvudet i händerna. Förnedringen och smärtan i bak och fitta fick tårarna att strömma ner för mina kinder. Rolf Knäppte byxorna långsamt. Satte i bältet. Tog på sin keps och lämnade stallet.

2 svar to “Linda del 3”

  1. Sören:

    oj enormt skön och eggande sex, underbart med ett våldknull kör på gärna flera män som knullar ludret brutalt

  2. Ingrid:

    det var mycket bra, Linda fick en härlig stor kuk som behandlade hennes horfitta på ett våldsamt bra sätt, som kvinna skall man sprattla och skrika med utspärrande ögon och gapande mun medan jättekuken drivs in i ens fitta med brutal kraft och knullar med våldsam fart

Kommentera Linda del 3